|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: ned svi 03, 2026 3:12 am.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
Through The Years - Kenny Rogers
I can't remember when you weren't there When I didn't care for anyone but you I swear we've been through everything there is Can't imagine anything we've missed Can't imagine anything the two of us can't do
Through the years You've never let me down You turned my life around The sweetest days I've found I've found with you Through the years I've never been afraid I've loved the life we've made And I'm so glad I stayed Right here with you Through the years
I can't remember what I used to do Who I trusted whom, I listened to before I swear you've taught me everything I know Can't imagine needing someone so But through the years it seems to me I need you more and more
Through the years Through all the good and bad I know how much we had I've always been so glad To be with you Through the years It's better everyday You've kissed my tears away As long as it's okay I'll stay with you Through the years
Through the years When everything went wrong Together we were strong I know that I belong Right here with you Through the years I never had a doubt We'd always work things out I've learned what life's about By loving you Through the years
Through the years You've never let me down You turned my life around The sweetest days I've found I've found with you Through the years It's better everyday You've kissed my tears away As long as it's okay I'll stay with you Through the years
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| pon lis 31, 2005 8:51 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet ožu 31, 2005 9:29 am Postovi: 771 Lokacija: ...na žalu...
|
Galeb i ja
Lipo mi je, lipo mi je,
Na lažini suvoj ležat,
Na osami blizu mora,
Nad pučinom tebe gledat, a - moj galebe!
Tebe gledat, s tobom letit,
Povrh svega nimat straja,
Pa prkosit svakoj buri,
I neveri ča sve vaja, a - moj galebe!
Ča sve vaja, u svom bisu,
Da i more vrije, pini,
Bit gospodar, usrid svega,
Živo klicat, u visini
U visini, kada sunce,
Bes pristanka nami sije,
I da ništa na tvon nebu,
I na moru bisno nije, e - moj galebe!
Bisno nije, dokle krila,
Tebe nose, kud god želiš,
Pa neveri, oli suncu,
Ti se rugaš, i veseliš!
Na osami, blizu mora,
Dok se sunce, zemlji smije,
Slušan tebe kako klićeš,
Lipo mi je, lipo mi je,
Moj galebe!
Oliver Dragojević
_________________ Život je more...
|
| uto stu 01, 2005 2:05 pm |
|
 |
|
nevernik
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: pet ožu 19, 2004 2:59 pm Postovi: 250 Lokacija: Chajnichi (Rikavachko-Gvozhdjanska zhupanija - strogi centar)
|
Coward Of The County
Written by: (roger bowling/billy edd wheeler) Performer: Kenny Rogers
Ev’ryone considered him the coward of the county.
He’d never stood one single time to prove the county wrong.
His mama named him Tommy, the folks just called him yellow,
But something always told me they were reading Tommy wrong.
He was only ten years old when his daddy died in prison.
I looked after Tommy ’cause he was my brother’s son.
I still recall the final words my brother said to Tommy:
Son, my life is over, but yours is just begun.
Promise me, son, not to do the things I’ve done.
Walk away from trouble if you can.
It won’t mean you’re weak if you turn the other cheek.
I hope you’re old enough to understand:
Son, you don’t have to fight to be a man.
There’s someone for ev’ryone and Tommy’s love was Becky.
In her arms he didn’t have to prove he was a man.
One day while he was workin’ the Gatlin boys came callin’.
They took turns at Becky.... there was three of them!
Tommy opened up the door and saw his becky cryin’.
The torn dress, the shattered look was more than he could stand.
He reached above the fireplace and took down his daddy’s picture.
As his tears fell on his daddy’s face, he heard these words again:
Promise me, son, not to do the things I’ve done.
Walk away from trouble if you can.
It won’t mean you’re weak if you turn the other cheek.
I hope you’re old enough to understand:
Son, you don’t have to fight to be a man.
The Gatlin boys just laughed at him when he walked into the barroom.
One of them got up and met him halfway ’cross the floor.
When Tommy turned around they said, hey look! ol’ yellow’s leavin’.
But you coulda heard a pin drop when Tommy stopped and blocked the door.
Twenty years of crawlin’ was bottled up inside him.
He wasn’t holdin’ nothin’ back; he let ’em have it all.
When Tommy left the barroom not a gatlin boy was standin’.
He said, this one’s for becky, as he watched the last one fall.
And I heard him say,
I promised you, dad, not to do the things you done.
I walk away from trouble when I can.
Now please don’t think I’m weak, I didn’t turn the other cheek,
And papa, I sure hope you understand:
Sometimes you gotta fight when you’re a man.
Ev’ryone considered him the coward of the county.
P.S. Thanks Plavooka na podsjecanju....
_________________ ...sta da pricam... ja stvarno ne znam nikog k'o mi je slican...
|
| uto stu 01, 2005 2:55 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Lucille - Kenny Rogers
In a bar in Toledo Across from the depot On a bar stool she took off her ring I thought I'd get closer So I walked on over I sat down and asked her name When the drinks finally hit her She said I'm no quitter But I finally quit livin' on dreams I'm hungry for laughter And here ever after I'm after whatever the other life brings
In the mirror I saw him And I closely watched him I thought how he looked out of place He came to the woman Who sat there beside me He had a strange look on his face The big hands were calloused He looked like a mountain For a minute I thought I was dead But he started shakin' His big heart was breakin' He turned to the woman and said
You picked a fine time to leave me Lucille With four hungry children And a crop in the field I've had some bad times Lived through some sad times But this time your hurtin' won't heal You picked a fine time to leave me Lucille
After he left us I ordered more whisky I thought how she'd made him look small From the lights of the bar room To a rented hotel room We walked without talkin' at all She was a beauty But when she came to me She must have thought I'd lost my mind I could'nt hold her 'Cos the words that he told her Kept coming back time after time
You picked a fine time to leave me Lucille With four hungry children And a crop in the field I've had some bad times Lived through some sad times But this time your hurtin' won't heal You picked a fine time to leave me Lucille
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| uto stu 01, 2005 9:23 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
Noćas su me pijanog gazili po krčmi Noćas su me mnoge ljubile u tami Čekala si dragog svog pijanog druga Eh za malo radosti mnogo je tuga
Željela si često da se nosim k vragu Da me pokraj puta Cigani ukradu A onda su mi nož zaboli u srce Noćas su me mrtvog našli usred krčme
Draga ne vjeruješ da su Mene gazili po krčmi Boli još me boli Volim još te volim Draga
Draga ne vjeruješ da su Mene ljubile po krčmi Boli još te boli Voliš još me voliš Draga
Gotova je priča sve ljubavi su prošle Ostala si ti da se napiješ za mene Ostala si ti koja nikad proći neće A šta ako mi druga na grob donese cvijeće A šta ako mi druga na grob donese cvijeće
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| uto stu 01, 2005 9:26 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Kad te vidim kako stojis tako tiho, tako sneno kad te vidim ja se bojim jer tad mislim samo jedno tvoje oci, tvoja kosa tvoje reci, misli tvoje svaki osmeh, svaki uzdah i sve suze da su moje
Kad te vidim kako stojis tako tuzna, tako vedra kad te vidim ja vec mislim kako ljubim tvoja njedra prvo jednu, onda drugu vec se misli moje bore hocu da te sanjam golu i da vodim te na more
Kad te vidim, kad se setim kada podjem mila moja moram jednom da ti sapnem da je svet sav senka tvoja da si topla, da si sjajna da si jaka kao vila da ces uvek takva biti jer si uvek takva bila
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| sri stu 02, 2005 12:03 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
mornari na zvijezdama... sa slomljenim jedrima signale salju u noc... do tvojih prozora i boce sa porukom... plutaju svemirom umjesto rijeci ti nose miris mjeseca izadji na prstima i sa usnulih krovova mahni jednom u noc s antenama astronaut pokriven do usiju nebom zove te kroz noc astronaut pokriven do usiju nebom zove te kroz noc mornari na zvijezdama... sa slomljenim jedrima signale salju u noc... do tvojih prozora... astronaut pokriven do usiju nebom zove te kroz noc astronaut pokriven do usiju nebom zove te kroz noc
|
| sri stu 02, 2005 12:06 am |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
Ti si razlog što postojim Ti si razlog što sam tu Ti me držiš iznad vode Ti si mir na jastuku
Ti me gasiš kada gorim Ti me tjeraš da se borim Kad mi dođe da se predam Ti razlog što se ne dam
Još jedan dan još jednu noć I ja ću natrag doć Kada legnem pored tebe Znaj da bol će proć
Još jedan dan još jednu noć I ja ću natrag doć Kad se stisneš pored mene Znam da bol će proć
Sve je još u magli Ko da nisam sasvim svoj Ne znam gdje sam bio Al znam da bit ću tvoj
Ti si sve što čovjek treba Ti si sve što čovjek gleda Ja bio sam slijep Bio sam slijep.
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| sri stu 02, 2005 6:51 pm |
|
 |
|
Jelena_B.
....kapetan...
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:34 pm Postovi: 1484 Lokacija: Mutne vode sna...
|
| čet stu 03, 2005 2:21 am |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Always and Forever ~ Kenny Rogers
Always and forever Each moment with you It's just like a dream to me That somehow came true
And I hope tomorrow Will still be the same Cause we got a life of love That won't ever change
Every day lend me your own special way Melt all my heart away with a smile Take time to tell me You really care And we'll share tomorrow together
There'll always be sunshine when I look at you Something I just can't explain It's the things that you do
If you get lonely Call me and take A second to give to me The magic you make
Every day lend me your own special way Melt all my heart away with a smile Take time to tell me You really care And we'll share tomorrow together
I'll always Love You...Forever
Every day lend me your own special way Melt all my heart away with a smile Take time to tell me, You really care And we'll share tomorrow together
Baby, Baby, Baby I'll Love You Forever I'll always Love You Forever Together Forever
|
| čet stu 03, 2005 10:16 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
Sokakom Zlatne Grede
Ko macor sumrak prede
Ljulja se nad kanalom klisanski bus
Tvrdjava pusta mesec kao zmaja nad Varadinom
Aveti tera sa Trga
Miletic vecito prgav
Salajka drema, brale
Krovovi lule pale
Liman uz Dunav tece, dobar su par
Kroz senku Bloka pristizu decaci Detelinarci
Dok buket zvezda prelep
Laticom srebri Telep
Novi Sad podseti se da je grad
Kad mu se sa ulica bitange sklone
Novi Sad, jos zablista ponekad
Kad sest raznih crkava uglas zazvone
Bio sam kud sve nisam
Vise ni ne znam di sam
Vido sam sve kojesta, bedu i sjaj
Varosi ima sto da gresim dusu, boljih i lepsih
Al samo jedna je shvacas
Varos u koju se vracas!
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| ned stu 06, 2005 12:11 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Na tvojoj listi ja sam samo broj Prosao ko dasak vjetra kroz zivot tvoj Napola prazna stranica dnevnika Da li me se sjecas, da l' mi ime pamtis
Mnoge su druge bile pored mene I toliko toga lijepoga mi dale A ja sam u svima trazio tebe duso Da li me se sjecas, da l' mi ime pamtis
Hej, otvori vrata, noc je i kisa pada Pusti da udem bar na tren Hej, otvori vrata, noc je i kisa pada Sam sam i ti si sama znam
Tvoje me oci gledaju sa stranica zurnala Uvijek si to zeljela pozirati si znala Al' jednoga dana ogledalo istinu ce reci duso Al' nikog nece biti ruku da ti da
|
| pet stu 11, 2005 12:41 am |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| ned stu 13, 2005 9:20 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Od loših vesti i reklama prognan Utekoh na treći program Gde je, nekim čudom, tekla poznata burleska Svi oni gegovi i lica ista Slikovnica što se lista Setno, k'o na dnu škrinje nađena sveska Osmeh se zaledi na čas Gde su sad' Laurel i Hardi I ovaj ljuti zrika, i njegov beli psić O, svi su mrtvi, odnešeni Bršljan je davno prekrio stih Od zla i briga su rešeni Al' divna ludost, k'o oreol, još rominja oko njih Bila je berba, osta' fotka od nje Leto neznano gospodnje No, uglavnom, ta su burad otkad popijena Ćale s' kačketom, čuvenim, od tvida Putunju sa leđa skida Deda pred vranca spušta otkose sena U smeđoj senci bresaka Samo po bluzi poznam majku I k'o da čujem mobu i kikote niz drum Al' svi su mrtvi i blaženi Bršljan je davno prekrio stih Od zlih vremena su spašeni A trag poštenja i dobrote K'o oreol još rominja oko njih U godišnjaku škole Važna lica šmekera i bubalica Ali samo jedan moto: Drži se, Planeto Sanjari, genijalci, šampioni Žrtvovani k'o pioni Pale su zastave u četrdes' petoj Kadgod ih sretnem, žale se Šapuću k'o zaverenici Al' pijan dah je vetar što zmaja ne diže Ma, već su mrtvi, a hodaju Ja nisam rođen da čekam smak, ne Moj život nije na prodaju A kada pleteš svoj oreol Za to i nema boljeg mesta nego mrak
|
| pon stu 14, 2005 12:30 am |
|
 |
|
7/8
|
_________________ Opet sam tu u Skoplju svoj na svome... Milo mome...
|
| pon stu 14, 2005 12:32 am |
|
 |
|
nevernik
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: pet ožu 19, 2004 2:59 pm Postovi: 250 Lokacija: Chajnichi (Rikavachko-Gvozhdjanska zhupanija - strogi centar)
|
_________________ ...sta da pricam... ja stvarno ne znam nikog k'o mi je slican...
|
| pon stu 14, 2005 1:45 am |
|
 |
|
7/8
|
_________________ Opet sam tu u Skoplju svoj na svome... Milo mome...
|
| pon stu 14, 2005 3:15 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
Cat Stevens
My lady d’arbanville, why do you sleep so still? I’ll wake you tomorrow And you will be my fill, yes, you will be my fill.
My lady d’arbanville why does it grieve me so? But your heart seems so silent. Why do you breathe so low, why do you breathe so low,
My lady d’arbanville why do you sleep so still? I’ll wake you tomorrow And you will be my fill, yes, you will be my fill.
My lady d’arbanville, you look so cold tonight. Your lips feel like winter, Your skin has turned to white, your skin has turned to white.
My lady d’arbanville, why do you sleep so still? I’ll wake you tomorrow And you will be my fill, yes, you will be my fill.
La la la la la....
My lady d’arbanville why does it grieve me so? But your heart seems so silent. Why do you breathe so low, why do you breathe so low,
I loved you my lady, though in your grave you lie, I’ll always be with you This rose will never die, this rose will never die.
I loved you my lady, though in your grave you lie, I’ll always be with you This rose will never die, this rose will never die.
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| pon stu 14, 2005 4:44 pm |
|
 |
|
Sandra
...brodski mali...
Pridružen/a: pet ruj 09, 2005 10:35 am Postovi: 242 Lokacija: Zg...uglavnom...
|
_________________ Forum uzvraća udarac!
|
| pon stu 14, 2005 5:01 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
Pridružen/a: sri svi 12, 2004 6:07 pm Postovi: 214 Lokacija: zamak iz snova
|
_________________ ...gde su sada davni nemiri,
razigrani beli leptiri,
dani zvezda poklonjeni njemu, zauvek?
|
| pon stu 14, 2005 8:30 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
Pridružen/a: sri svi 12, 2004 6:07 pm Postovi: 214 Lokacija: zamak iz snova
|
_________________ ...gde su sada davni nemiri,
razigrani beli leptiri,
dani zvezda poklonjeni njemu, zauvek?
|
| pon stu 14, 2005 8:36 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
|
| uto stu 15, 2005 10:58 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
I close my eyes, only for a moment, and the moment's gone All my dreams, pass before my eyes, a curiosity Dust in the wind, all they are is dust in the wind Same old song, just a drop of water in an endless sea All we do, crumbles to the ground, though we refuse to see
Dust in the wind, All we are is dust in the wind
Don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky It slips away, all your money won't another minute buy
Dust in the wind, All we are is dust in the wind
|
| sri stu 16, 2005 12:16 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Negjde pod haljinama noći, Između raširenih nogu On baš prolazi kroz tebe I prati te dok hodaš U usta gleda ti dok jedeš I dok spavaš sama On leži pored tebe
I ljulja se na rubu Možda čeka svoje vrijeme, A možda baš noćas Spreman je da krene
Mrzi ili voli Riječi su vagi.
On je, on je, on je Kao tempirana bomba, Zaljubljeni vojnik, Navijen je i čeka.
U parkiranom autu On sjedi pored tebe Oči gube boju Ne odgovaraj mu glasno
Ljulja se na rubu Čeka svoje vrijeme A možda baš noćas Spreman je da krene
On je, on je, on je Kao tempirana bomba, Zaljubljeni vojnik, Navijen je i čeka.
|
| sub stu 19, 2005 4:57 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
U tvom sam gradu jednu noc A zelim tu i ostati Kazes, naci cemo lijek Dopusti da ti pomognem.
Mogu li prespavati Uz tebe sve te godine Prve suze s lica tvog Ne zelim da me probude.
Ne daj mi da vidim Ovo nije svijet za nas Ne daj mi da znam Ovo nije svijet za nas.
Na tvojim toplim usnama Zelim da se izgubim Sa licem svojim pokrij me I ne daj da me pokvare.
Mogu li prespavati Uz tebe sve te godine Prve suze s lica tvog Ne zelim da me probude.
Ne daj mi da vidim Ovo nije svijet za nas Ne daj mi da znam Ovo nije svijet za nas.
|
| sub stu 19, 2005 4:58 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|