kod reklama

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Balašević najavio novi album 
Autor/ica Poruka
...brodski mali...
...brodski mali...

Post Balašević najavio novi album
Đorđe Balašević je u intervjuu za Naxi radio najavio izdavanje novog albuma koji bi trebao uskoro izaći.

“Pokušat ću napraviti nešto što smo mi u svoje vrijeme zvali ploče. Moguće je da ćemo do beogradskih koncerata, zapravo sasvim sigurno, imati nekih deset-dvanaest pjesama na jednom mjestu. Ovoga puta neću napraviti grešku da puštam jednu po jednu, nego ćemo napraviti pravi udar sa svih dvanaest”, otkrio je on.

Osvrnuo se i na svoju posljednju knjigu, “Kalendar mog detinjstva” koju je nedavno predstavio i na zagrebačkom Interliberu.

“Ovo je nešto potpuno drugačije, iako se radi o istoj stvari. Ja sam možda pretjerano ‘davio’, ali znam s kim imam posla. Znam tko će to čitati i pazio sam da poslije izvjesnog vremena, kada budemo detaljnije analizirali, ne dođe do trenutka ‘E, mogao si možda…’ Nisam mogao. Sve što bi trebalo nalazi se ovdje”, zaključio je Đorđe.

On će 22. decembra nastupati u Osijeku, 26. u Zagrebu, 30. u Beogradu, a 19. januara pjevaće u Novom Sadu.

Tim će koncertima proslaviti impresivnih četrdeset godina karijere.

https://www.domacamuzika.net/2017/11/26 ... ovi-album/

ned stu 26, 2017 1:47 pm
....kapetan...
....kapetan...

Post Re: Balašević najavio novi album
Davno je on promovirao tu knjigu još u Kerempuhu 2009.(nije bila tiskana, ali po njegovim riječima prvih 6 mjeseci kalendara je već bilo napisano još tad), a priče o njenom trenutačnom pisanju i izlasku sežu u razdoblje od prije više od 10 godina. I onda nakon 10 godina, samo "tom 1 - prvi nastavak". A film čekamo još duže, rekla Olja te davne godine kad je bio u kinima, da će do tog Božića ili Nove godine biti na DVDu ili TVu, da se užurbano radi na tome... Prošle su mnoge godine, a još uvijek nema filma... Bolje da ne komentiram dalje, sve je jasno...

čet pro 28, 2017 1:04 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 71 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: