|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: ned svi 03, 2026 3:17 am.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sandra
...brodski mali...
Pridružen/a: pet ruj 09, 2005 10:35 am Postovi: 242 Lokacija: Zg...uglavnom...
|
Throw my ticket out the window,
Throw my suitcase out there, too,
Throw my troubles out the door,
I don't need them any more
'Cause tonight I'll be staying here with you.
I should have left this town this morning
But it was more than I could do.
Oh, your love comes on so strong
And I've waited all day long
For tonight when I'll be staying here with you.
Is it really any wonder
The love that a stranger might receive.
You cast your spell and I went under,
I find it so difficult to leave.
I can hear that whistle blowin',
I see that stationmaster, too,
If there's a poor boy on the street,
Then let him have my seat
'Cause tonight I'll be staying here with you.
Throw my ticket out the window,
Throw my suitcase out there, too,
Throw my troubles out the door,
I don't need them any more
'Cause tonight I'll be staying here with you
_________________ Forum uzvraća udarac!
|
| čet pro 15, 2005 12:25 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Nedjelja,prokleta nedjelja, nigdje nikog pustinja U nasim snovima, jos samo sjecanja Cekamo mi samo cekamo, balerina zar si zaspala Zar stvarno ne vidis, na kakvom tankom ledu plesemo
Dolazi duga duga noc, al i ona mora proc I kada kise padaju, tvoje mi usne trebaju Da me smire svojim njeznim dodirom
jer ljubav nije nestala, samo se sakrila Otvori oci pogledaj sto je iza oblaka I kada kise padaju tvoje mi usne trebaju Da me smire tvojim njeznim dodirom
lynn, nisam mogla nac bolju stvar trenutno niti da sam htijela....

_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| pet pro 16, 2005 10:19 am |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| sub pro 17, 2005 12:24 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
Reci kako je kad gubis se kad krivo radis, lutas i nestajes kad sve rijeci postanu suvisne tvoj mutan pogled, nijeme usne gdje je nestalo srce
Punila sam ti grudi srce htjelo je iskocit' ali ipak smo ljudi tesko je gresku uocit' i triput teze priznat uvijek drz'o si se iznad makar bio u krivu priznat' neces za glavu zivu
A jebo sve, jebo pare, trebe ko Edo sapleo si se i pao nisi znao kud bi gledo sada gledas u pod, istina prejako bljesti kad me sretnes sutimo ko jebeni furesti ne znamo se vise mozda bolje, drugi je odnos ostaj mi zdravo, tocka pozdrav, tvoj ponos
Pogledaj me u oci znas da mislimo isto vjerujem ti jer te volim al' spao si fakat nisko zar i ti, sine Brute, sranja me ljute jos jucer drz'o si se mene ko dijete za majcine skute nije svejedno, prod'o si me, malo dobio, a bez mene ces tesko ne znas kol'ko si izgubio
Ko se te trpit', ha i gutat' sranja, da drugi ti se nude al' su to sve obecanja drugi bi umrli, ubili za mene ti si me zgazio, nasao zamjene vise me nemas al' i slomljena kost ce srast' ostaj mi zdravo, tocka pozdrav, tvoja cast
Reci kako je kad gubis se kad krivo radis, lutas i nestajes kad sve rijeci postanu suvisne tvoj mutan pogled, nijeme usne gdje je nestalo srce
Kad su stvari stisle sa svih strana zajedno smo stajali ja drz'o sam se uz tebe nismo se odvajali kad su doma bile frke uz mene si ih prebrodio i cura kad je srala i onaj kad te pogodio i masu takvih slicnih situacija sve ispalo je dobro bez nekakvih povecih komplikacija al' sad se sve promijenilo
Jebo te, ti si lud ono totalno si danas promijenio svoju cud ne razumijem sta ti je al' nije me ni briga to je tvoja odluka i sta cu ja, jebi ga sad putevi razilaze nam se smatram to porazom ostaj mi zdravo, tocka pozdrav, tvoj razum
Crvena sam kao armija, natecenih arterija od primljenog udaranja, od prejakog samaranja nema okretanja druge strane, lako planem nemam zivaca za bolje dane ne cekam da mi svane sta je bilo bilo je sad drago za milo je i dok islo je islo je nema dalje jer stislo je
Cuvaj guzicu, to imas vidim to jer uvijek seres smijes se, jebe ti se al' gorki okus ne isperes dok gledas u ogledalo da l' svidja ti se odraz brijem da ne ostaj zdravo, tocka pozdrav, tvoj obraz
Tu sam da te zastitim zivot da ti olaksam tu sam da ti pruzim nadu uz tvoj bok da koracam ja sam oko da vidis ljude mudrost da ih shvatis ljubav za sve i mir da ih prihvatis a tvoj je put drukciji korak tvoj tesko pratim ko da namjerno hoces me se rijesit' da ostavim te samog
Tesko to prihvacam, grijesim, znam ali i onako me ne zelis eto ti pa hodaj sam bez mene si praznina zivi danas kako znas jer me nema za sutra, nema u tebi i ne moras nikad vise me ni imat' shvacam kad me netko tjera ostaj mi zdravo, tocka pozdrav, tvoja vjera
Nismo se dugo culi brinem se je l' sve u redu pa te sama opravdavam nemas mjesta u rasporedu znam, puno radis znas da na tebe sam ponosna cujem dobro ti ide pitam za te kod svih frendova da ne ispadnem ocajna kad me pitaju ja se smijem kazem cut cemo se tak je rek'o, barem brijem
Znam da sam prljava al' isti smo, to znas crna ko pod noktom nemoj se sramit', ti si nas ja sam u tebi bila zadnji dokaz onog humanog al' je tesko biti covjek kad zabrijes da si Bog sidji dole, i meni moralo je prisjest' ostaj mi zdravo, stari, tocka pozdrav, tvoja savjest
RReci kako je kad gubis se kad krivo radis, lutas i nestajes kad sve rijeci postanu suvisne tvoj mutan pogled, nijeme usne gdje je nestalo srce
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| sub pro 17, 2005 8:36 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
Dok je tebe
Dotakni mi usne probudi mi tijelo još je vatre ostalo Dotakni mi dušu srce je vrelo za tebe je gorjelo
I samo ne daj nikada da nam ljubav bude navika I samo ne daj, ne daj nikada da nam ljubav bude navika
Slušam, čujem gledam i vidim otvaraš se kao cvijet Tvoje mi oči kažu što želim u njima leži sav moj svijet
I samo ne daj nikada da nam ljubav bude navika I samo ne daj, ne daj nikada da nam ljubav bude navika
Probudi me strah, ne bih da te izgubim samo ne znam kakve veze imaju godine sa tim Idem dalje ja sa tobom zajedno dok je tebe, ništa drugo nije potrebno
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| sub pro 17, 2005 11:59 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
The selfish they’re all standing in line... Faith in their hope and to buy themselves time. Me, I figure as each breath goes by, I only own my mind.
The north is to south what the clock is to time. There’s east and there’s west and there everywhere life. I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine.
And the feeling it gets left behind... Oh the innocence broken with time... We’re different behind the eyes, there’s no need to hide. We’re safe tonight.
The ocean is full cause everyone’s crying, The full moon is looking for friends at high tide. The sorrow grows bigger when the sorrows denied. I only know my mind. I am mine.
And the feeling it gets left behind... Oh the innocence broken with time. We’re different between the lines, there’s no need to hide... Cause we’re safe tonight.
And the feeling it gets left behind... Oh the innocence broken with time. We’re different behind the eyes, there’s no need to hide.
And the feeling it gets left behind... Oh the innocence broken with lies. We’re different behind the eyes. We’re safe tonight.
|
| pon pro 19, 2005 1:15 am |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
|
|
| uto pro 20, 2005 3:05 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
Ja sanjam jedan bijel Božic Da opet dode u moj grad Da su zvijezde gore i Tiho da se stvore Svi ljudi koje volim ja
Ja sanjam kako snijeg pada Jer kraj stare škole Gdje se mladi vole Nisam tebe pronašao ja
Ja sanjam ljeto u zraku Da opet dode u moj grad Da su zvijezde gore i Blizu da je more Tek tada bit cu sretan ja
A mozda i ne... 
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| ned pro 25, 2005 5:31 am |
|
 |
|
ElwoodBlues
....kapetan...
Pridružen/a: sub tra 02, 2005 1:26 pm Postovi: 1420 Lokacija: Zagreb
|
_________________ oooooj čoviče
želje mnoge ostvarit ćeš stić
ali sebe na dvi noge
ko zna ka ćeš dić!
|
| ned pro 25, 2005 3:22 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
|
| ned pro 25, 2005 3:57 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Tišina mi leži na plućima Mada znam da pokraj mene si i budna si Sat sve glasnije otkucava Teško da au brzo zaspati
Sumnja kao da me skinula Ogoljela me sve do kostiju Sad iza svakog osmijeha Slutim podsmjeh i prevaru
Možda je vrijeme konačno Umiriti se Uz novine i večeru Čekat lutriju
Sve dok u meni Živi sumnja i nemir Budi tu i dokaži mi Da imam zaklon u tebi Kada me niski udarci Zabiju duboko u zemlju
Sve dok u meni Živi sumnja i nemir Budi tu i pomozi mi Kad' mi bliske osobe Pokažu tamno nalieje I otkriju budalu naivnu.
|
| sri pro 28, 2005 12:53 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
Pridružen/a: pet stu 25, 2005 4:31 pm Postovi: 270 Lokacija: Mjesec
|
|
| sri pro 28, 2005 7:37 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
|
| sri pro 28, 2005 7:42 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Tuzna je nasa ulica od kada nisi tu, jer tuznu pjesmu pjevaju oni sto ostaju. Iste smo snove sanjali, istom se nadali, drugi su igru vodili i snove ukrali.
Nije mi zao sto si otisla, znam da si morala, jedino boli, malena, sto se nisi javila.. Ne bih ti rekao ostani, ne bih ni probao, ne bih ti rekao volim te, samo.. cuvaj se.
Moja je pjesma lagana, polagana, i tiho se ispija, sasvim lagana i bez pitanja, sto si otisla..
Kad krenes srusis mostove, izbrisi tragove meni pjesma ostaje da me smiruje.. Iste smo snove sanjali, istom se nadali, ja nisam smogao hrabrosti da se odlucim..
|
| čet pro 29, 2005 2:45 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
|
| čet pro 29, 2005 4:21 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
|
Sve jedno koji dan,ista je stvar
Vracam se kuci sa posla u dva
Spremam nesto da zavaram glad
Sjednem da procitam novine
Al novine su jucerasnji broj
Dok je ona bila tu,opet mislim na nju
Samo sjecanja,samo sjecanja
U ovom stanu ostala su uredna
Dusa praznih,dzepova praznih
Ne moze se reci da probali nismo
A uz malo dobre volje,moglo je i bolje
Poludjeli vjetrovi svuda su nas bacali
A na kraju price opet ista stvar
Godina vise i sjecanja
Gasim svjetlo citati ne mogu
I krevet je pust bez nje
|
| sri sij 04, 2006 12:29 pm |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| sri sij 04, 2006 9:43 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Poison..................................................
Your cruel device
Your blood like ice
One look could kill
My pain, your thrill
I want to love you, but I better not touch (Don't touch)
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it too much (Too much)
I want to taste you but your lips are venomous poison
You're poison runnin'thru my veins
You're poison, I don't want to break these chains
Your mouth, so hot
Your web, I'm caught
Your skin, so wet
Black lace on sweat
I hear you calling and it's needles and pins (And pins)
I want to hurt you just to hear you screaming my name
Don't want to touch you but you're under my skin (Deep in)
I want to kiss you but your lips are venomous poison
Poison
One look could kill
My pain, your thrill
I want to taste you but your lips are venomous poison
Poison
I want to taste you but your lips are venomous poison, yeah
I don't want to break these chains Poison, oh no
Runnin'deep inside my veins, Burnin'deep inside my veins
It's poison I don't want to break these chains
|
| sri sij 04, 2006 10:19 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
Pomozite mi, doktore, dajte mi nesto najjace
vi znate sta je panika sa druge strane jastuka
osecam frku zestoku kada se vrata zakljucaju
vi znate sta je najbolje u tom slucaju, u mom slucaju
ne dam ti sarene pilule
sarene pilule za lilule
ne dam ti sarene pilile
za lilule
ne trazim sarene pilule jer meni nije do lilule
dajte mi gljive ludare da me razvale da me udare
pomozite mi doktore tako vam vase etike
ja ni ne ocekujem saku hemije i sintetike
|
| čet sij 05, 2006 4:07 am |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| čet sij 05, 2006 9:17 am |
|
 |
|
Sandra
...brodski mali...
Pridružen/a: pet ruj 09, 2005 10:35 am Postovi: 242 Lokacija: Zg...uglavnom...
|
They're taking me down, my friend
And as they uskher me off to my end
Will I bid you adieu?
Or will I be seeing you soon?
If what they say around here is true
Then we'll meet again
Me and you
My time is at hand, my dove
They're gunna pass me to that house above
Is Heaven just for victims, dear?
Where only those in pain go?
Well it takes two to tango
We will meet again, my love
I know
If you're in Heaven then you'll forgive me, dear
Because that's what they do up there
If you're in Hell, then what can I say
You probably deserved in anyway
I guess I'm gunna find out any day
For we'll meet again
And there'll be Hell to pay
Your face comes to me from the depths, dear
Your silent mouth mouths, 'Yes", dear
Dark red and big with blood
They're gunna shut me down, my love
They're gunna launch me into the stars
Well, all things come to pass
Glory hallelujah
This prayer is for you, my love
Sent on the wings of a dove
An idiot prayer of empty words
Love, dear, is strictly for the birds
We each get what we deserve My little snow white dove Rest assured
_________________ Forum uzvraća udarac!
|
| čet sij 05, 2006 9:52 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Zlatna slova njeno ime Budi rijeke zaspale Svojim dahom pali vatre Iz iskri sto su ostale
I tako kruzi meni Kao plima vjecita Njezno plete moje niti I u toj igri uziva
A kada me dotakne Ja protrnem I bogove i vragove zovem Ako mogu vrijeme da zaustave
U mojoj dusi Tisucu svijeca sja I sve do jedne, sve do jedne Ona je upalila
|
| čet sij 05, 2006 1:05 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
|
| čet sij 05, 2006 2:47 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
|
| čet sij 05, 2006 3:07 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
Na Bogojavljensku noć
Na Bogojavljensku noć Olba se dotače, lome se pogače, a venci smokava i mali zlatni praporci se pokače Po prednjoj sobi mog baće... Čudo je navike moć... Ko pod zastavom, društvo se sastalo, pod istom ikonom za crnim švapskim astalom Što pamti svadbe i daće...
Uglavnom gostujem kod kuće, al moju narav pamte tu... Brbljaju svašta pred svanuće... Al čak ni pripiti, ni da pomenu nju...
Na Bogojavljensku noć... Pobožne pesmice, sveće i kresnice i uvek metu odveć onih glupih grožđica u česnice... Al to je tako, i amin... Strašna je prošlosti moć... Prate me duhovi, ko gladni vukovi... A moje vreme tinja kao stari trupac bukovi... Još jutros gurnut u kamin... Ruža je pupila na mrazu... I, što bi rekao moj kum: vuče te đavo na tu stazu, A ispred sebe imaš dobri stari izlizani drum...
Nikad ne pričaju o njoj... A ja se ne raspitkivam... Ukrstim politru i noć... I na taj krst se, tu i tamo, prikivam... Već me i Dunav pretiče... Moja me senka spotiče... Al ništa me se ne tiče... I malo šta me pomera i dotiče... Sem, katkad, Nje...
Na Bogojavljensku noć Vašar starudija... Društvo sa studija... Profesor ruskog, Šveroš, Doktor, Paor i Opštinski Sudija... I svi smo na "Pomoz' Bože"... Silna je ljubavi moć... U jutra besana jos dođe nezvana, i kao provalnik mi pretura po mislima i pesmama... Al to je sve što mi može...
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| pet sij 06, 2006 11:28 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|