|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sub svi 02, 2026 9:56 pm.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
Dok me dira dok me ljubi tvoje usne osjećam dok mi priča gubim riječi tvoje lice zamišljam kako letjeti snekim kad su ti slomljena krila
Još ne znam kud s tobom ni kud bi sa sobom još teško je budit se pored nje
Dok me grle njene ruke kao lance osjećam dok me dira dok me ljubi tvoje lice zamišljam kako letjeti s nekim kad su ti slomljena krila
Još neznam kud stobom ni kud bi sa sobom još teško je budit se pored nje
Kao Titanic plovim dignut iz mračnih dubina hodam tiho ko srna što je već ranjena bila
Još neznam kud stobom ni kud bi sa sobom još teško je budit se pored nje
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| čet ožu 09, 2006 9:24 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
Šetam sam, ispod zvizda I ne vidim jutro minja noć u dan Inšempjan , o jubavi sanjan budan I ne ozdravljan
Izgubljen, tuče jugo, more baca Meni sad svejedno je Ka da znan da će prikinit me bol Od duše nesritne
Kad srce pronađe put I jednom zauvik mir Tu kraj tvojega nađe Nismo svi isti ka cok Ne mogu svi dalje poć Kad duša nema snage
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| čet ožu 09, 2006 9:24 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
Kada jednom ovom zafalim se tilu šta je cili život snilo kraj tebe. Pusti nek ti ova pisma otme bol i polako razdili me od tebe.
Kada me jednom noć ne isprati u zoru kad me tvoji poljupci ne probude. Pusti jugu neka prospe me po moru neću suze i po dobru pamti me.
Pusti nek ti ova pisma otme bol i polako razdili me od tebe.
Kada me jednom noć ne isprati u zoru kad me tvoji poljupci ne probude. Pusti jugu neka prospe me po moru neću suze i po dobru pamti me.
Kada jednom ovom zafalim se tilu...
|
| čet ožu 09, 2006 9:25 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
Pridružen/a: pet stu 25, 2005 4:31 pm Postovi: 270 Lokacija: Mjesec
|
U očima krijem tugu  , samoća  mi dušu para  , pijem  da je  zaboravim, a želja  se veća stvara, pijem  da je  zaboravim, a želja  se veća stvara. Uz muziku  i uz pjesmu  , da mi brže prođe vrijeme  , a u zoru s uzdisajem  , pod prozore gledam  njene, a u zoru s uzdisajem  , pod prozore gledam  njene. Nazdravite  drugovi  , sa mnom i sa tugom  , otišla je voljena  , u zagrljaj drugom  . Nazdravite  drugovi  , sa mnom i sa tugom  , otišla je voljena  , u zagrljaj drugom  . Tako dane ja provodim  i besane svoje noći  , a srce  mi ne vjeruje, da mi ona  neće  doći, a srce  mi ne vjeruje, da mi ona  neće  doći. Nazdravite  drugovi  , sa mnom i sa tugom  , otišla je voljena  , u zagrljaj drugom  . Nazdravite  drugovi  , sa mnom i sa tugom  , otišla je voljena  , u zagrljaj drugom  . Pijem  da je zaboravim, a želja  se veća stvara. Nazdravite  drugovi  , sa mnom i sa tugom  , otišla je voljena  , u zagrljaj drugom  . Nazdravite  drugovi  , sa mnom i sa tugom  , otišla je voljena  , u zagrljaj drugom  .
_________________ Mama put my guns in the ground I can't shoot them anymore
|
| čet ožu 09, 2006 9:55 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
|
| čet ožu 09, 2006 11:03 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
Ne silazi sa čardaka, I ne pitaj gdje sam bio. Zašto su mi oči vlažne, Zbog čega sam suze lio?
Stajao sam kraj mezara, I umrlu majku zvao. Nosio joj dar od srca, Ali joj ga nisam dao.
Ne klepeći nanulama, Kad silaziš sa čardaka. Sve to mislim, moja draga, Da silazi stara majka.
|
| pet ožu 10, 2006 7:17 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
Kad bi htjela ti da budeš moja luka, moje more moja ljubav, zauvjek kad bi htjela ti da budeš moje noći, moje zore moja sreća, zauvjek
Ja bih znao da te vodim putem nježnosti i snova da te vodim zauvjek ja bih znao da te volim ovim srcem sve do bola da te volim zauvjek
Nedostaješ mi ti i ove noći nedostaješ mi ti tvoj smjeh, tvoj glas i oči nedostaješ mi ti a noć je duga nedostaješ mi ti za san, za mir, za ljubavKad bi htjela ti da budeš moja luka, moje more moja ljubav, zauvjek kad bi htjela ti da budeš moje noći, moje zore moja sreća, zauvjek
Ja bih znao da te vodim putem nježnosti i snova da te vodim zauvjek ja bih znao da te volim ovim srcem sve do bola da te volim zauvjek
Nedostaješ mi ti i ove noći nedostaješ mi ti tvoj smjeh, tvoj glas i oči nedostaješ mi ti a noć je duga nedostaješ mi ti za san, za mir, za ljubav[color=brown][/color]
|
| pet ožu 10, 2006 7:19 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
sami setamo pustim ulicama grada duboka je noc i kisa tiho pada gledam ti u uho i gledam ti nos stvarno vec dugo nismo bili tako blizu
ti i ja
goli lebdimo nad mokrim krovovima grada ugodna je noc i tjela su nam mlada mekane slike nas vuku u san jutarnje buke mi ostavljamo javi
ti i ja ti si ja
stihija
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| ned ožu 12, 2006 1:15 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
How deep is the ocean - how deep is your love? I have a love in my eye's And how do i feel when you can't get enough? Half-way to your paradise Oh, my love - is your love Forever and a day.....
You are not alone - i'll be there for you You are not alone - anything i'll do You are not alone - you're the one for me You are not alone - that's no tragedy You are not alone - you're the one for me You are not alone - nothing comes for free
You're breaking the silence - you're breaking my heart You're like a rose in the snow I talk in my sleep - i don't tear apart Baby, i'll never will go oh, my love - is your love Forever and a day.....
|
| ned ožu 12, 2006 7:14 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
|
| ned ožu 12, 2006 7:21 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
your majesty - azra
čija krv to kola venama hrabrih za čiji račun lady prikrivaš strah probudi me kad naglo osjetiš želju u sebi negdje prije odlaska čija krv to kola venama hrabrih kaži zbogom i nek te proguta noć your majesty snaga snaga i moć
čije lice nosi kameno vrijeme usred boli naviknute da vrišti u snu poljubiš li me zadnjim naporom volje upisat ću ti kao svoju pobjedu od nebrojeno mogućnosti da se ubije čovjek kaži zbogom i nek te proguta noć your majesty snaga snaga i moć
čiju samoću kriju mozak i tama cijelom dužinom praznog hola na vjetru miris lavande izmiješan sa zlatom i fragmenti ljubavi i što god da se mijenja isti su ljudi i jednooka pravda za slijepce u mraku i žrtve što tako lijepo pristaju kolažu na tvom zidu your majesty
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| ned ožu 12, 2006 8:43 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
flash
ništa se ne događa kad si dolje i kad si sam i kad noći vuku u podsvijest sve do sjećanja lavina kotrljajućih tegova na nogama pritiska i znoj tek kasnije počinje da smeta tek kasnije budi se grad neke poderane ulice bljesak mokrih tračnica prvi tramvaj preko trešnjevke raste u mojim očima
jutro obilazi scenu rutinski s dužnim poštovanjem ja se uklanjam s puta dvostruka krinka na njegovu licu čini suvišnom svaku providnost kako da se kontroliram kad me ubija osjećaj tako drugačiji od svega što razumijem od svega što želim da vidim
nešto kao flash
gledao sam opet film o beznađu ili je to možda bila kronika nepoznatog jer tako se zvao čovjek ni živ ni mrtav ni pomorac ako ikad ispunim želju i ti mi daš za pravo misleći
to je jedini način da ga zadržim ako ikad dospijem tamo gdje prestaje strah bit ću spreman da zaboravim
neke poderane ulice bljesak mokrih tračnica prvi tramvaj preko trešnjevke sjaj u tvojim očima
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| ned ožu 12, 2006 8:44 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
vrata podzemnih voda
sretni znamen za moju malu tri dana sam proveo s njom cesta dugačka ravna ne vidiš joj kraja samo tragovi puta na mom licu lažni mir nedjeljnog jutra šugavo je dolje na dnu mnogo fraza mnogo snova u njenoj glavi i ništa od želje da se za život bori
punom brzinom krvare egzercisti zahuktali stroj na liniji smrti teško je živjeti mirno sa svojom boli svejedno da li je mačka crna ili bijela kako da ne mislim na sive eminencije nevidljive ubojice efikasnih ruku kao da ne čujem njihove usne dok mi šapuću ti si moj ti si moj ti si moj
zvao sam telefonom svoju malu jutra su stvorena za to htio sam da mi kaže nešto lijepo nešto kao volim te
kucaj prije nego što uđeš tajna su vrata podzemnih voda kucaj prije nego što uđeš u njenu sobu tajna su vrata podzemnih voda
|
| ned ožu 12, 2006 8:45 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
Jednim osmjehom, ti puniš me
I daješ snage mi da ustanem ujutro
Kada je vani mračan dan
Dan prikovan za prozore
Slika što tjednima se ne miče ujesen
K'o da je ljeto bilo san
Ulaziš mi u svijet kao vatromet
I daješ svemu neki smisao i ime
Strah me da nas ne stigne
Ovaj grad
A ti mi kažeš:»Ma ne brini se,
Navuci zastore, isključi svijet
Barem za nas»
Moramo se maknuti
Ili ćemo usahnuti
A ti me uspravljaš onako kako znaš
Samo ti
Jednim osmjehom, ti puniš me
I daješ snage mi da ustanem ujutro
Kada je vani mračan dan
Dan prikovan za prozore
Slika što tjednima se ne miče ujesen
K'o da je ljeto bilo san
Tad mi se učini da nešto u nama
Prijeti usahnuti od vakuma rutine
Ovaj grad
A ti mi kažeš…….
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| pon ožu 13, 2006 2:14 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
To Nije nikakva posebna kuća,
to nije nikakav poseban vrt.
Tu nema puno žena, nema bazena,
na oko dosadno je na smrt.
Al' oko mene su posebni ljudi,
svi zanimljivi, ekscentrični.
Čelične felge i plastične grudi
i svi su digitalni električni.
Spoji slatko i slano, to ide,
ali kruške i jabuke ne.
Spoji crnu i bijelu nek boji,
siva je slika svijeta, zar ne?
A svi bi htjeli biti novi i čudni
ili bar blještavi cirkusanti.
Dok mnogi spavaju neki su budni
sami, sa svemirom na ti.
To je minimalizam,
al' ne zna primitivizam
šta je to minimalizam.
To je minimalizam,
svi vide, niko da prizna
koja to gazi nas čizma.
Bogati roditelji ne žale,
za svoju dječicu dat će baš sve.
Prodaju šume i hidrocentrale
i drža pola države.
Zato im potomci veselo žive,
ne rade ništa a imaju sve.
Čisti kokain i ruke od svile
i tuđe gladne godine.
To nije minimalizam,
al' ne zna primitivizam
šta je to kapitalizam.
To nije minimalizam,
svi vide, niko da prizna
koja to gazi nas čizma.
|
| pon ožu 13, 2006 2:15 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
|
| pon ožu 13, 2006 10:29 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
Svirci moji, još je rano Tek je ponoć tu. Sviraj te mi polagano Ne budite nju.
Ne ljubim je zbog imanja Ne proklinjem zbog čekanja, Pustit ću je neka sanja Lijepa je u snu.
Svirci moji još je rano Tek je prošlo tri. Još je noć pod jorgovanom Zbogom ljubavi.
Svirci moji, valja poći I noć ima kraj. Možda zorom griješni ljudi Odlaze u raj.
Pustit ću je neka sanja Lijepa je u snu.
|
| pon ožu 13, 2006 10:33 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
Kad se Tena udavala, od čaše se nisam mako, žalio sam sudbu svoju, pijan tužan ja sam plako
Udaše mi moju Tenu, doveli i tamburaše meni osta samo želja, i ne ispijene čaše.
Majka viče što si bisan, zašto konje tučeš sine pa i drugih cura ima, sve su lipe, sve su fine
|
| pon ožu 13, 2006 10:34 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
Zbog tebe plačem i kad suza više nemam, zbog tebe majka svatove mi još ne sprema.
Zbog tebe nikom, nedam da me voli, a duša boli, a duša boli
Zbog tebe ljubim i kad ljubit nemam koga, zbog tebe malo od života imam svoga
Zbog tebe molim i kad molitva ne vrijedi, zbog tebe starim zbog tebe mi kosa sijedi.
|
| pon ožu 13, 2006 10:34 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
Došlo cvijeće i proljeće, došo đurđevdan svi se momci oženili, a ja osto sam.
Oj mladosti, oj radosti kome da te dam, oj mladosti, oj radosti teško je biti sam.
Pokraj puta pokraj staze cvate ružmarin svi se momci poženili, a ja nemam s kim.
Curu svaku na sokaku već odavno znam i ja ću se oženiti neću biti sam.
|
| pon ožu 13, 2006 10:35 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
I was born from the sound of the strings For someone to give everything To be a song just for your feeling
Close your eyes and i'll try to get in To waken your heart like the sping 'cause i was born to touch your feelings
Steal the time, take a song and be glad Be free as the birds, don't be sad Your time will come, i'll make you feel it You're still young like the sun after rain Follow the light it's not in vain And you will see i'll touch your feelings
You've got your songs They are everyday for awhile Just the only way to feel all right You've got your songs They are everyday for awhile Just the only way to feel all right
You were born just to lose or to win To be someone's chime in the wind To live between your mind and feelings Find your way, check it out Learn each day Follow the light, it's not in vain And you will see i'll touch your feelings
You've got your songs They are everyday for awhile Just the only way to feel all right You've got your songs They are everyday for awhile Just the only way to feel all right
I was born from the sound of the strings For someone to give everything To be a song just for your feeling I was born from the sound of the strings For someone to give everything To be a song just for your feeling
|
| pon ožu 13, 2006 10:56 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Hocu majko hocu u gradsku cistocu spavam danju radim nocu za gradsku cistocu
Ko ulicu prlja ima da nadrlja ja sam svoju srecu nasao u smecu nosim zutu uniformu ispunjavam radnu normu mnogo mrzim zabusante sto nece da nose kante
Drugovi su zivi ljudi pa i oni seru tu su braca komunalci da za njima preu prolaznik je pospan zeva kisa pada grmi seva po ulici vucem creva hor cistaca sa mnom peva
|
| pon ožu 13, 2006 11:00 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Razbio bi nocas, ovu tamburu
Iz nje samo tuzni zvuci izviru
Za drugog ces obuc, bijeli veo ti
i pred otar otici
Seljacke sam krvi, ponosim se tim
A ti ako hoces, samo idi s'njim
Hoces li mu draga, priznat ikada
Kojem si prvo rekla DA
Hej sirota moja, neznas ti jos sve
Ljubices mu usne, al' mislit na mene
Vratice te srce nasoj mladosti
Kada smo se moja duso voljeli
Uuuveniii neveneeeee
Uuuvenii za meneeeee
Bozee, boze, boze
Kazi meni da, to nije istina
Bozee, boze, boze
Hej sirota moja, neznas ti jos sve
Ljubices mu usne, al' mislit na mene
Vratice te srce nasoj mladosti
Kada smo se moja duso voljeli
Uuuveniii neveneeee
Uuuveniii za meneee
Uuuvenii neveneeeeeeee
Uuveniiii za meneeeee
Bozee, boze, boze
Bozee, boze, boze
|
| pon ožu 13, 2006 11:02 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
edo, vjerujem da znas da je svaki komentar na ove pjesme gore suvisan.....
evo ti pusa.... 
|
| pon ožu 13, 2006 11:54 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
|
| uto ožu 14, 2006 9:53 am |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|