|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: ned svi 03, 2026 12:41 am.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
naftaš
...brodski mali...
Pridružen/a: pet stu 25, 2005 4:31 pm Postovi: 270 Lokacija: Mjesec
|
ulicom tihom,kasno u noći prolazi tiho i prolazi sama uzima dop jer ne zna sto znaci zivjet u svijetu u kojem je tama
htjela je jednom i htjela je malo htjela je jednom i nikad vise sada je kasno jer srce je stalo na ulici lezi dok padaju kise
a bila je posve i nadasve lijepa ociju plavih dubokih ko more ociju zdravih, al pomalo slijepa na ulici lezi u svitanju zore
narkomanka,narkomanka,...
|
| sri sij 11, 2006 11:15 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
Imam jednu zelju da ti tvoja medna usta jos jednom poljubim pa da se nikada iz sna ne probudim.
Nista me ne boli. Samo mi se na srcu rana pozledjuje stara jer me ti ne volis, duso iz njedara
Kada umrem, ostat ce mi jedna zelja nepoznata pusta, sto ti ja nikada ne poljubih usta
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| čet sij 12, 2006 10:30 am |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Stoput sam se evo zakleo Pred jutro te prevario Drugoj ja sam bagrem nosio Tebe iznevjerio
Stoput sam se evo zakleo Pa te prevario Sad bi dukate od jada Bas u blato bacio
A za oblak mi se mjesec skrio Sakrio mi pute Uzalud vam trud sviraci Za drugog su dunje zute
A ja evo nekad sjetim se Sta moj caca znao reci je Sve ti duse, sine, slavonske Uz pjesmu prebole, al' ne oproste
Uz pjesmu mi se evo rodimo Uz pjesmu umiremo Slavonijo, ko te nije volio Ne zna sta je izgubio
A za oblak mi se mjesec skrio Sakrio mi pute Uzalud vam trud sviraci Za drugog su dunje zute
|
| čet sij 12, 2006 8:11 pm |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
Priznaj
Ja nisam bio bog zna što
Prema tebi ni pravedan ni blag.
Priznaj
Koliko truda uzalud
Da u meni prepoznaš svoje ljubavi bar trag.
Dal' bih te rastužio kad rekao bih da
Nije te zaslužio čovjek ko ja
Dal' bih te rastužio kad rekao bih da
Tebe nisam bio vrijedan, nisam ja.
Bože
Noć mi nosi kajanje
A ja sam preslab da ponesem taj križ
Za nas oboje
Za nas
Za tebe i mene.
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| čet sij 12, 2006 9:31 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Beyond the horizon of the place we lived when we were young In a world of magnets and miracles Our troughts strayed constandly and without boundary The ringing of the division bell had begin
Along the long road and on down the causeway Do they still meet there by the cut
There was a ragged band that followed in our footsteps Running before time took our dreams away Leaving the myriad small creatures trying to tie us to the ground To a life consumed by slow decay
The grass was greener The light was brighter With friends surrounded The night of wonder
Looking beyond the embers of bridges glowing behind us To a glimpse of how green it was on the other side Steps taken forwards but sleepwalking back again Dragged by the force of some inner tide
At a higher altitude with flag unfuried We reached the dizzy heights of that dreamed of world
Eneumbered forever by desire and ambition There’s a hunger still unsatisfied Our weary eyes still stray to the horizon Though down this road we’ve been so many time
The grass was greener The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| pet sij 13, 2006 12:54 am |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
It's hard for me to say the things I want to say sometimes There's no one here but you and me And that broken old street light Lock the doors We'll leave the world outside All I've got to give to you Are these five words when I
Thank you for loving me For being my eyes When I couldn't see For parting my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me Thank you for loving me
I never knew I had a dream Until that dream was you When I look into your eyes The sky's a different blue Cross my heart I wear no disguise If I tried, you'd make believe That you believed my lies
Thank you for loving me For being my eyes When I couldn't see For parting my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me
You pick me up when I fall down You ring the bell before they count me out If I was drowning you would part the sea And risk your own life to rescue me
Lock the doors We'll leave the world outside All I've got to give to you Are these five words when I
Thank you for loving me For being my eyes When I couldn't see You parted my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me
When I couldn't fly Oh, you gave me wings You parted my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| sub sij 14, 2006 1:30 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
Tamburu mi prodo Cigan... Slatkorečiv i prefrigan... Čukununuk prosjaka i begova... Omakne se prst na struni... Nesretna me pesma zbuni... Ne znam dal je moja ili njegova? Nek me spali grom ko senjak ako ima šta za čim bi žalio? Proklet da je obešenjak... Tugu mi je s tamburom uvalio...
Darovo mi knjigu rabin... Ubojitu ko karabin... Ako umeš laž od laži probrati... Al već odavno ne znam više dal je čitam il je pišem, Ja zaustim a mudrac se obrati? I tako... U mastiku suza kane... Muti čašu... Pa i dane zamuti... Ja sam sebe manji komad... Veći deo čini Nomad... A taj čudak nešto bunca... Njemu nikad dosta sunca...
Jablani tuže jalovi... I dok ih slušam... Uvek me hvata ritam jata... žal za jugom... Prolaze nebom ždralovi... I ova duša... I noćas ore tamo gore... Za tim plugom...
Ukrao mi ljubav lopov... Sin doktorov unuk popov... Odveo je u Zemlju Bez Snegova... U snove mi bosa bane... Pripretim joj da zastane... Dal je u snu moja ili njegova? I tako... Krckam dane ko orase... Šta zagorči ne mora se zagristi... Sejem svet kroz sitno sito... Tražim nešto naročito... Pokajnika i begunca... Nekog s one strane sunca...
Jablani tuže jalovi... I dok ih slušam... Uvek me hvata ritam jata... žal za jugom... Prolaze nebom ždralovi... I ova duša... I noćas ore tamo gore... Za tim plugom...
Jablani tuže jalovi... I dok ih slušam... Uvek me hvata ritam jata... žal za jugom... Prolaze nebom ždralovi... I ova duša... I noćas ore tamo gore... Za tim plugom... I noćas ore tamo gore... Za tim plugom...
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| sub sij 14, 2006 1:31 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo. U njemu je sve lepo u njemu je sve nezno, U njemu se sve raduje!
U njemu je sve lepo u njemu je sve nezno, U njemu se sve raduje!
Tamo su kuce od cokolade, Prozori su od marmelade Tamo svako radi ono sta hoce Tamo raste svako voce.
U svetu postoji carstvo U njemu caruje drugarstvo U njemu caruje drugarstvo ...
|
| sub sij 14, 2006 3:52 pm |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
The world was on fire and no one could save me but you.
It's strange what desire will make foolish people do.
I never dreamed that I'd meet somebody like you.
And I never dreamed that I knew somebody like you.
No, I don't want to fall in love. (This world is only gonna break your heart)
No, I don't want to fall in love. (This world is only gonna break your heart)
With you. With you. (This world is only gonna break your heart)
What a wicked game to play, to make me feel this way.
What a wicked thing to do, to let me dream of you.
What a wicked thing to say, you never felt this way.
What a wicked thing to do, to make me dream of you and,
I want to fall in love. (This world is only gonna break your heart)
No, I want to fall in love. (This world is only gonna break your heart)
With you.
The world was on fire and no one could save me but you.
It's strange what desire will make foolish people do.
I never dreamed that I'd love somebody like you.
And I never dreamed that I'd lose somebody like you no,
With you. (This world is only gonna break your heart)
With you. (This world is only gonna break your heart)
No, I... (This world is only gonna break your heart)
(This world is only gonna break your heart)
Nobody loves no one.
|
| sub sij 14, 2006 3:55 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Cijelu noc sam jahao Snenim morima, mrtvim poljima, Gradove zapalio, sluge premorio Svojim zeljama
Od ponoci do svitanja Brisem kazaljke, vrijeme izmisljam. Reci mi Sto ce se dogoditi Prestanem li disati?
Kofere pune stoljeca Nosio sam na svojim ledjima Sav u teskom oklopu Trcim sobama, bjezim od zrcala
Od ponoci do svitanja Brisem kazaljke, vrijeme izmisljam. Reci mi Sto ce se dogoditi Prestanem li disati?
Opijen sam tvojim dodirom, Zarazen sam tvojim pogledaom, Smijem li te cekati, Van iz moje glave - zelim spavati!
Jao ja... Sto ce se dogoditi Prestanem li disati?
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| sub sij 14, 2006 5:13 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
The Beat Fleet - Odjeb je lansiran
odjeb je lansiran za sve primitivce i kretene, jer su mi otupili živce. A lansirano je i ogromno "KO VAS JEBE!" za sve zlobnike koje često vidin oko sebe. Odjeb je lansiran i facama s TV-a, i onima s desna i onima s lijeva, a i oni centralni, jer jebu mi mentalni sklop imaju odjeb non-stop. Odjebajen ih stručno, jer već mi je mučno to drkanje, pardon, zadovoljavanje ručno. Iman odjeb za političke igre i laži, evo im fige i evo im "Ma bjaaaži!". I svima onima koji odjebaju ljudski i normalno ide ovo, opslužite me oralno.
Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer već san dovoljno izmasiran. Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer već san dovoljno izmasiran.
Odjeb je lansiran ka prvo i prvo za pljuvačku kad se zaleti u grlo. I za debilne pjevače je lansiran odjeb, Bože oprosti, al' rado bi im iša na pogreb. Ide odjeb i onima u skupim odjelima šta se razbacuju skupim jelima. Ide odjeb za glumce, debilne mulce, šta misle da su face ako nose puce. Ide odjeb svima šta misle da je lova jedino sredstvo ostvarivanja snova. Tu mislim i na one ljude, znaš, koji se ožene pa vrište "Ima li nade za nas!!". I taj stih vraća ih u dane kad su odjebali ljubav i uzeli konje vrane.
Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer vec san dovoljno izmasiran. Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer vec san dovoljno izmasiran.
Odjeb je lansiran za statusne paranoje i za tipove koji minjaju boje, tj. okricu se kako vitar puše, za njih uz odjeb ide i nešto da mi puše. Iman odjeb za mutave intelektualce, iman odjeb za umišljene individualce. Iman odjeba na tone za poltrone i licemjere selje šta se grebu za fotelje. Odjeb je lansiran za dilere i tajkune i za fureže šta žicaju kune. Ide odjeb za lopove, ide odjeb za pandure, ide odjeb za torture i debilne cenzure. I za kraj ide odjeb, tj. ide ih par, svima onima koji odjebu ovu stvar.
Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer već ide san dovoljno izmasiran. Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer već san dovoljno izmasiran.
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| sub sij 14, 2006 10:07 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
Ja san nezaposlena škovaca ako te baš zanima,
posjetin peristil, tamo sidin satima.
Ne citan novine, ne gledam TV,
to me ne zanima, ne nasjedam njihovoj propagandi.
Nisan nasilan, možda sam pasivan ka Ghandi,
idoli su mi Homer i Bundy.
Pun mi je kufer dima i tabletiranja,
sad san miran sa litru vina dnevno.
Ne patin od depresija i crnjaka,
srednje ime dosada a prezime fjaka.
Više ne pratim ni balun jer mi je tlaka,
nikad više igraca ka šta je bija Baka.
Kava mi je luksuz, takav mi je budžet,
prst u uvo i komad kruva u brudet i pivaaaaaj!
život je lijep, tamo trava ovdi cvijet, tamo bloket ondi crijep, šta volin ovaj svijet
|
| sub sij 14, 2006 11:02 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Koliko puta si ljubila stranca I bila kao ptica kraj covjeka Koji ne leti do tvojih visina I nezna tajnu skrivenu u tebi
Ti si u tijelu punom zelja Sa usnama zeljnim iznenadjenja Al' nikog nema tko je tvoj I ova se zemlja ne zove dom
U tvome oku, dragi kamen, Ili to suzu, cuvas za mene Al' ja sam samo snovidjenje Koje ti kaze - Raduj se!
I ne znam kad i ne znam gdje Ici cemo istom stranom ulice Vjeruj mi duso srest cemo se U svijetu tajni mi nismo sami
|
| ned sij 15, 2006 1:18 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Koliko si puta ljubila stranca I bila kao ptica kraj čovjeka Koji ne leti do tvojih visina I ne zna tajnu skrivenu u tebi U tvom oku je dragi kamen Ili to suzu čuvaš za mene A ja sam samo snoviđenje Koje ti kaže raduj se I ne znam kad i neznam gdje Ići ćemo istom stranom ulice Vjeruj mi dušo srest ćemo se U svijetu tajni mi nismo sami Ti si u tijelu punom želja Sa usnama željnim iznenađnja Al' nikog nema tko je tvoj I ova zemlja se ne zove dom U tvom je oku...
Zadnja izmjena: naftaš; ned sij 15, 2006 2:22 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
| ned sij 15, 2006 2:16 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Lipa i smišna ti si bila dok me nisi tila, Sada ka' san te upozna kad san puno toga spozna sa' ti moran reći ja, Da mi je ža, ća san te upoznava ja.
falša si ka kita falšeg cvića koje nema svoga vonja, Ali cviće bar ne ronja, Cili dan se samo pituraješ, cili dan se maškaraješ, Mene i ne obadaješ. Pa mi je ža, ća san te upoznava ja.
Sa' mi je ža, ća te volin ja.
|
| ned sij 15, 2006 2:18 pm |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
|
Kad budes u sobi sa muzikom u mraku i sa sjecanjem
Kad pozelis da ti jutro ne svane
Znaj, ja te jos uvijek volim
Mene vazda mozes nazvati
Javi mi, javi mi
Ja cu cekati.
Kod kuce kad ti sloze frku zbog kola slupanih
Izmedu prsta kad ti cigara dogori
Mene vazda mozes nazvati
Javi mi, javi mi
Ja cu cekati.
Zena kad te pita, pa dobro, sta mi fali
Zasto nikad ne radimo one stvari
Kad ode da se isplace sama
Kad vrata zalupi
Mene vazda mozes nazvati
Javi mi, javi mi
Ja cu cekati.
Komsiluku kad postanes sumnjiv
Sto se stalno druzis s klincima
Iz mraka ulice kad Jalija ti vikne:
Os guze hadzija?
Mene vazda mozes nazvati
Javi mi, javi mi
Ja cu cekati.
Kad budes u sobi sa muzikom u mraku i sa sjecanjem
Kad pozelis da ti jutro ne svane
Mene vazda mozes nazvati
Javi mi, javi mi
Ja cu cekati.
Javi mi, javi mi
Ja cu cekati
Javi mi, javi mi
Ja cu cekati.
|
| ned sij 15, 2006 3:04 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Yesterday, all my troubles seemed so far away Now it looks as though they’re here to stay Oh, I believe in yesterday.
Suddenly, I’m not half the man I used to be, There’s a shadow hanging over me. Oh, yesterday came suddenly.
Why she had to go I don’t know she woldn’t say. I said something wrong, now I long for yesterday.
Yesterday, love was such an easy game to play. Now I need a place to hide away. Oh, I believe in yesterday.
|
| ned sij 15, 2006 5:36 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
May God bless and keep you always, May your wishes all come true, May you always do for others And let others do for you. May you build a ladder to the stars And climb on every rung, May you stay forever young, Forever young, forever young, May you stay forever young.
May you grow up to be righteous, May you grow up to be true, May you always know the truth And see the lights surrounding you. May you always be courageous, Stand upright and be strong, May you stay forever young, Forever young, forever young, May you stay forever young.
May your hands always be busy, May your feet always be swift, May you have a strong foundation When the winds of changes shift. May your heart always be joyful, May your song always be sung, May you stay forever young, Forever young, forever young, May you stay forever young.
|
| pon sij 16, 2006 12:41 am |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Cetri sata cekam, bre, ovaj autobus i nikako da stigne! Zena ce da misli da sam se usiko s komsiju! A i vecera ce da mi se o'ladi a nista nisam jeo ceo dan. Onaj sofer, baraba, zaseo negde i ne misli da vozi! A mi da se smrzavamo! Jel'te, je l' ono 16, Karaburma - Novi Beograd Ma jeste bre. Majstore, koci bre majstore! Koci, majstore, bre! Treba i mi da udjemo!
Otvaraj! Decko, je l' ti silazis? Pomeri se sa vrata idijote jedan! Ajmo sredina! Jos malo ! Samo malo! I mi treba da udjemo! Teraj bre majstore! Vozi ! Vozi bre!
|
| pon sij 16, 2006 8:06 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
ja trazim jos samo jedan dan da vratim stvari na pravo mjesto, da griznju savladam ja sanjam jos samo jedan ples, na tuznom brodu bez putnika, mi tonemo u gluhu noc
ja sanjam kako me umivas u jutru koje znaci kraj jer mirise na rijeci koje bole i koje ostavljaju trag, koje bole, koje nas bacaju u more
da tonemo dubina mijenja nasa lica dok tonemo na slano dno od suza
ti i ja
ja sanjam jos samo jedan sat, na pucini bez rijeci mi slusamo tisinu koja prica, koja govori za nas u jutru koje znaci kraj, jer mirise na rijeci koje bole i koje ostavljaju trag, koje bole, koje nas bacaju u more
ti i ja (tonemo) ti i ja ti i ja (tonemo) ti i ja (sve se tako dobro zna)
o, da, ja sanjam samo jedan sat u jutru koje znaci kraj jer mirise na rijeci koje bole koje bole i koje ostavljaju trag koje bole, koje nas bacaju u more
|
| uto sij 17, 2006 5:12 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
ravno do dna - Azra
stopedeset ruža i djelić tvog sna marširalo je sinoć bez prestanka dao sam svoj najbolji grad padali su uz put oznojeni šampioni ugašenih pogleda loše prekrivena želja daleki cilj rutinsko svođenje računa za majmunska lica provincijski bal s pjesmom na kraju rasturala se noć
zaspao sam nad otvorenom knjigom okovana svijest u zlatnom izdanju
dolazim ti kao fantom slobode i zato pokaži što znaš dolazim ti kao fantom slobode da te vodim ravno do dna
a kada zaželiš da se vratiš pogledaj omamljena samoćom tvoja sjena na prozoru u ogledalu pred vratima
vidio sam bijes tvrdih momaka demonska igra odbačenih ljudi tko je zauzeo mjesto u raju poštenje ili vlast tko je hvalio carevo ruho
patuljci s naslovne strane
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| sri sij 18, 2006 10:04 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Ja sam bio pogresan Kad sam ti stavio ruku na rame Tamo je drzao dugo I govorio rijeci
Ja sam bio pogresan Kad sam trazio da mi kazes Koja si strana Postoje pravila igre Ti znas da ne mozes sama
Ispod svih tih zastava Sto vijore svud oko nas Ne postoji mjesto Gdje mogla bi stati Visoko dignuti ruke I pjevati nasu pjesmu I pjevati nasu pjesmu
Protiv volje umijesan U staru zavjeru strana U staru zavjeru nada Ja sam jednoga dana Slucajno nasao put Ispod svih tih zastava Sto vijore..
Kapi s oboda Sada padaju na uze i gun Ja sam slobodan Neka s moga vrata vijori sal od svile.. Kapi s oboda Sada padaju na uze i gun Ja sam slobodan Neka s moga vrata vijori sal od svile..
|
| čet sij 19, 2006 6:27 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Ja zelim tako smijesno malo U par njenih osmijeha sve bi stalo Samo nemoj reci da trazim sve.
Bez tebe sve je tako prazno Osjecam snazno da sve je lazno Ostani sa mnom, ja trebam te.
Kud god da krenem Ja nosim noc u ocima Kud god da krenem Ja imam led u grudima.
|
| čet sij 19, 2006 11:51 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Ja hocu zivot, bolji zivot, da ga zgrabim poput tigra zivot nije decja igra. Ja hocu vise, hocu bolje jos, hocu sve pa kako bude. Sto to vredi kad ne spadam u taj soj jer zivot trazi bolje ljude.
Ja hocu zivot, sve il nista, ocu glavni zgoditak To moj je moto ali jos ipak, nesto ipak tu ne stima zivot nije loto.
Ja hocu zivot, bolji zivot, lupam glavu posred zida Gde je tanko tu se kida. Ja hocu ipak da ostvarim san, zelje sve, pa kako bude. Sta to vredi kad ne spadam u taj soj jer zivot trazi bolje ljude.
|
| pet sij 20, 2006 1:19 am |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
Promenicu svet, do kraja pesme...
Igracu pijani ples, u ritmu vetra...
Pusticu sunce da topi ljubav,
Izmedju sveta daleko od nas.
Dosao sam, da te nosim,
da se ne bojis,
da ne govoris nema me,
da ne zatvoris oci,
da ne zaboravis rec po rec.
Dosao sam da te nosim
u kuce mojih predaka,
da ti pricam da noci nema ,
da odustanes,
da zelja je glad je vatra...
Promenicu jezik, pokret, telo...
Govoricu reci tudje pesme,
Dosao sam da ti kazem cuvaj me.
Tvoj korak je moje ime,
Cuvaj me!
|
| ned sij 22, 2006 3:08 am |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|