|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: pon svi 04, 2026 5:12 am.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
leki
...brodski mali...
|
|
| pet pro 10, 2004 1:01 am |
|
 |
|
Josephinne
...skipper...
Pridružen/a: uto stu 23, 2004 9:50 am Postovi: 498 Lokacija: Kustosija Portorico
|
Ne mogu a da ne podjelim što èitam, iako vas je veæina prošla te stranice Njegove knjige, ali opet... meni je prvi put pa eto...
"...Dah uspomene pažljivo æe oduvati prašinu sa smešne stare ogradice od posesivnosti koju sam jednom uzalud dizao oko skrivenog senovitog vrta u kom su pupile njene ambicije.... Uzdahnuæe, predoseæam? Æestice sjaja rastopiæe joj se naèas u pogledu, ko odraz udaljenih zvezda na vodi... Biæe sama, nadam se? Jer, tada æe se u ritmu pulsa možda pojaviti ona uznemirena i kljuèna sinkopa koju sam poslednjih dana uzalud osluškivao u odjecima našihh tišina... Da... I onda æe znati da je jedina koju sam ikada voleo.... Da sam sve druge voleo tamnom stranom srca..... Štedeæi se..... Uèeæi kako æu najbolje voleti nju... Kada je konaèno naðem...."
_________________ U ko$u me zadeni... ko malenu $edefnu $hNalu me $kri iza teMena...
|
| pet pro 10, 2004 1:11 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
Ponekad mi je potrebno da padnem kako bih se mogao ponovo diæi otresti prašinu sa odijela isprati krvave dlanovi i koljena pogledati unaokolo pejzaž pozlaæenih rubova i krenuti ispoèetka.
Ponekad mi je potrebno kako se veæ kaže: da se srozam kako bih se ponovo mogao uzdizati u nedjeljno prijepodne obrijati se, vezati kravatu sprati krivicu i odvesti zagonetnu djevojèicu na kolaèe.
Ponekad mi je potrebno da se napijem kako bih se mogao trijezniti muèno i predugo sastavljati se od kamenih kocaka popiti kavu u dubokoj šutnji i stajati na vratima izložen visokom valu.
Kažem: ponekad i to bi bilo dobro. Ali je veæ tako èesto da samo posræem od predaha do predaha.
|
| sub pro 11, 2004 4:42 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Where, oh where, can my baby be? the lord took her away from Me. she’s gone to heaven, so I’ve got to be good. so I can see my baby when i Leave this world.
We were out on a date in my daddy’s car. we hadn’t driven very far. there in The road, straight ahead. a car was stalled, the engine was dead.
I couldn’t stop, so I swerved to the right. I’ll never forget the sound that Night. the screamin tires, the bustin glass. the painful scream that I heard Last.
Oh where, oh where, can my baby be? the lord took her away from me. she’s gone To heaven, so I’ve got to be good. so I can see my baby when I leave this world.
When I woke up the rain was pourin down. there were people standin all around. Something warm flowing through my eyes. but somehow I found my baby that night. I lifted her head, she looked at me and said. hold me darling, just a little While. I held her close, I kissed her our last kiss. I found the love that i Knew I had missed.
Well now she’s gone. even though I hold her tight. I lost my love, my life, That night.
Oh where, oh where, can my baby be? the lord took her away from me. she’s gone To heaven, so I’ve got to be good. so I can see my baby when I leave this World.
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| pon pro 13, 2004 12:39 am |
|
 |
|
Bilbo
...skipper...
Pridružen/a: čet ožu 18, 2004 2:17 am Postovi: 455 Lokacija: Na pola puta
|
_________________ i rekli su: 'ti verujes u bajke?'
ne... ja ucestvujem u bajkama, moji mili...
|
| uto pro 14, 2004 12:33 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
And I'd give up forever to touch you 'Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now And all I can taste is this moment And all I can breathe is your life 'Cause sooner or later it's over I just don't want to miss you tonight And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am And you can't fight the tears that ain't coming Or the moment of truth in your lies When everything feels like the movies And you bleed just to know you're alive And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am I just want you to know who I am I just want you to know who I am I just want you to know who I am
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| uto pro 14, 2004 3:11 pm |
|
 |
|
crni labud
...jednostavno...cudesni brodic...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:28 am Postovi: 315 Lokacija: negde izvan planeta...
|
Baby take off your coat real slow and take off your shoes I'll take your shoes Baby take off your dress yes yes yes
You can leave your hat on You can leave your hat on You can leave your hat on
Go on over there turn on the light no all the lights Come back here stand on this chair that's right Raise your arms up to the air no shake 'em You give me a reason to live You give me a reason to live You give me a reason to live You give me a reason to live Sweet darling
You can leave your hat on You can leave your hat on feeling you can leave your hat on you can leave your hat on you can leave your hat on you can leave your hat on
Suspicious minds a talkin' try'n' to tear us apart they don't believe in this love of mine they don't know I love you they don't know what love is they don't know what love is they don't know what love is I know what love is Sweet darling
You can leave your hat on You can leave your hat on Feeling You can leave your hat on You can leave your hat on
I to onu djeda mrazovsku... 
_________________ "...kratak osmijeh, pogled strasti, potpuno u tvojoj vlasti..."
|
| uto pro 14, 2004 6:56 pm |
|
 |
|
MrIncognito
...brodski mali...
Pridružen/a: ned ožu 21, 2004 10:36 am Postovi: 214 Lokacija: Ispod sanka..
|
_________________ An archaeologist is the best husband a woman can have. The older she gets, the more interested he is in her...
|
| sri pro 15, 2004 12:50 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
|
| sri pro 15, 2004 1:47 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Jest da je proljeæe daleko ali ipak...
Nekako s proljeæa uvijek meni doluta Neka èeznja tamna, tiha mudrost davna Spuštam ja stare kofere na perone sudbine To je miris zrelih godina Moji kaput baš je težak, najdraža Nekako s proljeæa ja se sjetim starih drugova Probude se u meni svi derneci pijani Tad nosim stare cipele, one znaju moje ulice To je boja crnoponoæna Moji koraci baš su teški najdraža
I opet taj osjeæaj samoæe Kad neæe nikog mene krene i hoæe I opet mrakom svoje pjesme bojim Pijan od želje za usnama tvojim Sav sam ti od ludila, nekako s proljeæa Nekako s proljeæa sjeti mene nepravda Na pobjede, poraze i sve lažne obzire Napravim raèun praštanja, popijem pusta maštanja To je ukus lijepog kajanja Moji kapci baš su teški, najdraža Nekako s proljeæa noæ mi oèi otvara Nemam san da uhvatim, nema dana da ne izludim A hoæu da te vodim ja tragom sunca, jugom maslina To je dodir tvojih bedara Moja dušo baš te volim, najdraža
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| sri pro 15, 2004 4:52 pm |
|
 |
|
leki
...brodski mali...
|
|
| čet pro 16, 2004 11:30 pm |
|
 |
|
taša
...brodski mali...
Pridružen/a: čet lis 21, 2004 4:21 pm Postovi: 168 Lokacija: gdje ribe jedu avanturiste
|
_________________ You told me again you preferred handsome men
but for me you would make an exception.
(...)
you fixed yourself, you said, "Well never mind,
we are ugly but we have the music."
L. COHEN
|
| sub pro 18, 2004 5:34 pm |
|
 |
|
NaopakaBajka
...skipper...
Pridružen/a: čet ožu 25, 2004 4:00 pm Postovi: 440 Lokacija: sva u bajkama
|
_________________ ...nije ni cudo sto nas mrze, kad smo tako dobri!...
|
| sub pro 18, 2004 9:44 pm |
|
 |
|
malda
...brodski mali...
|
_________________ izopćena optimiSTica
...a onda shvatih na prepad da te volim ko nekad, vreme samo raspiruje plam...
...u meni miholjsko leto, to prkosno sunce pred zimu...
...ma daaaaaajjj!!!!!
|
| sub pro 18, 2004 11:22 pm |
|
 |
|
leki
...brodski mali...
|
tash, zaboravila si bg..

|
| ned pro 19, 2004 2:13 am |
|
 |
|
taša
...brodski mali...
Pridružen/a: čet lis 21, 2004 4:21 pm Postovi: 168 Lokacija: gdje ribe jedu avanturiste
|
uuuu da....a iz beograda....ej...pa ti ne znaš šta te èeka:)))) ma nije ....evo najiskrenije...ja ne znam dal da me ljudi zovu s koncerta....ludaa....cijeli dan slušam ratnika paorskog srca........ali zovite vi mene,...neka neka.........u ri i bg æemo se svi umrežiti pa da vidiš...  ))).......aj šel rivenð!:))) brankiæ bi afrejd, bi veri afrejd!:)))
_________________ You told me again you preferred handsome men
but for me you would make an exception.
(...)
you fixed yourself, you said, "Well never mind,
we are ugly but we have the music."
L. COHEN
|
| ned pro 19, 2004 10:28 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
5 January 1985, 3 a.m.,
Matilde Urrutia, wife of poet Pablo Neruda, died, uttering, "I'm happy. At last I'm going to be with my Pablo . . . "
Matilde Urrutia, I'm leaving you here all I had, all I didn't have, all I am, all I am not. My love is a child crying, reluctant to leave your arms, I leave it to you forever-- you are my chosen one.
You are my chosen one, more tempered by winds than thin trees in the south, a hazel in August; for me you are as delicious as a great bakery. You have an earth heart but your hands are from heaven.
You are red and spicy, you are white and salty like pickled onions, you are a laughing piano with every human note; and music runs over me from your eyelashes and your hair. I wallow in your gold shadow, I'm enchanted by your ears as though I had seen them before in underwater coral. In the sea for your nails' sake, I took on terrifying fish . . . .
Sometime when we've stopped being, stopped coming and going, under seven blankets of dust and the dry feet of death, we'll be close again, love, curious and puzzled. Our different feathers, our bumbling eyes, our feet which didn't meet and our printed kisses, all will be back together, but what good will it do us, the closeness of a grave? Let life not separate us: and who cares about death?
|
| ned pro 19, 2004 10:47 pm |
|
 |
|
leki
...brodski mali...
|
|
| pon pro 20, 2004 1:52 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
ti budi hrabra kada ti kažem sve što moram sve što ja znam sakrij bore ispod lica pa me mrzi ma to se ovdje tako dobro zna
pa skupi snage skupi snage pa si priznaj sve što sad znaš ionako nije važno već ga ljubiš, već zaboravljaš na nas ja tek sad znam kako glup kraj
ti kao ljubav sve dobro znaš već negdje s njim
ti budi hrabra kada ti kažem sve što moram sve što ja znam sakrij bore ispod lica budi hrabra, ma to bar dobro znaš jer samo jedan dan mijenja naš plan a kraj već znam
ti kao ljubav sve dobro znaš već negdje s njim plešeš za nas
|
| sri pro 22, 2004 1:41 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
otkad ne hodaš uz mene teški me dani more otkad ne hodaš uz mene hladni me ljudi vode prazne su mreže sreće koje smo pleli mi i puste su obale života koje smo sagradili
probudi me, reci mi da sanjam probudi me, pokaži mi
i tisuću puta te molim sa suncem vrati se, probudi me tik u zoru i reci mi da sanjam jer stvarnost donosi teške snove, jer stvarnost donosi mržnju i bol patnju i strah
ako zvijezde su ljudi na nebu jedna od njih si i ti vrati se kao one što padnu, probudi me
|
| sri pro 22, 2004 1:42 am |
|
 |
|
mirka13
Pridružen/a: pon stu 29, 2004 12:26 pm Postovi: 12 Lokacija: provincija
|
_________________ ...snila je dane, mirne i nežne, k'o crno-bele klavirske tipke...
|
| sri pro 22, 2004 3:22 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
You must never do a tango with an Eskimo No, no, no, oh dear no When a lady from Nebraska's at a party in Alaska She must never do a tango with an Eskimo
You can do it with a Latin, from Manilla to Manhattan You can do it with a gaucho in Brazil But if once those Eskimoses start to wiggle with their toeses You can bet your life you're gonna get a chill
Brrrrrrrr
You can never do a tango with an Eskimo No, no, no, oh dear no If you do, you'll get the breeze up And you'll end up with a freeze up You must never do a tango with an Eskimo No, no, no, no, no, no, no
You must never do a tango with an Eskimo No, no, no, oh dear no When a lady from Nebraska's at a party in Alaska She must never do a tango with an Eskimo
You can do it with a sailor from Peru to Venezuela You can do it with a Apaches in Paree But if once an Eskimosee starts to cuddle up so cosy You'll find your passion cooling, yes sirree
Brrrrrrrrr
You can never do a tango with an Eskimo No, no, no, oh dear no If you do, you'll get the breeze up And you'll end up with a freeze up You must never do a tango with an Eskimo No, no, no, oh no, no, no, no Never do a tango with an Eskimo No, no, no
|
| sri pro 22, 2004 3:33 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
I got dosed by you and Closer than most to you and What am I supposed to do Take it away I never had it anyway Take it away and everything will be okay In you a star is born and You cut a perfect form and Someone forever warm Lay on lay on lay on lay on Lay on lay on lay on lay on Way upon the mountain where she died All I ever wanted was your life Deep inside the canyon I can’t hide All I ever wanted was your life Show love with no remorse and Climb on to your seahorse and This ride is right on corse This is the way I wanted it to be with you This is the way that I knew that it would be with you Lay on lay on lay on lay on Lay on lay on lay on lay on Way upon the mountain where she died All I ever wanted was your life Deep inside the canyon I can’t hide All I ever wanted was your life I got dosed by you and Closer than most to you and What am I supposed to do Take it away I never had it anyway Take it away and everything will be okay Way upon the mountain where she died All I ever wanted was your life Deep inside the canyon I can’t hide All I ever wanted was your life
|
| sri pro 22, 2004 11:50 pm |
|
 |
|
Ifka
hej, haj, bas je briga...
|
Curi od jutros od cetiri- pet,
resilo nebo da potopi svet.
Nad gradom danima vise iste kulise.
Poliva kisa al' to joj je zanat,
ma sve mi je ravno k'o severni Banat,
manje vise, i sa kisom i bez kise.
Vreme se vuce k'o teretni voz,
gde li veceras da pomolim nos?
Klasika: "Konobar, un cafe' macchiatto". Pa da.
Prolazi vreme, al' to mu je manir,
i sve je to plitko k'o plehani tanjir.
Izes sliku, nigde jedra na vidiku.
O, daj okreni taj ringispil u mojoj glavi.
To ne zna niko, samo ti.
Bez tebe drveni konjici tuzno stoje.
Dodji, iz plave boce se pojavi,
bar jednu zelju ispuni
i dodaj ovom svetu malo boje, cudo moje.
Vece se klati k'o prezreli klip,
teska vremena, a ja tezak tip
- gravitacija zacas uzima svoje.
Slab sam ja igrac za subotnje guzve,
al' shvatam pomalo te pokretne spužve:
neko pijan lakse zivot odrobija.
O, daj okreni taj ringispil u mojoj glavi.
To ne zna niko, samo ti.
Bez tebe drveni konjici tuzno stoje.
Dodji, iz plave boce se pojavi,
bar jednu zelju ispuni
i dodaj svetu malo boje, o, cudo moje.
Sustajem ,odustajem, pritiska me kao pegla.
Javi se, pojavi se, dodaj svetu malo vergla.
Nekad si me cudila, o, danas bi mi tako legla.
Dodaj malo ludila, dodaj svetu malo vergla.
O, daj okreni...
sustajem, odustajem...
taj ringispil u mojoj glavi...
|
| čet pro 23, 2004 1:05 pm |
|
 |
|
witch
...osmjeh joj je lajtmotiv...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:14 am Postovi: 548 Lokacija: Dolje ispod Sljemena
|
Kao davni greh uvek mi se ista javljas odzvanja ti smeh, cipele u prozor stavljas i vecno sanjas, svetom putujes bez putovanja a badnje vece prolazi Mogla si mi, bas i reci neke reci nagle oci su mi, znas, pune one iste magle ali, suprotnost susta, sad u meni tuga koren pusta a badnje vece prolazi ... To je bilo nase zadnje sad opet zvona zvone slusam to Ne, nije svako vece badnje al' ovo danas, sasvim slucajno badnje je U poslednji cas, kao uvek na to vece gospodja do nas unucima kolac pece u mojoj sobi, samo stari veker vreme drobi i badnje vece prolazi ... To je bilo nase zadnje sad opet zvona zvone, slusam to Ne, nije svako vece badnje al' ovo danas, sasvim slucajno badnje je

_________________ Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies...
|
| pet pro 24, 2004 1:40 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|