|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: pet svi 01, 2026 3:48 pm.
kod reklama
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
Đole i Panonska mornarica sviraju u Novom Sadu!
| Autor/ica |
Poruka |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
 Đole i Panonska mornarica sviraju u Novom Sadu!
Đole će na centralnom trgu u Novom Sadu održati koncert 5. svibnja (alias maja). Kaže da je koncert njegov poklon sugrađanima, a i da je datum odabran kao onaj koji je u sredini između njegovog i rođendana njegove žene i sina. Povodom koncerta Đole je izjavio: "Doživeo sam i da me pitaju da li stvarno 5. maja gostujem u Novom Sadu. Neko je tu zastranio, Novi Sad ili ja, a verovatno oboje po malo, ali istina je: Panonska mornarica uploviće u svoju matičnu luku te večeri, čim se smrači, sa svih petnaest članova posade na palubi, pa ko dođe na trg da nam mahne, došao je. Nema velike misterije. Što ne bismo napravili proslavu naša tri nanizana rođendana, jedne solidne godišnjice braka, Prvog maja, Đurđevdana, proleća, čega god. Na poklon gradu i na poklon nama. Ako taj koncert obraduje nekog kao što raduje nas, eto prilike da i slavljenici ponešto daruju."
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| čet tra 26, 2012 1:09 pm |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 1:17 am Postovi: 1522 Lokacija: GS
|
 Re: Đole i Panonska mornarica sviraju u Novom Sadu!
Evo kratka reportaža:
Sa katedrale je tri puta lupilo. Dosta se zvezdica na misu skupilo. Pločnik - k'o potočić, posrebren, krivudav. Zar su se ulice ponovo smanjile a senke brestova utanjile, il' ja to nisam predugo prošao tuda?
|
| ned svi 06, 2012 5:21 pm |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 121 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|