|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sub svi 02, 2026 10:00 pm.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| uto ožu 14, 2006 3:27 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
Ružo moja crvena, neubrana ljubavi, ti si bol jedina, suza moje mladosti.
Recite joj da bez nje nestale su sve nade ljubavi, sve tuge radosti, da je volim još i ne mogu bez nje, bez ruže crvene.
Prošlo je već godina, neubrana ljubavi, još si bol jedina, uspomena mladosti.
Recite joj da bez nje nestale su sve nade ljubavi, sve tuge radosti, da je volim još i ne mogu bez nje, bez ruže crvene.
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| uto ožu 14, 2006 10:33 pm |
|
 |
|
ElwoodBlues
....kapetan...
Pridružen/a: sub tra 02, 2005 1:26 pm Postovi: 1420 Lokacija: Zagreb
|
Tctctctc, nemojte samo još i Zlatne Dukate...
Al ajde, kad smo na slavoncima, u pauzama od učenja prisjetih se danas ranih radova Majki...
ja sam sablast na cesti daleko od kraja imam slomljeno srce i oči bez sjaja sve što imam u glavi je sve što znam hajde stani kraj mene da ne budem sam sve dok gori fantastična vatra...
_________________ oooooj čoviče
želje mnoge ostvarit ćeš stić
ali sebe na dvi noge
ko zna ka ćeš dić!
|
| uto ožu 14, 2006 11:37 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
Vranac
Kad je ćaća konja prod'o svi smo plakali Ni on nije suze svoje mog'o sakriti Mati je kod večere dugo molila K'o da je sa našim vrancem sreća prodana
Bio sam još mali, al' sve sam shvatio Brat se je u školu u grad spremao Baka je uz petrolejku džemper isplela Znao sam da onaj stari, sad ću nosit ja
Al' 'ko će sada našeg vranca šorom jahati 'Ko li će ga sad na kirvaj cvijećem kititi Ako ga na sajmu otac prisretne Star je pa se bojim da mu srce ne pukne
Te se noći nikom od nas nije spavalo Otac je sa bratom dugo razgovarao Mati mu je stvari sve u kofer spremila Jabuke i kruh što je u crkvi svetila
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| sri ožu 15, 2006 8:44 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
Pridružen/a: pet stu 25, 2005 4:31 pm Postovi: 270 Lokacija: Mjesec
|
Vinko Pulić, Luka Rajić, Ilko Čulić, Đuka Čaić, Nightmare Stage i Hladno Pivo, Šokota, Sanader Ivo… Fosili I Goran Milić, Pašalić, Penkala, Pilić, Žumbul, Andrić, Bare, Žera, Gobac, Ivo Pattiera… Ivanišević i Štulić, Thompson, Boban, Mate Bulić, Divas, Kazalište, Valjak, Šuker i general Praljak… Ćiro, Janica i Tutić, pravi oblak, Boris Mutić, Danijela, Grašo, Nina, Šola, Radić, Gotovina!!!
Malo nas je al’ nas ima, nije važno srušit ćemo snove svima. Malo nas je al’ nas ima, nije važno srušit ćemo snove svima.
Mudić, Runjić, Malnar, Račan, Ševa, Jajan, Kožulj, Gračan, Štimac, Kukoč, Huljić, Mandić, Prosinečki, Tudor, Bandić… Dražen Petrović, Tironi, Rafo, Saša i Gibonni, Cico Kranjačar, Šeks i Letri, Mladen Delić, Asa 4… Mišo Kovač i Cetinski, Dedić, Tesla i Ortinski, Tin Ujević, Dido, Končar, Branka Bebić, Pervan, Lončar… Alka, Magazin i Granić, Gregurević, Jimmy Stanić, Pletikosa, Pejaković, Budiša, Ladović!!
Malo nas je al’ nas ima, nije važno srušit ćemo snove svima. Malo nas je al’ nas ima, nije važno srušit ćemo snove svima.
Oluja i Stublić Jura, Este, Hamed Bangoura, Vukovar i Maslenica, Mlakar, Ico Voljevica… Za slobodu gardijada, kaže špuk i norijada, Tuđman, križni put, Stepinac, i Cesarić i Slabinac… …alo puka’ sam nabrajajući ova imena sva… Hrvatsko Proljeće, Todorić i Meštrović, Škoro, Đorđe, Mihanović, Šerbedžija, Preradović… Devedesetprva, Mesić, Olić, Lilić, Ljubo Ćesić, Vrdoljak i Severina, Pršo, Špiro Guberina!!!
Nina Morić, Zajec, Doris, Edo Maajka, Dvornik Boris, Svilan, Gotovac i Đapić, Lokas, Knjaz i šegrt Hlapić… Mate Parlov, Pršo, Barić, Đurđa Bjedov i Kuharić, Filipović, Stjepan Spajić, Nives Celzijus, Rapajić… Ban Jelačić, Grgur Ninski, Globus, Oliver i Zrinski, Hajduk, Colonia, Smoje, Dinamo, a i nas dvoje!!!

_________________ Mama put my guns in the ground I can't shoot them anymore
|
| sri ožu 15, 2006 8:47 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
Ej, salaši
Ej salaši na sjeveru Bačke, U vama su pisme Bunjevačke, A tambura tako lipa svira, K'o da note par slavuja bira.
Ni svatova nigdi tak'i nema K'o kad bačo 'ćer na udaj sprema. Na snaši se bili šlajer vije K'o kad zimi snig salaš pokrije.
Hej Bunjevci na sjeveru Bačke, Sačuvajte pisme bunjevačke. Pivajte ih još puno godina, Vaša j' grana mala al' je fina.
I lumpujte al' lipo polako. Nek se divi i nek vidi svatko. A nek vranci pokidaju štrange Kad se krenu momci na vašange.
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| sri ožu 15, 2006 8:49 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Today i saw somebody, Who looked just like you. She walked like you do, I thought it was you. As she turned the corner, I called out your name. I felt so ashamed, when It wasn't you, wasn't you.
You are everything and everything is you You are everything and everything is you You are everything and everything is you
How can i forget when each face that i see, Brings back memories, of being with you. I just can't go on living life as i do, Comparing each girl to you. No they just won't do, They're not you.
|
| sri ožu 15, 2006 9:11 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Bila je tako lijepa, kao tog jutra dan.
Bila je tako lijepa, uvijek se sjecam nje, Bila je tako lijepa, kad ju je odnio dan, Divna je ona bila, kada sam ostao sam, Vise se nismo sreli, jer nju je odnio dan. Bila je, bila je, bila je, bila je. Sve ja kao tajna ostalo na keju tom, Oci i njene ruke, placni pogled njen, Mozda je i tako bolje, zaborav brise sve, Ali ipak, ipak cesto, cesto se sjetim nje. Bila je, bila je, bila je, bila je. Danima vec kisa lije, uz prozor stojim sam, Proslo je vec mnogo dana, obuze me tada san, Sjetih se onog jutra nasega rastanka, Sjetih se tihe rijeke kojom je otisla. Bila je, bila je, bila je, bila je, Bila je, bila je, bila je, bila je, Bila je, bila je, bila je ,bila je.
|
| sri ožu 15, 2006 9:26 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
Kad smo već otišli u te vode...
Već odavno spremam svog mrkova, da se prođem kašom od miline da obiđem stare staze mog djetinjstva, za salašom želja da me mine.
Al' rekoše mi pri nikol'ko dana, da je srušen onaj salaš mali nema više starog čardaka ni đerma ni debelog lada od bagrema.
Neću više ići na tu stranu, jer ne mogu suze oku skriti ili moram s tugom okrenuti glavu il' plakati, ili se napiti.
Sve je manje dobrih tamburaša, fijakera, snaša i salaša sve je manje konja, konja koji jure, a u stvari nikuda ne žure.
Nek' vrag nosi moje snove puste, divojačke duge kose guste nek' vrag nosi s tugom dobre tamburaše, fijakere, pisme i salaše.
|
| sri ožu 15, 2006 10:10 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
Volim snašu crnog oka, crnog đavola Al' neće sa mnom ni da divani, A baš se mislim ove noći Da ću njenoj kući poći, al' Ona zaspi pendžer zatvori.
A, oj snašo me nemoj tako, pusti me u sobu Tamburom ću tebi pjevati, Ni tvoj ćaća neće znati Da ti sa mnom teku sati Daj me pusti da te poljubim.
Neće snaša tamburaša, neće bećara Ona hoće gospodina punih džepova, Ja joj kažem: "Ne bud luda Ma takvi ne znaju Da te noću grle, ljube, samo spavaju".
Već godina dana ima kako patim ja Ostala je kraj gospodina, Sad joj fali tamburica Pod pendžerom tanka žica Ali noćas drugoj idem ja.
Baš je sretoh neko veče šorom sama šeće Gospodin joj otišo u grad Što me snašo nisi htjela Otišli bi iz tvog sela Živjeli bi ko dva anđela.
|
| sri ožu 15, 2006 10:11 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
Još mi samo nebo snage može dati Ja se smirit' ne znam i ne mogu stati Kuda me to noćas ulice još vuku Dal' ću ikog sresti i pružit' mu ruku
Sve birtije obiš'o sam, smirio se nisam Dno života dotak'o sam, predao se nisam K'o skitnica živio sam i nije mi žao Još bi jedan život ja za ovaj dao
Konobari moji, moje vjerne sjene Čuvajte mi pjesmu, moje uspomene Sad negdje daleko, znam da ona plače Prijatelju stani pa zasviraj jače
|
| sri ožu 15, 2006 10:12 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
Ne vrijedi plakati gorke suze liti, a i ako plačeš nedaj da se vidi.
Jer nijednom srcu neće lako biti, i ne vrijedi ni zbog koga gorke suze liti.
Ne vrijedi plakati, kaže pjesma stara i ne vrijedi ljubit' sa previše žara
Sva pisma tvoja spalit' ću na svijeću, jer da čitam laži nemogu i neću.
Jer ni mome srcu neće lako biti, i ne vrijedi ni zbog tebe gorke suze liti.
|
| sri ožu 15, 2006 10:13 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
još jedna meni odlična (što se tiče teksta)
Zaljubio se Stipa Zvonarev, Kao što davna priča veli, Horvata starog, jedinu Anu Zavolio je srcem cijelim
Nedjelja sveta, s jeseni rane Na šoru su se ponovno sreli I Stipa reče, držeć joj ruke "Ostani sa mnom život cijeli"
Ljubav je vječna i o njoj priče kruže Dan danas stari reći znaju Kad dvoje sretnih ruke si pruže "Tako je Stipa volio Anu"
Sagradili su kućicu malu Na zemlji što im Zvonar dao Imali konje, Cvetka i Alu I psa što Garov se zvao
Kažu da život mazio nije Ni nju ni njega, ni troje mali' Al' sretni skupa uvijek su bili, Za ništa drugo nisu znali
Ljubav je vječna i o njoj priče kruže Dan danas stari reći znaju Kad dvoje sretnih ruke si pruže "Tako je Stipa volio Anu"
Stari su bili i on i ona, A djeca već im otišla davno Jednoga dana zazvone zvona I Stipa pusti suzu za Anom
Te noći pas je cvilio tiho Kao da želi otjerat' tugu Izjutra rano, Stipa Zvonarev Opet je Ani pružio ruku
|
| čet ožu 16, 2006 12:39 am |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| čet ožu 16, 2006 8:18 pm |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| čet ožu 16, 2006 8:20 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
Otkažite letove, pretražite oblake i panika nek' sjedne na prijesto. Zaustavite putnike, i namjerne i slučajne, al' ostavite jedno mjesto.
Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše
Otpečatite kofere i provjerite džepove i predstava od straha nek' počne. Ja nikuda ne putujem i sve čemu se predajem su njene usne vrele i sočne.
Pošaljite i svoje pse, nek' sve još jednom pretraže, i radite to strogo i često. Zatvorite sve prolaze i uske a i široke, al' ostavite jedno mjesto.
Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku
Na filmu sretan je kraj, da li još postoji raj? Vatrene lopte sa neba, stvarno je sve što nam treba.
Mjesto za dvoje što ljube se u mraku mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku.
|
| čet ožu 16, 2006 9:05 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
Did I disappoint you or let you down? Should I be feeling guilty or let the judges frown? 'Cause I saw the end before we'd begun, Yes I saw you were blinded and I knew I had won. So I took what's mine by eternal right. Took your soul out into the night. It may be over but it won't stop there, I am here for you if you'd only care. You touched my heart you touched my soul. You changed my life and all my goals. And love is blind and that I knew when, My heart was blinded by you. I've kissed your lips and held your head. Shared your dreams and shared your bed. I know you well, I know your smell. I've been addicted to you.
Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me.
I am a dreamer but when I wake, You can't break my spirit - it's my dreams you take. And as you move on, remember me, Remember us and all we used to be I've seen you cry, I've seen you smile. I've watched you sleeping for a while. I'd be the father of your child. I'd spend a lifetime with you. I know your fears and you know mine. We've had our doubts but now we're fine, And I love you, I swear that's true. I cannot live without you.
Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me.
And I still hold your hand in mine. In mine when I'm asleep. And I will bare my soul in time, When I'm kneeling at your feet. Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me.
I'm so hollow, baby, I'm so hollow. I'm so, I'm so, I'm so hollow. I'm so hollow, baby, I'm so hollow. I'm so, I'm so, I'm so hollow.
ovo mi je najbolja džejmsova pjesma, zbilja je...
|
| čet ožu 16, 2006 9:07 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Is it getting better Or do you feel the same Will it make it easier on you Now you got someone to blame
You say One love One life When it’s one need In the night It’s one love We get to share it It leaves you baby If you don’t care for it
Did I disappoint you? Or leave a bad taste in your mouth? You act like you never had love And you want me to go without
Well it’s too late Tonight To drag tha past out Into the light We’re one But we’re not the same We get to carry each other Carry each other One
Have you come here for forgiveness Have you come tor raise the dead Havew you come here to play jesus To the lepers in your head Did I ask too much More than a lot You gave me nothing Now it’s all I got We’re one But we’re not the same We hurt each other Then we do it again
You say Love is a temple Love a higher law Love is a temple Love the higher law You ask me to enter But then you make me crawl And I can’t be holding on To what you got When all you got is hurt
One love One blood One life You got to do what you should
One life With each other Sisters Brothers
One life But we’re not the same We get to carry each other Carry each other
One
One.
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| pet ožu 17, 2006 12:46 am |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
|
| pet ožu 17, 2006 9:18 am |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
Pridružen/a: sri svi 12, 2004 6:07 pm Postovi: 214 Lokacija: zamak iz snova
|
Voz pospani voz za Harkov, Gomelj, Lenjingrad Znam kako je nocas dalek Beograd Nece moci nikada olovka ni hartija ni svo ruski postari nemogu ti odneti pismo koje pisem ja marka s likom Lenjina i u pismu jedina tuga sto me razbija.
Nije votka rakija mada nocas udara Tuga mi je velika velika ko Rusija Ja nemogu poslati ljubav jer se nesalje nit sam mogo poneti s sobom tvoje poljupce
Voz u vozu izguzvana lica putnika Ti si tamo negde iza onih planina Dal si mozda zaspala il si budna kao ja dal te muce nemiri il te nista nemuci Kada budes citala pismo koje pisem ja tajna bice skrivena iza ovih redova.
_________________ ...gde su sada davni nemiri,
razigrani beli leptiri,
dani zvezda poklonjeni njemu, zauvek?
|
| pet ožu 17, 2006 1:51 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
_________________ more utapa mornare, a tuga one koji zive na kopnu
|
| pet ožu 17, 2006 8:13 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
Look into my eyes - you will see What you mean to me Search your heart - search your soul And when you find me there you'll search no more Don't tell me it's not worth tryin' for You can't tell me it's not worth dyin' for You know it's true Everything I do - I do it for you
Look into my heart - you will find There's nothin' there to hide Take me as I am - take my life I would give it all I would sacrifice Don't tell me it's not worth fightin' for I can't help it there's nothin' I want more Ya know it's true Everything I do - I do it for you
There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way
Don't tell me it's not worth tryin' for I can't help it there's nothin' I want more I would fight for you - I'd lie for you Walk the wire for you - Ya I'd die for you
Ya know it's true Everything I do - I do it for you
|
| ned ožu 19, 2006 10:36 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Po ceo dan na biciklu sam Vozim se kroz grad Cim ustanem u pokretu sam Sve dok ne padne mrak Ti tockovi vode me gde god pozelim Svi znaju me i znaju da sam najbrza
Okrecem pedale ceo dan, Po ceo dan se vozim Na biciklu sam po ceo dan, Jurimo kroz grad
Sve kocnice su ispravne, Voznja je sigurna Svetla odlicna,ali zvonce-nisam bas zadovoljna Ja hocu da svako me cuje kada prodjem Zvonce mora da glasno je,da cujes kada dodjem
Okrecem pedale ceo dan…
|
| uto ožu 21, 2006 9:22 am |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
tamo gdje vjecno sunce sja,
tamo je makedonija,
narod i zemlja koju volim ja.
dok vardar grli polja zrelog zita,
ponosna i gorda kao gorska ptica.
pjesmom je svojm zemlja ta ocarala srca sva
i vino sa izvora njenih sad pijem ja.
besmrtna k'o srce sto vijekovima bije,
tudjinska nikad ona bila nije,
zastava njena nek se vjecno vije.
kad si sam, kad je sve tuzno ti se sjeti nje,
makedonija ti pruza ljubav i sve.
makedonija ti pruza ljubav i sve.
makedonija ti pruza ljubav.
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| uto ožu 21, 2006 12:11 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
ove godine gostujem u Makedoniji, pa se treba pripremiti...
Bitola , moj roden kraj, Vo tebe sum roden, Za mene si raj. Bitola , moj roden kraj, Jas te sakam , za tebe peam. Bitola , moj roden kraj, Jas te sakam od srce , znaj. Mnogu gradovi , sela projdov, Kako tebe Bitola , nigde ne najdov. Bitola , moj roden kraj, Jas te sakam , za tebe peam, Bitola , moj roden kraj, Jas te sakam od srce , znaj. Ej , roden kraj , koj bi mo`el, Zbogum da ti re~e , da ne zapla~am. Bitola , moj roden kraj, Jas te sakam , za tebe peam. Bitola , moj roden kraj, Jas te sakam od srce , znaj.
|
| uto ožu 21, 2006 7:33 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|