| Autor/ica |
Poruka |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
Tvoja pjesma-Zvijezde
Tiho,na prstima ulaziš i zatvaraš vrata Soba je prazna samo slike vise sa zidova Papirnati junaci uvijek su budni vjerno čekaju znak heroji nikad nisu umorni Pusti,neka noćas oni budu tvoja vesela družina Stavi najdražu ploču neka lagano svira Pruži svoje ruke hrabro prema meni dovoljno si dugo plesala u mraku,stajala u sjeni Ne plači,malena ovo je tvoja pjesma Uz nju više nikad nećeš biti sama..
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| ned svi 01, 2005 8:55 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet ožu 31, 2005 9:29 am Postovi: 771 Lokacija: ...na žalu...
|
_________________ Život je more...
|
| ned svi 01, 2005 9:24 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| ned svi 01, 2005 9:24 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| ned svi 01, 2005 9:25 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Opća Opasnost - Jednom kad noc
Jednom kad noc Ukrade nebu Sve sto si voljela na njemu Bit ce ti zao, bit ce ti zao Sto nisi tu, Ruke pamte samo ljubav najbolju.
Jednom kad usne Ne bude htjele U stranicu utjehu traziti, Suze ce srcu sapnuti da je pogrijesilo Jer nije ostalo tamo Gdje je jedno voljelo.
Kada tuga jednom Na vrata dode, A samoca zaboli, Hoces li moci ime moje Sa usana svojih skloniti?
Bili smo jednom najbolji, O nama su price pricali. I sada kad se sjetis Htjela bi vrijeme vratiti, Poslije mene su ti lade slomile Bure i vjetrovi.
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| ned svi 01, 2005 10:55 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Opća Opasnost - Jedina
Jutro krade sjaj zvijezdama, iza mene duga noc a ko' zna koji grad tebe skriva sad. lijeno ljeto ulazi u sobu, misli pune tvojih usana, sve je moglo bolje a sve je palo u vodu te noci kad si rekla da se neceš vratiti.
jedina da li sam ti priznao da se svake noci sjetim vremena kad smo bili zajedno i znaš li da sam slomljen i sam??? ti si s nekim drugim pronašla san a mene opet ceka jutro u samoci i novi dan bez imena.
palim prvu snenu cigaretu umoran i sam na svijetu, pola litre tuge mjesto kave molim boga da se smiluje, da mi kaže gdje si ti, da me vodi gdje si ti, da mi šapne gdje su sad izgubljeni sni, da ti priznam da sam sam i da nemam više kud, da oživim na tvojim rukama, ko' nekad kad smo bili zajedno.
moja jedina!!!!!
bez tebe živim kao usamljeni pas i sve što imam to je sjecanje na nas, još uvijek cekam a u duši dobro znam, ti se neceš vratiti. kriva je sudbina i moje gluposti, krive su staze koje nismo pronašli, kriva je jesen i ona glupa noc kad sam ti rekao ''ne trebam te više!'' a srce mi se rasulo u prah.
jedina da li sam ti priznao da se svake noci sjetim vremena kad smo bili zajedno i znaš li da sam slomljen i sam??? ti si s nekim drugim pronašla san a mene opet ceka jutro u samoci i novi dan bez imena.
|
| ned svi 01, 2005 10:57 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Sve je tu ko nekada Nocas vrijeme je stalo za nas Pricaj mi makar laz je sve Znas da vjerujem kada tako gledas me
Priznaj mi da li i sad sanjas ti Snove sto smo skupa sanjali Znam da kasno je Znam da trazim previse Nakon svega sto smo prosli mi Priznaj mi
Sve je tu, samo ti i ja Dodir tijela tvog, okus pobjeda Tvoje usne nude proslost nakon lutanja Tvoje oci bude nemir koji dobro znam
|
| ned svi 01, 2005 10:58 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Laufer - Bio sam kisa
Probudio sam se izgubljenog jezika Nijem poput kamena i zatvorenih knjiga U jedinom kutu okruglog stola bio sam prazno mjesto za tvoju pricu
U tudjoj zemlji bio sam kisa Samo poljubac tebi prije spavanja Probudio sam se u tijelu gomile na kozi tudje zemlje bio sam kisa
Probudio sam se izgubljenog jezika Nijem poput kamena i zatvorenih knjiga Poljubio sam noc u usta Poljubio sam noc u usta
U tudjoj zemlji bio sam kisa samo poljubac tebi prije spavanja probudio sam se izgubljenog jezika nijem poput kamena i zatvorenih knjiga
Oooo poljubio sam noc u usta Poljubio sam noc u usta Poljubio sam noc u usta Poljubio sam noc u usta...
|
| ned svi 01, 2005 11:10 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Sva moja vrata otvorena stoje Jer u meni nema nista sto se ukrasti moze Ne znam hodas li uz mene Mozda je vrijeme da padnem Zar nama previse nije bilo dovoljno
Ja samo trazim od tebe Vjetar za svoja jedra I pitam te da li sam jedini sto zna I pitam te da li sam jedini sto zna
Svaki novi dan za mene je isti, znam Kao tvoja dozvola da budem sam Pustila si me da udem, da udem i saznam Reci mi zasto, reci mi zasto Kad ne mogu da mijenjam
Ja samo trazim od tebe Vjetar za svoja jedra I pitam te da li sam jedini sto zna I pitam te da li sam jedini sto zna
Kao da mi je sama tuga Dala ruku, ruku i rekla Mi smo jedno Ne ne ne, ne ne ne Ne ne ne, ne ne ne I pitam te da li sam jedini sto zna I pitam te da li sam jedini sto zna
|
| ned svi 01, 2005 11:12 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Stijene - Ima jedan svijet
iam jedan svijet gdje živjet bi htjela ima jedan svijet gdje riječi su djela u tom svijetu živi čovjek od soli sjajem sunca rođen kamen kojeg voli
iz njega čujem glas bez riječi čutim snagu golog tijela ja slaba svakodnevna kroz igru riječi sve bih htjela
voliš me nježno znam to si ti tako mi trebaš trebaš mi ti u jednom trenu sve bih htjela kroz igru riječi a riječi su djela oprosti molim te vrati me svijetu mom
|
| ned svi 01, 2005 11:14 pm |
|
 |
|
Miss Nikakve Sanse
Pridružen/a: pon tra 18, 2005 9:31 pm Postovi: 29 Lokacija: ... tamo gdje nitko normalan ne bi ;)...
|
Otkud sada ti
Otkud sada ti, ne pamtim da smo se ikad sreli, otkud taj glupi osmjeh, mora da sam bio u tebi...
Slušam te, govoriš, govoriš molim te ne govori, nego mi reci da znam o čemu se radi...
Kakav to moćan lik mi mozak isključio kada me s tobom spojio, ne bih da budem zao, ali ne bih te više gledao...
Kakav to moćan lik me sa tobom spojio, dok sam u mraku stajao, s čudnim bićima razgovarao, možda je jedno tako podlo bilo pa me sa tobom upoznalo...
MAjke
_________________ ... Nešto sam načuo da sutra možda ne postoji? Pa bolje da odmah probamo sve...
|
| pon svi 02, 2005 9:54 am |
|
 |
|
Miss Nikakve Sanse
Pridružen/a: pon tra 18, 2005 9:31 pm Postovi: 29 Lokacija: ... tamo gdje nitko normalan ne bi ;)...
|
Odlazim
Dobro znam šta su reči koje govorim Talasi ljubavi što idu ka tvojoj obali Talasi topli nežni i plahoviti Iskreni kao uzdasi na mekoj postelji...
Ruke tvoje tako nežno miluju Tvoje oči kao svici sijaju Kosa meka rasuta po jastuku Usne koje poljupcima pričaju...
Moje malo srce medeno Moja slatka strepnjo sudbino Sviće dan ja se budim sasvim sam Pored mene dušo više nema te...
Otišla si tiho i bez pozdrava Osta samo cedulja na vazi...
Odlazim..
Atheist Rap
_________________ ... Nešto sam načuo da sutra možda ne postoji? Pa bolje da odmah probamo sve...
|
| pon svi 02, 2005 9:58 am |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| pon svi 02, 2005 10:44 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| pon svi 02, 2005 10:46 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| pon svi 02, 2005 10:47 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| pon svi 02, 2005 10:48 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| pon svi 02, 2005 10:49 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| pon svi 02, 2005 10:50 pm |
|
 |
|
Jelena_B.
....kapetan...
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:34 pm Postovi: 1484 Lokacija: Mutne vode sna...
|
| pon svi 02, 2005 10:51 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| pon svi 02, 2005 10:51 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
OBRATI PAŽNJU NA POSLJEDNJU STVAR-Azra
obrati pažnju na posljednju stvar i legni tu kraj mene zaboravi na sve što znaš opusti se sad ne traći svoje vrijeme ja te volim volim da ti pogađam sne i ne razumijem zašto te smeta ne mari za to
obrati pažnju na posljednju stvar i sjećat ćeš se dugo povuci još dim udahni volju za put i uzmi moju ruku ja te volim volim da ti pogađam sne i ne razumijem zašto te smeta ne mari za to
obrati pažnju na posljednju stvar zadrži me u sebi osjećam da lutam kroz terase svijesti nešto se u meni dijeli ja te volim volim da ti pogađam sne i ne razumijem zašto te smeta ne mari za to
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| uto svi 03, 2005 8:06 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
AKO ZNAŠ BILO ŠTO-AZRA
ne znam što da radim sa sobom na što misli da bacim eto stvaram polako pjesmu o tebi gledam tvoje tijelo ludujem za njim i ponavljam u sebi samo jedno poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znaš bilo što
želim da se stisnem uz tebe da te milujem da ti šapućem na uho bisere da pričam o slobodi da se glupiram da ti kažem oh ti ludo jedina poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znaš bilo što
|
| uto svi 03, 2005 8:12 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| uto svi 03, 2005 9:14 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| uto svi 03, 2005 9:15 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| uto svi 03, 2005 9:16 pm |
|
|