|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: ned svi 03, 2026 9:54 pm.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ifka
hej, haj, bas je briga...
|
|
| uto vel 15, 2005 5:42 pm |
|
 |
|
NaopakaBajka
...skipper...
Pridružen/a: čet ožu 25, 2004 4:00 pm Postovi: 440 Lokacija: sva u bajkama
|
When I Need You
When I need you I just close my eyes and I'm with you And all that I so want to give you It's only a heart beat away
When I need love I hold out my hand and I touch love I never knew there was so much love Keeping me warm night and day
Miles and miles of empty space in between us A telephone can't take the place of your smile But you know I won't be traveling forever It's cold out but hold out and do like I do
When I need you I just close my eyes and I'm with you And all that I so want to give you baby It's only a heart beat away
It's not easy when the road is your driver Honey that's a heavy load that we bear But you know I won't be traveling a lifetime It?s cold out so hold out and do like I do
When I need you
When I need love I hold out my hands and I touch love I never knew there was so much love Keeping me warm night and day
When I need you I close my eyes I hold out my hand and I've got you darlin' It's only a heart beat away Now listen When I need you darlin' I hold you, feel ya Give it to me baby
And I miss ya baby Just close my eyes and I'm with you And I need you tonight You know it's only a heart beat away
_________________ ...nije ni cudo sto nas mrze, kad smo tako dobri!...
|
| uto vel 15, 2005 11:45 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
ne znam što da radim sa sobom na šta misli da bacim eto stvaram polako pjesmu o tebi gledam tvoje tijelo ludujem za njim i ponavljam u sebi samo jedno poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znaš bilo što
želim da se stisnem uz tebe da te milujem da ti šapućem na uho bisere da pričam o slobodi da se glupiram da ti kažem - oh ti ludo jedina poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znaš bilo što
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| sri vel 16, 2005 12:27 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
imam jednu želju da ti tvoja medna usta još jednom poljubim pa da se nikada iz sna ne probudim
ništa me ne boli samo mi se srcu rana pozleđuje stara jer me ti ne voliš dušo iz njedara
kada umrem ostat ce mi jedna želja nepoznata pusta što ti bar nikada ne poljubih usta
|
| sri vel 16, 2005 12:33 am |
|
 |
|
becksica
...brodski mali...
Pridružen/a: čet ruj 30, 2004 11:22 am Postovi: 127 Lokacija: zaustavljena u koraku i snu
|
You must understand how the touch of your hand Makes my pulse react That it's only the thrill of boy meeting girl Opposites attract It's physical Only logical You must try to ignore that it means more than that
What's love got to do, got to do with it What's love but a second hand emotion What's love got to do, got to do with it Who needs a heart when a heart can be broken
It may seem to you that I'm acting confused When you're close to me If I tend to look dazed I've read it someplace I've got cause to be There's a name for it There's a phrase that fits But whatever the reason you do it for me
What's love got to do, got to do with it What's love but a second hand emotion What's love got to do, got to do with it Who needs a heart when a heart can be broken
I've been taking on a new direction But I have to say I've been thinking about my own protection It scares me to feel this way
_________________ ...a tuga lepse zvuci kad se otpeva, pesma sve podnese...
|
| sri vel 16, 2005 10:22 am |
|
 |
|
becksica
...brodski mali...
Pridružen/a: čet ruj 30, 2004 11:22 am Postovi: 127 Lokacija: zaustavljena u koraku i snu
|
It's been seven hours and fifteen days Since you took your love away I go out every night and sleep all day Since you took your love away Since you've been gone I can do whatever I want I can see whoever I choose I can eat my dinner in a fancy restaurant But nothing, I said nothing can take away these blues, 'Cause nothing compares Nothing compares to you
It's been so lonely without you here Like a bird without a song Nothing can stop these lonely tears from falling Tell me baby where did I go wrong? I could put my arms around every boy I see But they'd only remind me of you went to the doctor guess what he told me Guess what he told me? He said, girl, you better try to have fun No matter what you do But he's a fool 'Cause nothing compares Nothing compares to you
All the flowers that you planted, mamma In the back yard All died when you went away I know that living with you baby was sometimes hard But I'm willing to give it another try 'Cause nothing compares Nothing compares to you
|
| sri vel 16, 2005 11:38 am |
|
 |
|
becksica
...brodski mali...
|
Dobro jutro tugo, di si bila ti do sad Ja te nisam vidi dugo kraj sebe Da me sitis s kim si bila Pa da puknem na dva dila Od jubomore
Dobro jutro tugo di si bila ti do sad Okrenut ce na jugo ovi dan Da me sitis s kin si snila Pa da puknem na dva dila Od jubomore
Jos sam na te bisan al se nisam pomaka Ni trepnija nisam kad si s njime utekla Priznat ja ti necu da sam rukom pokrija Jednu kaplju ca san za te pustija
Zadnja izmjena: becksica; sri vel 16, 2005 12:19 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
| sri vel 16, 2005 11:50 am |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
Dok me budi nova zora, znam da sretan bit će dan, jer kraj uzglavlja si moga, a na vjeđama ti san, puna ljubavi, puna nježnosti, moja stvarnost sad si ti!
Ti se budiš, ti me gledaš, pun topline tvoj je glas, naša postelja je meka, sreća bdije oko nas, puni ljubavi, puni nježnosti, u toj stvarnosti smo mi!
I dok predajem se milovanju tvom, neki čudni krijem strah u srcu svom, Ja te trebam, ja te ne dam, ja sam tvoj!
Ako izgubim tebe, ja izgubit ću ljubav, ovu beskrajnu sreću koju pružaš mi ti, Ako izgubim tebe, ja izgubit ću nježnost, i toplinu tog gnijezda, kojeg svili smo mi, Ako izgubim tebe, ja izgubit ću sve!
Kad bi mogao, zauvijek, da zaustavim taj sat, da nam zanos vječno traje, što bi sve još mogli dat', našoj ljubavi, našoj nježnosti, nikad ne bi znali kraj!
I dok predajem se milovanju tvom, neki čudni krijem strah u srcu svom, Ja te trebam, ja te ne dam, ja sam tvoj!
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| sri vel 16, 2005 11:57 am |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Tvoje su oči svijeća od voska, Munja u noći, kiša dok roska, Tvoje je lice čisto i meko, Šalješ mi ptice kad si daleko, Ljubavi moja, anđele moj, Ljubavi moja, anđele moj.
Tvoja su krila rumena zora, Baršun i svila, pljeskanje mora, Ispunjaš zvukom odjeke truba, Mašeš mi rukom zoveš se ljubav, Ljubavi moja, anđele moj, Ljubavi moja, anđele moj.
Kažeš mi ljubi, ljubi, ljubi, čekaj i strepi. Dani su grubi, grubi, grubi, s tobom su lijepi. Ljubavi moja, anđele moj, Ljubavi moja, anđele moj. Kažeš mi nije, nije, nije nestalo sunca. Srce se smije, smije, smije, s tobom kad kuca, Ljubavi moja, anđele moj, Ljubavi moja, anđele moj.
Tvoje je čelo takla ljepota, Snaga si vrelo moga zivota, Da se u srcu pomakne glečer, Jasnu i bistru otvoriš večer, Ljubavi moja, anđele moj, Ljubavi moja, anđele moj.
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| sri vel 16, 2005 11:58 am |
|
 |
|
becksica
...brodski mali...
|
Kad je nebo meni dalo te Reklo mi je "idi, bit ces njen" U srcu san te nosija Otkad san se rodija Al san kasno shvatija Da nisan ja za te.
Tog san dana tebi dosa ja Osim sebe nisan nista ima A i cime bi te prosija Da bi tebe dobija Srce nije dovoljno I nisan ja za te
Zivote moj dva put san umra, Umra za njom Prvi put kad san je vidija ja, Drugi put kad je otisla Zivote moj dva put san umra, Umra za njom
Kad te danas vidin da si s njin Ja od tuge za tren ostarim I nebo je pogrisilo Karte je promisalo Od mene te odvelo Uzelo draga
Zivote moj dva put san umra, Umra za njom Prvi put kad san je vidija ja, Drugi put kad je otisla Zivote moj dva put san umra, Umra za njom

|
| sri vel 16, 2005 12:01 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
Busted flat in Baton Rouge, waitin' for a train
And I's feelin' near as faded as my jeans
Bobby thumbed a diesel down just before it rained
It rode us all the way into New Orleans
I pulled my harpoon out of my dirty red bandana
I's playin' soft while Bobby sang the blues, yeah
Windshield wipers slappin' time, I's holdin' Bobby's hand in mine
We sang every song that driver knew, yeah
Freedom's just another word for nothin' left to lose
Nothin' don't mean nothin' hon' if it ain't free, no no
And feelin' good was easy, Lord, when he sang the blues
You know, feelin' good was good enough for me
Good enough for me and my Bobby McGee
From the Kentucky coal mine to the California sun
There Bobby shared the secrets of my soul
Through all kinds of weather, through everything we done
Yeah, Bobby baby kept me from the cold
One day up near Salinas, Lord, I let him slip away
He's lookin' for that home and I hope he finds it
But I'd trade all o' my tomorrows for one single yesterday
To be holdin' Bobby's body next to mine
Freedom's just another word for nothin' left to lose
Nothin', that's all that Bobby left me, yeah
But if feelin' good was easy, Lord, when he sang the blues
Hey, feelin' good was good enough for me, mm-hmm
Good enough for me and my Bobby McGee
La-da-da La-da-da-da La-da-da da-da da-da
La-da-da da-la-da la-da, Bobby McGee, yeah
La-da-la-da-la-da La-da-la-da-da
La-da-la-da-la-la, Bobby McGee, yeah
La-da-da La-da-da La da-da La da-da
La-da-da La da-da La da-da
Hey, my Bobby, Lord, my Bobby McGee, yeah
Lo-da-lo da-la-lo-da-la
Lo-da-la-lo da-la-lo la-la-lo la-la-lo la-la
Hey, my Bobby, Lord, my Bobby McGee, yeah
Lord, I call him my lover, call him my man
I said I call him my lover, did the best I can, c'mon
Hey now Bobby now, hey now Bobby McGee, yeah
La-da la-da la-da la-da la-da la-da la-da la-la
Hey, hey, hey, Bobby McGee, Lord!
| sri vel 16, 2005 12:01 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Meni trebaš ti k'o dah, k'o kruh i k'o voda meni trebaš ti k'o san, k'o mir i sloboda meni trebaš ti k'o stih da te pišem meni trebaš ti k'o zrak da te dišem ljubavi moja.
Budi tu kraj mene na javi i u snu nek' me prate tvoje zjene u dobru i u zlu. Budi tu, budi tu budi tu.
Budi tu kraj mene i sreća bit će tu da nam nikad ne uvene mi sačuvajmo nju. Budi tu, budi tu budi tu... budi tu.
|
| sri vel 16, 2005 12:02 pm |
|
 |
|
becksica
...brodski mali...
|
Ja nisam kao ti da bih prihvatio kraj Bez rijeci utjehe i bez ijednog pitanja I moram biti jak da podnio bih to I da vrata otvorim za neka nova svitanja.
K’o brod u boci putujem I necu stici nikamo Jer suvise ti dugujem Da tebe bih se odrek’o K’o brod u boci putujem I necu stici nikamo Jer predobro se poznajem Da bez tebe bih mogao K’o brod u boci putujem I previse ti dugujem A dao sam ti premalo.
|
| sri vel 16, 2005 12:18 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
I can't remember anything Can't tell if this is true or dream Deep down inside I feel to scream This terrible silence stops me
Now that the war is through with me I'm waking up, I cannot see That there's not much left of me Nothing is real but pain now
Hold my breath as I wish for death Oh please God, wake me
Back in the womb it's much too real In pumps life that I must feel But can't look forward to reveal Look to the time when I'll live
Fed through the tube that sticks in me Just like a wartime novelty Tied to machines that make me be Cut this life off from me
Hold my breath as I wish for death Oh please God, wake me
Now the world is gone I'm just one Oh God help me Hold my breath as I wish for Death Oh please God, help me
Darkness Imprisoning me All that I see Absolute horror I cannot live I cannot die Trapped in myself Body my holding cell
Landmine Has taken my sight Taken my speech Taken my hearing Taken my arms Taken my legs Taken my soul Left me with a life in Hell
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| sri vel 16, 2005 12:31 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
V jutro dišeèe, gda bregi su spali, a mesec još zajti ni štel, potiho sem otprl rasklimanu lesu i pinklec na pleèa sem del.
Stara je mati išla za menom, nemo vu zemlu gledeè, i ni mogla znati kaj zbiram vu duši i zakaj od vèera nis' rekel ni reè. preveè smo toga povedat si šteli, a se smo pozabili veè.
Gda smo vre prešli kre najzadnje hiže, v suzah najemput sem bil kak ne bi to vidla stara mi mati, z rukami lice sem skril.
Sud oko mene su dišale rože i bil je rascveteni maj, a ja nis ni jenput pogledal za sebom, od tuge nis mogel pozdraviti kraj, samo sem bregima dragim obeèal da vrnul se bum nazaj.
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| sri vel 16, 2005 1:06 pm |
|
 |
|
Ifka
|
Sve ce to, o mila moja, prekriti ruzmarin, snjegovi i sas i dvije ce pokisle ptice sa tvoga oka prhnuti na jug. Ni jedna suza, ni malo volje ni jedna slutnja, ni glas, a moglo je bolje
Reci ces malo je tuzno on je bio kopile i jad i stacemo goli i sami pod ovo ledeno nebo i mrak. Mirise pelin i pusto polje procvale ruze i med, a moglo je bolje
Gdje? Pokazi mi! Gdje? Kad tuzne sudba ne voli. I cime od svijeta da se branis? Kao ruza? Sa dva smijesna trna? Ili snom?
Uzalud, uzalud,
sve je protiv nas.
|
| sri vel 16, 2005 1:16 pm |
|
 |
|
Ifka
|
Sami ti i ja Ovo stanje ubija Svaki tren je san Nije dovoljan
Sto mi vrijedi sve Nisi moj, nisi njen Nemas pojma sad Sto ja osjecam
Ako priznam da volim te Ja gubim znam Al' jace je od mene Jer jos me prati glas
I sve je protiv nas To znam.
Ti mozes lagat sve Al' meni srecu ne Ako probas slomit cu ti srce Kako samo zena zna
Ti mozes lagat sve Al' svoju ljubav ne Ako probas slomit cu ti srce Kako samo žena zna.
Pusti price, laze svijet Vjeruj meni sve je peh Cekam korak tvoj Vec si dugo moj
Jer sto smo ti i ja Lazna prijatelja dva
Kome treba to Kad sve je gotovo.
|
| sri vel 16, 2005 1:22 pm |
|
 |
|
witch
...osmjeh joj je lajtmotiv...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:14 am Postovi: 548 Lokacija: Dolje ispod Sljemena
|
Pklatovi I Postoji jedna dimenzija nepoznata čoveku Prostor između svetlosti i sjenke, između nauke i praznoverja To je dimenzija tamnih sila i perverzne imaginacije Gospodari te dimenzije nazivaju se Pklatovi
Pklatovi imaju oči i uši i noge i ruke i ledeni dah, Samo im je dodir potpuno mek, a korak previše lak Zauzeli su cijeli naš grad i počeli sebi ljude zvat' Nisi više znao 'ko je čovek, a ko je Pklat
Ubrzo su ušli u svaki naš dom i ljudima spustili zavjese Svak je mogao da vidi samo unutra, ni'ko nije gledao napolje Na ulice su pustili bijele medvjede, čija je dlaka sjajna Došli su iz dalekog svemira, njihovo porijeklo mora ostati tajna
Mi smo Pklatovi i nemojte nam šta zamjeriti, Mi samo želimo da mislite kao mi
Između nas draga ne postoji ništa, otkako su na naša vrata kucali Ne čujemo vrisak komšinice, niti smo plin osjetili Prazne su čaše, puna pepeljara, nestaje boje, Srce kuca sporo tika-ta-tak Nema više poljupca, ni svađe, ni šamara Tvoga tijela draga ja se više ne sjećam
Mi smo Pklatovi i nemojte nam šta zamjeriti, Mi samo želimo da mislite kao mi
Iskači kroz prozor mala i bježimo odavde, U dvorište i park pa sve do kraja ulice Ja ću na drugu stranu da im trag zametnem Ti čekaj na kraju grada, neka auto bude upaljen
_________________ Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies...
|
| sri vel 16, 2005 7:07 pm |
|
 |
|
witch
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:14 am Postovi: 548 Lokacija: Dolje ispod Sljemena
|
Pklatovi II Noćas smo probili obruč zajedno Iza nas su magla, strah i zlo U divljem bijegu bez kapi benzina Konačno smo stigli na slobodno tlo
A Pklatovi su bili već na tragu, Zvali da se vratimo jer brzo će snijeg Hicem iz svoje bazuke Natjerao sam ih u paničan bijeg
Predveče su poslali bijele medvjede Htjeli da te oni otmu od mene Ubrao sam strijele sa najvećeg bora I gađao ih posred glavuše
I osjetismo opet onaj stari fol Iz srca što je davno otiš'o Dok smo sjedeli kraj vatre na staroj tvrđavi Izgrebanih nogu i lica prljavih
Ovo nije kraj priče o Pklatovima Oni žive skriveni duboko u nama i čekaju svoj trenutak
_________________ Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies...
|
| sri vel 16, 2005 7:07 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Jednim osmjehom, ti puniš me I daješ snage mi da ustanem ujutro Kada je vani mračan dan
Dan prikovan za prozore Slika što tjednima se ne miče ujesen K'o da je ljeto bilo san
Ulaziš mi u svijet kao vatromet I daješ svemu neki smisao i ime Strah me da nas ne stigne
Ovaj grad A ti mi kažeš:»Ma ne brini se, Navuci zastore, isključi svijet Barem za nas» Moramo se maknuti Ili ćemo usahnuti A ti me uspravljaš onako kako znaš Samo ti
Jednim osmjehom, ti puniš me I daješ snage mi da ustanem ujutro Kada je vani mračan dan
Dan prikovan za prozore Slika što tjednima se ne miče ujesen K'o da je ljeto bilo san
Tad mi se učini da nešto u nama Prijeti usahnuti od vakuma rutine
Ovaj grad A ti mi kažeš…….
|
| čet vel 17, 2005 12:07 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Otkada nisi pored mene ti, obučen ležim, kaput ne svlačim jer previše je dana iza nas,koje ne mogu izbrisati.
Što je više sjećanja - to je više nevolja...
S vremena na vrijeme, čini mi se k'o da su tvoji koraci S vremena na vrijeme, pa se sjetim- ja nisam tvoj ne postojim.
Otkada nisi pored mene ti, ja samo živim blues ne izlazim. Sad me liječe kao doktori B.B. King i crni maheri.
Što je više sjećanja- to je više nevolja...
|
| čet vel 17, 2005 12:13 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
This is the life Oh, One way, One way, or another One way
One way or another I'm gonna find ya I'm gonna getcha getcha getcha getcha One way or another I'm gonna win ya I'm gonna getcha I'll getcha getcha One way or another I'm gonna see ya I'm gonna meetcha meetcha meetcha meetcha One day, maybe next week I'm gonna meetcha, I'll meetcha, I'll meetcha I will drive past your house And if the lights are all down I'll see who's around
One way or another I'm gonna find ya I'm gonna getcha getcha getcha getcha One way or another I'm gonna win ya I'll getcha, I'll getcha One way or another I'm gonna see ya I'm gonna meetcha meetcha meetcha meetcha One day, maybe next week I'm gonna meetcha, I'll meetcha, I'll meetcha
And if the lights are all out I'll follow your bus downtown See who's hanging out
One way or another I'm gonna lose ya I'm gonna give you the slip, a slip of the lip or another I'm gonna lose ya, I'm gonna trick ya, I'll trick ya trick ya One way or another I'm gonna lose ya I'm gonna trick ya trick ya trick ya trick ya One way or another I'm gonna lose ya I'm gonna give you the slip
I'll walk down the mall Stand over by the wall Where I can see it all Find out who ya call Lead you to the supermarket checkout Some specials and rat food, get lost in the crowd
One way or another I'm gonna getcha I'll getcha, I'll getcha getcha getcha getcha One way or another I'm gonna getcha I'll getcha, I'll getcha getcha getcha getcha One way or another I'm gonna getcha I'll getcha, I'll getcha getcha getcha getcha One way or another I'm gonna getcha I'll getcha, I'll getcha getcha getcha getcha
|
| čet vel 17, 2005 10:22 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Zazmuri, pa na sopstvenom platnu U glavi pomesaj sivu i zlatnu Lagano da ne remetis vece Zazmuri, pusti film da istece Udahni, vazduh lepljiv od krvi
Ne gledaj me kao vucica Nije moja zelja presuda Baklje gore pesma cigana Procitana s dlana sudbina Procitana s dlana sudbina
|
| čet vel 17, 2005 11:22 am |
|
 |
|
becksica
...brodski mali...
|
Priznaj, ja nisam bio bog zna sto prema tebi ni pravedan, ni blag
Priznaj, koliko truda uzalud da u meni prepoznas svoje ljubavi bar trag
Da l' bih te rastuzio kad rekao bih da nije te zasluzio covjek k'o ja? Kao ja! Da l' bih te rastuzio kad rekao bih da tebe nisam bio vrijedan, nisam ja
Boze, noc mi nosi kajanje a ja sam preslab da ponesem taj kriz za nas oboje, za nas za tebe i mene
Da l' bih te rastuzio kad rekao bih da nije te zasluzio covjek k'o ja? Kao ja! Da l' bih te rastuzio kad rekao bih da tebe nisam bio vrijedan, nisam ja
|
| čet vel 17, 2005 12:08 pm |
|
 |
|
witch
|
I don't believe in an interventionist God But I know, darling, that you do But if I did I would kneel down and ask Him Not to intervene when it came to you Not to touch a hair on your head To leave you as you are And if He felt He had to direct you Then direct you into my arms
Into my arms, O Lord Into my arms, O Lord Into my arms, O Lord Into my arms
And I don't believe in the existence of angels But looking at you I wonder if that's true But if I did I would summon them together And ask them to watch over you To each burn a candle for you To make bright and clear your path And to walk, like Christ, in grace and love And guide you into my arms
And I believe in Love And I know that you do too And I believe in some kind of path That we can walk down, me and you So keep your candlew burning And make her journey bright and pure That she will keep returning Always and evermore
|
| čet vel 17, 2005 6:01 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|