|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: pon svi 04, 2026 1:50 am.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
witch
...osmjeh joj je lajtmotiv...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:14 am Postovi: 548 Lokacija: Dolje ispod Sljemena
|
Joj, Ifka, pa tek sam sad skuzila kaj ti pise iznad glave!!!
Supach!!

_________________ Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies...
|
| pet sij 21, 2005 5:01 pm |
|
 |
|
Ifka
hej, haj, bas je briga...
|
to ti se prividja 
|
| pet sij 21, 2005 5:05 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
And here's to you, Mrs. Robinson Jesus loves you more than you will know (Wo, wo, wo) God bless you please, Mrs. Robinson Heaven holds a place for those who pray (Hey, hey, hey...hey, hey, hey)
We'd like to know a little bit about you for our files We'd like to help you learn to help yourself Look around you, all you see are sympathetic eyes Stroll around the grounds until you feel at home
And here's to you, Mrs. Robinson Jesus loves you more than you will know (Wo, wo, wo) God bless you please, Mrs. Robinson Heaven holds a place for those who pray (Hey, hey, hey...hey, hey, hey)
Hide it in a hiding place where no one ever goes Put it in your pantry with your cupcakes It's a little secret, just the Robinsons' affair Most of all, you've got to hide it from the kids
Coo, coo, ca-choo, Mrs Robinson Jesus loves you more than you will know (Wo, wo, wo) God bless you please, Mrs. Robinson Heaven holds a place for those who pray (Hey, hey, hey...hey, hey, hey)
Sitting on a sofa on a Sunday afternoon Going to the candidates debate Laugh about it, shout about it When you've got to choose Ev'ry way you look at it, you lose
Where have you gone, Joe DiMaggio A nation turns its lonely eyes to you (Woo, woo, woo) What's that you say, Mrs. Robinson Joltin' Joe has left and gone away (Hey, hey, hey...hey, hey, hey)
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| pet sij 21, 2005 5:52 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
A sad jedna vesela za kraj radnog tjedna i pocetak vikeeeenda!
Que hora son mi corazn Te lo dije bien clarito Permanece a la escucha
Permanece a la escucha 12 de la noche en La Habana, Cuba 11 de la noche en San Salvador, El Salvador 11 de la noche en Maragua, Nicaragua Me gustan los aviones, me gustas tu. Me gusta viajar, me gustas tu. Me gusta la maana, me gustas tu. Me gusta el viento, me gustas tu. Me gusta soar, me gustas tu. Me gusta la mar, me gustas tu. Que voy a hacer, je ne sais pas Que voy a hacer Je ne sais plus Que voy a hacer Je suis perdu Que horas son, mi corazn Me gusta la moto, me gustas tu. Me gusta correr, me gustas tu. Me gusta la lluvia, me gustas tu. Me gusta volver, me gustas tu. Me gusta marihuana, me gustas tu. Me gusta colombiana, me gustas tu. Me gusta la montaa, me gustas tu. Me gusta la noche, me gustas tu. Que voy a hacer, je ne sais pas Que voy a hacer Je ne sais plus Que voy a hacer Je suis perdu Que horas son, mi corazn
Me gusta la cena, me gustas tu. Me gusta la vecina, me gustas tu. Me gusta su cocina, me gustas tu. Me gusta camelar, me gustas tu. Me gusta la guitarra, me gustas tu. Me gusta el regaee, me gustas tu. Que voy a hacer, je ne sais pas Que voy a hacer Je ne sais plus Que voy a hacer Je suis perdu Que horas son, mi corazn Me gusta la canela, me gustas tu. Me gusta el fuego, me gustas tu. Me gusta menear, me gustas tu. Me gusta la Corua, me gustas tu. Me gusta Malasaa, me gustas tu. Me gusta la castaa, me gustas tu. Me gusta Guatemala, me gustas tu. Que voy a hacer, je ne sais pas Que voy a hacer Je ne sais plus Que voy a hacer Je suis perdu Que horas son, mi corazn Que voy a hacer, je ne sais pas Que voy a hacer Je ne sais plus Que voy a hacer Je suis perdu Que horas son, mi corazn Que voy a hacer, je ne sais pas Que voy a hacer Je ne sais plus Que voy a hacer Je suis perdu Que horas son, mi corazn
Que horas son, mi corazn Que horas son, mi corazn Que horas son, mi corazn
Que horas son, mi corazn
Que horas son, mi corazn
Radio reloj
5 de la maana
No todo lo que es oro brilla Remedio chino e infalible
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| pet sij 21, 2005 5:56 pm |
|
 |
|
leki
...brodski mali...
|
|
| sub sij 22, 2005 3:14 am |
|
 |
|
taša
...brodski mali...
Pridružen/a: čet lis 21, 2004 4:21 pm Postovi: 168 Lokacija: gdje ribe jedu avanturiste
|
tek sad dok ležim na podu bez imalo truda mislim na nju topi se moj strah u èaši nestaje u prvom gutljaju tek sad dok slažem krevet za dvoje pitam se kome li je ostavljam znam li je tako , tako dugo da se ne sjeæam od kad kad ostane tišina kao odgovor kad ne znam prièam li sam sa sobom ili sa njom kad ostane tišina kao odgovor ja imam još jedan razlog i tek sad dok ulicama gazim lice sam nije važno kamo putujem i tek sad dok ritam bubnja sporo tuèe vidim kako je bez nje èitav svije sad je gorka hladna crna kava ne osjeæam se najbolje jer èitav svijet kao divlja rijeka veæ me nosi sve dalje od nje kad ostane tišina kao odgovor kad ne znam prièam li sam sa sobom ili prièam sa njom kad ostane tišina kao odgovor ja imam baš dobar razlog za alkohol... za alkohol....i rock 'n' roll[/b]
_________________ You told me again you preferred handsome men
but for me you would make an exception.
(...)
you fixed yourself, you said, "Well never mind,
we are ugly but we have the music."
L. COHEN
|
| sub sij 22, 2005 1:18 pm |
|
 |
|
nick
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:14 pm Postovi: 1087 Lokacija: Sandzaklija na privremenom radu u Chekrchichima (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
Zapjevala sojka ptica, misli, zora je
Aman, aman, misli, zora je
Ustaj fato, ustaj zlato, spremaj darove
Aman, aman, spremaj darove
Ja sam mlada i sirota, nemam darova
Aman, aman, nemam darova
Kad si mlada i sirota, sto se udajes
Aman, aman, sto se udajes
Udala me stara majka, nisam ni znala
Aman, aman, nisam ni znala
|
| sub sij 22, 2005 6:54 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
Dones'te mi rujna vina, hoću priče da se sjetim
Baš na ovom divnom mjestu, gdje ugledah njene oči
Zaustavite Dunav i kazaljke stare
To je pjesma moja i pjesma moje drage
Nek' me svuda prate s pjesmom rujna vina
Osam tamburaša s Petrovaradina
U bijelom ćeš sa mnom poći, vodit ću te na vjenčanje
Bacat će nam cvijeće sreće, rastavit nas ni'ko neće
Tamburaši, svirajte mi divne pjesme od davnina
Ja ću ljubit kose njene i polako piti vina
|
| sub sij 22, 2005 8:18 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| sub sij 22, 2005 8:23 pm |
|
 |
|
leki
...brodski mali...
|
|
| ned sij 23, 2005 2:33 pm |
|
 |
|
leki
...brodski mali...
|
|
| ned sij 23, 2005 2:35 pm |
|
 |
|
leki
...brodski mali...
|
|
| ned sij 23, 2005 2:37 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
Ajmo curice, ajmo dječaci
Studenti i đaci, milicajci, da da da
Jedva čekam da se svrši ljeto, dosta mi je vrele klime
Zbogom more, zbogom more, odoh u planine
A ona voli ljeto, jer se tada nose ljetne haljinice
Svaki džukac vidi noge moje curice
Hajdemo u planine, jer tamo nema zime
Hajdemo u planine, jer tamo nema zime
Ojdada ojda, ojda ojda ojda
Ojdada ojda, ojda ojda da
Opleti šalove šarene kapice, tople džempere i vunene rukavice
Da da da, hajmo dečki živo živo
Svako živo biće voli sunce na moru, kraj Save
Meni ga je lično, meni ga je lično dosta, preko glave
A ona voli sunce, jer se tada nose tanke majičice
Svaki džukac vidi dude moje curice
Skijanje se brzo uči, ko je blesav da sjedi kući
Da da da, hajmo curice živo živo
Navrh mi je glave i kupanja, sunčanja, gnjavaže
Sačuvaj me bože, sačuvaj me bože, naročito plaže
A ona voli plažu jer se tada nose malene gaćice
Svaki džukac vidi guzu moje curice
Nikom nije ljepše neg je nam
Samo da je vako svaki dan
Skijanje se brzo uči, nisi blesav da sjediš kući
|
| pon sij 24, 2005 10:29 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Ne gledaj me tako nocas jer u srcu, tvoju ljubav slutim ne gledaj me jer muzika svira reci cu ti stvari koje cutim
Zato sklopi oci, idi jer i tvoje su zelene i snene kao nekad njene
Ja sam covek bez snage da krene jos jednom ja sam sanjar sto je sanjao samo s jednom zenom ja sam kockar bez srece ja se bojim, ja te molim, idi sad i ne gledaj me tako i ne ljubi me vise
Ne nudi mi usne nocas pozelicu da me uvek ljube ne govori tako lijepo ne verujem usnama kad gube lagale su drugog lagace i mene kao nekad njene jer lagale su drugog, lagace i mene isto kao nekad njene
|
| pon sij 24, 2005 10:41 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Kud plove uspomene nikad necu saznati, Gdje god se okrenem svud se nalazis Ti. Nekad me bude strah da se probudim a da te ne vidim.
Sve moje pobjede i zlatne medalje, nista mi ne znace kad sam bez tebe. Sve je drugacije kad si uz mene.
Al' sta imam ja od tog, kad mi nije dao Bog, da te sretnem ranije, da ti kazem sta mi je.
Sa mojih usana ti nikad nisi cula laz. U mojim ocima ti nisi vidjela zlo. I kad bih padao i kad bih letio, samo bih sa tobom
|
| pon sij 24, 2005 10:53 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Hm... da...
Kad bi zivot bio san Sanjala bi na mom ramenu Da si kamen jedan dan Ja bih bio mac u kamenu
Kratko sam te ljubio Prebrzo izgubio
Pricam andjelima lice mi na bebe Kako nisam sreo miliju od tebe I da ne postoji na svijetu sila Mocna kao sto je nasa ljubav bila
Moja draga,moja draga Jutros iznenada nestala bez traga Moja draga, moja draga Moja draga, nestala bez traga.
Kad bi zivot bio brod Ti bi bila vjetar povoljan Da sam s tobom jedan tren I taj tren bi bio dovoljan.
|
| pon sij 24, 2005 10:55 am |
|
 |
|
nick
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:14 pm Postovi: 1087 Lokacija: Sandzaklija na privremenom radu u Chekrchichima (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
|
| pon sij 24, 2005 12:16 pm |
|
 |
|
Ifka
|
Gnjave kina i kafane Male droce, satro dame, I gnjave Svega preko glave. A ona, isla bi negdje da obuce finu, novu haljinu. Ali kako, stvarno, Izguzvana stalno. A ja joj kazem, ne budi luda. Bice nam bolje sto puta na zadnjem sedistu moga auta!
Dosta cvrkuta i pejsaza. Vec je postalo sve gnjavaza, A i mravi Gnjave me u travi. A ona, isla bi negdje da je ptice bude, Gdje su livade I mirisu trave I neba se plave. Ali, srce moje, ne budi luda. Bice nam bolje sto puta Na zadnjem sedistu moga auta!
Zivoti gnjave, smrti gnjave, Mrzim price, suplje glave I mudrace Uvijek iste face. A ona, isla bi negdje gde se ludo igra da se izigra, I da me ljubi Kad ne vide drugi. Ali, duso moja, ne budi luda, Bice nam bolje sto puta Na zadnjem sedistu moga auta!
|
| pon sij 24, 2005 2:01 pm |
|
 |
|
leki
...brodski mali...
|
|
| pon sij 24, 2005 10:07 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
U tvom sam gradu jednu noc A zelim tu i ostati Kazes, naci cemo lijek Dopusti da ti pomognem.
Mogu li prespavati Uz tebe sve te godine Prve suze s lica tvog Ne zelim da me probude.
Ne daj mi da vidim Ovo nije svijet za nas Ne daj mi da znam Ovo nije svijet za nas.
Na tvojim toplim usnama Zelim da se izgubim Sa licem svojim pokrij me I ne daj da me pokvare.
Mogu li prespavati Uz tebe sve te godine Prve suze s lica tvog Ne zelim da me probude.
Ne daj mi da vidim Ovo nije svijet za nas Ne daj mi da znam Ovo nije svijet za nas.
|
| uto sij 25, 2005 12:09 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Dobio sam zabranu saputanja i mrmljanja, opomenu izbora. Nakon dugih sutanja poucen sasvim duboko ne pamtim razlog durenju. Zalijepljen za kuteve, rasklimane stolice zaustavljen u trazenju.
Spelujem ti ispriku za svaku malu laz nepokretnih koraka stojim ti nad posteljom, prizivam da ostanes, prizivam da ostanes.
Spelujem ti ispriku za svaku malu laz Svojih ruku pravim omcu da se objesim za tebe, za rijeci crtam usne, za glas ti pisem usi da li dises dok te ljubim, da li znas da te gusim?
Nepokretnih koraka stojim ti nad posteljom, prizivam da ostanes, prizivam da ostanes pod svom tezinom traceva na putu svojih predaka ispod lica skrivena je zauvijek ja spelujem ti ispriku za svaku novu laz...
|
| uto sij 25, 2005 12:11 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
ti me vodiš gdje još nisam bio kao da mi želiš reći čuvaj me i kao da me znaš oduvijek kao da me znaš dovoljno dugo pa mi vjeruješ
kao jesen koja drijema u žutoj boji kože duboko ispod moga srca kucaš
ja čuvam te i tko ti išta može čuvam te ja čuvam te duboko ispod kože čuvam te
ti me vodiš gdje još nisam bio kao da mi želiš reći, hajde upoznaj me u ženi koju voliš i u licu što ga nosiš ja sam bio, puno prije
kao jesen koja drijema u žutoj boji kože duboko ispod tvoga srca kucam još uvijek
i dok prolazim kroz tebe ja kao da te znam od prije i dok sanjamo u dvoje ti kažeš da me znaš oduvijek
|
| uto sij 25, 2005 12:24 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Words like violence Break the silence Come crashing in Into my little world Painful to me Pierce right through me Can’t you understand Oh my little girl
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms Words are very unnecessary They can only do harm
Vows are spoken To be broken Feelings are intense Words are trivial Pleasures remain So does the pain Words are meaningless And forgettable
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms Words are very unnecessary They can only do harm
Enjoy the silence
|
| uto sij 25, 2005 12:34 am |
|
 |
|
Ifka
|
Ima neka tajna veza,
za sve ljude zakon krut.
Njome covjek sebe veze,
kada bira sebi put.
Sidro koje ladu cuva,
da ne bude buri plijen.
Tone skupa sa tom ladom,
jer je ono dio nje.
Ima neka tajna veza,
tajna veza za sve nas.
Ima neka tajna veza,
tajna veza za sve nas.
|
| uto sij 25, 2005 1:27 am |
|
 |
|
witch
...osmjeh joj je lajtmotiv...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:14 am Postovi: 548 Lokacija: Dolje ispod Sljemena
|
Ti me poznaješ najboje Ovo ne ide na bolje I već dugo tvoj dodir slutim na kraj Da li imaš taj osećaj
Noćas večeru spremiću I tvoj pogled izdžraću I dok ugasim svetlo Kao dlanom do dlan Biće sve jasno kao dan
Dodir Leđa o leđa Ruka led ledena Da li znaš kako vređa prazna postelja I kad misliš da spavam, ti se iskradeš van Bože, saam sam sebi suvišan I zaboli me najviše kad znam da u drugoj sobi plačeš
Dugo ništa ne govoriš Samo dlanove preklopiš I ta suza na oku nije zbog nas Kažeš tek da ti čujem glas
Onda krenem za tobom ja Ali stanem na trag Jer u drugoj se sobi završava Tvoj trag, čujem i vetar i znam da je kraj
Ti me poznaješ najbolje
_________________ Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies...
|
| uto sij 25, 2005 10:13 am |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|