|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: pon svi 04, 2026 1:44 am.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
witch
...osmjeh joj je lajtmotiv...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:14 am Postovi: 548 Lokacija: Dolje ispod Sljemena
|
Ne volim januar I bele zimske vragove U svakom snegu Vidim iste tragove
Tragove malih stopa Broj trideset i - ko zna Kako polako odlaze
Više ne prolazim Ulicom Dositejevom I nemam pojma Kad neko pita gde je to
Tih dvesta šest koraka Dužinu tog sokaka Nikad ja nisam brojao
Nisam te nikad čuvao Nisam te nikada mazio, pazio Tvoju sam ljubav gazio Svemu smišljao broj
Nisam te nikad štedeo I nisam umeo stati i ostati Šta će od mene postati Mali anđele moj
Ne gledam filmove Iz ranih sedamdesetih Dosta je suza I rastanaka nesretnih
Ko takve stvari sniva Baš čudnog sveta ima Tako se lako rasplaču
Nisam te nikad čuvao Nisam te nikada mazio, pazio Tvoju sam ljubav gazio Svemu smišljao broj
Nisam te nikad štedeo I nisam umeo stati i ostati Šta će od mene postati Mali anđele moj

_________________ Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies...
|
| sri sij 19, 2005 1:40 pm |
|
 |
|
Ifka
hej, haj, bas je briga...
|
Prevario sam te draga, sve ti priznajem Znam da mora doci kazna, na nju pristajem Ni sam ne znam otkud sam se s' njom probudio Gledao sam dugo usne sto sam ljubio
Sta je meni ovo trebalo Vodu pijem, vino prolijevam Bolje da i nije svanulo Tebe gubim, a nju ostavljam
Prevario sam te draga, jesam, majke mi Da li ces mi ikad moci to oprostiti? Sta cu kada kise krenu, hladne jesenje? Ko li ce me ugrijati, leci kraj mene?
|
| sri sij 19, 2005 2:06 pm |
|
 |
|
Ifka
|
Kada sam prvi put vidio tebe, sjecam se, bio je Rim Sada u vjecnome gradu cudim se, kisa dobuje Ljudi se klone a tebi ne, nista ne moze Pred tobom rijeke i more ce da se otvore
Legenda kaze da vucice radjaju kraljice Vjerov'o nisam u sudbine i kaj, kaj, kaj, kajem se
Bolje, sve bolje bilo bi da se nismo ni voljeli Da se nikad, ljepoto, nismo vidjeli
Sve zlato ovoga svijeta ne moze da te zadrzi Ni kruna na lijepoj glavi nije ti bila po volji Ljudi se klone a tebi ne, nista ne moze Pred tobom rijeke i more ce da se otvore
Bolje, sve bolje bilo bi da se nismo ni voljeli Da se nikad, ljepoto, nismo vidjeli...
|
| sri sij 19, 2005 2:46 pm |
|
 |
|
leki
...brodski mali...
|
|
| sri sij 19, 2005 10:27 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
Oprosti mi molim te, sto nisam to sto zelis, Ti znas da volim te na neki nacin svoj. Oprosti zbog patetike to je zbog romantike, Umjesto cvijeca i svijeca, uz veceru.
Znam da je tesko trajati sa mnom, ima me, nema me. Pozelim nekad stati na loptu, al' bojim se.
Ja sam ja, ne drzi me mjesto Mojom dusom pusu vjetrovi. Ja sam ja, k'o nemirno more Mrzim luke, mrzim obale.
Oprosti mi molim te, sto nisam to sto zelis, Ti znas da volim te na neki nacin svoj. Oprosti ako zvucim kao da sam nesretan, Ti znas da sam oduvijek bio sa rijecima nespretan.
Dani se slazu u godine duge, zima je pred vratima. Nista nam dobro ne donosi sutra, osim nadanja.
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| čet sij 20, 2005 10:14 am |
|
 |
|
Ifka
|
Mnogi ljudi vole na tom svijetu Jednom davno voljela sam ja Slomili me, srusili u letu Jer mi ljubav nije sudena
Prolaze kraj mene dragi ljudi Kao da sam kip od kamena Ja ne trebam nikog da mi sudi Meni ljubav nije sudena
Sto sam ja, sto si ti, moj zivote Da li sreca il' obicni san Jer ljubav, jer ljubav Meni nije sudena
Prode vrijeme, razvodni se tuga Nade sebi put u grudima Ali ni tad ne smiri se ljubav Jer ljubav zivi u svim ljudima
|
| čet sij 20, 2005 11:17 am |
|
 |
|
Ifka
|
Pobijedila sam te,ali nosim zauvijek Na svojim usnama ,tvoje drage oziljke ne ,ne, ne ,ne, Ja sam dala vrata ti,zauvijek zatvoriti Makar sam pobijedila ja sam sve izgubila,
To sto radio si mi,iza mojih leda ti Dalo se izdrzati,ali ne preboljeti, ne, ne ,ne,ne Ja sam dala vrata ti,zauvijek zatvoriti Makar sam pobijedila ja sam sve izgubila
Kao ploca sahovska crno- bijela sudbina Ako pomaknes se ti,odmah s tobom padam ja ne, ne, ne, ne Zapeklo u grudima,kao kad se otima Kao kad se uzima, Nesto što je od Boga sa cim sam se rodila
To sto radio si mi ...
|
| čet sij 20, 2005 11:21 am |
|
 |
|
Ifka
|
Boli me, boli me, boli me uspomena Nemam ja, nemam ja, nemam srce od kamena
Ja cu, ja cu ostariti, ali necu ozdraviti Kad te vidim zapjevat cu A kad prodes zaplakat cu Al' te necu pozdraviti
Bez tebe, bez tebe, bez tebe ko bez lijeka Zivot mi, zivot mi, tece kao gorka rijeka
Neka ti, neka ti, neka ti nebo sudi Niti ja, niti ja, niti ja niti ljudi
Boli me, boli me, boli me uspomena Nemam ja, nemam ja, nemam srce od kamena
|
| čet sij 20, 2005 1:10 pm |
|
 |
|
Ifka
|
ne zovite me nocas-da mi suze krenu kada cujem pjesmu- i moju i njenu, sto su note tise,boli me sve vise, sto je vino jace-vise mi se place...
lako bi bilo da ja sanjam... 
|
| čet sij 20, 2005 1:15 pm |
|
 |
|
Ifka
|
Kada dodirnes me ja se pitam Da li osjecas Kako svakim dijelom svoga tijela Meni pripadas Ali druge usne nocas duso Tvoje imaju Srce mi na dvoje kidaju
|
| čet sij 20, 2005 1:19 pm |
|
 |
|
Ifka
|
Nocu me stigne
i ne prestaje
sa tobom sve pocinje i nestaje
i boli me, ova dusa moja, ranjena
spavas li, tugo jedina
Ostajem, sam u krevetu
a tebe nema na jastuku
hocu da znam
ko te nocas ljubi i miluje
ko te krade
kada znas da bolujem.
Gde cemo mi
kad nas ljubav prevari
gde cemo mi
kad nas zivot rastavi
videces bol
u mojim ocima
mozda, ali to necu biti ja.
|
| čet sij 20, 2005 1:23 pm |
|
 |
|
Ifka
|
Koliko proci treba da Kad upoznam nekoga Ja ne zadrhtim od prvog poljubca Sjetim se Svih tvojih dodira Mozda plasim se jer znam Da ne mogu te zamijenizi s drugima Jos sekund fali mi da ne zaplacem
Jer znam da bez tebe ne mogu disati samo trazim jedan pogled tvoj da dalje nastavim i sad kad mi zivot moj vise nista ne vrijedi samo trazim jedan pogled tvoj da opet mogu sanjati
Svaku noc me proganjas K'o neka stara navika Pa cesto pozelim da zaboravim tvoj glas Uzalud U takvom svijetu zivim ja Gdje sam samo obicna Svojih misli Svojih zelja igrack Jos sekund fali mi da ne zaplacem Zasto tako boli me Kada oci zatvorim I dok drugi ljubi me Trudim se da na te ne mislim Zasto tako boli me Kada oci zatvorim Bar me jednom pogledaj na korak sam do vjecnosti
Jer znam...
|
| čet sij 20, 2005 1:28 pm |
|
 |
|
Ifka
|
Mozda nije vrijeme kasno je i kisi a ti pricas o nama pusti lose teme skini se i disi ljubav sto je ostala teska su vremena trebam malo srece malo tvojih dodira i usana mozda nije vrijeme ali ako moras ti mi ipak reci sve bit ce lakse ako dijelimo po pola hajde, lezi kraj mene ljubav ne pita ona me u boli stigne zato pusti je neka me do neba digne ljubav ostaje beskrajna i tako cista kao sto si za me ista ti ostala
|
| čet sij 20, 2005 1:49 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Ej Ifka, ova je za tebe jer fakat mislim da je vise dosta ove depre.
Life Is Beautiful
I get so tired of the world passing by us makes me want to jump out of my skin what are we doing in this race we call human if we're too afraid of jumping it shake it shake it shake it up no need to save your sacred stuff take it take it take it slow but take it anywhere you want to go
why do you make it so complicated life is beautiful, baby shut up and appreciate it life is beautiful, baby
take a chance make some noise cause the world is your oyster don't you want to come out of your shell we can dance on some chairs with some cute millionaires or on the tables of your local taco bell shake it shake it shake it up no need to save your sacred stuff take it take it take it slow but take it anywhere you want to go
why do you make it so complicated life is beautiful, baby shut up and appreciate it life is beautiful, baby
it's a modern epidemic how some people never get it how you only get one shot the world keeps turning and your either on or off it
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| čet sij 20, 2005 2:57 pm |
|
 |
|
Ifka
|
necu vise,mislim da sam se ispucala!
|
| čet sij 20, 2005 3:09 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Dance me to your beauty with a burning violin Dance me through the panic 'til I'm gathered safely in Lift me like an olive branch and be my homeward dove Dance me to the end of love Dance me to the end of love Oh let me see your beauty when the witnesses are gone Let me feel you moving like they do in Babylon Show me slowly what I only know the limits of Dance me to the end of love Dance me to the end of love
Dance me to the wedding now, dance me on and on Dance me very tenderly and dance me very long We're both of us beneath our love, we're both of us above Dance me to the end of love Dance me to the end of love
Dance me to the children who are asking to be born Dance me through the curtains that our kisses have outworn Raise a tent of shelter now, though every thread is torn Dance me to the end of love
Dance me to your beauty with a burning violin Dance me through the panic till I'm gathered safely in Touch me with your naked hand or touch me with your glove Dance me to the end of love Dance me to the end of love Dance me to the end of love
|
| čet sij 20, 2005 4:53 pm |
|
 |
|
mirka13
Pridružen/a: pon stu 29, 2004 12:26 pm Postovi: 12 Lokacija: provincija
|
_________________ ...snila je dane, mirne i nežne, k'o crno-bele klavirske tipke...
|
| pet sij 21, 2005 10:38 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
it may come, it may come as some surprise but i miss you i could see through all of your lies but still i miss you he takes her love, but it doesn't feel like mine he tastes her kiss, her kisses are not wine, they're not mine
he takes, but surely she can't give what i'm feeling now she takes, but surely she doesn't know how
is it a crime is it a crime that i still want you and i want you to want me too
my love is wider, wider than victoria lake my love is taller, taller than the empire state
it divides and it jumps and it ripples like the deepest ocean i can't give you more than that, surely you want me back
my love wider than victoria lake taller than the empire state
it dives and it jumps i can't give you more than that, surely you want me back
|
| pet sij 21, 2005 10:50 am |
|
 |
|
mirka13
Pridružen/a: pon stu 29, 2004 12:26 pm Postovi: 12 Lokacija: provincija
|
_________________ ...snila je dane, mirne i nežne, k'o crno-bele klavirske tipke...
|
| pet sij 21, 2005 11:12 am |
|
 |
|
witch
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:14 am Postovi: 548 Lokacija: Dolje ispod Sljemena
|
_________________ Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies...
|
| pet sij 21, 2005 1:54 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
|
| pet sij 21, 2005 2:40 pm |
|
 |
|
Ifka
|
|
| pet sij 21, 2005 2:43 pm |
|
 |
|
witch
|
|
| pet sij 21, 2005 3:28 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
A ne smijem ti to reci jer je to tajna :
Ne vjeruj mi nocas, svakog casa nudicu ti vise. Ne vjeruj mi kad gitara svira i padaju kise iz zlatnih visina... Sve je to od loseg vina...
Ne ljubi me nocas, bit' ce suza, stihovi ce teci, ne slusaj me mala jer ces cuti sto ne zelim reci i nije istina... Sve je to od loseg vina...
Ne gledaj me tako dok se ludi snovi mnoze, prevaricu sebe, srce nudi vise no sto moze i sto mu je sudbina... Sve je to od loseg vina...
|
| pet sij 21, 2005 3:51 pm |
|
 |
|
Ifka
|
misko je pun tajni 
|
| pet sij 21, 2005 4:52 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|