|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sub svi 02, 2026 8:52 pm.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
naftaš
...brodski mali...
Pridružen/a: pet stu 25, 2005 4:31 pm Postovi: 270 Lokacija: Mjesec
|
svaki put kad ne znam kamo bih sa sobom zovem te tvoje se lice uvijek nasmije svaki put iste se stvari sa mnom dogode imaš lijek koji me uvijek brzo podigne svaki put kad sunce krvari na zapadu budim se i nestane dan koji nikom ne nedostaje
_________________ Mama put my guns in the ground I can't shoot them anymore
|
| ned tra 02, 2006 10:10 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Treba mi sada bilo tko, Da l' kurva ili anđeo. U mraku ionako ne vidim.
Tad lakše ignoriram Pomalo glupav osjećaj Da još dugo neću naći mir.
Nazovi to odnos bez srca, Perverzija il' fuk romansa , Budi tu, pričaj mi o jutru.
Osvanut ćemo više puta Pripijeni na vrhuncu, A što dalje, vidjet ću.
A što dalje, vidjet ću (samo začepi i budi tu)
Neke ti stvari nikad rekao nisam, (Možda ti klaun više odgovara) Ali kriti se viječno ne može Moja pustoš, moja močvara.
Bezobzirno cinični I dvolični do krajnosti, Ne dostižu nas emocije.
Vrline si uzimamo, Sve drugo ostavljamo, Nešto kao samoposluživanje.
Nazovi to odnos bez srca, Perverzija il' fuk romansa, Budi tu, pričaj mi o jutru.
Osvanut ćemo više puta Pripijeni na vrhuncu, A što dalje, vidjet ću.
A što dalje, vidjet ću, (samo začepi i budi tu)
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| čet tra 06, 2006 12:30 am |
|
 |
|
ElwoodBlues
....kapetan...
Pridružen/a: sub tra 02, 2005 1:26 pm Postovi: 1420 Lokacija: Zagreb
|
_________________ oooooj čoviče
želje mnoge ostvarit ćeš stić
ali sebe na dvi noge
ko zna ka ćeš dić!
|
| čet tra 06, 2006 12:34 am |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
Grad i njegovi anđeli - Zvijezde
rekla si mi jednom svi gradovi su isti i mi smo samo putnici u prolazu mi nosimo hiljadu i jedno lice mi imamo hiljadu i jednu noć i ovaj put vraćam se k tebi i dolazim u tvoj grad gdje nas čekaju đavli al i njihovi anđeli molim te zaboravi na prošlost jer za nas dvoje nje nije ni bilo prazno kazalište samo za tebe otvori vrata i uđi ni zvijezde nad nama što imaju tajnu moć ni zvijezde nad nama ne mogu nam pomoć čuvaj se pazi malo i na sebe jer svaki put na tebe vrebaju đavli dok te čuvaju anđeli
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| čet tra 06, 2006 7:36 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Tvoja pjesma - Zvijezde
Tiho,na prstima ulaziš i zatvaraš vrata Soba je prazna samo slike vise sa zidova Papirnati junaci uvijek su budni vjerno čekaju znak heroji nikad nisu umorni Pusti,neka noćas oni budu tvoja vesela družina Stavi najdražu ploču neka lagano svira Pruži svoje ruke hrabro prema meni dovoljno si dugo plesala u mraku,stajala u sjeni Ne plači,malena ovo je tvoja pjesma Uz nju više nikad nećeš biti sama..
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| čet tra 06, 2006 7:41 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Snaga ljubavi
ja bit ću kamen ako treba kamenje nek budemo mi i bit ću voda kada si žedna u žednoj pustinji ja bit ću sunce ako treba koje će te grijati i duga tvojeg neba po kojoj ćeš koračati zašto ljubav mora biti tako tužna zašto ljubav mora biti tako slijepa ja bit ću suza za tvoje oko kada želiš plakati i zvijezda ja ću biti koja će za tebe pasti ja bit ću mjesec u tamnoj noći za tebe samo ja ću sjati i ruka koja će te voditi to je snaga ljubavi to je snaga moje ljubavi i more ja ću biti kada želiš plivati bijeli brod u luci koji će te čekati samo jedno nikad neću biti i to dobro znam tvoj dragi nikad neću biti ma što da ti dam i to je snaga ljubavi i to je snaga moje ljubavi
|
| čet tra 06, 2006 7:43 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
|
| čet tra 06, 2006 7:47 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
You took your coat off and stood in the rain, You were always crazy like that I watched from my window, Always felt I was outside looking in on you You were always the mysterious one With dark eyes and careless hair, You were fashionably sensitive, but too cool to care You stood in my doorway, with nothing to say Besides some comment on the weather Well in case you failed to notice, In case you failed to see, This is my heart bleeding before you, This is me down on my knees
these foolish games are tearing me apart Your thoughtless words are breaking my heart You’re breaking my heart
You were always brilliant in the morning Smoking your cigarettes, and talking over coffee You philosophies on art, baroque moved you, You loved mozart and you’d speak of your loved ones As I clumsily strummed my guitar Excuse me, guess I’ve mistaken you for somebody else Somebody who gave a damn, Somebody more like myself
|
| čet tra 06, 2006 7:49 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Ja zelim te samo na cas Minuta vec razdvoji nas
Vec me bodu tvoje oci Vec me tvoja ceznja koci Zelim te samo na cas
Taj s kim lezis vise nisam ja Sto godina nas razdvaja
Ja vec trosim drugo vrijeme Dok se svijas oko mene Zelim te samo na cas
Samo na cas Samo na cas Samo na cas Samo na cas
Ja zelim te samo na cas Minuta vec je minula
Ja vec trosim drugo vrijeme Dok se svijas oko mene Zelim te samo na cas
Samo na cas Samo na cas Samo na cas Samo na cas
|
| čet tra 06, 2006 8:15 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Ja zelim tako smijesno malo U par njenih osmijeha sve bi stalo Samo nemoj reci da trazim sve.
Bez tebe sve je tako prazno Osjecam snazno da sve je lazno Ostani sa mnom, ja trebam te.
Kud god da krenem Ja nosim noc u ocima Kud god da krenem Ja imam led u grudima.
|
| čet tra 06, 2006 10:27 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Di god pogledan guzice i sise Svugdi, pari mi se ludin, ljudi Grudi ka puding, sise Pari mi se smiju mi se, cice Bradavice kroz majice se naziru Nadiru ogromne, veće i veće Žlijezde mliječne, na njima usta se otvore “Dobro veče!” mi govore “Alo,alo, di si?!”, čovječe! “Di si!?” Na sisi oko, gleda me gleda me.... Di god se okrenem sise i guzice Njišu se niz ulice, spuštaju se dižu, dišu, cmaču, žvaču tange Jezde, rade pokrete blage Sa klupe dupe se diže i giba Sve bliže i bliže, zijeva ka riba Govori mi “Alo! Di si?!” Alo, di san?... Guze prema meni puze, plove ka meduze Lignje, dinje, kruške Jedna za drugom se reda i u mene gleda Gleda me, gleda me.... Masu me guzica i sisa uhodi u stilu SIS-a Pitaju me “Di si?!”, da di san Sise i bulje u mene bulje U psisi progone me misli o sisi Dojke, dvojke, trice, četvorke, petice Šestice, sedmice, osmice Šire mi se nosnice Obline atributi, u glavi mi se muti Od mesa šta mješa u stanju san fleša Oće me u ludnicu, gledan u guzicu a ona me gleda, gleda me i kaže mi “Prrrrrr!”
Di god pogledan guzice i sise, Alo, alo, di siii! Di god se okrenem gledaju u meneeee!

|
| čet tra 06, 2006 10:29 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Tamo gdje ljubav počinje
sjeti li te dah ljeta i pjesma uz gitaru kad se djeca ljube i miriše na travu još smo broj ovog kraja gužva nam je poznata beskrajna zezanja i partije pokera sve sam igre odigrao od kada si otišla vrh i dno dotakao na milion načina pamtim smijeh,tvoje suze svaka riječ zakletva niko ne zna kako peče i ledi dok ne proba zapjevaj našu pjesmu meni i tebi riječi poznate čekam te na starom mjestu tamo gdje ljubav počinje sjeti li te miris zime očajan bez snijega januar kad se magle sive spuste i svaki dan je umoran sarajevsko kišno jutro još mi broji korake kad rijetke ptice i čistače ulice zagrle sve sam ceste prošao od kada si otišla malo sunca sačuvao na dnu starog kofera pamtim smijeh,tvoje suze svaka riječ zakletva niko ne zna kako peče i ledi dok ne proba zapjevaj našu pjesmu meni i tebi riječi poznate čekam te na starom mjestu tamo gdje ljubav počinje
|
| pet tra 07, 2006 8:13 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Riznice sjećanja
gdje me nose ove rijeke gdje su tvoje obale da li su mi još daleke da l' su iste ostale
mene zovu daljine al' još ponekad vraćam se nošen dahom topline u one naše ulice
tamo gdje bila je
kiša i duga nebo samo za nas zatvorim oči i čujem ti glas vatra velika kad čežnja otvara riznice sjećanja
gdje me nosi ovo more u kojoj kapi spavaš ti vrijeme nam stavlja bore polako nas razdvoji
|
| pet tra 07, 2006 8:14 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Za sve ove godine
još je kod tebe dobro i toplo još na uživanje ti miriše soba ali nikad dalja nisi bila mi
kroz kolut plavog dima vidim ti oči i suze u njima zatvori prozor, noćas će padati
a ti, ti bi da me poljubiš i da nazdraviš za sve ove godine što su te promijenile za sve one poljupce za sve što mi duguješ hoćeš opet, hoćeš da me napiješ
cigare su dogorjele i riječi više ništa ne znače samo malo tihe muzike u sobi
kroz kolut plavog dima vidim ti oči i suze u njima zaključaj vrata, neću se vratiti
|
| pet tra 07, 2006 8:16 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| pet tra 07, 2006 10:34 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Is there a time for keeping your distance A time to turn your eyes away Is there a time for keeping your head down For getting on with your day
Is there a time for kohl and lipstick A time for cutting hair Is there a time for high street shopping To find the right dress to wear
Here she comes Heads turn around Here she comes To take her crown
Is there a time to run for cover A time for kiss and tell Is there a time for different colours Different names you find it hard to spell
Is there a time for first communion A time for east 17 Is there a time to turn to mecca Is there time to be a beauty queen
Here she comes Beauty plays the clown Here she comes Surreal in her crown
Dici che il fiume Trova la via al mare E come il fiume Giungerai a me Oltre I confini E le terre assetate Dici che come fiume Come fiume... L’amore giunger L’amore... E non so pi¨´ pregare E nell’amore non so pi¨´ sperare E quell’amore non so pi¨´ aspettare
( it’s said that a river Finds the way to the sea And like the river You shall come to me Beyond the borders And the thirsty lands You say that as a river Like a river... Love shall come Love... And I’m not able to pray anymore And I cannot hope in love anymore And I cannot wait for love anymore)
Is there a time for tying ribbons A time for christmas trees Is there a time for laying tables And the night is set to freeze
|
| ned tra 09, 2006 1:39 pm |
|
 |
|
Tisina
...drugi casnik...
Pridružen/a: pon srp 11, 2005 3:43 pm Postovi: 758 Lokacija: RajvoSa
|
Miss Sarajevo
|
| ned tra 09, 2006 2:02 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
|
| ned tra 09, 2006 4:13 pm |
|
 |
|
Tisina
...drugi casnik...
|
|
| ned tra 09, 2006 4:53 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
Prođi pokraj ogledala,
sve su duše još uvijek tu.
Sve se djevojke spremaju i čekaju
još jedan poziv u rat.
Kao na zapad,
kao da idemo na zapad.
Opet pred mojim oknima,
govore samo o kolonama.
Sve se djevojke spremaju i čekaju
i podvezicama mašu.
Kao na zapad,
kao da idemo na zapad.
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| ned tra 09, 2006 8:39 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
Obuci cu nocas haljinu sto volis Dignuti kosu, upalit cu svijece. I lijepa si cujem kako govoris, A niko me nocas vidjeti nece. Smijesno al' tvoj cu staviti miris u dvije cu case nasuti pice. I ako u ponoc na sekund zazmiris moje te misli moraju stici. E da si barem nocas ovdje da mi se mozes vratiti. Bilo bi dobro da si ovdje mogla bih s tobom umrijeti. E da si barem nocas ovdje da mi se mozes vratiti. Jer jos si tu pod mojom kozom venama mojim plovis ti.
Bojim se svakog koraka sto cujem u mozgu se nesto samo presjece. I smijesno je cuti zalud kako psujem, jer nista te nocas vratiti nece. E da si barem nocas ovdje ...
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| ned tra 09, 2006 9:45 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Ne, ne boj se
Volim da te milujem dok spavaš volim da te slušam kada sanjaš a niko, niko oko nas
Tvoje noge u rukama mi sniju svijeće šapću, naše tajne kriju a niko, niko oko nas
Ne, ne boj se jer ja sam tu ovdje kiša ne pada i ne sviće nama niko ne treba, samo ti i ja kao jedno, kao jedno
Ne, ne boj se jer ja sam tu ovdje kiša ne pada i ne sviće proklet nek je dan kad nismo mi kao jedno, kao jedno
Ljudi kažu otvoriće se nebo sudnji dan dolazi sa vjetrom a niko, niko oko nas
Sa mnom možeš bosonoga po kiši sa mnom možeš do koljena u snijegu a niko, niko oko nas
|
| ned tra 09, 2006 10:58 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Zaboravi moj broj
Ti dolaziš ovamo sa njim, ruka je u ruci, i ljepša si no ikada prije lica nam govore, tvoje oči traže mene misli su nam iste znam zašto zalaziš u moj dio grada jer noćima,noćima već čekam san
ovaj je grad mali za nas ne želim tvoj pogled i prezirem glas prekin'o sam veze,navukao zavjese zaboravi moj broj,ostaću svoj
ljudi pričaju da izgubila si volju al' nemoj mu se predat do kraja bar nam toliko duguješ, sjećanja su na tebe tako jaka i imaju moć daj da ispijem još jednu na iskap jer tako sam ne volim,ne volim noć
ovaj je grad mali za nas ne želim tvoj pogled i prezirem glas prekin'o sam veze,navukao zavjese zaboravi moj broj,ostaću svoj
|
| ned tra 09, 2006 11:00 pm |
|
 |
|
Tisina
...drugi casnik...
|
Kao kad se misli poklope...
kao kad se misli slože
banalna je riječ
reći samo halo volim te...
pa i onda kad to traje
skraćeno za tren
dokle ide naše sjećanje...
sreo sam te u lokalu
ništa čudno za takvu damu
muzika prenosi slavu
kao kad se misli poklope...
|
| ned tra 09, 2006 11:23 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| pon tra 10, 2006 11:01 am |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|