|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sub svi 02, 2026 10:14 pm.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
So lately, I've been wonderin Who will be there to take my place When I'm gone, you'll need love To light the shadows on your face If a great wave shall fall It would fall upon us all And between the sand and stone Could you make it on your own
If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high or down low I'll go wherever you will go
And maybe, I'll find out The way to make it back someday To watch you, to guide you Through the darkest of your days If a great wave shall fall It would fall upon us all Well I hope there's someone out there Who can bring me back to you
If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high or down low I'll go wherever you will go
Runaway with my heart Runaway with my hope Runaway with my love
I know now, just quite how My life and love might still go on In your heart and your mind I'll stay with you for all of time
If I could turn back time I'll go wherever you will go If I could make you mine I'll go wherever you will go
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| ned vel 26, 2006 12:19 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
When you were here before Couldn’t look you in the eye You’re just like an angel Your skin makes me cry You float like a feather In a beautiful world And I wish I was special You’re so fuckin’ special
But I’m a creep, I’m a weirdo. What the hell am I doing here? I don’t belong here.
I don’t care if it hurts I want to have control I want a perfect body I want a perfect soul I want you to notice When I’m not around You’re so fuckin’ special I wish I was special
But I’m a creep, I’m a weirdo. What the hell am I doing here? I don’t belong here.
She’s running out again, She’s running out She’s run run run running out...
Whatever makes you happy Whatever you want You’re so fuckin’ special I wish I was special...
But I’m a creep, I’m a weirdo, What the hell am I doing here? I don’t belong here. I don’t belong here.
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| ned vel 26, 2006 12:20 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
I'm Not A Perfect Person. There Are Many Things I Wish I Didnt Do But I Continue Learning. I Never Meant To Do Those Things To You. And So I Have To Say Before I Go, That I Just Want You To Know
I've Found A Reason For Me, To Change Who I Used To Be A Reason To Start Over New, And The Reason Is You
I'm Sorry That I Hurt, Its Something I Must Live With Everyday And All The Pain I Put You Through, I Wish That I Could Take It All Away And Be The One Who Catches All Your Tears, Thats Why I Need You To Hear
I'm Not A Perfect Person, I Never Meant To Do Those Things To You And So I Have To Say Before I Go That I Just Want You To Know
I've Found A Reason For Me, To Change Who I Used To Be A Reason To Start Over New, And The Reason Is You I've Found A Reason To Show A Side Of Me You Didnt Know A Reason For All That I Do, And The Reason Is You
|
| ned vel 26, 2006 12:25 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
When you try your best but you don't succeed When you get what you want but not what you need When you feel so tired but you can't sleep Stuck in reverse
And the tears come streaming down your face When you lose something you cannot replace When you love someone but it goes to waste COULD IT BE WORSE?
Lights will guide you home And ignite your bones And I will try to fix you
And high up above or down below When you're too in love to let it go But if you never try you'll never know Just what you're worth
Lights will guide you home And ignite your bones And I will try to fix you
Tears stream down your face When you lose something you cannot replace Tears stream down your face And I
Tears stream down your face I promise you I will learn from my mistakes Tears stream down your face And I
Lights will guide you home And ignite your bones And I will try to fix you.
|
| ned vel 26, 2006 12:29 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| ned vel 26, 2006 7:43 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
Pridružen/a: pet stu 25, 2005 4:31 pm Postovi: 270 Lokacija: Mjesec
|
If I ever love someone new that'll be you my coffee girl If I ever love someone new that'll be you my coffee girl
My coffee girl, my coffee girl, my coffee girl
If I ever stay out week or two I do remember you my coffee girl If I ever drink something new I do remember you my coffee girl
My coffee girl...
If I ever love someone new that'll be you my coffee girl If I ever love someone new that'll be you my coffee girl
My coffee girl...
_________________ Mama put my guns in the ground I can't shoot them anymore
|
| ned vel 26, 2006 7:53 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Mafija je stigla sa Sicilije Do moje drage i najmilije Ponijeli su trube i gumi'gumi Jer radilo se o velikoj sumi
Ooohooo ooohooo Mafija je to Ooohooo ooohooo Mafija je to
Mafija kad dođe iz Šervudske šume Ukrade ti žvake i probuši gume Ali ako imaš mali luk i strijelu Napravi ti njima rupu u odijelu
Ipak mafija ima jednu manu Bog i bogme i šalu na stranu Uzmeš daljinski jer je sada dosta I mafija ti spava u color ekranu
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| pon vel 27, 2006 12:12 am |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| pon vel 27, 2006 8:21 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
My Rifle, My Pony And Me - Dean Martin
The sun is sinking in the west The cattle go down to the stream The redwing settles in the nest It's time for a cowboy to dream
Purple light in the canyons That's where I long to be With my three good companions Just my rifle, pony and me
Gonna hang (gonna hang) my sombrero (my sombrero) On the limb (on the limb) of a tree (of a tree) Coming home (coming home) sweetheart darling (sweetheart darling) Just my rifle, pony and me Just my rifle, my pony and me
(Whippoorwill in the willow Sings a sweet melody Riding to Amarillo) Just my rifle, pony and me No more cows (no more cows) to be roping (to be roping) No more strays will I see Round the bend (round the bend) she'll be waiting (she'll be waiting) For my rifle, pony and me For my rifle, my pony and me
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| pon vel 27, 2006 8:52 pm |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
Sitting here wasted and wounded
At this old piano
Trying hard to capture
The moment this morning I don’t know
’cause a bottle of vodka
Is still lodged in my head
And some blond gave me nightmares
I think she’s still in my bed
As I dream about movies
They won’t make of me when I’m dead
With an ironclad fist I wake up and
French kiss the morning
While some marching band keeps
Its own beat in my head
While we’re talking
About all of the things that I long to believe
About love and the truth and
What you mean to me
And the truth is baby you’re all that I need
I want to lay you on a bed of roses
For tonite I sleep on a bed on nails
I want to be just as close as the holy ghost is
And lay you down on bed of roses
Well I’m so far away
That each step that I take is on my way home
A king’s ransom in dimes I’d given each night
Just to see through this payphone
Still I run out of time
Or it’s hard to get through
Till the bird on the wire flies me back to you
I’ll just close my eyes and whisper,
Baby blind love is true
I want to lay you down on a bed of roses
The hotel bar hangover whiskey’s gone dry
The barkeeper’s wig’s crooked
And she’s giving me the eye
I might have said yeah
But I laughed so hard I think I died
When you close your eyes
Know I’ll be thinking about you
While my mistress she calls me
To stand in her spotlight again
Tonite I won’t be alone
But you know that don’t
Mean I’m not lonely I’ve got nothing to prove
For it’s you that I’d die to defend
I want to lay you down on a bed of roses
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| pon vel 27, 2006 9:16 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Cili tjedan ja radin ka konj I po znoju stalno iman vonj A neman mira prca me šef a ja bi tija imat pun sef Ostvarit snove, imat brdo love ubost dvanest parova, živit poput carova Imat skuter, auto i kompjuter pun frižider, da život bude super Imat eura ka petit beura ka more planktona i Pamela silikona Al ću se ubit, jer kako može biti kako gubit mogu favoriti Papilova (uloži da množi) papilova (plaću mi oglođi) Papilova (uloži da se množi) papilova, papilova Po cili dan ja gledan teletekst ne zanima me ni hrana ni sex Ljut ka hren, gutan persen moran ubost dobar koficjent Samo gledan di ću nula jedan, dva, iks, to je moj fiks Al ne znan zašto ne mogu ubost moran se smirit, učiniću grubost Papilova (uloži da se množi) papilova (plaću mi oglođi) Papilova (uloži da se množi) papilova, papilova Etiopijski sumo,ćileanski hokej moran ubost, pa nisan okej Viški kriket, splitski bob prokleti tiket će me odvest u grob Al uvatiću sriću, napuniću vriću žena otišla je materi i odvela dicu Totalni fijasko, ovaj sport je skup al još ćemo se vidit, nisan tolko glup Papilova (uloži da se množi) papilova (plaću mi oglođi) Papilova (uloži da se množi) papilova
|
| uto vel 28, 2006 1:14 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
rukama pokrivam oci i nestajem iz sobe vise ne cujem kucanje na vrata ne traze me jer me nema, sjecam se pokrivenih ociju tata se igrao sa kisom na velikom spremniku benzina to je stara naftna igra kapi zvone ding dong, kap po kap, ding dong
kopali smo ispred kuce nista nismo nasli a busenje na kolodvoru zabranjeno je mi smo krisom gutali zemlju da ne ostavimo trag nismo nasli izvor sto je nama drag niti napravili novi tank stari spremnik je bio trul i klimav pa je tata pljusnuo kroz okno sazivio se s naftom i nestao u njoj i tko zna tko se sve vozio na tatu kapi zvone ding dong, kap po kap ding dong
rukama pokrivam oci, grcim se ... da bolje osjetim miris vina to je stara grcka igra koju me mama naucila pokrivenih ociju mama se igrala s kisom na velikoj bacvi vina udaraju kapljice slatkog soka, ding dong
sadili smo lozu svuda u dolcu tete roze iza brda u dzepovima dobrih ljudi koji nisu prali muda sto blatniji su bili to su biljke bile vece zakrcili su grad, sirio se smrad zabranili su uzgoj dzepne loze i posjekli nam grane sve nema vina, nema muda u gradu placu svi i svuda stara bacva je bila prazna nismo ubrali ni grozd
|
| uto vel 28, 2006 4:48 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
Pridružen/a: pet stu 25, 2005 4:31 pm Postovi: 270 Lokacija: Mjesec
|
I think I'm gonna need some therapy Oh babe I hope you got a PHD Won't you lay me on the leather couch? I got a lot I need to talk about
I think I'm crazy Think I'm stupid Must have lost my mind Wonderin' what I'm thinking Lovin' you cos' boy if you were mine I'd really go insane You'd be my favourite thing I go ballistic yeah your making me a crazy chick
You drivin' me To insanity All the things you do You make me come anew I just can't help myself I need professional help, help (I need professional help)
You really done it this time You know you've twisted my mind You got me actin' like a whacked-out chick Who will be responsible? Cos' I'm really not logical No I won't be to blame You know I'm really not sane
I think I'm crazy Think I'm stupid Must have lost my mind Wonderin' what I'm thinking Lovin' you cos' boy if you were mine I'd really go insane You'd be my favourite thing I go ballistic yeah your making me a crazy chick
You drivin' me To insanity All the things you do You make me come anew I just can't help myself I need professional help, help
Can't get you out of my head So let me just confess For those kisses baby For your love You drive me crazy I can't get enough, No
You drivin' me To insanity All the things you do You make me come anew I just can't help myself I need professional help, help
You drivin' me To insanity All the things you do You make me come anew I just can't help myself I need professional help, help (I need professional help)
You drivin' me To insanity All the things you do You make me come anew I just can't help myself I need professional help (I need), help
_________________ Mama put my guns in the ground I can't shoot them anymore
|
| uto vel 28, 2006 8:40 pm |
|
 |
|
Josephinne
...skipper...
Pridružen/a: uto stu 23, 2004 9:50 am Postovi: 498 Lokacija: Kustosija Portorico
|
Noci su ovdje cudne dileme ulicna svjetla naglo blijede a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene
noci su ovdje ravnodusne sjene kada spavam zaklanjam lice i uvijek sanjam tople usne zene kako me ljube
noci su ovdje nepoznate price gasim cigaru i dizem se tiho i nikome ne dam da mi u snove udje uzivam dugo gledam je kradom.
_________________ U ko$u me zadeni... ko malenu $edefnu $hNalu me $kri iza teMena...
|
| čet ožu 02, 2006 11:51 am |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
Kad bi znao tko te noćas ljubi Tvoje malo srce gdje se skrilo Čini mi se da bi nebo palo Čini mi se da bi lakše bilo
Nisam te znao voljeti Dok sam bio tvoj Nisam ti znao praštati Živote moj
Kad bi znao noćas mirno preći Preko svega što se s nama zbilo Čini mi se da bi nebo palo Čini mi se da bi lakše bilo
|
| pet ožu 03, 2006 7:22 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Kadl je pre mnogo leta bal pravio baron, Fon Ligenštul je pozvan da naidje i on. Čim uš'o je u salu, onako lep i mlad, prišla mu neka dama, i uzviknula tad:
"U razdeljak te ljubim, svim žarom srca svog, jer hoću da poludim zbog razdeljka ti tvog.
U razdeljak te ljubim, jer želim da se zna, zbog njega razum gubim, zbog njega nemam sna."
Fon Ligeštul je hitro napustio taj bal, Želeći da, pre svega, eskivira skandal. Al' već sledećeg dana ponovilo se zlo, Stiglo je njeno pismo, na kom je pisalo:
"U razdeljak te ljubim, svim žarom srca svog, jer hoću da poludim zbog razdeljka ti tvog.
U razdeljak te ljubim, jer želim da se zna, zbog njega razum gubim, zbog njega nemam sna."
Fon Ligenštul je bio zbunjen stvarima tim. Izgubio je živce, promen'o se sasvim. I poč'o je da traži u alkoholu spas, mesto miševa belih, priviđ'o mu se glas:
|
| sub ožu 04, 2006 3:09 pm |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
Nights in white satin never reaching the end
Letters I've written never meaning to send
Beauty I'd always missed with these eyes before
Just what the truth is I can't say any more
Cause I love you
Yes I love you
Oh how I love you
Gazing at people some hand in hand
Just what I'm going through they can't understand
Some try to tell me thoughts they cannot defend
Just what you want to be you'll be in the end
And I love you
Yes I love you
Oh how I love you, oh.
|
| sub ožu 04, 2006 7:35 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
|
| ned ožu 05, 2006 12:58 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
žena drugog sistema - azra
ti si žena drugog sistema želiš da te zabavljam stojiš iznad moji problema za tebe sam tako mlad
ti si žena bez ideala ti se daješ ponekad pedantni čuvar svojih dilema jača si od nemira
ti si žena finih manira stranih ovom podneblju igraš kao balerina uživaš u pokretu
ti si lijepa i ja te volim zaboravljam obzire guraš mi u lice dim cigarete očekuješ da popustim
ti si žena za bogato društvo lupešku kompaniju ne dozvoljavaš nikome da te mijenja povlačiš se u sebe
ti si lijepa i dobro izgledaš ja bih da te poljubim guraš mi u lice dim cigarete uopće me ne vidiš
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| ned ožu 05, 2006 8:20 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Lunjo
Lunjo, moj stari kofer opet miriše na sive ceste a tvoja soba na mandarine i pržen kesten. I toplo je tu, tu ispod tvog krova. O, dobro je tu, u zamku iz snova, pa sretna ti nova.
Lunjo, sad ću ti reći i više nikom i više nikad: svako je od nas ponekom sličan al' ti si unikat. Pročitaš me, znam, od slova do slova. Prećutiš to, znam, k'o pametna sova, pa sretna mi nova.
Ti uvek znaš najbolji način, s tobom lako stižem na tron. Ti si ta nit, taj retki začin koji daje poseban ton.
Ti si mali čarobnjak koji donosi spas a svi ti pajaci na pokretnoj traci nek žure bez nas.
Lunjo, ako me traže ti slaži da sam odavno mrtav. Spusti roletne i navij sat na sredu, četvrtak. A napolju mraz i magla i zima. A napolju mrak al' ovde sve štima, od kad tebe imam.
Ti uvek znaš najbolji način, s tobom lako stižem na tron. Ti si ta nit, taj retki začin koji daje poseban ton.
Ti si mali čarobnjak koji donosi spas a svi ti pajaci na pokretnoj traci nek žure bez nas.
Ti uvek znaš najlepše reči, ti čak i ćutiš više od svih. Ti imaš smeh koji sve leči, ti od psovke načiniš stih.
|
| ned ožu 05, 2006 8:23 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
Sing a song of sixpence, pocket full of rye
Hush-a bye my baby, no need to be crying.
You can burn the midnight oil with me
As long as you will
Stare out at the moon
Upon the windowsill, and dream...
Sing a song of sixpence, pocket full of rye
Hush-a bye my baby, no need to be crying.
There’s dew drops on the window sill,
Gumdrops in your head
Slipping into dream land,
You’re nodding your head, so dream...
Dream of west virginia, or of the british isles
’cause when you are dreaming,
You see for miles and miles.
When you are much older, remember when we sat
At midnight on the windowsill,
And had this little chat
And dream, come on and dream,
Come on and dream, and dream, and dream...
|
| pon ožu 06, 2006 3:33 am |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
|
You say we've got nothing in common
No common ground to start from
And we're falling apart
You say the world has come between us
Our lives have come between us
But I know you just don't care
And I said "What about Breakfast at Tiffany's?"
She said "I think I remember the film
And as I recall, I think we both kinda liked it"
And I said "Well, that's the one thing we've got"
I see you, the only one who knew me
But now your eyes see through me
I guess I was wrong
So what now? It's plain to see we're over
I hate when things are over
When so much is left undone
|
| pon ožu 06, 2006 9:43 am |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Dok je tebe
Dotakni mi usne probudi mi tijelo još je vatre ostalo Dotakni mi dušu srce je vrelo za tebe je gorjelo
I samo ne daj nikada da nam ljubav bude navika I samo ne daj, ne daj nikada da nam ljubav bude navika
Slušam, čujem gledam i vidim otvaraš se kao cvijet Tvoje mi oči kažu što želim u njima leži sav moj svijet
I samo ne daj nikada da nam ljubav bude navika I samo ne daj, ne daj nikada da nam ljubav bude navika
Probudi me strah, ne bih da te izgubim samo ne znam kakve veze imaju godine sa tim Idem dalje ja sa tobom zajedno dok je tebe, ništa drugo nije potrebno
|
| sri ožu 08, 2006 11:23 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Mir na jastuku
Ti si razlog što postojim Ti si razlog što sam tu Ti me držiš iznad vode Ti si mir na jastuku
Ti me gasiš kada gorim Ti me tjeraš da se borim Kad mi dođe da se predam Ti razlog što se ne dam Još jedan dan još jednu noć I ja ću natrag doć Kada legnem pored tebe Znaj da bol će proć
Još jedan dan još jednu noć I ja ću natrag doć Kad se stisneš pored mene Znam da bol će proć
Sve je još u magli Ko da nisam sasvim svoj Ne znam gdje sam bio Al znam da bit ću tvoj
Ti si sve što čovjek treba Ti si sve što čovjek gleda Ja bio sam slijep Bio sam slijep.
|
| sri ožu 08, 2006 11:26 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
More dise, skojic spava A na srid kanala gajeta je stala Di san ja, di si ti Pokraj mora na vrh bora slavuj piva Jos te tako volim mila. U daljini, ispod sunca, letis ti.
Opet zvone stara zvona A ja ne znan di si prva ljubavi Mozda ispod neba plava S nekim spavas ti.
More dise, slavuj piva A na srid kanala ja i moja gitara Di san ja, di si ti Pokraj mora pored bora Zori zora, ti si zvizda jutarnja. U daljini, sve do neba, letis ti.
Tuzno zvone kampaneli Bolje da se nismo sreli Jer ispod neba plava S nekim spavas ti.
|
| čet ožu 09, 2006 9:22 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|