| Autor/ica |
Poruka |
|
MrIncognito
...brodski mali...
Pridružen/a: ned ožu 21, 2004 10:36 am Postovi: 214 Lokacija: Ispod sanka..
|
_________________ An archaeologist is the best husband a woman can have. The older she gets, the more interested he is in her...
|
| sri stu 10, 2004 12:38 pm |
|
 |
|
Bilbo
...skipper...
Pridružen/a: čet ožu 18, 2004 2:17 am Postovi: 455 Lokacija: Na pola puta
|
_________________ i rekli su: 'ti verujes u bajke?'
ne... ja ucestvujem u bajkama, moji mili...
|
| sri stu 10, 2004 1:19 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
It was a rainy night when he came into sight Standing by the road, no umbrella, no coat So I pulled up along side and I offered him a ride He accepted with a smile so we drove for a while I didn't ask him his name, this lonely boy in the rain Fate tell me it's right, is this love at first sight Please don't make it wrong, just stay for the night All I wanna do is make love to you Say you will you want me too All I wanna do is make love to you I've got lovin' arms to hold on to
So we found this hotel, it was a place I knew well We made magic that night. Oh, he did everything right He brought the woman out of me, so many times, easily And in the morning when he woke all I left him was a note I told him I am the flower you are the seed We walked in the garden we planted a tree Don't try to find me, please don't you dare Just live in my memory, you'll always be there
All I wanna do is make love to you One night of love was all we knew All wanna do is make love to you I've got lovin' arms to hold on to
Oh, oooh, we made love Love like strangers All night long We made love
Then it happened one day, we came round the same way You can imagine his surprise when he saw his own eyes I said please, please understand I'm in love with another man And what he couldn't give me was the one little thing that you can
All I wanna do is make love to you One night of love was all we knew All I want to do is make love to you Come on, say you will, you want me too
All I wanna do is make love to you One night of love was all we knew All I want to do is make love to you Say you will, you want me too
All night long ...
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| sri stu 10, 2004 3:50 pm |
|
 |
|
MrIncognito
...brodski mali...
Pridružen/a: ned ožu 21, 2004 10:36 am Postovi: 214 Lokacija: Ispod sanka..
|
_________________ An archaeologist is the best husband a woman can have. The older she gets, the more interested he is in her...
|
| sri stu 10, 2004 7:47 pm |
|
 |
|
becksica
...brodski mali...
Pridružen/a: čet ruj 30, 2004 11:22 am Postovi: 127 Lokacija: zaustavljena u koraku i snu
|
Wish I'd told her how I felt, Then maybe she'd be here right now, But instead... I pretended I'm glad you went away, these four walls closing more everyday And I'm dyin' inside, and nobody knows it but me . Like a clown I put on a show - the pain is real even if nobody knows And I'm cryin' inside, and nobody knows it but me Why didn't I say, the things I needed to say? How could I let my angel get away? Now my world is just a tumblin' down I can say it so clearly, but you're nowhere around The nights are lonely, the days are so sad And I just keep thinkin' about the love that we had And I'm missin' you, and nobody knows it but me
I carry a smile when I'm broken in two, and I'm nobody without someone like you I'm tremblin' inside and nobody knows it but me I lie awake it's a quarter past three, I'm screamin' at night if I thought you'd hear me Yeah, my heart is callin' you and nobody knows it but me How blue can I get, you could ask my heart But like a jigsaw puzzle it's been torn all apart A million words couldn't say just how I feel A million years from now you know I'll be lovin' you still
The nights are lonely, the days are so sad And I just keep thinkin' about the love that we had And I'm missin' you and nobody knows it but me Nobody, nobody, but me.....
Tomorrow morning I'm hittin' the dusty road, gonna find you where ever, ever you might go And I'm gonna unload my heart and hope you come back to me Yeah, sad when the nights are lonely... The nights are lonely, the days are so sad And I just keep thinkin' about the love that we had And I'm missin' you and nobody knows it but me...
_________________ ...a tuga lepse zvuci kad se otpeva, pesma sve podnese...
|
| čet stu 11, 2004 12:39 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Nije bila osobito lijepa ali nije bila kao druge pa je ljubav kao uvijek slijepa zbog nje razne prelazila pruge Nije bila osobito moja ovo malo dovoljno mi znaci ta je bila drugacijeg soja grizuci se, mi smo bili jaci
Imala je lijepu rupicu na bradi znala je da grebe, znala je da gladi Imala je lijepu rupicu na bradi drhtali smo slozno, smeteni i mladi Imala je lijepu rupicu na bradi znala je da prede, znala da se svadi Imala je lijepu rupicu na bradi, rupicu na bradi
Nije bila osobito luda ali ja sam dizao taj prosjek Cinio sam zbog nje razna cuda milovao i prije i poslije Nije bila osobito njezna ljutila se u nekakve sate ali mi je bila neizbjezna u te sate sto u glavu mlate
Imala je lijepu rupicu na bradi...
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| pet stu 12, 2004 12:32 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Jos ovaj put cu ti reci laku noc, jer s novim jutrom ni sam ne znam di cu poc', al' cu poc'. Jos ovu noc cu se molit za tebe jer novi dan sta dolazi ne donosi nam dobro vrime jer ja odlazim.
Odlazim kroz sume sjevera tu dusa mi ne pripada moje note i moj svijet, nisu tu, u tvojim grudima, ne kuca srce ratnika, sta bi sve za ljubav da.
Jos ovaj put cu se stisnit kraj tebe i cekat cu sunce da nas zagrije u zoru jer dugo vec te ne cutim kraj sebe i vrime je vec o davno da zavrsi ta storija o falsoj ljubavi
Odlazim kroz sume sjevera tu dusa mi ne pripada...
|
| pet stu 12, 2004 12:35 am |
|
 |
|
taša
...brodski mali...
Pridružen/a: čet lis 21, 2004 4:21 pm Postovi: 168 Lokacija: gdje ribe jedu avanturiste
|
...... jednom kad noæ ukrade nebu sve što si voljela na njemu bit æe ti žao bit æe ti žao što nisam tu ruke pamte samo ljubav najboju
......bili smo jednom najbolji o nama su prièe prièali i sad kad se sjetiš htjela bi vrijeme vratiti poslje mene su ti laðe slomile bure i vjetrovi
_________________ You told me again you preferred handsome men
but for me you would make an exception.
(...)
you fixed yourself, you said, "Well never mind,
we are ugly but we have the music."
L. COHEN
|
| pet stu 12, 2004 12:41 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Gume na kotačima Jak motor Puno si mi znaćila Pravi otrov Jako sam te volio Pričao bajke Kleo se u bogove Anđele majke
Kad bi procjenjivali Onako od oka Ja bi isp'o magarac A ti koka Nikad nisam lagao Pa neću ni sada Kosa mi je otpala A narasla brada
Hipijejej hipija Hipijejej hipija Hipijeje jeee hooo
Čekao sam proljeće A stigla je zima Po zraku leti monoksid K'o frak pingvina Jako sam te volio Pričao bajke Kleo se u bogove Anđele majke
Zvala bi mene Na kavu ili sok Pozdravio bi je Sa zdravo ili bok Igrali bi tad Rijeke i gradove Na kraju sam spušio Polupane lončice
|
| pet stu 12, 2004 12:48 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Kad te bace daleko od Save Sljemena Ti ponesi u dzepu samo dva kamena Prvi ti kaze iz kojeg stizes plemena A drugi nek suti jer sutljiva je sudbina.
Malena, zapamti to, Da na nasem semaforu nikad nije bilo zeleno.
Svijet je saren, ljepljiv je pod prstima Ali drugi je zrak i druga nosis znamenja I propast' je lako kao sto je laka zemljica Ja sam prokleti kralj Zapruda i Utrina.
Svijet je fantastican gledam preko njenog ramena Pa se ne vidi humka i ploca od plavog mramora A na njoj pise nosi osmijeh kao kisobran Jer ovdje mirno spava kralj Zapruda i Utrina.
|
| pet stu 12, 2004 12:50 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
On je čuvar vremena jahač morskih valova kao poštar lakog sna on u snove dosurfa
kada oči zaklopiš ti se njemu pomoliš da ti fura anđele srebrne kroz sve tvoje močvare i rub tada znaš da je fajrunt mjesec je plavi grejpfrut zibam te ko malu bebu samo tebi svira bend na nebu
ja sam vlasnik cirkusa u kojem sjedim samo ja i samo katkad mahnem mu iz šatora da mi snove pokrpa kada oči zaklopiš ti se njemu pomoliš da ti fura anđele srebrne kroz sve tvoje močvare i rub...
|
| pet stu 12, 2004 12:51 am |
|
 |
|
Idiot
...drugi casnik...
|
Bravo... To se tražilo
|
| pet stu 12, 2004 8:55 am |
|
 |
|
Romana
|
|
| pet stu 12, 2004 5:49 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
|
| pet stu 12, 2004 8:30 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
I got a bad disease, Up from my brain is where I bleed. In sanity it seems, Is got me by my soul to squeeze. Well all the love from me, With all these dying trees I scream. The Angels in my dreams, have turned to demons of greed, That's me.
Where I go I just don't know, I got to, got to, gotta take it slow. When I find my piece of mind, I'm gonna give you some of my good time.
Today loves smile on me, It took away my pain, said please All that you ride is free, You gotta let it be, Oh ya.
Where I go I just don't know, I got to, gotta, gotta take it slow. When I find my piece of mind, I'm gonna give you some of my good time.
You're so polite indeed, Well I got everything I need. Oh make my days a breeze, And take away my self destruction.
It's bitter baby, And it's very sweet. I'm on a rollercoaster, but I'm on my feet. Take me to the river, Let me on your shore. I be coming back baby, I be coming back for more.
Doo doo doo doo dingle zing a dong bone, ba-di ba-da ba-zumba crunga cong gone bad, like an apple gift but i went out and never said my pleasures I'm much better but I won't regret it never
Where I go I just dont't know, I got to, got to, gotta take it slow. When I find my piece of mind, I'm gonna give you some of my good time.
Where I go I just don't know, I might end up somewhere in Mexico. When I find my piece of mind, I'm gonna keep for the end of time!
|
| pon stu 15, 2004 1:11 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Should of been, could of been Would of been dead If I didn't get the message Goin' to my head I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn Aw baby think you can Be my girl, I'll be your man
Someone full of fun Do me 'till I'm well done Little Bo Peep Cumin' from my stun gun Beware take care Most motherfuckers Have a cold ass stare Aw baby please be there Suck my kiss cut me my share
Hit me you can't hurt me suck my kiss Kiss me please pervert me stick with this (chorus) Is she talking dirty Give to me sweet sacred bliss Your mouth was made to suck my kiss
Look at me can't you see All I really want to be Is free from a world That hurts me I need relief Do you want me girl To be your theif Aw baby just for you I'd steal anything that you want me to
K-i-s-s-i-n-g Chicka chicka dee Do me like a banshee Low brow is how Swimming in the sound Of bow wow wow Aw baby do me now Do me here I do allow
|
| pon stu 15, 2004 1:14 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Sometimes I feel Like I don't have a partner Sometimes I feel Like my only friend Is the city I live in The city of angels Lonely as I am Together we cry
I drive on her streets 'Cause she's my companion I walk through her hills 'Cause she knows who I am She sees my good deeds And she kisses me windy I never worry Now that is a lie
I don't ever want to feel Like I did that day Take me to the place I love Take me all the way
It's hard to believe That there's nobody out there It's hard to believe That I'm all alone At least I have her love The city she loves me Lonely as I am Together we cry
I don't ever want to feel Like I did that day Take me to the place I love Take me all that way
Under the bridge downtown Is where I drew some blood Under the bridge downtown I could not get enough Under the bridge downtown Forgot about my love Under the bridge downtown I gave my life away
|
| pon stu 15, 2004 1:15 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Porcelain Are you wasting away in your skin Are you missing the love of your kin Drifting and floating and fading away
Porcelain Do you smell like a girl when you smile Can you bear not to share with your child Drifting and floating and fading away
Little lune All day Little lune
Porcelain Do you carry the moon in your womb Someone said that you’re fading too soon Drifting and floating and fading away
Porcelain Are you wasting away in your skin Are you missing the love of your kin Nodding and melting and fading away
Little lune All day Little lune...
|
| pon stu 15, 2004 1:18 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
ne znam što da radim sa sobom na šta misli da bacim eto stvaram polako pjesmu o tebi gledam tvoje tijelo ludujem za njim i ponavljam u sebi samo jedno poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znaš bilo što
želim da se stisnem uz tebe da te milujem da ti šapućem na uho bisere da pričam o slobodi da se glupiram da ti kažem oh ti ludo jedina poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znaš bilo što
|
| sri stu 17, 2004 12:09 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Pošlo je tristo godina opet sarn tu na tvom pragu zagledan u oči tvoje bistre tvoje crne iskre prezrene
uzmi me sve me moje bijele dame varaju
uzmi me tvoj me tamni bubanj mami
jer kud ti prođeš babilonske baklje tek tinjaju a za tobom samo zvijezde jezde i igraju
uzmi me tvoje crno sjeme to sam ja uzmi me tvoj me tamni bubanj mami
jer kad smo skupa babilonske baklje tek tinjaju a za nama samo zvijezde jezde i igraju
utrni babilonske baklje nek tinjaju nek za nama samo zvijezde jezde i igraju
|
| sri stu 17, 2004 12:13 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Volim taj dan i srecu sto su mi tebe dali. Gledaj me dugo i budi tu.
Volim i ovaj osmeh koji je malo znao. Samo me gledaj i budi tu.
Noc brzo ide, noc nekud zuri. Drzi me cvrsto i budi tu.
Sad vise nije vazno sve sto ti moram reci. Samo me gledaj i budi tu.
|
| sri stu 17, 2004 12:15 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
I'm so tired of being here Suppressed by all my childish fears And if you have to leave I wish that you would just leave 'Cause your presence still lingers here And it won't leave me alone
These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
When you cried I'd wipe away all of your tears When you'd scream I'd fight away all of your fears I held your hand through all of these years But you still have All of me
You used to captivate me By your resonating life Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts My once pleasant dreams Your voice it chased away All the sanity in me
These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
I've tried so hard to tell myself that you're gone But though you're still with me I've been alone all along
|
| sri stu 17, 2004 12:30 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
A candy-colored clown they call the sandman Tiptoes to my room every night Just to sprinkle stardust and to whisper "Go to sleep. Everything is all right."
I close my eyes, Then I drift away Into the magic night. I softly say A silent prayer Like dreamers do. Then I fall asleep to dream My dreams of you.
In dreams I walk with you. In dreams I talk to you. In dreams you're mine. All of the time we're together In dreams In dreams.
But just before the dawn I awake and find you gone. I can't help it, I can't help it, if I cry. I remember that you said goodbye.
It's too bad that all these things Can only happen in my dreams Only in dreams In beautiful dreams
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| sri stu 17, 2004 12:26 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Zbog tebe, u rascvjetanim vrtovima ceznem za mirisima proljeca. Zaboravio sam tvoje lice, ne sjecam se vise tvojih ruku; kako su se tvoje usne nasle na mojima? Zbog tebe, volim bijele uspavane kipove u parkovima; bijele kipove bez glasa i bez vida. Zaboravio sam tvoj glas, tvoj sretan smijeh; zaboravio sam tvoje oci. Poput cvijeta sa svojim mirisom, ja u sebi nosim maglovito sjecanje na tebe. Zivim sa boli poput rane; dotaknes li me samo, smrtno ces me povrijediti. Tvoja milovanja me obavijaju, poput brsljana na sjetnim zidovima. Zaboravio sam tvoju ljubav, jos uvijek iscem odraz tvog lika u svakom oknu. Zbog tebe, teski mirisi ljeta nanose mi bol; zbog tebe, opet trazim oko sebe prorocanske znakove nenadanih zelja: padajuce zvijezde, komete.
(p. neruda)
|
| sri stu 17, 2004 12:29 pm |
|
 |
|
witch
...osmjeh joj je lajtmotiv...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:14 am Postovi: 548 Lokacija: Dolje ispod Sljemena
|
Problem je kod ovakvog divovskog topica kaj se sigurno brdo pjesama ziher ponavlja, ali sta sad...
Stoga, ispricavam se ak je bilo, al moram...
Ne zelis kraj Mada je tu Medju nama stvara se jaz I blijedi sjaj
Ne zelis kraj Tesko je znam Ali idi ne daj se ne daj Ostacu sam
Bili smo luckast par Mada vec prosla stvar Sada jos molim te Odbacimo gluposti sve
_________________ Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies...
|
| sri stu 17, 2004 4:08 pm |
|
|