Odusevljen.Jako,jako dobar koncert.
Bila je zima.Glupa sestra mi nije tila pravit drustvo jer je cuvala energiju za neke makedonske cigane koji sveceras sviraju u Splitu.Pred ulazom u klub iz auta ZG tablica svira Petao,do njih St auto iz kojeg se jedna cura dere Sloboda-NE! takvim zarom kao da je u najmanju ruku 1991.g.

.U samom klubu oko 23 h jos se dalo disati(kasnije ce se ispostaviti da se to pretvorilo o ogromnu guzvu).Najvise su mi na zivce isli oni sta uvik negdi prolaze,jeb'lo ih prolazenje.
Svirka je trajala nekih 4 sata i bend me je odusevio.Umjereni u svemu,i u vokalu i u glazbi.Sto se publike tice bilo je tu i sminkerica

( jedna od njih je na izlasku tuzno zakljucila:"Ja nisam znala niti jednu pismu"-nije odavala dojam osobe koja ih ima namjeru naucit

),a bilo je i momaka poludjikanskog izgleda(tko su "djikani" ostavljam Vedrani da objasni kontinentalnom puku,ne zelim joj uskratit taj gust

).Od poznatih,vidjen je pjevac Djubriva.
Start je bio nekako rezerviran,i od strane benda i od strane publike.Ali kasnije je to sjelo na svoje mjesto,vec nakon prakticki 3 pisme.
Sto se tice izbora pjesama-sasvim korektno.Dapace.Jos da je Vasa preskocen....Al dobro,razumijem,mozda je bilo ljudi koji su znali samo Vasu i dosli samo zbog Vase.
Ako bi napravio nekakvu osobnu top listu,ona bi izgledala ovako:
10.Na pola puta(treca,cevrta pjesma po redu-s njom je koncert zapravo poceo)
9.Maliganska(u publici kolektivni orgazam.Ups,sporka ric,pardon

)
8.Ringispil
7.Sve je otislo Honduras(nek' sam i to cuo uzivo)
6.Olivera(izvrstan solo cure na klavijaturama,pobrala je ovacije

)
5.Za sve je kriv Toma Sojer(odlicno,energicno,sad sam se uvjerio da to Djole vise nikad nece otpjevat uzivo)
4.Regruteska(preprepredobro,Dino na trubi-naklon

)
I top 3:
3.Nikad kao Bane(Branka hvala

)
2.Moja draga sad je u Japanu(iznenadjenje veceri,u nekakmvom lagano ska-reggae ritmu-ODLICNO!)
1.Gde bas sada da se zaljubim(nema sto reci-vrh vrhova)
Eto na kraju,bravo za sve.Za Tomu,koji je popio 3 litre vode i odlicno odvozio cijeli konecrt,za Milana(ako se ne varam),prateceg vokala i violinu i glavnog "animatora" benda,2 momka na gitarama odlicni,sax takodjer,a o curama u pozadini da i ne govorim.
p.s.mislim da sam se zaljubija u bubnjarku.Al valjda ce me proc.