|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sub svi 02, 2026 9:01 pm.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
naftaš
...brodski mali...
Pridružen/a: pet stu 25, 2005 4:31 pm Postovi: 270 Lokacija: Mjesec
|
Otvaraš prozor za savršen dan, prizor iz hollywoodskih filmova. Gdje sreća ide u valovima, prašina prekriva sva pitanja.
O da li sam ja tako davan da zaboravljaš? I da li je on tol'ko hrabar da te otima?
Zato postoje riječi da njima me lažeš, zato postoji nada da još jednom kažeš:
Ja sanjajući uvijek idem tebi Sanjajući uvijek idem tebiii Sanjajući uvjek idem tebi Sanjajući uvijek idem tebi!
Postavljaš stol za razbojnika. Tvoj je svijet carstvo, magija . Brišeš mu pišalinu s cipela. Pa nije valjda da ti je tako drag?
Znam, znam, znam to je taj tvoj tip kauboja i ako bi Bog birao ženu ma, birao bi tebe to znaš!
A, da li sam ja tako davan da zaboravljaš? I da li je on tol'ko hrabar da te otima?
Kad prekriješ uši čut ćeš me bolje i nećeš znati da kucam al' bit ćeš sigurna ...tko je!
Ja sanjajući uvijek idem tebi Sanjajući uvjek idem tebi Sanjajući uvjek idem tebi Sanjajući uvijek idem tebi!
Narko Ti si moj narko
Naaaaaaaaaaaaaaarkkoooooo....... Naaaaaaaaaarkooo
_________________ Mama put my guns in the ground I can't shoot them anymore
|
| uto ožu 21, 2006 9:45 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| uto ožu 21, 2006 11:04 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Sumoran i nem jablan gromom razvaljen, zagledan u čašu preduboku... Bio mi je stran i naizgled normalan, al' tad mu spazih odraz meseca u oku...
On me oslovi: "Pa, kako idu poslovi?" Ma idu, progunđah, u vražjeg vraga... Na to on planu naprasno, odmeri me sablasno: "Nemate vi pojma, braćo draga...
Ne znaš ti šta znaci ubiti grad... Ne znaš ti bauke kaljavih rovova... Ne znaš ti šta znači spavati sad, kad sklopim oči, ništa osim tih krovova...
Kada sklopim oči, nebom naidju mobe, zamirišu gostinjske sobe, nebom svadba odzvanja... Kada sklopim oči, nebom promiču lica, zatreperi roj tamburica, Dunav sedef odranja"...
Zverko ludila, što si se probudila? Crni ti je princ poljubac dao.. Al' neću se stideti sto Boga neću videti, jer, to i nije Bog kojeg sam znao...
"Ne znaš ti, nema oslobođenih... Svaku tišinu mi granata prošara... Spašen je taj prvi pogodjeni, a svi su drugi večni taoci kosmara..
Kada sklopim oči, nebom naiđu lađe, Zvona, lavež, komšijske svađe... Miris svežeg oranja.. Ali, kada svane vetri s reke zacvile... To tuže vodene vile, Dunav tamjan odranja"...
|
| uto ožu 21, 2006 11:06 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
pozdrav iz R.C.

|
| sri ožu 22, 2006 12:36 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
HAVE YOU EVER REALLY LOVED A WOMAN
To really love a woman To understand her - you gotta know her deep inside Hear every thought - see every dream N' give her wings - when she wants to fly Then when you find yourself lyin' helpless in her arms Ya know ya really love a woman
When you love a woman you tell her that she's really wanted When you love a woman you tell her that she's the one Cuz she needs somebody to tell her that it's gonna last forever So tell me have you ever really - really really ever loved a woman?
To really love a woman Let her hold you - til ya know how she needs to be touched You've gotta breathe her - really taste her Til you can feel her in your blood N' when you can see your unborn children in her eyes Ya know ya really love a woman
When you love a woman you tell her that she's really wanted When you love a woman you tell her that she's the one Cuz she needs somebody to tell her that you'll always be together So tell me have you ever really - really really ever loved a woman?
You got to give her some faith - hold her tight A little tenderness - gotta treat her right She will be there for you, takin' good care of you Ya really gotta love your woman...
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| sri ožu 22, 2006 8:43 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
HERO There's a hero If you look inside your heart You don't have to be afraid Of what you are There's an answer If you reach into your soul And the sorrow that you know Will melt away And then a hero comes along With the strength to carry on And you cast your fears aside And you know you can survive So when you feel like hope is gone Look inside you and be strong And you'll finally see the truth That a hero lies in you It's a long road When you face the world alone No one reaches out a hand For you to hold You can find love If you search within yourself And the emptiness you felt Will disappear And then a hero comes along With the strength to carry on And you cast your fears aside And you know you can survive So when you feel like hope is gone Look inside you and be strong And you'll finally see the truth That a hero lies in you Lord knows Dreams are hard to follow But don't let anyone Tear them away Hold on There will be tomorrow In time You'll find the way And then a hero comes along With the strength to carry on And you cast your fears aside And you know you can survive So when you feel like hope is gone Look inside you and be strong And you'll finally see the truth That a hero lies in you
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| sri ožu 22, 2006 8:45 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Change The World
If I could reach the stars, I'd pull one down for you Shine it on my heart, so you could see the truth That this love I have inside, is everything it seems But for now I find, it's only in my dreams
That I can change the world I would be the sunlight in your universe You will think my love was really something good Baby, if I could, change the world
If I could be king, even for a day I'd take you as my queen, I'd have it no other way And our love will rule, in this kingdom we have made Till then I'd be a fool, wishin' for the day
Baby, if I could change the world Baby, if I could change the world...
|
| sri ožu 22, 2006 8:48 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Ne gubi nadu, ne gubi san bolje me nadji i pogledaj jer sve potrebno imamo tu jer sve potrebno imamo tu.
I kad me tugom zagrli dan samo me samu ne ostavljaj i uvijek mi ponavljaj da smijehom se sve, bas sve, dobije.
Ne gubi nadu, ne gubi san bolje me nađi i pogledaj jer sve potrebno imamo tu jer sve dobro je, dobro za nas.
I kad me tugom zarazi dan samo me samu ne ostavljaj i uvijek mi ponavljaj da smijehom se sve dobije
|
| čet ožu 23, 2006 1:29 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
i jedna u skladu sa mojim trenutnim osjecajima.....
Nosen dahom sna doleteo je crni golub na moj dlan. Zasto, ko da zna, al' to sam jutro docekao umoran. K'o da sam i ja leteo s njim, krilima teskim, olovnim, i video svet sakriven iza zlatnih oblaka.
Ako umrem mlad, posadi mi na grobu samo ruzmarin. Ne dozvoli tad da naprave od toga tuzni treci cin. Nek mi ne drze govore, nek drugom pletu lovore, ako umrem mlad, zaustavljen u koraku i snu.
O zagrli me sad, jako, najbolje sto znas i nemoj crnoj ptici da me das.
O ne, ne brini, proci ce za tren, ja sam samo malo lud i zaljubljen.
U mojim venama davni sever samuje i ja ponekad ne znam sta mu je, sto luduje, od srece tugu tka moja prosta dusa slovenska.
Uplasi me sjaj milion sveca kad se nebom popali. Gde je tome kraj? Za kog su tako dubok zdenac kopali? Zasto se sve to desava, dal' covek ista resava il' smo samo tu zbog ravnoteze medju zvezdama?
O zagrli me sad, jako, najbolje sto znas i nemoj crnoj ptici da me das.
O ne, ne brini, proci ce za tren, ja sam samo malo lud i zaljubljen.
U mojim venama davni sever samuje i ja ponekad ne znam sta mu je, sto luduje, od srece tugu tka moja prosta dusa slovenska.
|
| čet ožu 23, 2006 1:32 am |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
sve sto imam osim tebe sve je davno bilo drage zene,staro drustvo sve me ostavilo u zivotu prosli dani vise nepostoje ono sto je nekad bilo samo tuzni broje e ej falit ces mi ti kada jednom odes ljubavi kad te tude ruke taknu iz mog svijeta kad te maknu e falit ces mi ti....... na po puta ja cu stati kada to se desi evo uzmi moje srce i njega ponesi eee falit ces mi ti........... sta cu bez tebe ti si meni sve kad u srcu znam tesko cu ja sam
|
| čet ožu 23, 2006 9:55 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
al jednog dana su tvoje oci same priznale da htjela bi da sam s tobom dok spava grad
i kako da sad nazovem taj sjaj sto izdaje da poci cu s tobom sad ili bilo kad
dugo ti si to od mene krila i nasla uvijek nove zaklone al svake noci isti san si snila da ti si meni mila i da mi dajes sve
|
| čet ožu 23, 2006 10:01 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
sami setamo pustim ulicama grada duboka je noc i kisa tiho pada gledam ti u uho i gledam ti nos stvarno vec dugo nismo bili tako blizu
ti i ja
goli lebdimo nad mokrim krovovima grada ugodna je noc i tjela su nam mlada mekane slike nas vuku u san jutarnje buke mi ostavljamo javi
ti i ja ti si ja
stihija
|
| čet ožu 23, 2006 10:03 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
The demon in your mind will rape you in your bed at night The wisdom of ages the lies and outrages concealed Time it waits for no man My future is revealed Time it waits for no man My fate is sealed
If I cancel tomorrow the undead will thank me today Fly in the space of your prophets I mock your morality plays The moon is red and bleeding The sun is burned and black The book of life is silent No turning back
Only the good die young All the evil seems to live forever Only the good die young All the evil seems to live forever Only the good die young Only the good die young
Mistery madman a victim of cruel charade Some innocent pawn in an end game one more stalemate Is death another birthday? A way to kiss your dreams goodbey? Do the undead live within us? And look through our eyes?
Walking on water are mirarcles all you can trust Measure your coffin does it measure up to your lust So I think I'll leave you With your bishops and your guilt So until the next time Have a good sin
Only the good die young All the evil seems to live forever Only the good die young All the evil seems to live forever Only the good die young Only the good die young
Seven deadly sins Seven ways to win Seven holy paths to hell
Seven downward slopes Seven bloodied hopes Seven are your burning fires Seven you desires...
|
| čet ožu 23, 2006 10:10 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Me and my, me and my, me and my, me and my, me and my friends
Like two sweet peas in an even sweeter pod that's my friend and my friends's named Bob like the devil knows hell I know Bob well well enough to tell you 'bout his 67 smells well enough to tell you he's a hell-a-swell fellow well enough to tell you that we know each other better than we know our selves like freaks of a feather we rock together I know Bob well but I think he knows me better
He's as close to me as a friend can be I'll be standin' by my buddy he'll be standin' by me just another half of the two headed freak but I need him like my heart needs to beat at this point in this friendly verse I've got to sing a little something that I haven't rehearsed it's about my man and his name is Hillel for who my love is woul brother sacred take it hickleberry slim boy take it
Jacky's eyes are closed but he's right on course because he's guided by the invisible force he drives a kooky green chrysler bad as anybody's porsche he's a working class drummer he's as strong as a horse
|
| čet ožu 23, 2006 10:18 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Jednim osmjehom, ti puniš me I daješ snage mi da ustanem ujutro Kada je vani mračan dan
Dan prikovan za prozore Slika što tjednima se ne miče ujesen K'o da je ljeto bilo san
Ulaziš mi u svijet kao vatromet I daješ svemu neki smisao i ime Strah me da nas ne stigne
Ovaj grad A ti mi kažeš:»Ma ne brini se, Navuci zastore, isključi svijet Barem za nas» Moramo se maknuti Ili ćemo usahnuti A ti me uspravljaš onako kako znaš Samo ti
Jednim osmjehom, ti puniš me I daješ snage mi da ustanem ujutro Kada je vani mračan dan
Dan prikovan za prozore Slika što tjednima se ne miče ujesen K'o da je ljeto bilo san
Tad mi se učini da nešto u nama Prijeti usahnuti od vakuma rutine
Ovaj grad A ti mi kažeš…….
|
| čet ožu 23, 2006 10:26 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
 naftas
|
| pet ožu 24, 2006 1:58 am |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
I used to be so in control But reality is losing its hold Now I don't know where to begin Just look at the state that I'm in My mind is in total decay I'm coming to take you away There's nothing more that I can do This maniac's in love with you Your biggest fear has just come true This maniac's in love with you This maniac's in love with you This maniac, this maniac My heart has been strapped in a straight jacket love The therapy boys say it fits like a glove I'm crossing the line in my brain The line between pleasure and pain It takes all I've got to survive This madness will eat me alive There's nothing more that I can do This maniac's in love with you Your biggest fear has just come true This maniac's in love with you There's nothing more that I can do This maniac's in love with you I'm all locked up inside of you This maniac, this maniac I just don't know where to begin Just look at the state that I'm in My mind is total decay I'm coming to take you away There's nothing more that you can do This maniac's in love with you Your biggest fear has just come true This maniac's in love with you There's nothing more that you can do This maniac's in love with you Your biggest fear has just come true This maniac, this maniac

|
| pet ožu 24, 2006 8:45 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
The gypsy
I'm just a gypsy who gets paid For all the songs that I have played And all the records that I've made I'm part of caravan I have traveled on the land Making music for my fellow man And every song that I have wrote With a sad or happy note Some I've made to make you laugh Some I've made to make you cry I don't know the reason why But I'll continue to travel Though my guitar's old and string fast She just listen to me Her music means more to me Thank any other lady I have known
|
| pet ožu 24, 2006 9:56 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Brothers in arms These mist covered mountains Are a home now for me But my home is the lowlands And always will be Some day you'll return to Your valleys and your farms And you'll no longer burn To be brothers in arm Through these fields of destruction Baptism of fire I've watched all your suffering As the battles raged higher And though they did hurt me so bad In the fear and alarm You did not desert me My brothers in arms There's so many different worlds So many different suns And we have just one world But we live in different ones Now the sun's gone to hell And the moon's riding high Let me bid you farewell Every man has to die But it's written in the starlight And every line on your palm We're fools to make war On our brothers in arms
|
| pet ožu 24, 2006 9:59 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Scorpions - Wind Of Change
I follow the Moskva Down to Gorky Park Listening to the wind of change An August summer night Soldiers passing by Listening to the wind of change
The world is closing in Did you ever think That we could be so close, like brothers The future's in the air I can feel it everywhere Blowing with the wind of change
Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away in the wind of change
Walking down the street Distant memories Are buried in the past forever I folow the Moskva Down to Gorky Park Listening to the wind of change
Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow share their dreams With you and me Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away in the wind of change
The wind of change Blows straight into the face of time Like a stormwind that will ring the freedom bell For peace of mind Let your balalaika sing What my guitar wants to say
Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow share their dreams With you and me Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away in the wind of change
|
| pet ožu 24, 2006 10:02 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Kad se voda povukla, samo karta ostala, uzdaha jer ovde se stvari ruse...
Iznad ratnog ostrva stoji ruza vetrova to je ruza vetrova moje duse...
Zindan kapija otvara vrata svoja... zindan kapija, a ti si opet moja...
Svaki dan je tako siv, ko tvoje sive oci zbog njih nek se nocas na moj racun tuga toci...
Svako jutro samo malo grubo budjene iz sna, iz sna...
Kad je ljubav otisla samo karta ostala, uzdaha jer ovde se stvari ruse...
Zindan kapija otvara vrata svoja... zindan kapija, a ti si opet moja...
Svaki dan je tako siv, ko tvoje sive oci zbog njih nek se nocas na moj racun tuga toci...
Svako jutro samo malo grubo budjene iz sna, iz sna...
Tu gde ona stoji sad, 600 godina je grad... a ovde se gradovi cesto ruse...
Zindan kapija otvara vrata svoja zindan kapija, a ti si opet moja...
Zindan kapija otvara vrata svoja zindan kapija...au... zindan kapija...au... zindan kapija...
|
| sri ožu 29, 2006 8:00 pm |
|
 |
|
arwen
Pridružen/a: sri ožu 29, 2006 11:04 pm Postovi: 2 Lokacija: čivutski vrt
|
UZALUDAN TRUD
Postoji li mjesto
gdje možeš sakriti srce?
Od mene...
I biti potpuno hladna..
Kao meso u ledu,
Kao prvi snijeg...
To ne možeš i neznaš..
Al uporno se trudiš,
Ponovo..
Da pokažeš sve što nisi -
što u tebi nikad nisam vidio
I moreš otić lipo na kraj svita..
Al naša ljubav nemore se smrznit na silu.
Sa obe strane – želja duboka
vuče nas nazad u ovu bajku...
Moje Nebo za tebe je plavo
i ako padneš – ko će da te skupi?
I ovaj put...
Ma šta da znala ili govorila
Pobić od mene,
To je uzaludan trud...
_________________ ..ako dirneš u čivutski vrt..kletvu ćeš nositi ko srebren zvončić..
|
| sri ožu 29, 2006 11:23 pm |
|
 |
|
eja
Pridružen/a: sri ožu 29, 2006 12:29 pm Postovi: 16 Lokacija: zagreb...tako se bar pise...
|
...u pet i petnest je zvonio sat, jednoga jutra na kraju leta.
u šest i deset je kretao voz s nekog perona na kraju sveta
mene je čekao taj voz...
...kraj mojih nogu je spavao pas, rekoh mu tiho, "hej, beži odatle"
otvorih vrata, izađoh na trem na kom su cvetale bele muškatle
pomislih, to je, mozda, taj dom
...nije me čula, mirno je snila svoje lepeze i sveće i čipke
snila je dane, mirne i nežne, k'o crno - bele klavirske tipke
...a u životu, sama na svetu, u menuetu tražila spas...
siđoh pred kuću, na prašnjavi put, k'o neki lopov, polako i tiho
ja nisam bio taj vitez za nju, mada mi govore da sam Don Kihot
al' to je sasvim druga stvar...
bila je zvezda, bila je pesma, svaki dan druga, a večito ista
snila je dobra stara vremena, i svog Šopena i Baha i Lista
...možda će sama, u grubom svetu, u menuetu naći svoj mir...
...od tad je prošao vek ili dva, javi se retko ponekom kartom i ko zna gde je, ne zelim da zna, koliko čeznem za dalekim martom... kad sam je sreo prvi put...
bila je zvezda, bila je pesma, svaki dan druga, a večito ista
snila je dobra stara vremena, i svog Šopena i Baha i Lista
...a u životu, sama na svetu, u menuetu tražila spas...
.......još uvek lutam, gde je kraj puta? pamte me mnoge provincijske pruge..........
.......kriju me mračne, jeftine krčme, noći su, ponekad, puste i duge........
....nestajem tada u nekom svom svetu, i menuetu, i menuetu...
_________________ ...usne ptice rugalice a u oku tajac...da sam kaput sa dva lica da sam gospon propalica... obicna...
|
| čet ožu 30, 2006 1:36 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Trazio sam te u sumama Gdje vile ukrale mi dah I poput gluhe porote Navukle omchu na vrat
Trazio sam te u lukama Svakoj krcmi presao prag Al' rijeci zute od prljavih kisa Isprale mi trag
Trazio sam te na ledjima Tamnih oblaka Molio kisu da te spusti Na jastuke mojih dlanova
Od noci sam naslijedio Samo glad u mislima ...
Ja, mogao sam pasti Sa mjesecevog roga Ispred tvojih nogu Poput laznog Boga!
Trazio sam te u mirisu Divljih livada Placao suhim zlatom Za cvijet iz tvojih vrtova
Od noci sam naslijedio Samo glad u mislima ...
Ja, mogao sam pasti Sa mjesecevog roga Ispred tvojih nogu Poput laznog Boga!
Ja, zelio sam biti Palac tvoje ruke Slika tvoga oka Pauk tvoje mreze
Mogao sam pasti Sa mjesecevog roga Ispred tvojih nogu Poput laznog Boga!
|
| sub tra 01, 2006 12:36 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Lunjo, moj stari kofer opet mirise na sive ceste a tvoja soba na mandarine i przen kesten. I toplo je tu, tu ispod tvog krova. O, dobro je tu, u zamku iz snova, pa sretna ti nova.
Lunjo, sad cu ti reci i vise nikom i vise nikad: svako je od nas ponekom slican al' ti si unikat. Procitas me, znam, od slova do slova. Precutis to, znam, k'o pametna sova, pa sretna mi nova.
Ti uvek znas najbolji nacin, s tobom lako stizem na tron. Ti si ta nit, taj retki zacin koji daje poseban ton.
Ti si mali carobnjak koji donosi spas a svi ti pajaci na pokretnoj traci nek zure bez nas.
Lunjo, ako me traze ti slazi da sam odavno mrtav. Spusti roletne i navij sat na sredu, cetvrtak. A napolju mraz i magla i zima. A napolju mrak al' ovde sve stima, od kad tebe imam.
Ti uvek znas najbolji nacin, s tobom lako stizem na tron. Ti si ta nit, taj retki zacin koji daje poseban ton.
Ti si mali carobnjak koji donosi spas a svi ti pajaci na pokretnoj traci nek zure bez nas.
Ti uvek znas najlepse reci, ti cak i cutis vise od svih. Ti imas smeh koji sve leci, ti od psovke nacinis stih.
|
| sub tra 01, 2006 3:55 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|