| Autor/ica |
Poruka |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
trazio sam na vrhu planine andjele visine da mi kazu ime
trazio sam u dubini mora odavno zaboravljenu tajnu plime
a pogledaj sta sam nasao prevrcuci raj i pakao divlje kose, tamna oka dva cvijet bez korjena ples je sve sto zna
o o o o tko te k meni poslao da mi andjelima kvaris posao e e e e dit moi qui t'ai envoier pour empeche mes anges de travailer
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| pet sij 14, 2005 12:52 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Nocima ja proklinjem telefon sto me ne budi danima ja mrzim zvono sto ne zvoni
Sanjam te na vratima kofer u rukama, graciozan hod ulazis sa rijecima
Volim te jos kao prije mislim na nas kao prije Volim te jos kao prije mislim na nas
Gadne rijeci si po prvi put govorila iscijepala slike poklone i moja pisma i prije si umjela da nestajes na dva tri dana vracala si se s kajanjem na usnama
Telefon je pozvonio rodila se nova nada korak, dva i ja sam tu reci, duso, sta ti treba
Cuj, stari, nocas odlazim iz ovog grada ne vjeruj u mene jer vise nikad neces cuti
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| pet sij 14, 2005 12:55 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Kao ptica na mom dlanu skakuces, Priznacu ti zasto volim prolece, Podelicu i ovu noc sa zvezdama, Prekricu te nebom kad budes zaspala.
Otopicu ti led sa usana, Dacu sve sto imam za tvoja oka dva, Kao mesec kad proviri iz tvoga dvorista, Obasjacu ti lice kad budes zaspala.
Ne znam kako da pobegnem od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.
Kao osmeh letnje noci nestajes, Znam da neces doci al' ipak cekam te, Osetices nocas miris tresanja, Znaces da sam budan kad budes zaspala.
|
| pet sij 14, 2005 1:02 pm |
|
 |
|
leki
...brodski mali...
|
C G
C G
d E a
C G
C G
d E a
E a
E a
E a
E a
...
ma ajde... ko jos ovu ne zna.....
|
| pet sij 14, 2005 1:07 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
Ja tu stvar sviram iz G#-sa ako mislimo o istoj
|
| pet sij 14, 2005 1:20 pm |
|
 |
|
witch
...osmjeh joj je lajtmotiv...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:14 am Postovi: 548 Lokacija: Dolje ispod Sljemena
|
Loose lips on ships
I'm getting to grips
With what you said
Know it's not in my head
I can't awake and forget day after day
Why don't we talk about it
Why do you always doubt
That there can be a better way
It doesn't make me want to stay
Why don't we break up
There's nothing left to say
I got my eye shut praying they won't stray
And when I sexed up
That's what makes the difference today
I hope you blow away
You said we're fatally flopped
When I'm easily bored
Is that okay?
Strike me off your list
Made this the last kiss
I'll walk away
Why don't we talk about it
I'm only here Don't shout it
Given time we'll forget
Let's pretend we never meet
Chorus
Screw you I didn't like your taste
Anway, I chose you
Let's all gone to wasted Saturday
I'll go out and find another you
Why don't we
Why don't we break up
There's nothing left to say
I got my eye shirt praying they won't stray
Oh! When I sexed up
That's what makes the difference today
I hope you blow away
_________________ Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies...
|
| pet sij 14, 2005 2:17 pm |
|
 |
|
witch
...osmjeh joj je lajtmotiv...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:14 am Postovi: 548 Lokacija: Dolje ispod Sljemena
|
I sit and wait does an angel contemplate my fate and do they know the places where we go when we're grey and old 'cos I've been told that salvation lets their wings unfold so when I'm lying in my bed thoughts running through my head and I feel that love is dead I'm loving angels instead
and through it all she offers me protection a lot of love and affection whether I'm right or wrong and down the waterfall wherever it may take me I know that life wont break me when I come to call she wont forsake me I'm loving angels instead
when I'm feeling weak and my pain walks down a one way street I look above and I know ill always be blessed with love and as the feeling grows she breathes flesh to my bones and when love is dead I'm loving angels instead
and through it all she offers me protection a lot of love and affection whether I'm right or wrong and down the waterfall wherever it may take me I know that life wont break me when I come to call she wont forsake me I'm loving angels instead
_________________ Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies...
|
| pet sij 14, 2005 2:25 pm |
|
 |
|
bezdANA
|
za ifku
Sasvim prazna livada. Spava juzna Azija, a na pustoj livadi, igraju mali slonovi. Bole ih djonovi igraju mali slonovi, citavu noc. Azijske lepe devojke, cesljaju svoje uvojke. Kad na pustoj livadi igraju mali slonovi. Azijske lepe devojke cesljaju svoje uvojke, citavu noc. cuju se bubnjevi i zurle, visoko podigli su surle. Svuda od Cejlona do Burme padaju kokosi i urme. Njihove majke slonice, mole svoje bogove, da za male slonove naprave nove djonove. Njihove majke slonice mole svoje bogove, citavu noc. cuju se bubnjevi i zurle, visoko podigli su surle. Svuda od Cejlona do Burme padaju kokosi i urme.

_________________ Šta sam uradio... Kakva tužna humorska...
Gradio... Ispod gradova od peska...
Dubok bezdan bez dna...
|
| sub sij 15, 2005 2:07 am |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
|
Mesec je mlad, a noć je vrela,
padaju zvezde padalice
I dok mi kaplje znoj sa čela,
mrak je i ne vidim ti lice
Dolje pod nama čuje se kako
škripe točkovi noćnih šofera
A ja te volim u mrklom mraku
na zadnjem katu solitera
Poljubi me dotakni me usnama
Sa usnama k'o zgaženim trešnjama
Ponekad samo kad bljesne svetlo
velike neonske reklame
Ugledam tvoje mačije oči
kako me miluju iz tame
Mesec je mlad, a noć je vrela,
zvezde se roje iznad glave
Veće miriše na pozno leto,
a ti na retke poljske trave
|
| sub sij 15, 2005 12:34 pm |
|
 |
|
nick
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:14 pm Postovi: 1087 Lokacija: Sandzaklija na privremenom radu u Chekrchichima (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
I left by the back door
With my wife's lover's smoking gun
I don't know what I was hoping for
I hit the road at a run
I was your lover
I was your man
There never was no other
I was your friend
Till we came along this road
I ain't sent you no letters, Ma
But I'm looking quite a trip
The world spinning beneath me, Ma
Guns blazing at my hip
You were my lover
You were my friend
There never was no other
On whom I could depend
Then we came along this road
We came along this road
We came along this road
|
| sub sij 15, 2005 2:47 pm |
|
 |
|
Ifka
hej, haj, bas je briga...
|
hvala bezdana 
|
| sub sij 15, 2005 8:06 pm |
|
 |
|
leki
...brodski mali...
|
Nosite ovu pjesmu zadnji put
u jednu ulicu kraj rijeke
zauvijek zabranjenu samo za moje korake..
E, kada bi neko granu masline
na jedna vrata odnio,
vrata sto sam zauvijek davno, davno zatvorio..
Evo zaklecu se ja pred svima
svim na svetu i svime sto imam
da je nikad nisam htio
da je nisam volio i da ne bolujem
pred svima se zaklinjem
pred svima, al' pred Bogom ne smijem..
Pjesma, uvek mirise na uspomene,
Recite joj tako ako pita za mene...
|
| ned sij 16, 2005 5:16 pm |
|
 |
|
sidarta
...skipper...
Pridružen/a: sub kol 07, 2004 10:02 pm Postovi: 409 Lokacija: vienna
|
|
| pon sij 17, 2005 9:40 am |
|
 |
|
Ifka
hej, haj, bas je briga...
|
Bez tebe moj cijeli svijet je siv ko nebo prije kice i placem i mislim da si kriv al nije vazno vise sanjam tvoj smijeh pa se i ja smijem u snu necu se buditi jer ti si tu jos ne znam na koju stranu poc pod koje nebo leci jesen nudi jos jednu hladnu noc kise se vracaju kap po kap na prozore ko suze na moje dlanove
Ja zivim po navici i sve sto nemam to si ti
|
| pon sij 17, 2005 11:52 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Ukrao sam dio osmijeha Skrivenog na tvojim usnama Poslije lutanja I padanja do dna
Platio sam tvojim suzama Rastanak od nemira i sna Nebo ne postoji Ono je put do zvijezda
Ukrao sam dio dodira Skrivenog na tvojim rukama U tvojim grudima Moja je sudbina
Ponovo te volim onom istom tugom Onim istim sjajem u oèima
|
| pon sij 17, 2005 2:42 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Devojko mala Pesmo moga grada Sto si mi dala Srce puno sna
O sto se setih Kisu da ti kupim I oblak mali Pod kojim stojim ja
Nemoj da budis Oci moje snene Kad kisa pada Ti si oblak sna
Devojko mala Pesmo moga grada Tvoju bi senku Vecno da ljubim ja
|
| pon sij 17, 2005 2:46 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Nekada si lijepo sve govorila o meni sliku moju èuvala duboko u sebi. Nekada su žene sve bile kivne na tebe kako smo se nekad silno voljeli.
Oka tvoja dva, suzama, ne daju da teku noæ je prokleta, nevjerna, odlazim ti ja, zauvijek. Žuti mjesec je, neka je, prestao da gori Samo ti, samo ja, neka nova lica dva. To je sudbina...
Znam da mrziš rastanke, gledaj me u oèi minut-dva i nema me, nestajem u noæi. Kunem ti se pjesme mi, rado æu se sjeæati kako smo se nekad silno voljeli.
Oka tvoja dva, suzama, ne daju da teku noæ je prokleta, nevjerna, odlazim ti ja, zauvijek. Žuti mjesec je, neka je, prestao da gori Samo ti, samo ja, neka nova lica dva. To je sudbina...[/i]
|
| pon sij 17, 2005 2:52 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
|
Jao ovu stvar sam danas čuo nakon...
Odavde do zbilje ništa vremena
A tišina postaje sve glasnija
Ne stavljaj mi riječi koje nikad nisu bile moje
Ako sam u krivu, šta je istina.
Kako nevidljivo izbrisati ime
Kako u ljetu naći lice zime
Sve se može učiniti, ali ne i sakriti
Treba naći razlog da to pokrije.
Moje najmilije
Ne postoji samo jedan prag
Moje najmilije
Čime mjeriš koliko sam drag.
A srce je htjelo da za pravo da
I stvari što bole, ja napravih sam
Ako sve su pravila, šta je onda ljepota
što su onda duše tajne odaje.
| pon sij 17, 2005 8:54 pm |
|
 |
|
becksica
...brodski mali...
Pridružen/a: čet ruj 30, 2004 11:22 am Postovi: 127 Lokacija: zaustavljena u koraku i snu
|
_________________ ...a tuga lepse zvuci kad se otpeva, pesma sve podnese...
|
| uto sij 18, 2005 9:44 am |
|
 |
|
becksica
...brodski mali...
Pridružen/a: čet ruj 30, 2004 11:22 am Postovi: 127 Lokacija: zaustavljena u koraku i snu
|
Ponekad nocu dok spava grad ti tiho plovis pod moje cebe, u oku dragulj probudis i topal vjetar donosis. Ponekad nocu ne ide san a malo lane kraj mene cuci, i pita tiho, najtise da l' smo isti ko nekad pr'je?
A ja te volim najvise, ja te volim najludje, moje pjesme najljepse pisane su za tebe.
Mirno spavaj golube, nebo sapce ne boj se, tvoje usne kajsije ne dam nikad nikome. I kad planeta zastane i svi polude i nekud zure, bit cu uvijek kraj tebe dok nase suze postoje.
A ja te volim najvise, ja te volim najludje, moje pjesme najljepse pisane su za tebe
_________________ ...a tuga lepse zvuci kad se otpeva, pesma sve podnese...
|
| uto sij 18, 2005 10:01 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
You with the sad eyes Don't be discouraged Though I realize It's hard to take courage In a world full of people You can lose sight of it all And the darkness there inside you Makes you feel so small
But I see your true colors Shining through See your true colors That's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow
Show me a smile then And don't be unhappy Can't remember When I last saw you laughing If this world makes you crazy And you've taken all you can bear You can call me up Because you know I'll be there
And I see your true colors Shining through See your true colors That's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors Your true colors are beautiful Like a rainbow
Oh oh oh I can't remember When I last saw you laugh If this world makes you crazy And you've taken all you can bear You call me up Because you know I'll be there
And I'll see your true colors Shining through See your true colors That's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors Your true colors are beautiful Like a rainbow
I see your true colors Shining through See your true colors That's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors Your true colors are beautiful Like a rainbow
|
| uto sij 18, 2005 3:29 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Blue skies smiling on me Nothing but blue skies do I see Bluebirds singing a song Nothing but blue skies from now on
I never saw the sun shining so bright When you're in love everything's right Watching all the days hurrying by When you're in love my how they fly
Those blue days all of them gone Nothing but blue sky from now on
Blue sky smiling on me Nothing but blue sky do I see Bluebirds singing a song Nothing but blue sky from now on
I never saw the sun shining so bright When you're in love everything's right Watching all the days hurrying by When you're in love my how they fly
Those blue days all of them gone Nothing but blue sky Nothing but blue sky Nothing but blue sky from now on
|
| uto sij 18, 2005 3:30 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
When you're weary feeling small When tears are in your eyes I will dry them all I'm on your side oh when times get rough And friends just can't be found Like a bridge over troubled water I will lay me down
When you're down and out When you're on the street When evening falls so hard I will comfort you I'll take your part Oh when darkness comes And friends just can't be found Like a bridge over troubled water I will lay me down
Sail on silvergirl Sail on by Your time has come to shine All your dreams are on their way See how they shine Oh if you need a friend Well I'm standing right behind
Like a bridge over troubled water I will lay me down Like a bridge over troubled water I will lay me down
|
| uto sij 18, 2005 3:31 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
haha!
jesi l mala ljubila do sada jesi jesi al bosanca nisi
lijepo cu se ocesljati dotjerati opeglati mirisat cu kao ruza voljet ces me ti to znam
kupit cu ti nanulice od bisera ogrlice i kolace i bombone za poljubac sve cu da ti dam
i na kraju kad ti kazem volim te ne vjeruj mi lazem te tako ti je mala moja kad ljubi bosanac
obecat cu prevarit cu doletit cu poludit cu ljubit cu te necu stati dok ne kazes glasno ti si moj
opit cu se napit cu se s jaranima potuci se zbog tebe cu glavu gubit al cu biti tvoj bit cu tvoj
hej stani hej stani lane moje hej stani
|
| uto sij 18, 2005 5:22 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
|
Na mojoj zastavi je riječ život
A moje srce viče, zbogom
Na mojoj zastavi je riječ nada