|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: ned svi 03, 2026 7:22 am.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
RUŽICA SI BILA..
ružica si bila jedna u mom srcu. ružica si bila moja, al' nije za tebe divlja kupina, ni čovjek kao ja. bog mi daje, bog mi odnosi. ružica si bila, sada više nisi. s vremena na vrijeme kao da čujem stope, k'o da ideš preko mog praga. s vremena na vrijeme, a znam da nemam prava ti nisi više moja draga. letjele su noćas iznad moga krova. letjele su ptice selice, a ja sam sanjao tvoja koljena i tvoje poljupce. bog mi daje, bog mi odnosi. ružica si bila, sada više nisi. s vremena na vrijeme kao da čujem stope, k'o da ideš preko mog praga. s vremena na vrijeme, a znam da nemam prava ti nisi više moja draga.
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| čet lip 23, 2005 10:18 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Gledan van, ludilo je dan al to je normalno skroz jer je kolovoz
I smokve cide med, u čaši topi se led, tako brzo - to ne mo'š više pit - Brad!
Manistra od jučer i salata k tome od kapule i pome, zatim kava dabome Po ekipe je već na štekatu, na makijatu, di oni i ja - tu Veliki pauk gmiže mi po vratu gadno mi ga taknit, ima dlaka, a i tlaka mi se maknit zbog tlaka u zraku sunce pretvara mozak mi u žvaku Pa san se zavalija, totalno pasivan slušan Marley-a i Attack koji je masivan “Pod maju ti se zavuka !!!” Ma neka pauka, stari, ništa mi neće ovi dan pokvarit
Ništa mi neće ovi dan pokvarit, (vapšuvarivari, vapšuvarivari) nikakvi crnjaci ni ružne stvari (vapšuvarivari, vapšuvarivari) Ništa mi neće ovi dan pokvarit, (vapšuvarivari, vapšuvarivari) ni lupeži, barbari, ni glupi političari
U carstvu ladovine ne želin ni vidit novine ni muziku ni sport dok motan novi...ovi Ne želin niti jedan suvišan podatak ne želin u mozgu spoj kratak
Sidin se, spreman se, dignit se i poć a to će bit kad se pripadnen da neću više moć uvatit još ono malo sunčevog sjaja da mi osuši kupaće kad su mokre oko jaja
To je neugodno! Još uvik sidin i mislin “Ustat il' odustat?” i vidin - ti vadiš balun za picigin a ja letin ka pingvin danas za ništa ne vridin
Danas odmaran, to mi apsoštrumfno odgovara da ležin i ne mičen se poput tovara i samo slušan želudac kako mi vari ništa mi neće ovi dan vapšuvari
Ništa mi neće ovi dan pokvarit, (vapšuvarivari, vapšuvarivari) ni umišljene ćunke ni zli komentari (vapšuvarivari, vapšuvarivari)
Ništa mi neće ovi dan pokvarit (vapšuvarivari, vapšuvarivari) ni generali ni svjetski vladari (vapšuvarivari, vapšuvarivari)
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| pet lip 24, 2005 12:35 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Teska zaraza, srce mi ne tuce vise nisam sto sam bio nekada. Dva, tri poraza i dorucak od jucer jos jedan razlog da se malo odluta.
Sakrila si lice da me ne bi gledala kako plazim preko tvojih carapa, vani me ceka stocni vagon, vlak sto nema sjedala idem na dozivotnu pasu jedina.
Bjezim, odlazim van iz ovog grada ostavljam copyright na mucna sjecanja, dosta je zauvijek izlazim iz stana nek´me tjese hladne pive sjevera.
Voljela si let u dvoje i slobodan pad, vazno je bilo samo pasti na tvrdo. I kad bi pomaknuli nesto, kad bi pobjegli u hlad i to sto vrijedi krenulo bi nizbrdo. Ne znam da li je istina u pivi, ali ta se piva davno tocit´prestala s tobom il´bez tebe dani su mi sivi, stvarno ne znam gdje je boja nestala.
Bjezim, odlazim van iz ovog grada...
|
| pet lip 24, 2005 12:37 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Sale Nađ je umro u snu... Dan se taman zasiveo... I ne znam šta je sumnjivo tu... Jer u snu je i živeo... Kažu da je slutio kraj... Tobož, nije navio sat... Pa sad, znao je da gubi taj rat... Neko ružno sanja, nekom su košmari svitanja
Sveštenik je gunđao psalm... Ko za kaznu naučen stih... Pred kapelom nobles i šljam... Iz istog puka Poraženih... Srećom, nije imao šta... Pošto ne bi imao kom... Arčio je život po svom... Testament? Tek skica na kutijici šibica
Strpljivi prsti neminovnosti razlažu uvod pesme koju dobro znam I ako još išta ima da se oprosti i to ti noćas opraštam Huči okean neizbežnosti... Pritislo nebo laki til tavanice Al' to se leči s dve-tri kapi nežnosti u vinu iz Ravanice
Sale Nađ je umro u snu... Slutim da je snivao Srem? Onaj bunar studen pri dnu... I šarom loze zasenčen trem... Slutim da je snivao Nju... Čije ime sam gospod zna? I da se u ječmu tog sna jednostavno zbilo to što ga je i ubilo?
Strpljivi prsti neminovnosti razlažu uvod pesme koju dobro znam I ako još išta ima da se oprosti i to ti noćas opraštam Huči okean neizbežnosti... Pritislo nebo laki til tavanice Al' to se leči s dve-tri kapi nežnosti u vinu iz Ravanice
|
| pet lip 24, 2005 12:46 am |
|
 |
|
Ina
...skipper...
Pridružen/a: sri lis 27, 2004 10:31 am Postovi: 449 Lokacija: svuda po malo...
|
Eto..za one koji su čekali..a nisu dočekali
BITANGA I PRINCEZA
Luda noć...
Ja sam momak na lošem glasu u ovom gradu,
A ko si ti?
A ona kaže...
Luda noć...
Ja sam bila mamina princeza sve do sad,
I ne znam šta mi bi.
Tebe traže, ponoć je već,
Tebe traže, šta će tata reć?
Ne ne ne
Bitanga i princeza - par?
Ooo, ne ide to
Sviće dan...
Ja sam momak na lošem glasu u ovom gradu,
Moraš poć...
Ma neka je dan...
Još bih malo bila s tobom, baš si dobar,
Još jednu noć.
Al' tebe traže jutro je već
Tebe traže, šta će tata reć?
Ne ne ne
Bitanga i princeza - par?
Ooo, ne ide to
Rek'o sam joj da sam sit
I princeza i svih drugih prevarenih žena,
A i nje.
Rek'o sam joj da ću otić',
Otić' iz ovog smiješnog grada
I da me pusti da spavam.
_________________ Teško se budim, a još teže prestajem da sanjam...
|
| pet lip 24, 2005 10:45 am |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
Negde se pipnu naši mali svemiri
Kada već pomislim da spavaš...
Zašumi saten... Tama se uznemiri...
I kao talas naiđeš...
U školjki tvoga pupka leto zimuje...
Tu čuvaš mrve sunca za nas...
Sa tvojim dodirom se čežnja rimuje...
Dok kao talas nadireš...
I ništa više nije važno...
Lice sveta zlobno i lažno se raspline za čas...
I niko više nije bitan...
Svi su pesak prezren i sitan pesak ispod nas...
Srebra decembra kuju prsten za tvoj prst...
Niz tvoje sapi zvezda pala...
Zalud te privijam uz sebe, ko uz krst...
Kao talas izmičeš...
Ostavljaš slane kapi bistre...
I jato dobrih mirisa Istre po sobi razvijaš...
Ostavljaš varljiv zalog pene...
U srcu ove napukle stene koju razbijaš...
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| pet lip 24, 2005 12:49 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
VRATA PODZEMNIH VODA-Azra
sretni znamen za moju malu tri dana sam proveo s njom cesta dugačka ravna ne vidiš joj kraja samo tragovi puta na mome licu
lažni mir nedjeljnog jutra šugavo je dolje na dnu mnogo fraza mnogo snova u njenoj glavi i ništa od želje da se život bori
punom brzinom krvare egzercisti zahuktali stroj na liniji smrti teško je živjeti mirno sa svojom boli svejedno da li je mačka crna ili bijela
kako da ne mislim na sive eminencije nevidljive ubojice efikasnih ruku kako da ne čujem njihove usne dok mi šapuću ti si moj ti si moj ti si moj
(zajebi film budalo jedna)
zvao sam telefonom moju malu jutra su stvorena za to htio sam da mi kažeš nešto lijepo nešto kao volim te
kucaj prije nego što uđeš tajna su vrata podzemnih voda kucaj prije nego što uđeš u njenu sobu tajna su vrata podzemnih voda
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| pet lip 24, 2005 7:28 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet ožu 31, 2005 9:29 am Postovi: 771 Lokacija: ...na žalu...
|
_________________ Život je more...
|
| pet lip 24, 2005 11:55 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| pet lip 24, 2005 11:58 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| pet lip 24, 2005 11:59 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Vjeruj mi
Kažem ti nemoj,a želim te više od svega na svijetu. Kažem ti spavaj,a trebam te budnu baš noćas do kraja. I ako volim kad me poslušaš tada poželim,da učiniš po svom, da odem od te noći u beskraj do raja.
Cijeli moj život kao gomila slika razbacanih po stolu. Ti si moj album u kojem su sve one pronašle mjesto. I znam da nema više traženja, jer ja sam u tebi pronašao sve, sve ono što nikad u nijednoj nisam.
I zato ostani uz mene ovu noć. Ti znat ćeš, da sam ja za tebe i da ću uvijek biti tvoj. Vjeruj mi kad ti kažem da te volim. Kad ti kažem, da u tebi imam sve. Vjeruj mi ja ću odsad uvijek biti samo tvoj. Zauvijek tvoj ljubavi.
Cijeli moj život kao gomila slika razbacanih po stolu. Ti si moj album u kojem su sve one pronašle mjesto. I znam da nema više traženja, jer ja sam u tebi pronašao sve, sve ono što nikad u nijednoj nisam.
I zato ostani uz mene ovu noć. Ti znat ćeš, da sam ja za tebe i da ću uvijek biti tvoj.
|
| sub lip 25, 2005 8:41 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Ti si bila sve što valja
Prošao sam sto zemalja da te vidim da te nađem. Ti si bila sve što valja i još više i još slađe.
Krepka poput sna i hljeba ti si bila cvijet i polje. Ti si bila sve što treba i još više i još bolje. Ti si bila sve što valja sve što mome srcu treba. Kao ptica što se javlja ispod ovog starog neba. Ti si bila prizor slavlja kad samoća plijeni, vreba. Ti si bila sve što valja ti si bila sve što treba.
Plemenita poput cedra usred neke divlje plaže. Ti si bila uvijek vedra i još više i još draže.
Uvijek sam ti bio sluga glasnik što ga srce šalje. Ti si bila poput juga i još više i još dalje.
|
| sub lip 25, 2005 8:43 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Budi tu
Meni trebaš ti k'o dah, k'o kruh i k'o voda meni trebaš ti k'o san, k'o mir i sloboda meni trebaš ti k'o stih da te pišem meni trebaš ti k'o zrak da te dišem ljubavi moja.
Budi tu kraj mene na javi i u snu nek' me prate tvoje zjene u dobru i u zlu. Budi tu, budi tu budi tu.
Budi tu kraj mene i sreća bit će tu da nam nikad ne uvene mi sačuvajmo nju. Budi tu, budi tu budi tu... budi tu.
|
| sub lip 25, 2005 8:45 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
Maljciki - Idoli
Plamene zore bude me iz sna
Fabrička jutra, dim iz dimnjaka
Pesma se ori, mladi radnici
Čelična jutra, hitam fabrici.
Drugovi moji, radni, veseli
Bicikle voze, ponositi svi
Drugovi moji, radni, veseli
Pobede nove nosićemo mi.
Sunce već greje, vetar ćarlija
Jutarnja rosa, zemlja mirisna
Sunce već greje, a a a a a
Bogata žetva, radujem se ja.
Popodne kružok na koji idem ja
Tamo će biti i moja devojka
Devojka plava, koju volim ja
Sa njom ću se vozit sajkama.
Visoke peći potpaljujem ja
Ruda se topi, nasmejan sam ja
Pesma se ori, peva fabrika
Pesma se ori, a a a a a.
|
| ned lip 26, 2005 12:34 am |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
Vlada Divljana - Rusija
Bakiceva ulica
Vec je zaspala
Senke se pritajile
Svetlost zgusnula
Nasa tiha soba se
Tek probudila
Nasa tiha soba je
Zatreperila
Ja sam jos studirao
Ona je radila
Nocu sam joj citao
Apadejeva
Nekad bi se cudila
Mojim pesmama
Nije mi dopustala
Da se zamaram
Nama nova godina
Nista nije donela
Kao da se zbunila
Il se rugala
Nama nova godina
Nista nije donela
Po nebu smo trazili
Svetlost Vostoka
Imala je snaznije
Ruke nego ja
Imala je snaznije
Ruke nego ja
Nije mi dozvolila
Da je savladam
Nije mi dopustila
Da je savladam
|
| ned lip 26, 2005 12:35 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Darko Rundek - Ista slika
po tko zna koji put u zivotu u svojoj ludoj glavi gledas cistu sliku po tko zna koji put u zivotu u svojoj ludoj glavi gledas istu sliku crni jahaci su stigli u selo crvene kapi su pale na bijelo
po tko zna koji put u zivotu u tvojoj ludoj glavi on te opet gleda po tko zna koji put u zivotu usred tvojih misli raste stup od leda crvene kapi su pale na bijelo silazi vjetar i odnosi tijelo
umorno drustvo se srelo i sjelo ruze je donjela zena pod velom
vesele muhe su sjele na celo gorak za sjecanje sladak za jelo
|
| ned lip 26, 2005 11:03 am |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
U pet i petnest je zvonio sat,
jednoga jutra na kraju leta.
U šest i deset je kretao voz
s nekog perona na kraju sveta
- mene je čekao taj voz...
Kraj mojih nogu je spavao pas,
rekoh mu tiho, "Hej, beži odatle".
Otvorih vrata, izađoh na trem
na kom su cvetale bele muškatle.
Pomislih, to je, možda, taj dom.
Nije me čula, mirno je snila
svoje lepeze i cveće i čipke.
Snila je dane, mirne i nežne,
k'o crno - bele klavirske tipke.
A u životu, sama na svetu,
u menuetu tražila spas.
Siđoh pred kuću, na prašnjavi put,
k'o neki lopov, polako i tiho.
Ja nisam bio taj vitez za nju,
mada mi govore da sam Don Kihot,
al' to je sasvim druga stvar.
Bila je zvezda, bila je pesma,
svaki dan druga, a večito ista.
Snila je dobra stara vremena,
i svog Šopena i Baha i Lista.
Možda će sama, u grubom svetu,
u menuetu naći svoj mir.
Od tad je prošao vek ili dva,
javi se retko ponekom kartom.
I ko zna gde je, ne želim da zna,
koliko čeznem za dalekim martom,
kad sam je sreo prvi put.
Bila je zvezda, bila je pesma,
svaki dan druga, a večito ista.
Snila je dobra stara vremena,
i svog Šopena i Baha i Lista.
A u životu, sama na svetu,
u menuetu tražila spas.
Još uvek lutam, gde je kraj puta?
Pamte me mnoge provincijske pruge.
Kriju me mračne, jeftine krcme,
noći su, ponekad, puste i duge.
Nestajem tada u nekom svom svetu,
i menuetu, i menuetu.
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| ned lip 26, 2005 4:14 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
NEDJELJNI KOMENTAR-Azra
čitam nedjeljni komentar koji jasno kaže tko ne misli ovako taj kleveće i laže ljudi bez kalibra i ideje ufuravaju nam istine crno bijele investicije su probile plafon troše se krediti svuda mnogo paranoje svi su do grla u krizi a mi bi htjeli da budemo centar svijeta kineski sindrom za mnoga ljeta a ja ja nemam dara zabranjeno da se odgovara šljakeri danas žive kao bubreg u loju nitko ih ne dira dok stoički drmaju lozu penzioneri sjede mirno kao ptice na grani raj za moju staru vrte se tobogani svako malo neko se pospe pepelom po glavi opreznost iznad svega budi pametan stari a kaj ti tu možeš ne budi lud oni budu tebe rista ravno na sud a ja ja nemam dara zabranjeno da se odgovara moja mala nije nikad bila u jumbo jetu ne pada joj na pamet ona drži dijetu klinci zure u tv i to po cijeli dan oči su im četvrtaste k'o ekran ja se vraćam kući rano u pola šest na prvom uglu konfisciram jogurte udarac u glavu me brutalno dovlači svijesti ako ne slušaš kurvin sine nećeš ni jesti a ja ja nemam dara zabranjeno da se odgovara
|
| ned lip 26, 2005 7:20 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| ned lip 26, 2005 9:09 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| ned lip 26, 2005 11:04 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| pon lip 27, 2005 9:50 am |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| uto lip 28, 2005 1:47 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
E ova mi je hebeno dobra!
Elemental - Iz dana u dan
Kolko nisko idemo može li uopće niže, možda nam se digo zanos al' standard nam se ne diže, dani ponosa i slave i minusa na tekućim, mi ne živimo mi preživljavamo, šta ostavljamo našem budučem naraštaju, dugove, raćune, rate kredita nas guše, a nemamo ni kune, kombiniramo kako odgodit plačanje bar za desetak dana, jebo život kad na karticu se kupuje hrana, di smo sad? stara štednja se otopila, o'šla na ono bitno, pojela sve i popila, bez svega smo ostali prenaglo nas je pogodilo, ko uopče zna što se to prek' noći dogodilo KOGA DA PITAM BRATE, KO' ĆE MI DAT ODOVORE RECI BILO ŠTA OSIM DA JE MOGLO BITI GORE Sve te tisuče, hiljadarke, konjanici i rudari stavljani davno na stranu za neki san da se ostvari, nestali u brojkama, brojke ko snijeg okopnile, dok mi smo preživljavali životne stvari poskupile i di smo sad? napokon mirni, napokon slobodni, napokon u svojoj državi al' sad smo siromašni, dali smo svoje snove za ovu zemlju i nije nam žao, al usput se našo domoljub veći od nas pa pokrao, za višak radili, al nisu nas cijenili, mjesecima čekali da plate trud što smo uložili, i di smo sad? opet sve iz početka, za kolko nisko idemo od ponedjeljka do petka, kolko danas vrijedi naš rad imali smo sad nemamo, di smo sad?
Samo živimo iz dana u dan i svaki san davno nestao je, izbrisan Koga da pitam brate, ko će mi dat odgovore reci bilo šta osim Da je moglo biti gore
SHOT: I di smo sad? još čekamo bolje sutra, možda naivno se nadamo istim stvarima dok iznutra cijeli sistem zakazuje, nema pravde da nas štiti, nema poštene vlasti sve sami konvertiti, obečanja su jeftina, a život je tako skup, pa su uzor kriminalci, šta ćeš nije narod glup, 'oće standard. 'oće lovu, 'oće živit, 'oće sve a to čekaju i čekaju i čekaju i popizde, jer nema smisla režije su visoke, minus je preduboko sve to traje predugo, narod puko, jedni kukaju što jučer bilo bolje je nek danas, drugi divljaju, galame, dok ih puca nacionalni zanos, him pitam te, pitam te di smo sad? dalje radimo na crno ispod sjene al do kad, ko će vratit dostojanstvo, ko će platit punu cijenu, dat nam tolko kolko vrijedimo da stvari jednom krenu, više ne gubimo strpljenje samo brojimo probleme, sve što imali smo nemamo i teško nam je breme, pa na kraju svatko zapita se kolko nisko spao sam, kako onda ostat ponosan
Samo živimo iz dana u dan i svaki san davno nestao je, izbrisan Koga da pitam brate, ko će mi dat odgovore reci bilo šta osim Da je moglo biti gore
REMI: Reci mi da smo mogli promijeniti svijet, (reci mi molim te) da će djeca što dolaze imat nasljeđe za bolje (i reci mi da nismo sve dobro uništili) reci mi molim te, (i da ću moći mirno spavati od savjesti) ooooooo reci mi, da možemo izgraditi, da nije prekasno i ako zakažem daj mi snage stvorit nešto prekrasno (i već sutra volio bi otvorit oći pa da budem zahvalan, al ne mogu pa stisnem zube i hodam iz dana u dan)
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| uto lip 28, 2005 5:09 pm |
|
 |
|
Ina
...skipper...
Pridružen/a: sri lis 27, 2004 10:31 am Postovi: 449 Lokacija: svuda po malo...
|
e da..super je pjesma...ma općenito su mi njihove stvari ok...
_________________ Teško se budim, a još teže prestajem da sanjam...
|
| uto lip 28, 2005 6:43 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
E PA ŠTO
noć u gradu salonskih stremljenja noć je navukla djevičanski veo osjećaš li oktane u svojoj krvi osjećaš li kako tutnji pritisak u glavi e pa što čekaš li na nešto snažno doista vrijedno
čekaš li na akciju koja pokreće stvari razmisli dobro u svakom trenutku nagrnuće sa svih strana pravovjerni lešinari e pa što dovoljna je jedna riječ odjebi neman ima stotinu lica i dok piješ i hodaš zagrljen u tami i dok te miluju hrapave ruke i dok ližeš rasječene usne e pa što a onda božje sirene zaustavljaju promet i semafori nastoje da svjetle što manje stranci samo stranci koračaju ravno i život se smiruje kao mlijeko u čaši e pa što dovoljna je jedna riječ odjebi
|
| uto lip 28, 2005 10:27 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|