|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sub svi 02, 2026 11:37 pm.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
naftaš
...brodski mali...
Pridružen/a: pet stu 25, 2005 4:31 pm Postovi: 270 Lokacija: Mjesec
|
Lijepo spavajmila moja, sanjaj mi sanjaj, i budi moja, i ne brini ja brinem za tebe.
Nemoj da se trudis mila moja, nemoj da se budis, budi uvijek moja.
I ne brini, ova jutra nisu tvoja nisu tvoja.
Ne brini za mene, nemoj da se trudis, ne brini, ne brini za mene.Lijepo spavaj,mila moja sanjaj mi sanjaj, i budi uvijek moja.
I ne brini ova jutra nisu tvoja, nisu tvoja.
Ne brini za mene, ne brini, ne brini za mene.
Ne brini za mene, nemoj da se trudis, ne brini, ne brini za mene.

|
| ned sij 29, 2006 11:45 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Ovih dana karavan tvojih osećanja Ide nizbrdo Ili možda samo izgleda tako To je splet okolnosti Ovih dana zuji ti u ušima Mozda je to zbog nagle promene vremena
Sve što imaš ovde ostavi Sve što pamtiš zaboravi
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| pon sij 30, 2006 2:14 am |
|
 |
|
ZOMBIE
Pridružen/a: pon sij 30, 2006 2:43 am Postovi: 1 Lokacija: dfgbdf
|
E mozda je vec neko napiso al nema veze...moja omiljena:
Djordje Balasevic
Remorker
Dolaze snegovi, ne vredi, sve
vise i vise mi smetaju studeni
u kosu me nezno k'o
sedefnu snalicu udeni
to mi treba, moj mali
zaklon ispod neba
Otkaci slepove, nanisani jutro
i pusti tu ladju da klizi
pronasli su Ameri sifru
za to, take it easy
lutko lepa, zrela se
breskva nebom cepa
Ref.
Spusti svetla, oduzmi gas
smesnih stvari se bojimo
mislis da neko pita za nas
kao da ne postojimo
stavi misli u prazan hod
stresi zvezde k'o dudove
i polako nasuci brod na te
plisane sprudove, i sanjaj
Odlaze selice, leprsaju malena
jedra po nebeskoj pucini
taj odlazak gusaka uvek
me starijim ucini
put do raja, o zar je
uzvodno do kraja
Ref.
_________________ ...UŽAS JE MOJA FURKA...
|
| pon sij 30, 2006 2:51 am |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Previse sam gresan da bih bistrom vodom ruke umio Da sakrio bih lice pred tvojim okom sto me bodrilo I mislit cu na tebe onda kad mi svane sudnji dan Mislit cu na ljubav koje nikad nisam bio dostojan Nisam bio dostojan
Ni ove dvije duse sto nam je bog povjerio Umjesto da se ljube ja sam i to iznevjerio Izdao sam te izdala si me Bolje nismo ni zasluzili Ni ove dvije duse sto nam je bog povjerio
Koliko sam blesav toliko sam spreman gubiti Nauci se od mene to sto nikad ne smijes postati I mislit cu na tebe onda kad mi svane sudnji dan Mislit cu na ljubav koje nikad nisam bio dostojan Nisam bio dostojan
|
| pon sij 30, 2006 8:51 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Ko fina prasina u oku Sitan kamen na dnu cipele Ko fitilj zarobljen u vosku Mislim na tebe Da mogu smrvio bih kamen I svu bi tugu oci same isprale A niti vezane za plamen Moraju da sagore
Ako me nosis na dusi I nemas s kime sagraditi dom Ako me nosis na dusi Vjeruj mila briga me za to
Ljubim druge a ne osjecam I svaki dodir mi je ko da ustajem Na nogu sto mi je utrnula Bez ljubavi, nadanja, bez tebe Ne ide
|
| pon sij 30, 2006 8:53 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Priko mora ognjena Priko cakla slomljena Ja san budan isa nocima Svojoj braci, svojim sestrama
Evo sist cu tu do vas Da vam recen svoju bol Ja nisan vise s njon Ne ja nisan vise s njon
Dobri ljudi sad mi pisme pivajte Dobri ljudi dusu mi zalicite Jer je njeno srce tvrda stine Ni u jednom kutu tu za mene mista nima
Dobri ljudi sad mi pisme pivajte Dobri ljudi dusu mi zalicite Neka zna i viruje Kako vasa ljubav sa mnom putuje
Poje sivog pepela Bilo mi je posteja Vrica ladnog kamena Misto perja njenog jastuka
Evo sist cu tu do vas Da vam recen svoju bol Ja ustajen,nebesima zahvaljujem Sto sam s vama sada tu
Dobri ljudi Dobri ljudi Ja ustajem Nebesima zahvaljujem Nocas vasa ljubav sa mnom putuje
|
| pon sij 30, 2006 8:54 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Ovo mi je skola i drugi puta cu pametnije jer falis mi do bola i znam da bit ce jos i bolnije
Jer svaka ljubav nova rusi vjeru u tebe ovo mi je skola i drugi puta cu pametnije
I koje su to rijeci sto su meni sisle s usana ne poznajem ni jednu sto bi kazni ovoj bila jednaka
Jer su osveta i ponos dvije sestre blizanke rodjene u ponoc jedna malo prije druga kasnije
Ako ikad vratim vjeru u tebe i onda lazna nada nikne za mene
Na poljima od snova ne pusta se korjenje ovo mi skola i drugi puta cu pametnije
|
| pon sij 30, 2006 9:00 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
jutro uvijek brzo dođe briše zadnje kapi sna jedno pitanje od jučer za kraj... tebe nema kad se boje sasvim tiho proliju u igri stvorenoj za dvoje samu me pronađu pusti da nam ljubav dan po dan sve o nama kaže dan po dan pusti da nas nađe dan po dan, po dan jutro uvijek brzo krene vjetar ljulja dan sve što želim ostani i opet sakrij se u meni kao nekada pusti da nam ljubav dan po dan sve o nama kaže dan po dan pusti da nas nađe dan po dan, po dan
|
| uto sij 31, 2006 2:03 pm |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| uto sij 31, 2006 7:37 pm |
|
 |
|
ElwoodBlues
....kapetan...
Pridružen/a: sub tra 02, 2005 1:26 pm Postovi: 1420 Lokacija: Zagreb
|
_________________ oooooj čoviče
želje mnoge ostvarit ćeš stić
ali sebe na dvi noge
ko zna ka ćeš dić!
|
| sri vel 01, 2006 12:52 am |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Može da me čeka Bog i strašni sud Meni je svejedno jer ja sam lud Vuk dlaku menja, al' ne menja ćud I ja teram svoje jer ja sam lud
Obucite mi košulju Odvedite me u bolnicu Zavežite me za stolicu Zatvorite me u samicu
Teraju me, beži, idi bilo kud Meni se ne ide, neću, nisam lud
Obucite mi košulju.....
Nemoj da me lečiš, uzaludan trud Ne možeš mi ništa jer ja sam lud Nek' se priča svašta, al' ja imam kud' I imam opravdanje jer ja sam lud
Obucite mi košulju.....
Teraju me, neću, nisam lud!
|
| sri vel 01, 2006 8:40 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
Dance me to your beauty with a burning violin
Dance me through the panic 'til I'm gathered safely in
Lift me like an olive branch and be my homeward dove
Dance me to the end of love
Oh let me see your beauty when the witnesses are gone
Let me feel you moving like they do in Babylon
Show me slowly what I only know the limits of
Dance me to the wedding now, dance me on and on
Dance me very tenderly and dance me very long
We're both of us beneath our love, we're both of us above
Dance me to the children who are asking to be born
Dance me through the curtains that our kisses have outworn
Raise a tent of shelter now, though every thread is torn
Dance me to your beauty with a burning violin
Dance me through the panic till I'm gathered safely in
Touch me with your naked hand or touch me with your glove
|
| čet vel 02, 2006 12:07 am |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| čet vel 02, 2006 11:36 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
You can tell by the way She walks that she's my girl You can tell by the way she talks she rules the world You can see in her eyes that no one is her Chi She's my girl my Supergirl
And then she'd say it's OK I got lost on the way But I'm a Supergirl and Supergirls don't cry And she'd say it's allright I got home late last night But I'm a Supergirl and Supergirls just fly And then she'd say that nothing can go wrong
When you're in love what can go wrong And then she'd laugh the night time into the day Pushing her fears further along
And then she'd say it's OK I got lost on the way But I'm a Supergirl and Supergirls don't cry And she'd say it's allright I got home late last night But I'm a Supergirl and Supergirls just fly Then she'd shout down the line tell me she's got no more time Cause she's a Supergirl and Supergirls don't cry
Then she'd scream in my face tell me to leave leave this place Cause she's a Supergirl and Supergirls just fly She's a Supergirl a Supergirl
She's sewing seeds she's burning tree She's sewing seeds she's burning tree She's a Supergirl a Supergirl A Supergirl my Supergirl
|
| pet vel 03, 2006 1:03 am |
|
 |
|
Woodstock
Pridružen/a: pet vel 03, 2006 6:08 pm Postovi: 1 Lokacija: Tuzla
|
 Too Drunk to Fuck
"Too Drunk To Fuck"
Went to a party
I danced all night
I drank 16 beers
And I started up a fight
But now I am jaded
You're out of luck
I'm rolling down the stairs
Too drunk to fuck
Too drunk to fuck
Too drunk to fuck
Too drunk, to fuck
I'm too drunk, too drunk, too drunk
To fuck
I like your stories
I love your gun
Shooting out truck tires
Sounds like loads and loads of fun
But in my room
Wish you were dead
You ball like the baby
In Eraserhead
Too drunk to fuck
Too drunk to fuck
Too drunk, to fuck
It's all I need right now
Too drunk to fuck
Too drunk to fuck
Too drunk to fuck
Too drunk, to fuck
I'm sick soft gooey and cold
Too drunk to fuck
I'm about to drop
My head's a mess
The only salvation is
I'll never see you again
You give me head
It makes it worse
Take out your fuckin' retainer
Put it in your purse
I'm too drunk to fuck
You're to drunk to fuck
Too drunk to fuck
It's all I need right now Oh baby
I'm melting like an ice cream bar
Oh baby
And now I got diarrhea
Too drunk to fuck
Yeah, Yeah
Yeah, Yeah
Yeah, Yeah
Oooohhh
|
| pet vel 03, 2006 6:25 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
If we could see tomorrow What of your plans No one can live in sorrow Ask all your friends Times that you took in stride They're back in demand I was the one who's washing Blood off your hands
Don't you cry tonight I still love you baby Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight
I know the things you wanted They're not what you have With all the people talkin' It's drivin' you mad If I was standin' by you How would you feel Knowing your love's decided And all love is real
An don't you cry tonight Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight
I thought I could live in your world As years all went by With all the voices I've heard Something has died And when you're in need of someone My heart won't deny you So many seem so lonely With no one left to cry to baby
An don't you cry tonight An don't you cry tonight An don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry Don't you ever cry Don't you cry tonight Baby maybe someday Don't you cry Don't you ever cry Don't you cry Tonight
_________________ Mama put my guns in the ground I can't shoot them anymore
|
| pet vel 03, 2006 7:15 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
kakva je to pjesma?!?!?!?! 
|
| pet vel 03, 2006 7:47 pm |
|
 |
|
Nestorov
...brodski mali...
Pridružen/a: uto ruj 06, 2005 11:16 pm Postovi: 163 Lokacija: Lutam gde kraj puta
|
_________________ I vecno sanjas, svetom putujes bez putovanja...
|
| sub vel 04, 2006 12:39 am |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Life is bigger It's bigger than you And you are not me The lengths that I will go to The distance in your eyes Oh no I've said too much I set it up
That's me in the corner That's me in the spotlight Losing my religion Trying to keep up with you And I don't know if I can do it Oh no I've said too much I haven't said enough I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try
Every whisper Of every waking hour I'm Choosing my confessions Trying to keep an eye on you Like a hurt lost and blinded fool Oh no I've said too much I set it up
Consider this The hint of the century Consider this The slip that brought me To my knees failed What if all these fantasies Come flailing around Now I've said too much I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try
But that was just a dream That was just a dream
|
| sub vel 04, 2006 8:13 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| uto vel 07, 2006 5:00 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Sumoran i nem, jablan gromom razvaljen, zagledan u čašu preduboku. Bio mi je stran i na izgled normalan, al' tad mu spazih odraz meseca u oku.
On me oslovi: "Pa, kako idu poslovi?" "Ma, idu", progunđah, "u vražjeg vraga!" Na to on planu naprasno, odmeri me sablasno, "Nemate vi pojma, braćo draga..."
Ne znaš ti šta znači ubiti grad, ne znaš ti bauke kaljavih rovova. Ne znaš ti šta znači spavati sad, čim sklopim oči, ništa osim tih krovova!
Kada sklopim oči nebom naiđu mobe, zamirišu gostinske sobe, nebom svadba odzvanja. Kada sklopim oči nebom promiču lica, zatreperi roj tamburica, Dunav sedef odranja...
Zverko ludila, što si se probudila? Crni ti je princ poljubac dao. Al' neću se stideti što Boga neću videti, jer to i nije Bog kojeg sam znao.
Ne znaš ti, nema oslobođenih, svaku tišinu mi granata prošara. Spasen je taj prvi pogođeni, a svi su drugi večni taoci košmara.
Kada sklopim oči nebom naiđu lađe, zvona, lavež, komšijske svađe, miris svežeg oranja. Ali kada svane vetri s reke zacvile. Znam, to tuže vodene vile, Dunav tamjan odranja
|
| uto vel 07, 2006 5:13 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Hold on to love That is what I do Now that I’ve found you And from above Everything’s stinking They’re not around you And in the night I could be helpless I could be lonely, sleepping without And in the day, everything’s complex There’s nothing simple when I’m not around you But I miss you when you’re gone That is what I do Hey baby It’s hard to carry on That is what I do Hey baby... Hold on to my hands I feel I’m sinking Sinking without you And to my mind Everything’s stinking Stinking without you And in the night I could be helpless I could be lonely, slipping without you And in the day, everything’s complex There’s nothing simple When I’m not around you I miss you when you’re gone That is what I do Hey baby It’s hard to carry on That is what I do Hey baby...
|
| uto vel 07, 2006 5:30 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
They call me The Wild Rose But my name was Elisa Day Why they call me it I do not know For my name was Elisa Day From the first day I saw her I knew she was the one She stared in my eyes and smiled For her lips were the colour of the roses That grew down the river, all bloody and wild When he knocked on my door and entered the room My trembling subsided in his sure embrace He would be my first man, and with a careful hand He wiped at the tears that ran down my face
On the second day I brought her a flower She was more beautiful than any woman I'd seen I said, "Do you know where the wild roses grow So sweet and scarlet and free?" On the second day he came with a single red rose Said: "Will you give me your loss and your sorrow" I nodded my head, as I lay on the bed He said, "If I show you the roses, will you follow?"
On the third day he took me to the river He showed me the roses and we kissed And the last thing I heard was a muttered word As he knelt (stood smiling) above me with a rock in his fist On the last day I took her where the wild roses grow And she lay on the bank, the wind light as a thief And I kissed her goodbye, said, "All beauty must die" And lent down and planted a rose between her teeth
|
| uto vel 07, 2006 8:28 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| uto vel 07, 2006 10:24 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Ne brini, ja sam dobro, nije mi ništa, Ovdje je čisto, i stvarno jedem puno, Sve sam jači, samo izgledam isto...
Evo baš jučer, nakon dugo, Gledao sam vijesti, Sada već prođem cijeli hodnik, A da ne trebam sijesti...
Sad čekam, Nekog lijepog u bijelom, Čekam svijetlo, nove boje, Buđenje i mlijeko...
Hvala ti na slici, Zaboravio sam koliko su lijepi, Imaju oči na tatu, Al' srećom, više sliče tebi...
Sad čekam, Nekog lijepog u bijelom, Čekam svijetlo, nove boje, Buđenje i mlijeko... Rekli su da će ovo biti Jako dugo ljeto...
Spavaj mirno, misli lijepo, Ja čekam svijetlo, nove boje, Buđenje i mlijeko... Rekli su da će ovo biti Jako dugo ljeto...
|
| sri vel 08, 2006 2:02 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|