|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: ned svi 03, 2026 11:06 pm.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
A ne biti tuzna
I dok se svijet polako okreæe Došlo je proljeæe Sanjam, sanjam.
Trenutak, dva, trenutka tri I tako do vjeènosti Trajem, trajem.
Srce udara ritam koji ne prestaje ...
O kada bi èudo trajalo dugo ...
Divno je otvoriti oèi Udahnuti jutarnji zrak i reæi Zdravo, zdravo dane.
Srce udara ritam koji ne prestaje ...
Jedan-dva, jen-dva-tri I tako do vjeènosti Sanjam, sanjam.
Orkestar svira dolje na trgu Bubanj nareðuje, ugasi svjetla I sanjaj, sanjaj.
Jer danas nemamo ništa osim snova ...
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| pet vel 04, 2005 11:27 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Jedna za drugom, takav zivot je moj. Nisam ljubio stvarno, vazan bio je broj. Jedna za drugom, svakoj bio sam drag, al' duboko u nama to ne ostavlja trag.
I u stvari srce spava sve do casa kad se javi prava.
S tobom je nesto drugo, ti si za mene par. S tobom to traje dugo, ja sam probao sve, ja sam prosao svud, s tobom je prava stvar.
Jedna za drugom, vjecno s cvijeta na cvijet, ti me vracas na zemlju, ti mi prekidas let.
S tobom je nesto drugo, ti si za mene par. S tobom to traje dugo, ja sam probao sve, ja sam prosao svud, s tobom je prava stvar.
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| pet vel 04, 2005 11:38 am |
|
 |
|
becksica
...brodski mali...
Pridružen/a: čet ruj 30, 2004 11:22 am Postovi: 127 Lokacija: zaustavljena u koraku i snu
|
hvala mali mishu...samo mi je los dan pa me svaka pjesma bedira
Mozda smo ja i ti divlji i niciji, mozda nas je tuga zauvek vezala, kazu nam da smo svi rodjeni jednaki, jednaki pred Bogom i pod zvezdama.
Cujem marsiraju zastave, zvone koraci u ovoj noci, nebo nocas ratuje, a ti me ne pitaj nikada o samoci.
Sanjam, sanjam da si tu, k'o da letim na zlatnom cilimu. Sanjam, Bog nas prokleo, sve nam dao a srecu nam je uzeo.
Zaboravljen sam ja, zaboravljena ti, negde u tisini nase ulice, ponoc je kucnula ti si se prekrstila, obrisala sve jednim potezom gumice
Cujem marsiraju zastave, zvone koraci u ovoj noci, nebo nocas ratuje, a ti me ne pitaj nikada o samoci.
Sanjam, sanjam da si tu, k'o da letim na zlatnom cilimu. Sanjam, Bog nas prokleo, sve nam dao a srecu nam je uzeo 
_________________ ...a tuga lepse zvuci kad se otpeva, pesma sve podnese...
|
| pet vel 04, 2005 11:48 am |
|
 |
|
becksica
...brodski mali...
Pridružen/a: čet ruj 30, 2004 11:22 am Postovi: 127 Lokacija: zaustavljena u koraku i snu
|
Kao ptica na mom dlanu skakuces, priznat cu ti zasto volim prolece, podelit cu i ovu noc sa zvezdama, prekrit cu te nebom kad budes zaspala.
Otopit cu ti led sa usana, dat cu sve sto imam za tvoja oka dva, kao mesec kad proviri iz tvoga dvorista, obasjat cu ti lice kad budes zaspala.
Ne znam kako da pobegnem od sna, i ne znam da l' te itko voli kao ja, al' ne bi ova noc tako bolela, da me nisi volela.
Kao osmeh letnje noci nestajes, znam da neces doci, ipak cekam te, osetit ces nocas miris tresanja, i znat ces da sam budan kad budes zaspala.
_________________ ...a tuga lepse zvuci kad se otpeva, pesma sve podnese...
|
| pet vel 04, 2005 11:51 am |
|
 |
|
witch
...osmjeh joj je lajtmotiv...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:14 am Postovi: 548 Lokacija: Dolje ispod Sljemena
|
Za jedno ljeto, jedan tutach, put prema Jadranu i dobro drustvo...
Tamo kud ides Beskrajem plove Jata belih zdralova
Zamisli svetlo Kako te nosi Kao da si prasina
Poleti i pevaj Dok letis Neka zvoni tvoj glas
I nek svemir cuje nemir Nebo peva sa nama
_________________ Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies...
|
| pet vel 04, 2005 3:22 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
|
| pet vel 04, 2005 5:49 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
Pridružen/a: sri svi 12, 2004 6:07 pm Postovi: 214 Lokacija: zamak iz snova
|
_________________ ...gde su sada davni nemiri,
razigrani beli leptiri,
dani zvezda poklonjeni njemu, zauvek?
|
| sub vel 05, 2005 4:41 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
|
razigrani beli leptiri,
|
| sub vel 05, 2005 4:51 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
|
razigrani beli leptiri,
|
| sub vel 05, 2005 4:55 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
|
razigrani beli leptiri,
|
| sub vel 05, 2005 5:00 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
|
razigrani beli leptiri,
|
| sub vel 05, 2005 5:07 pm |
|
 |
|
Ifka
hej, haj, bas je briga...
|
Slatko li je curu ljubit tajno slatko li je curu ljubit tajno bolan slatko je
U torbirgirgici nosis moju sliku diko nosis moju sliku diko da ne vidi niko Jer je slatko, lele sto je slatko slatko je slatko, u sto je slatko ljubit tajno
Sakrit ce nas cetir sume cetir mraka crna Sakrit ce nas ludi mjesec zora rujna Nikad nece saznat duso moja majka i tvoja da te ljubim ja
Nece odat ni oblaci ni ptice ni cvijece Mogu pitat i postare odat nece Nikad nece saznat duso moja majka i tvoja da te ljubim ja
Doci cu ti pod prozore dok ti majka spava Pobjeci cu prije zore jer to ne smije niko znati samo ja i ti, ja i ti
|
| ned vel 06, 2005 6:15 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
U libar svojih dugova Upisi mene Jer odavno te kupujem S onim sto si htjela cut'
Od straha da ne potone Tvoja ljubav za mene Kao pcela u zlici caja dok drzi dah Ja nemam razloga za strah
Dajem ti verse i note Sve moje sarene perle na dar Jos te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorjecivo Jos uvijek mogu ti podvaliti ljubav
I sve cu ti obecati Bas sve sto hoces Moju kozu, moju kost I lice koje pozelis
Od straha da ne potone Tvoja ljubav za mene Kao pcela u zlici caja dok drzi dah Ja nemam razloga za strah
Dajem ti verse i note Sve moje sarene perle na dar Jos te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorjecivo Jos uvijek mogu ti podvaliti ljubav Ljubav...
(dajem ti verse i note) (sve moje sarene perle na dar) Jos te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorjecivo Jos uvijek mogu ti podvaliti ljubav
Jos uvijek mogu... Jos uvijek mogu ti podvaliti ljubav Ljubav...
Teh ma hi seva hilejda s'n a heja, s'n deja peji lej sen da ti veh s'n vejdela jon di sejla vih s'n da lej sen da ti veh s'n vej de la heya.
|
| pon vel 07, 2005 10:29 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
ne znam što da radim sa sobom na šta misli da bacim eto stvaram polako pjesmu o tebi gledam tvoje tijelo ludujem za njim i ponavljam u sebi samo jedno poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znaš bilo što
želim da se stisnem uz tebe da te milujem da ti šapuæem na uho bisere da prièam o slobodi da se glupiram da ti kažem - oh ti ludo jedina poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znaš bilo što
I tako... eto ti pesma ludo jedna...
|
| pon vel 07, 2005 10:37 am |
|
 |
|
Ifka
|
Ne gledaj me tako nocas jer u srcu, tvoju ljubav slutim ne gledaj me jer muzika svira reci cu ti stvari koje cutim
Zato sklopi oci, idi jer i tvoje su zelene i snene kao nekad njene
Ja sam covek bez snage da krene jos jednom ja sam sanjar sto je sanjao samo s jednom zenom ja sam kockar bez srece ja se bojim, ja te molim, idi sad i ne gledaj me tako i ne ljubi me vise
Ne nudi mi usne nocas pozelicu da me uvek ljube ne govori tako lijepo ne verujem usnama kad gube lagale su drugog lagace i mene kao nekad njene jer lagale su drugog, lagace i mene isto kao nekad njene
|
| pon vel 07, 2005 2:15 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Tvoje se usne pokreæu, netko iskljuèio je ton Ponekad klimnem glavom kao dokaz da sam tu
I rijeèi ti nadolaze poput lavine Zatrpan u njima zurim ti u dekolte I razmišljam da li ti tijelo vrijedi Ovoliko muèenja.
S vremena na vrijeme govorim što želis èuti Da bitno mi kod žene je kakva je u duši Znojim se dok pokušavam biti zabavan Al' èini mi se da me gledaš preko ramena I razmišljam da li ti tijelo vrijedi Ovoliko muèenja.
Prièekaj da dobijem još malo hrabrosti Jer trijezan nemam muda da ti kažem što mislim S promilima mi raste samopouzdanje Strah od poraza uvijek me zablokira Dok razmišljam da li ti tijelo vrijedi Ovoliko muèenja.
|
| pon vel 07, 2005 3:42 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
ispisaæu po nebu rijeèi za tebe vjekova mir vraæaš mi ti smiruješ vode nabujale moj šapat i krik æeš pomiriti pijem ti dah kao lijek svaku noæ, prije no što usnim ja i taj tren i zauvijek samo ti, ti si mi u mislima i kad nisi tu, kraj mene da znaš da me boliš i noæas ja æu da te èuvam dok spavaš i ljubim tamo gdje najviše voliš dok sanjaš hodao sam ja bos po oštrici kavez samoæe život mi gradio i stalno èekaš lopova da karte otvori hiljadu puta dosad me uvalio ljubim ti oèi k'o u bunilu svaku noæ tu boju usnim ja ti si izvjesnost u ovom ludilu i jedino sunce što mi sja
|
| pon vel 07, 2005 3:47 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
la musique c'est fantastiqu
prepare la revolution
et la femme est tres jolie
tre jolie comme un bonbon
orden u uglu od revera
poslednji tango ljubavi
ruka na drsci revolvera
i ruz na mojoj kosulji
poljupci dugi kao vecnost
k'o ujed zmije opasni
u casi tamnosmedja tecnost
i guluaz u mustikli
prepare la revolution
pratim je pogledom do kola
krece uz skripu tockova
grudi mi pucaju od bola
u glavi sumrak bogova
ja bacih orden tad u senu
i odnese ga prviu val
sa sobom odneo je zenu
fatalnu zenu femme-fatale
prepare la revolution
| pon vel 07, 2005 9:33 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Talk to me softly There's something in your eyes Don't hang your head in sorrow And please don't cry I know how you feel inside I've I've been there beforeSomething changin' inside you And don't you know
Don't you cry tonight I still love you baby Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight
Give me a whisper And give me a sigh Give me a kiss before you tell me goodbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had, baby
And don't you cry tonight Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight
And please remember that I never lied And please remember How I felt inside now honey You gotta make it your own way But you'll be alright now sugar You'll feel better tomorrow Come the morning light now baby
And don't you cry tonight And don't you cry tonight And don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry Don't you ever cry Don't you cry tonight Baby maybe someday Don't you cry Don't you ever cry Don't you cry tonight
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| uto vel 08, 2005 12:07 am |
|
 |
|
Voodoo Chile
|
ona vuèe moje niti
ona èini moje sne
dok ja listam stare novine
ona bježi od dosade
uspjela je da se smiri
odlazi nekud nasamo
a ja maštam zatvorenih oæiju
u mislima je pratim
ona vuèe moje niti
ona je hladna i daleka
kao gospodar samoæe
igra se osjeæajima
ona zna da je gledam
odlazi nekud nasamo
a ja maštam zatvorenih oæiju
u mislima je pratim ...
_________________ Neću ne ću!
|
| uto vel 08, 2005 1:33 am |
|
 |
|
Ifka
|
Ona zbori
tiho kao kad sapuce more
I kaze
Nemoj vise misliti na mene
I kaze
Zaboravi, zaboravi
Njene oci
Njene oci govore mi mnogo
Da patim
Pogledom mi zadire u srce
I ruje
Zagrli me zagrli me
Da li me cujes
Zagrli me zagrli me
I nemoj stati nikad ne idi
Ne idi od mene
Nemoj nikad stati
Ljubi me poljubi me
Ljubi me poljubi meeeeeeeee
Njene usne
Njene usne ukusne i meke
I tople
Ja ne znam kamo cu sa sobom
Od srece
Kad je vidim ne znam kamo ruke da stavim
Ne znam reci niti jednu rijec
Mozda pati
Ljubi me poljubi me
I nemoj stati nikad ne idi
ne idi od mene
Nemoj nikad stati
Ljubi me poljubi me
Ljubi me poljubi me
Ljubi me
|
| uto vel 08, 2005 1:17 pm |
|
 |
|
Ifka
|
Zivim sto moram,nemogu umrijeti Previse sam mlad ja za to. Shvatio sam nemogu vise voljeti A da se mijenjam vec je prekasno. Shvatio sam nemogu vise voljeti A da se mijenjam vec je prekasno.
Poljubi me zadnji put i odlazi, nisam ja za tebe jednom shvati, ja nemogu voljeti ali zato mozes ti, idi sad i budi sretna dok ja patim.
Bas ovaj zivot nema milosti, Uzima ono najdraze, Poslednje za mene nema radosti A tebe ljubim da ne poludim.
Poljubi me zadnji put i odlazi, nisam ja za tebe jednom shvati, ja nemogu voljeti ali zato mozes ti, idi sad i budi sretna dok ja patim.
|
| uto vel 08, 2005 1:18 pm |
|
 |
|
Ifka
|
Mesec je mlad, a noc je vrela. Padaju zvezde padalice. I dok mi kaplje znoj sa cela. Mrak je i ne vidim ti lice.
Dole pod nama cuje se kako skripe tockovi nocnih sofera. A ja te volim u mrklom mraku, na zadnjem spratu solitera.
Poljubi me, dotakni me usnama. Sa usnama k'o zgazenim tresnjama.
Ponekad kada blesne svetlo, velike neonske reklame, ugledam tvoje macije oci kako me miluju iz tame.
Mesec je mlad, a noc je vrela. Zvezde se roje iznad glave. Vece mirise na pozno leto, a ti na retke poljske trave.
|
| uto vel 08, 2005 1:21 pm |
|
 |
|
Ifka
|
Kunem ti se, necu nikad vise doc' Pisma necu pisat', bacit' cu tvoj broj I kad' te vidim, kraj tebe cu proc' A potajno ces ti, biti nemir moj.
A volio bih da sam dzep na tvom kaputu Kad puse, kad je hladno da ugrijem ti ruku Dio tvoga neba, kad bih bio ja Prist'o bi na bilo sta Kad bih s tobom bio ja Prist'o bi na bilo sta Kad bi mi dopustila.
Lazi, me lazi, vjerovat' cu sve A onda idi, neka boli me
Ljubi me danas, pa makar iz inata A sutra kreni i zalupi vrata
Kunem ti se, necu nikad vise doc' Pisma necu pisat', bacit' cu tvoj broj I kad' te vidim, kraj tebe cu proc' A potajno ces ti biti nemir moj
A volio bih da sam dzep na tvom kaputu Kad puse, kad je hladno da ugrijem ti tuku Dio tvoga neba, kad bih bio ja Prist'o bi na bilo sta Kad bih s tobom bio ja Prist'o bi na bilo šta Kad bi mi dopustila
|
| uto vel 08, 2005 1:31 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Koji dan koji dan Ne ne vjerujem Veæ od jutra ranog jutra Ništa ne ide Crko sat fucking sat Nije zvonio Zaspao sam Kasnim opako
Evo vozim vozim Krenuo sam napokon Ko da nisam ko da nisam Ne idem nikamo Koja gužva kakva gužva Ne ne vjerujem Samo stojim Trubim ludim
Oko mene sve Sve nestaje Ko da gubim zrak Na oèi pada mrak
U ovih pet minuta Makni sve sa puta Doðe mi da nešto razbijem U ovih pet minuta Makni se sa puta Doðe mi da nekog opsujem
Slušam vijesti gledam listiæ kladionice samo par jedan par me zajebe ma to se desi to se desi u sto godina da neki papci daju gol gol u gostima
Oko mene sve Sve nestaje Ko da gubim zrak Na oèi pada mrak
U ovih pet minuta Makni sve sa puta Doðe mi da nešto razbijem U ovih pet minuta Makni se sa puta Doðe mi da nekog opsujem
|
| uto vel 08, 2005 5:57 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|