| Autor/ica |
Poruka |
|
paranoja
Pridružen/a: pet pro 15, 2006 5:58 pm Postovi: 29 Lokacija: ...tamo gdje gradovi slobodno zive...
|
 NJegova birtija?
...neko vrijeme vec nisam u stosu,pokoji koncert tek.Koji put zalutam u mracne ulice trazeci neki Njegov hram, ali kao da me svaki put namjerno zaobidje...pokusavam okrenuti koju rundu trazeci poznate stihove,ali opet nista
iz nicega smeh stvoriti znam, na kraju svake pesme ipak ostajem sam
|
| pet pro 15, 2006 11:12 pm |
|
 |
|
paranoja
Pridružen/a: pet pro 15, 2006 5:58 pm Postovi: 29 Lokacija: ...tamo gdje gradovi slobodno zive...
|
ima li ipak u Zgu kakav bircuz gdje Ga mogu cuti, a da ne moram gledati ko mi je za ledjima...ili ipak da neko iz mojih snova bude u tom trenu u blizini pa da pustim ovu melankoliju s lanca...
|
| pet pro 15, 2006 11:16 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
nisam previse upucen u zg, al' iz mojeg saznanja ima u princu uživo....  ))
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| sub pro 16, 2006 1:05 am |
|
 |
|
Jura
Pridružen/a: uto stu 28, 2006 12:04 am Postovi: 63 Lokacija: Zagreb
|
To bi bilo odlično, ljudi... znam da je jednom davno postojala inicijativa da se otvori kafić u kojem bi se puštao đole... naravno, u razmjernim, ne pretjeranim količinama, ali da đole bude ljatmotiv, jeli.
I znam da je takva inicijativa raspuštena, jer je jedno govoriti o nekim stvarima, drugo ih učiniti. Trebalo bi se učiniti upravo to, napraviti kafić ili neki sličan prostor i ja neznam, a zanima me, koliko ovdje ima, ne zainteresiranih - to smo valjda svi - nego tko bi konkretno pomogao. Ajde ljudi, znam da sam pun možda naivnog entuzijazma, ali mogli bismo nešto učiniti, zar ne?
Sve ovo pišem s uvjerenjem da trenutno ne postoji takav prostor...  Slobodno me razuvjerite... 
_________________ "....da li su to stvarno bili bolji dani...
...ili smo to bolji bili mi...?"
|
| sub pro 16, 2006 1:10 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| sub pro 16, 2006 10:30 am |
|
 |
|
zaista
...skipper...
Pridružen/a: uto stu 28, 2006 3:49 am Postovi: 322 Lokacija: tamo daleko...
|
_________________ kad narastem želim biti balaševićeva balada...
|
| sub pro 16, 2006 2:21 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
|
| sub pro 16, 2006 2:24 pm |
|
 |
|
Jura
|
|
| sub pro 16, 2006 2:45 pm |
|
 |
|
nick
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:14 pm Postovi: 1087 Lokacija: Sandzaklija na privremenom radu u Chekrchichima (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
Mda, stvari stoje ovako: nekad davno su remorkeri isto pisali Njegovo ime sa a ne lowercaseom i svi su ga voljeli i znali sve detalje, sitnice o njoj, pa cak i adresu i telefonski broj. I vecina fora koje bi culi na koncertu su im bile nove i zabavne. Tada im se zivot svodio na cekanje sljedeceg koncerta/djole-partija. U princu su se nalazili skoro svaku srijedu i stalno jebali jadnog Denina da im svira djolu.
E, al onda su jebiga odrasli. Mislim, nije to losa stvar. Ono, to ljudi rade. Nemos cijeli zivot zalazit u iste birtije i slusat istu muziku. To ne ide tako. I sad se remorkeri sastaju u princu rijetko. Nije da se ne druze vise, daleko bilo, a i kad zatopli mogla bi i neka rostiljadica past, pace prilicno sam siguran da ce past neka rostiljadica jer na rostiljadicama osim balasevica bude jos i mesa i rakije pa se balasevic jos nekako i probavi. Uglavnom, bude svako tolko neki parti u princu pa se druzimo i to, a tu i tamo se znamo nac i ovako, mimo princa (premda moram priznat da sam ja zadnje vrijeme ignoriro sve i svakog pa tako i meni bliske remorkere, a kad sam i odlucio da ajmo mi muski remorkeri zapit se u subotu, onda se Svirac razbolio, majku mu njegovu, jos nije naucio da nesmijes vruc pit aj veoma studen ladnu sa izvora vodu nego da ju moras pomjesat sa posestrimom iz bojlera vodom vrucom i onda pit asik mlaku vodu meraklijsku).
Al, UGLAVNOM. Opet sam zabrazdio. Dakle, poanta svega je da su remorkeri ostarili i da vi mladi ako ocete da se druzite i asikujete, treba sami da se organizirate i da se pocmete nalazit. Ono, smjena generacija i to. A ako se vi organizujete i nadjete si birc, onda cemo i mi stari navratit, sjest sastrane i gledat vas i pravit se da se ne poznamo a bice nam drago i toplo oko srcane premosnice.
|
| sub pro 16, 2006 5:31 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| sub pro 16, 2006 6:46 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
nikola lazes  . ti se jos jezis i patetican si i zato te volimo  . doduse ne svakodnevno nego u fazama. na netu je koncert iz sarajeva i samo da rata ne bude. e pa jebemu mater ja ocu koncert.
i on je divan iako pise colicu i svira sa severinom i iako mu je cer starija super iritantna i iako mu je zena vjestica svejedno  .
|
| ned pro 17, 2006 5:33 pm |
|
 |
|
ElwoodBlues
....kapetan...
Pridružen/a: sub tra 02, 2005 1:26 pm Postovi: 1420 Lokacija: Zagreb
|
_________________ oooooj čoviče
želje mnoge ostvarit ćeš stić
ali sebe na dvi noge
ko zna ka ćeš dić!
|
| ned pro 17, 2006 6:12 pm |
|
 |
|
Svirac
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: pon srp 12, 2004 7:25 pm Postovi: 398 Lokacija: Przichi (Rikavachko-Gvozdjanska zupanija)
|
_________________ ŽELJE, ČESTITKE I POZDRAVI!
Cijena jedne SMS poruke je 3,40 kn + PDV
Poruke šaljite na broj: 792511
Morava ti u očima Šumadija u grudima Od meda si dušo slađa To Srpkinja samo rađa
Pozdrav cijeloj Krajini od Miljana!
|
| ned pro 17, 2006 8:24 pm |
|
 |
|
nick
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:14 pm Postovi: 1087 Lokacija: Sandzaklija na privremenom radu u Chekrchichima (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
|
| pon pro 18, 2006 3:03 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
|
| pon pro 18, 2006 5:55 pm |
|
 |
|
paranoja
|
|
| uto pro 19, 2006 1:04 am |
|
 |
|
Jura
|
|
| sri pro 27, 2006 3:51 pm |
|
|