|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sub svi 02, 2026 8:18 pm.
kod reklama
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Koncert u Zagrebu, 26. 12. 2016 / Arena
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bratac
...brodski mali...
Pridružen/a: ned ožu 13, 2005 9:41 am Postovi: 167 Lokacija: The Sunshine State
|
 Koncert u Zagrebu, 26. 12. 2016 / Arena
_________________ A ti si srcu mi tak puno sunca dala,
kaj morem ti neg rec od seg ti srca FALA...
|
| ned lis 30, 2016 3:48 pm |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 1:17 am Postovi: 1522 Lokacija: GS
|
 Re: Koncert u Zagrebu, 26. 12. 2016 / Arena
Tko planira kupovati karte neka požuri. Pola ih je već prodano.... A serveri za online prodaju u rasulu... Velika navala...
Ulaznice 160kn, 180kn i 200kn...
|
| pon lis 31, 2016 11:23 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
2003. je bija koncert na 27/12 sta mi je bolji datum jer ipak imaš dva dana od božićaa nama koji putujemo znači taj jedan dan viška. ovo mi je nekako navrat nanos iako su mi božićni koncerti najdraži a i prika mi živi minutu od arene možda se i zaletin al kartu neću još kupovat jer ne znan oću bit u hr tada. da bar oće maknit tamburaše, dovuć anfakblse i odradit normalan  koncert.
_________________ more utapa mornare, a tuga one koji zive na kopnu
|
| uto stu 01, 2016 6:06 pm |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 1:17 am Postovi: 1522 Lokacija: GS
|
Da ponedjeljak je nezgodan dan. Mislim ja sam nezaposlen pa mi je svejedno ali kad ideš s nekim tko radi teško uskladiš, a većina ljudi radi sutradan pa je nezgodno tražiti prijevoz poslije koncerta, noćnih linija nema i nezgodne su, a tko vozi ne smije piti i umoran je... Ono, bilo bi bolje da je koncert u subotu, ali valjda ga je bilo strah da će mu netko prigovoriti da svira na badnje večer. Ali slažem se, bilo bi bolje da je koncert vikend poslije ili vikend prije u subotu... Zbog putnika, ali i ostalih...
p.s. Meni je isto najbolje sa Unfuckables-ima. Mislim nisu ni tamburaši loši ali ne idu uz svaku pjesmu. Mislim da su uz neke pjesme izforsirani dok uz neke pristaju...
I da ponovim po stoti put, ako Đole slučajno čita---- Kad će taj jeb**** film na TV ili dvd... Mislim Aleksa je narastao pola metra od snimanja filma, a oni ga i dalje čuvaju u sefu kao da je kovčeg sa šiframa za nuklearne rakete...(da ne spomenem da već godinama najavljuju Balaševići, kako će ga pustiti pred novu godinu, a godine prolaze, film nikako u javnost...) Stvarno su mi čudni ljudi, što god tko rekao....
|
| uto stu 01, 2016 6:57 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
Nekako sam i mislio da ce isti nesto pisati... Godinu dana proslo od zadnjeg koncerta, što se tiče tamburaša negdje zbilja pogode tu notu na žici i zbilja paše, negdje je malo isforsirano. Ostaje nam da vidimo šta je pripremio. Da bi mogao film ugledati svjetlo interneta mogao bi, prošlo već 5 godina od premijere, već bi kredit za auto otplatio u tom vremenu. Da je vrijeme za novu pjesmu/album/ploču vrijeme je, kako je 26.12.2015. najavio da ce biti nova ploča u drugom mjesecu, zaboravio je reči koje godine.
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| sub stu 05, 2016 6:15 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
nego
sta nije bilo nekih novih klinaca pa su se zecevi bacali na kraju???
ovako sta je izaslo na netu, atmosfera bezveze. ni blizu 2002e ili 2003e
_________________ more utapa mornare, a tuga one koji zive na kopnu
|
| čet pro 29, 2016 12:05 am |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 61 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|