|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: pon svi 04, 2026 4:06 am.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
nevernik
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: pet ožu 19, 2004 2:59 pm Postovi: 250 Lokacija: Chajnichi (Rikavachko-Gvozhdjanska zhupanija - strogi centar)
|
|
| sri pro 29, 2004 1:40 am |
|
 |
|
becksica
...brodski mali...
Pridružen/a: čet ruj 30, 2004 11:22 am Postovi: 127 Lokacija: zaustavljena u koraku i snu
|
Sad nemoj nista da mi govoris Prepoznat cu sto god da pomislis Veceras samo nemoj da me ne volis
Prebolet cu sto god da ucinis Ucinit cu ti sve sto pozelis Veceras nemoj samo da me ostavis
Od koga si se ti to sakrila U meni citav svet se rasipa Otkada tebe volim pamet ne slusa
Da l ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlost polije Otkada tebe volim vreme ne ide Otkada tebe volim vreme ne ide
_________________ ...a tuga lepse zvuci kad se otpeva, pesma sve podnese...
|
| sri pro 29, 2004 4:58 pm |
|
 |
|
nick
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:14 pm Postovi: 1087 Lokacija: Sandzaklija na privremenom radu u Chekrchichima (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
Nemoj Sanja da se menjas da se stidis lazi
Najlepsa si kakva jesi
Ne dozvoli da te iko kvari
Najgori su boziji cuvari
Ne ne ne ne
Necu Sanja da ti pricam one stare pesme
Zajedno smo goreli
U istoj peci se pekli
K'o dim se razbili meki
Ne ne ne ne
Dunavom brodovi plove
Da li se bar jedan zove
Sanja Sanja Sanja
Maslacak sam vetar me nosi
Ima me u tvojoj kosi
Sanja Sanja Sanja
Nemoj Sanja da se brines nisam onaj stari
Koji hoce sve da kvari
Ciju kicmu drze ideali
Koji mrzi osecaje plitke
I nikad ne gubi bitke
Obuci se k'o sto umes i isturi grudi
Neka tvoja gola noga krene
Nek polude ljudi
Nek se zudnja vojnika probudi
Ne ne ne ne
Dunavom brodovi plove
Da li se bar jedan zove
Sanja Sanja Sanja
Maslacak sam vetar me nosi
Ima me u tvojoj kosi
Sanja Sanja Sanja
|
| sri pro 29, 2004 9:22 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Dolaze snegovi, ne vredi, sve vise i vise mi smetaju studeni U kosu me nezno, k'o sedefnu snalicu udeni To mi treba, moj mali zaklon ispod neba
Otkaci slepove, nanisani jutro i pusti tu ladju da klizi Pronasli su Ameri sifru za to, take it easy Lutko lepa, zrela se breskva nebom cepa
Spusti svetla, oduzmi gas, smesnih stvari se bojimo Mislis da neko pita za nas, kao da ne postojimo Stavi misli u prazan hod, stresi zvezde k'o dudove I polako nasuci brod na te plisane sprudove I sanjaj
Odlaze selice, leprsaju malena jedra po nebeskoj pucini Taj odlazak gusaka uvek me starijim ucini Put do raja, o, zar je uzvodno do kraja
Spusti svetla, oduzmi gas, smesnih stvari se bojimo Mislis da neko pita za nas, kao da ne postojimo Stavi misli u prazan hod, stresi zvezde k'o dudove I polako nasuci brod na te plisane sprudove I sanjaj
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| čet pro 30, 2004 12:26 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
When I wake up early in the morning, Lift my head, I’m still yawning When I’m in the middle of a dream Stay in bed, float up stream
Please don’t wake me, no Don’t shake me Leave me where I am I’m only sleeping
Everybody seems to think I’m lazy I don’t mind, I think they’re crazy Running everywhere at such a speed Till they find, there’s no need
Please don’t spoil my day I’m miles away And after all I’m only sleeping
Keeping an eye on the world going by my window Taking my time
Lying there and staring at the ceiling Waiting for a sleepy feeling
Please don’t spoil my day I’m miles away And after all I’m only sleeping
Keeping an eye on the world going by my window Taking my time
When I wake up early in the morning, Lift my head, I’m still yawning When I’m in the middle of a dream Stay in bed, float up stream
Please don’t wake me, no Don’t shake me Leave me where I am I’m only sleeping
|
| čet pro 30, 2004 12:44 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Well there’s a light in your eye that keeps shining Like a star that can’t wait for the night I hate to think I’ve been blinded baby Why can’t I see you tonight?
And the warmth of your smile starts a-burnin’ And the thrill of your touch gives me fright And I’m shaking so much, really yearning Why don’t you show up, make it all right? Yeah, it’s all right.
And if you promised you’d love so completely And you said you would always be true You swore that you would never leave me, baby: What ever happened to you?
And you thought it was only in movies As you wish all your dreams would come true It ain’t the first time believe me, baby I’m standin here feeling blue Yeah I’m blue
Now I will stand in the rain on the corner I’ll watch the people go shuffling downtown Another ten minutes no longer And then I’m turning around
The clock on the wall’s moving slower My heart it sinks to the ground And the storm that I thought would blow over Clouds the light of the love that I found
Now my body is starting to quiver And the palms of my hands getting wet I’ve got no reason to doubt you baby, It’s all a terrible mess
I’ll run in the rain till I’m breathless When I’m breathless I’ll run till I drop, hey The thoughts of a fool’s kind of careless I’m just a fool waiting on the wrong block, oh yeah Light of the love that I found...
|
| čet pro 30, 2004 1:03 am |
|
 |
|
nevernik
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: pet ožu 19, 2004 2:59 pm Postovi: 250 Lokacija: Chajnichi (Rikavachko-Gvozhdjanska zhupanija - strogi centar)
|
Wind Cries Mary
After all the jacks are in their boxes,
And the clowns have all gone to bed,
You can hear happiness staggering on down the street,
Footprints dress in red.
And the wind whispers Mary.
A broom is drearily sweeping
Up the broken pieces of yesterday's life.
Somewhere a Queen is weeping,
Somewhere a King has no wife.
And the wind cries Mary.
The traffic lights turn blue tomorrow
Shine their emptiness down on my bed
The tiny island sags downstream
'Cos the life that they lived is dead.
And the wind screams Mary.
Oh oh yeah
Will the wind ever remember
The names it has blown in the past
With this crutch, its old age and its wisdom
It whispers, "No, this will be the last."
And the wind cries Mary.
drazesna meri...
|
| čet pro 30, 2004 2:56 am |
|
 |
|
nick
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:14 pm Postovi: 1087 Lokacija: Sandzaklija na privremenom radu u Chekrchichima (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
|
| čet pro 30, 2004 1:18 pm |
|
 |
|
mirka13
Pridružen/a: pon stu 29, 2004 12:26 pm Postovi: 12 Lokacija: provincija
|
_________________ ...snila je dane, mirne i nežne, k'o crno-bele klavirske tipke...
|
| čet pro 30, 2004 2:41 pm |
|
 |
|
nick
Admin (Bog i batina)
|
Šta će mi život bez tebe dragi
Kad drugu ljubav ne želim da imam
Sanjam te sanjam skoro svake noći
Samo si ti u srcu mom
Noćas mi srce pati
Noćas me duša boli
Teško je kad se voli
Kad ostaneš sam
Jesen je tužna već odavno prošla
Uzalud čekam uzalud se nadam
O majko moja koliko ga volim
Samo je on u srcu mom
Noćas mi srce pati
Noćas me duša boli
Teško je kad se voli
Kad ostaneš sam
(preporucam u izvedbi Ljiljane Buttler, Silvana Armenulic se zbilja trudi, al fali joj par DNA zavojnica da bi to znala izvest ispravno) (naravno, ne odgovaram za ozljede i stetu na staklenim predmetima)
|
| sub sij 01, 2005 4:00 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
I saw you this morning. You were moving so fast. Can’t seem to loosen my grip On the past. And I miss you so much. There’s no one in sight. And we’re still making love In My Secret Life.
I smile when I’m angry. I cheat and I lie. I do what I have to do To get by. But I know what is wrong. And I know what is right. And I’d die for the truth In My Secret Life.
Hold on, hold on, my brother. My sister, hold on tight. I finally got my orders. I’ll be marching through the morning, Marching through the night, Moving cross the borders Of My Secret Life.
Looked through the paper. Makes you want to cry. Nobody cares if the people Live or die. And the dealer wants you thinking That it’s either black or white. Thank G-d it’s not that simple In My Secret Life.
I bite my lip. I buy what I’m told: From the latest hit, To the wisdom of old. But I’m always alone. And my heart is like ice. And it’s crowded and cold In My Secret Life.
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| sub sij 01, 2005 4:19 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
It's late in the evening She's wondering what clothes to wear She puts on her make up And brushes her long blonde hair And then she asks me Do I look alright And I say yes, you look wonderful tonight
We go a party And everyone turns to see This beautiful lady That's walking around with me And then she asks me Do you feel alright And I say yes, I feel wonderful tonight
I feel wonderful Because I see the love light in your eyes And the wonder of it all Is that you just don't realize How much I love you
It's time to go home now And I've got an aching head So I give her the car keys She helps me to bed And then I tell her As I turn out the light I say my darling, you were wonderful tonight Oh my darling, you were wonderful tonight 
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| sub sij 01, 2005 4:28 pm |
|
 |
|
nevernik
Admin (Bog i batina)
|
All is quiet on New Year's Day
A world in white gets underway
And I want to be with you
Be with you night and day
Nothing changes on New Year's Day
I will be with you again
I will be with you again
Under a blood-red sky
A crowd has gathered in black and white
Arms entwined, the chosen few,
The newspapers say, say, say it's true
And we can break through,
Though torn in two, we can be one
I will begin again, I will begin again
Oh and maybe the time is right
Oh maybe tonight
I will be with you again
I will be with you again
And so we are told this is the golden age
And gold is the reason for the wars we wage
Though I want to be with you
Be with you night and day
Nothing changes on New Year's day
...dedicated to the One yet to be met...
|
| sub sij 01, 2005 5:24 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
Halo? Ej, čao!
Ja sam, zar mi ne znaš glas?
Zvao sam te, nisi bila tu.
Pa eto, malo cugam,
znam to nije spas.
Ništa, želim ti sretnu novu godinu,
ćao!
Pomisli u ponoć na mene, na nas,
pomisli na Šoltu, na klince i bas.
Možda novi januar donosi spas,
pomisli u ponoć na mene, na nas.
Ne daj da nam snegovi zaveju trag,
pogledaj kroz prozor kad sklopi se sat.
Nosiće te mašta ko čarobni sag,
ne daj da nam snegovi zaveju trag.
Halo, tu je društvo, hajde dođi i ti.
Da, i on je sa mnom, pa šta s tim?
Čula sam da negde si u planini,
Ma dođi, tako želim da te poljubim, sad.
Pomisli u ponoć...
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| sub sij 01, 2005 7:36 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
Ovo je za Ana-Luciju, curu sa najljepšim očima na svijetu:
Budi me sjaj
Kojeg samo ti znaš
Te laganim pomakom zjenice
Javlja se put od srca do sna
Otvaraš svoje prozore
Koji me hrane ljubavlju
Te njihovim smješkom
Okrećeš novu stranicu sreće
Prodiru u mene
Te im se prepustim
Kradu mi srce
Ne žalim zbog toga...dapače
Najelegantnijim pokretima spuštaš i dižeš kapke
Nova doza života kreće u meni
I javlja se radost i nestrpljivost
Ka novom otvoru tvojih očiju
Lepu protinu kci
|
| ned sij 02, 2005 12:51 am |
|
 |
|
Ifka
hej, haj, bas je briga...
|
Tek sad vidim da te volim kad su kise pocele sve je tezi korak dalje noge su mi umorne
ja sam jedro u oluji oko mene valovi i ko da ovo vrijeme smiri kad kraj mene nisi ti
blago onom tko te ima ko te ljubi dok ja lutam nocima blago onom tko te ljubi neka bude bolji covjek nego ja
blago onom tko te ima ko te ljubi dok ja lutam nocima blago onom tko te ljubi neka bude bolji covjek nego ja
Sto me ceka iza magle, sunce ili oblaci, to mi vise nije vazno, kad to neces biti ti.
|
| ned sij 02, 2005 3:25 pm |
|
 |
|
ziyo_shejtan
|
|
| ned sij 02, 2005 4:53 pm |
|
 |
|
Jelena_B.
....kapetan...
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:34 pm Postovi: 1484 Lokacija: Mutne vode sna...
|
| ned sij 02, 2005 8:33 pm |
|
 |
|
Jelena_B.
....kapetan...
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:34 pm Postovi: 1484 Lokacija: Mutne vode sna...
|
| ned sij 02, 2005 8:53 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
I to sto si rekla Ne boli ko ono Sto si mi presutjela I mjesta mi nema Na usnama tvojim Ni za jedno slovo moga imena
Reci mi sad Sto cu sa sobom Sve mi ide nizbrdo Kad te spomenem I svaka kap moga sjecanja Boli me do ludila Kad te spomenem
Gradim jos uvijek Mostove svoje Koji nece doc do tvojih obala Poslije stotinu suza I pogresnih rijeci Vec sam pomalo i umoran od poraza Znam
|
| pon sij 03, 2005 1:23 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Rekli su mi da je dosla iz provincije strpavsi u kofer snove i ambicije drug je studirao sa njom pa smo se najzad sreli ona i ja shvatih, boze, ovo je sazvezdje za nju - provincija
Srce stade k'o dete da se otima trazili smo se po prethodnim zivotima ostavih iza sebe svet, zablude, promasaje koji tiste prosto, lako, k'o neko beznacajno pristaniste
O da mi je da se jos samo jednom zaljubim opet bih uzeo kostim vecnog decaka i opet bih smislio kako da prodangubim dok ona ne sleti niz hodnik studenjaka
Gorda naspram podsmeha i spletki poslednjih usamljeni galeb iznad mora osrednjih reci bi sve pokvarile, samo se cutke pokraj mene stisla sami, svoji, izbeglice iz besmisla
O da mi je da se jos samo jednom zaljubim opet bih gledao niz kej kao niz prugu i opet bih znao da se u oblak zadubim i cekao bi samo nju, nijednu drugu
Napisi mi pesmu, mazila se. Nisam znao da li cu umeti. Reci jesu moje igracke, cakle mi se u glavi kao oni sareni staklici kaleidoskopa i svaki put mi je druga slika u ocima kad zazmurim ali postoje u nama neke neprevodive dubine. Postoje u nama neke stvari neprevodive u reci, ne znam... Napisi mi pesmu, molila je. I nisam znao da li cu umeti. Voleo sam je tako lako a tako sam tesko to znao da pokazem a onda odjednom raspored mladeza na njenim ledjima kao tajna mapa pokazao mi je u koje zvezde treba da se zagledam i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
|
| pon sij 03, 2005 1:28 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Summer stretching on the grass Summer dresses pass In the shade of a willow tree Creeps a crawling over me
Over me and over you Stuck together with god’s glue It’s going to get stickier too It’s been a long hot summer Let’s get under cover Don’t try too hard to think Don’t think at all
I’m not the only one Staring at the sun Afraid of what you’d find If you took a look inside
I’m not just deaf and dumb Staring at the sun Not the only one Who’s happy to go blind
There’s an insect in your ear If you scratch it won’t disappear It’s going to itch and burn and sting You want to see what the scratching brings
Waves that leave me out of reach Breaking on your back like a beach Will we ever live in peace ’cause those that can’t do Often have to And those that can’t do Often have to preach
Intransigence is all around Military still in town Armour plated suits and ties Daddy just won’t say goodbye
Referee won’t blow the whistle God is good but will he listen I’m nearly great But there’s something missing I left it in the duty free But you never really belonged to me
You’re not the only one Staring at the sun Afraid of what you’d find If you stepped back inside
I’m not sucking on my thumb I’m staring at the sun Not the only one Who’s happy to go blind
You’re not the only one Staring at the sun Afraid of what you’d find If you stepped back inside
I’m not sucking on my thumb I’m staring at the sun Not the only one Who’s happy to go blind
Sun... I’m not the only one Who’s happy to go blind...
|
| pon sij 03, 2005 1:36 am |
|
 |
|
bubaerdeljan
...drugi casnik...
Pridružen/a: ned ožu 28, 2004 11:42 am Postovi: 514 Lokacija: fotelja
|
_________________ ..prièu je moju slušala skeptièno.. za nju je, naravno, to bilo totalno falš i patetièno..
|
| pon sij 03, 2005 6:59 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
ne znam što da radim sa sobom na šta misli da bacim eto stvaram polako pjesmu o tebi gledam tvoje tijelo ludujem za njim i ponavljam u sebi samo jedno poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znaš bilo što
želim da se stisnem uz tebe da te milujem da ti šapućem na uho bisere da pričam o slobodi da se glupiram da ti kažem - oh ti ludo jedina poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znaš bilo što
|
| uto sij 04, 2005 12:08 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
ona vuèe moje niti ona èini moje sne dok ja listam stare novine ona bježi od dosade uspjela je da se smiri odlazi nekud nasamo a ja maštam zatvorenih oèiju u mislima je pratim
ona vuèe moje niti ona je hladna i daleka kao godpodar samoæe igra se sa osjeæajima ona zna da je gledam odlazi nekud nasamo a ja maštam zatvorenih oèiju u mislima je pratim
|
| uto sij 04, 2005 11:21 am |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|