|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sub svi 02, 2026 1:40 pm.
kod reklama
VAŽNO svim još aktivnim forumašima
| Autor/ica |
Poruka |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
 VAŽNO svim još aktivnim forumašima
Kao što vidite meni je uz poslove koje trenutno obavljam i životne situacije postalo poprilično nezgodno kvalitetno pratiti koncerte i sva dešavanja oko ĐB... Ali opet nije rješenje ugasiti forum i stranicu... Borko mi se obratio i ponudio svoju pomoć oko stranice, foruma i facebook pagea koji imamo. Pa sam ga postavio za FB admina - realno jedini način da ljude vratimo na forum  i da netko još posjećuje web. Također se ponudio i da će pratiti vijesti tako da opet postanemo aktualni u najavi koncerata, a da možda i opet krenemo u zajedničke izlete, kupovine karti i slično. Pa ovim putem pozivam da se jave oni koji žele pomoći na sljedeće načine: - možete postati admini remorkeri fb stranice - postavit ću vas za moderatore foruma da možete uređivati postove i dodavati ih na vrh kada su važni (recimo najava koncerta) - na moju mail adresu (tko ne zna šaljem mu na pm) mi šaljete sve vijesti (koncerti, izvještaji, najave, youtube linkovi, etc.) za koje mislite da trebamo objaviti na webu i ja ću to onda staviti
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| ned stu 30, 2014 12:18 am |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
 Re: VAŽNO svim još aktivnim forumašima
 ajmo raditi
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| ned stu 30, 2014 7:43 pm |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 1:17 am Postovi: 1522 Lokacija: GS
|
Milan kaže: delat' 
|
| ned stu 30, 2014 9:46 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
_________________ more utapa mornare, a tuga one koji zive na kopnu
|
| ned stu 30, 2014 10:10 pm |
|
 |
|
Bratac
...brodski mali...
Pridružen/a: ned ožu 13, 2005 9:41 am Postovi: 167 Lokacija: The Sunshine State
|
Edo, je l se ti to ženiš? Je li ista ona cura od zadnji put?
_________________ A ti si srcu mi tak puno sunca dala,
kaj morem ti neg rec od seg ti srca FALA...
|
| ned stu 30, 2014 11:13 pm |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
|
|
| pon pro 01, 2014 2:35 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
@ Borko i Mima  - doduše čekam još vijesti na mail ako ih ima  @ Mima, FB neka zasada bude samo kao page, pa ćemo vidjeti za dalje. @ Bratac: ista je preko 13 godina, tako da da...a ovo drugo  imam i dvoje klinaca, stariji 6,5, mlađa 4...i već nekoliko godina i privatnu firmu...tako da su to razlozi manjka vremena.
|
| sri pro 10, 2014 3:40 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
u porukama na fb imas izvjestaj iz lisinskog, jos ti dugujem za osijek
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| sri pro 10, 2014 8:08 pm |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
|
Edo... Ove Balaševe koncerte(Kalendar detinjstva) koji se reklamiraju.. što smo stavljali na face i na forum... ako nije problem stavi na početnu stranu.. prošlo je dosta Vremena, a još od Lisinskog nema novih obavjesti ovdje... Znam da smo ostarili i da se nema više vremena ni energije... ali bar da nam ne kažu da nam stranica nije "aktualna" 
|
| pet pro 12, 2014 9:04 pm |
|
 |
|
Bratac
...brodski mali...
Pridružen/a: ned ožu 13, 2005 9:41 am Postovi: 167 Lokacija: The Sunshine State
|
_________________ A ti si srcu mi tak puno sunca dala,
kaj morem ti neg rec od seg ti srca FALA...
|
| pet pro 26, 2014 7:24 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
OK Borko, riješit ću to što imam.
Mima, neću najaviti ovo što je već gotovo - to smo eto jbga propustili. Morat ćemo se aktualizirati s novim koncertima koji dolaze...načuo sam nešto o Splitu. Ima li igdje kakav info?
Bratac, fala
|
| ned pro 28, 2014 1:34 am |
|
 |
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
|
| sri sij 21, 2015 11:13 pm |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
|
Lijepo je to, nekad se lako dogovaralo... Danas je iz objektivnih i subjektivnih razloga pasiva.... Nekad si se mogao s ljudima dogovoriti i za koncert u Mrduši Donjoj, danas se teško dogovoriti i za Zagreb(zadnji koncert u AreniZG sam gladao solo* jer se nitko nije javljao tko ide). Al' treba imati duha možda se stvari promjene na bolje kao i ekonomska situacija koja mnoge sprečava u planovima...
|
| sub sij 31, 2015 7:28 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
jel bija ko sinoc u splitu??
meni prvi i zadnji put da san išana tribine al tako se namistilo. odlazin iz hr na neko vrime pa sad nema koncerata do daljnjega. ova zadnja dva, zadar i split, taman prije aviona san uvatija.
falile su naposletku, kao talas, remorker, slovenska (ok, ona je bila u ZD), januar... bezdana nema vec neko vrime.vasu i dunju sam odslusa miljun puta pa me nije ni briga
ne sican se kad san zadnji put ni drvenu cuja na konvertu
|
| sub ožu 10, 2018 11:00 am |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
|
Javi nam kako je bilo u inozemstvu da i mi pobjegnemo, ako je kakva ekonomska migracija.. U Zadru sam bio, dobar koncert(pogotovo ohrabrenje normalnima u gradu ZD), najviše mi je nedostajalo pivo, a ništa se nije moglu unijeti unutra... Unutra nisam vidio da ga ima za kupiti. Eto lijep je koncert bio, drago mi je da je došao napokon u Zadar. A sad što reći, mislim da Đole pomalo senili. Ponavlja uvijek iste priče bez najmanje izmjene... Filma još nema nigdje iako je prije velikog niza godina obećan, zaboravit će ljudi da je postojao, Aleksa je od snimanja narastao za metar, a nadam se da nitko od glumaca neće umrijeti dok film ne dođe u javnost... Stvarno mi nije jasno zašto ga kriju od javnosti... Nadam se da će se Đole vratiti na stare staze jer sve mi se više čini da prelazi u šablonu. Znam da malo pije, ali mislim da bi mu dobro došlo pred koncert bar pola litre ili bar kakve rakije, ne mora biti Maksuzija...
|
| pon ožu 19, 2018 3:59 am |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
a ekonomska i je i nije. radija san i prije za stranu firmu al mi je malo tribala promjena pa san otisa na kraj svita  . moga san i ostat al porezi doma ubijaju a nije mi se dalo vise sakrivat pare od drzave mislin da je problem ovih "istih" koncerata beba i sta su poceli od njih radit sablonu. sve se zna kad i sta ide, nema nepredvidjenih stvari. narucivanja pisme priko boca, dovikivanje iz publike i slicno. sricon iman par koncerata skinutih s jutjuba dok ih ona nije izblokirala pa ih prislusan tu i tamo mislin da je bilo piva u zadru ako se dobro sican. al mi smo u stanu pili ranije malo pa mi je bilo ok. dobar konc stvarno, al steta sta nema onog ludila ka prije 15 godina. bas mi je drago sta san bija svjedok tog vrimena
|
| pon srp 30, 2018 6:35 am |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
da ne prođe baš godina dana bez ijednog posta  zdravi i veseli bili
|
| čet srp 04, 2019 9:42 am |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
|
Ako tko navrati na ovaj forum dok je još 2019. Sretan Božić i sve najbolje u 2020. 
|
| čet pro 19, 2019 1:58 am |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
naletin ja svako toliko, a danas jer san vidija da je nekog na FB stranici pukla nostalgija i stavili tvoj video... oko 3 ujutro  sritna nova. za 3g je 20g Remorkera pa se nacrtajte skupa na nekom koncertu, dolipin i ja
|
| pon sij 06, 2020 2:21 pm |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
|
E splićo, nema više koncerata s Đoletom. Nitko ne zna što će biti... Vrijeme prolazi sve brže i brže, neki stoje, neki hodaju, neki trče. Ništa nije kao što je nekad bilo, al kao što Krleža kaže "nigdar ne bu da nekak ne bu...". Možda ožive Neki novi klinci, a možda i Đoletov band odluči napraviti poput Queena neki bend s novim vokalom, pa će taj novi band samo Đoleta svirati, ali ne ide to baš lako kad kantautor ode. Naravno bez Đoleta ništa više neće biti isto. On je pjesnik, a ja bih rekao i pritajeni filozof... Nekad je bio i jako hrabra osoba kad je trebalo glasno Miloševiću reći NE. Naravno kad su djeca porasla tako ga je i hrabrost popuštala, a samim tim i kreacija. Radikali zaposjeli skoro 100% skupštine sa svojim saveznicima. Opozicije nema ni u skupštini ni izvan nje. Djecu je ipak trebalo zaposliti, a nažalost, mnogi mogu sebe donekle i žrtvovati, ali rijetki mogu žrtvovati i budućnost porodice zbog istine i pravde... Kako egzil s Balkana nije dolazio u obzir Đole je mogao otići samo gore gdje gospon Ignjac svojim gudalom raspoređuje oblake i zvijezde na nebu, a netko drugi vuče konce i igra se s nama koji smo još dolje. Nažalost mislim da postoje dvojica i taj drugi loši često uzima pijune onome dobrom. Na nama je samo stajati na svjetloj strani. Gledam ove snimke iz svih Exyu gradova, ljudi pjevaju, plaču, šalju poruke podrške u druge susjedne države. Razmišljam, odakle svi ovi ljudi, jesu li to oni što nikad ne izlaze na izbore ili izađu tek ponekad ali eto tek toliko da se listić ne baci. Onda zamislim kakve bi naše države bile kad vlast ne bi sastavljali ovi koji su izašli na izbore i njihovi predstavnici, već ovih 50% građana koji u ovih 30 godina skoro nikad nisu izašli na izbore jer nikome nisu mogli vjerovati da je pošten i ispravan. Ovih dana sam tužan zbog Đoleta, ali sam i sretan jer sam vidio da svugdje ima dobrih ljudi, a vidim i mlade koji su se uspjeli roditi i upisati faks od zadnjeg albuma, a eto preko roditeja i oni imaju potrebu slušati Đoleta, žaliti za njim i pratiti vrijednosti koje on promiče. Ali onda opet dođe onaj upitnik iz Đoletove pjesme "Odlazi cirkus". Tko zna tko je tu bio fol, tko zna tko je ovih dana nosio maske, a tko je pokazao svoj pravi lik. Jedino čemu još donekle vjerujem je onaj pogled u oku, po kojem se ljudi prepoznaju kojoj vrsti pripadaju. Netko reče da oči ne lažu, al' opet.... Sretno bilo svima. Možda se opet sretnemo jednog dana kad prođe ovaj cirkus s koronom, kad nađemo način kako živjeti Đoletovski bez Đoleta, a možda nas i sudbina spoji ispred nekog izloga ili ispred vlaka sa kojeg smo sasvim slučajno skupa sišli. Eto, pozdravljam vas sve koji navratite na ovaj forum, iz nepoznatog razloga napušten kao i Perzijski i Babilonski spomenici u vrijeme ISIL-a. Ljude njihovi vlastiti životi odvlače od zajednice, a zajednica i nije toliko velika koliko nam se čini na prvi pogled. Čak i oni naizgled bliski mogu godinama nositi maske i iza njih skrivati nekakav sasvim drugi lik. Ali eto, bar pomislite jedni na druge. Kad pogledate noćno nebo i zvijezde ili sunčev sjaj u rano jutro pomislite na sve one koji su iskreni i dragi, tamo gore i ovdje dolje. Pomislite na Đoleta... Dok vas mjesečina prati nepoznatim sokacima, gdje god bili sjetite se kako se "srce svugdje kaže srce" a ova čudovišta s maskama blaženika zanemarite ili im raskrinkajte maske. Čovjek je čovjek ili to nije. Đole, hvala ti, bio si ljudina, a usput si znao i svoja i naša osjećanja na najljepši mogući način pretvoriti u pjesme i stihove. Mnogo puta sam rekao da mi je osim tvojih pjesama još važnije što si spojio neke dobre ljude koji će pamtiti jedni druge po pogledu i suzi u oku. Možda se nekad opet sretnu, a možda i ne, jer ljubav često ne pobjeđuje, ali je zato nepobjediva i ostaje u srcima onih koji vole... Budite empatični, a ne egoistični, narcisoidni i sebični. To ostavite onima koji plivaju u mutnoj vodi i žele biti krupne ribe bez srca. Ne želim biti prost, ali.. Kao što Đole reče, vama vjerovatno ne treba ništa objašnjavati, a oni kojima bi trebalo objasniti ionako ništa ne bi razumjeli... Pozdrav... TUZLA
Zadnja izmjena: MimaGS; čet ožu 11, 2021 2:07 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
| sri vel 24, 2021 1:56 am |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
navratin i ja svako toliko. evo je neko okacija na jubito konc iz koprivnici i vidin transparent remorkera pa san mora resetirat pass jer ga se nikako sitit toliko lipih uspomena oko djole tamo od dvanaestog miseca 1997 kad san ga zbog latinice i nastupa ante prkacina i ivanke luetic pocea slusat (ok, i sestre koja je tih dana isla u ljubljanu na nekog daveža od pjevača kako san tad smatra  ), i jos mi ne ide u glavu da vise neke pisme nikad necu cut uzivo, nikad vise planirat koncert... živili vi meni, vidin bar da je fb stranica živnila zadnjih 10 dana
|
| ned vel 28, 2021 2:06 pm |
|
 |
|
Slow_Motion
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:55 pm Postovi: 48 Lokacija: Između Mure i Morave
|
Nisam bio godinama, ali evo, sad mi baš došlo. Uz tugu, uz nadu, pozdrav svim remorkerima.
_________________ Na ćer mande čingara...
|
| sri ožu 03, 2021 1:05 pm |
|
 |
|
Bilbo
...skipper...
Pridružen/a: čet ožu 18, 2004 2:17 am Postovi: 455 Lokacija: Na pola puta
|
Pozdrav svima ljudi...eto i meni došlo... Nemam ništa pametno osim da vas zagrlim.
_________________ i rekli su: 'ti verujes u bajke?'
ne... ja ucestvujem u bajkama, moji mili...
|
| pon ožu 08, 2021 1:03 am |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
evo u nekoj dalekoj zemlji u neke kasne ure, spreman se doma na godišnji. bacin oko na neke koncerte malo i skuzin da ih vise nikad nece bit. da je neka normalna situacija gleda bi akko nabavit karte, s kin otic na koncert, ovako nista. bas cudno jbga.
bacin oko na svoj post o povijesti remorkera i skuzin da van je 19 godina jucer...
|
| sri kol 04, 2021 3:43 am |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
|
Leti vrijeme... A nekad kao i da stoji... Ko što Đole reče za "penzionere", a to sve više vrijedi i za nas: "Nikako prvi, a svako malo nova godina"... Naravno treba imati mirovinu i plaću da bi se s razlogom čekalo prvi(nemaju to svi)... No dobro, uživaj u tuđini, nek' je zdravlja, ljubavi i nešto para, a za ostalo ćemo lako... pozz
|
| ned kol 08, 2021 3:10 am |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 68 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|