|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: ned svi 03, 2026 3:10 am.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
pupi
....kapetan...
|
Lying in my bed again And I cry 'cos you're not here Crying in my head again And I know that it's not clear Put your hands, put your hands Inside my face and see that it's just you But it's bad and it's mad And it's making me sad Because I can't be with you
Baby I can't be with you
Thinking back on how things were And how we loved so well I wanted to be the mother of your child And now it's just farewell
Put your hands in my head And come with me We'll find another end And my head, and my head On anyone's shoulder 'Cause I can't be with you
Baby I can't be with you
'Cause you're not here, you're not here Baby I can't be with you 'Cause you're not here, you're not here And baby I'm still in love with you
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| čet pro 01, 2005 1:01 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
I'm not going out tonight 'cos I don't want to go I am staying at home tonight 'cos I don't want to know You revealed a world to me and I would never be Dwelling in such happiness, your gift of purity
Aahh, you and me it will always be You and me Forever be, Eternally it will always be you and me
I don't pay attention to the ones who never cared Find your own direction 'cos there's sweetness in the air You will be the world to me and I will always be Dwelling in this happiness, your gift of purity
Aahh, you and me will always be You and me Forever be, Eternally will always be You and me
Always be You and me Forever be, Eternally It will always be You and me Forever be, Eternally
|
| čet pro 01, 2005 1:02 am |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| čet pro 01, 2005 10:39 am |
|
 |
|
blizina
|
CEKAJ ME
Cekaj me i ja cu sigurno doci
samo me cekaj dugo
Cekaj me i kada zute kise
noci ispune tugom
Cekaj i kada vrucine zapeku
i kada mecava brise
cekaj i kada druge nitko
ne bude cekao vise
Cekaj i kada pisma prestanu
stizati izdaleka
cekaj i kada cekanje dojadi
svakom koji ceka
Ne slusaj kada ti kazu
kako je vrijeme da zaboravis
i da te nade lazu
Neka povjeruju sin i mati
da vise ne postojim
neka se tako umore cekati
i svi drugovi moji
i gorko vino za moju dusu
nek piju kod ognjista
Cekaj. I nemoj sjesti snjima
i nemoj piti nista
sve smrti me ubiti nece
Nek rekne tko me cekao nije:
Taj je imao srece!
Tko cekati ne zna, taj nece shvatiti
niti ce znati drugi
da si me spasila ti jedina
cekanjem svojim dugim
Nas dvoje samo znat cemo kako
prezivjeh vatru kletu
naprosto, ti si cekati znala
kao nitko na svijetu
|
| čet pro 01, 2005 2:36 pm |
|
 |
|
sedic
Pridružen/a: sri stu 30, 2005 4:42 pm Postovi: 9 Lokacija: Sjever-Jug
|
ZASTO DA SE NE DRUZIMO
Mogu se brda razdvojiti,
Mogu se parkovi razrovati,
Mogu se rastati zaljubljeni,
I kao zvezde oko Zemlje da kruzimo,
A zasto mi da se ne druzimo?
Zasto da se ne druzimo?
Mogu se istopiti snegovi,
Mogu se isprazniti parkovi,
Mogu presusiti izvori,
I kao ptice besciljno da kruzimo,
Zasto da se ne druzimo?
Mogu se kasarne napuniti,
Mogu nas vetrovi poneti,
Mogu se zidovi podici,
I oko njih kao slepi misevi da kruzimo,
Zasto da se ne druzimo?
Zasto da se ne druzimo?

_________________ Nema Meni Jedne Strane Dok Si Ti Na Drugoj Strani...
|
| čet pro 01, 2005 3:25 pm |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
Uvijek su bile tako nevine
Te tvoje crne oči k`o da nikad neće proći
Ljubavne igre one ne vide
I nikad neće moći sve dok samo strah ne ostane
Zar si stvarno mislila da je sve to igra
Što sam ja zbog tebe sam
A što ćeš sada kad si stigla do zida
A doma nema goluba da te miluje
Teške se kiše spremaju
Kroz tvoj se prozor samo jablani vide
Nad gradom munje sijevaju
Uzalud pitaš ko ide...
U daljine
U planine
Uz kapije
Kroz kapije
Zar si stvarno mislila da je sve to igra
Što sam ja zbog tebe sam
A što ćeš sada kad si stigla do zida
(Pogledaj kakvo vrijeme se sprema)
A doma nema goluba da te miluje
Stari stražari zijevaju
Kroz tvoj se prozor samo jablani vide
Daleki momci pjevaju
Uzalud pitaš ko ide...
Ugasi sve
I budi vesela
Jer ljubav je
Za nas tek počela
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| pet pro 02, 2005 10:26 am |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
TAKO JE GOVORIO JOSIP U CRNOJ JAKNI;
JEDNOGA DANA KADA SE CRNO NEBO
NAD ZAGREBOM NADVILO
I ako vam kažu da sam umro
jednoga dana
ne vjerujte prijatelji moji
ta to su samo priče recite
već će se on pojaviti kod Siniše u klubu
il‘ na nekom uglu
prislanjajući uz zid ljepojku
recite
ne može to tako
još nije ispio svoju rakiju
i račune za struju
nije platio
i na bilijaru još nije sve pobijedio
ako kažu da sam umro
jednoga dana
da mi je preko tijela zagrebački tramvaj prešao
i da je samo crna jakna
crvena na pločniku ostala
il‘ da me je britvom zaklala
ona plava
čije sam i starce upoznao
prijatelji moji
odmahnite rukom i recite
ne može smrt još na Josipa
imamo sastanak s njim u petak
točno u ponoć
obećao je donijeti tekilu pravu
i dobru travu da se smijemo
i još je rekao
ako kažu da sam umro
jednoga dana
gađajte ih čašom u oči
pa nogom u jaja
do kraja
jebem im mater lažljivu
ako sam rekao da ću doći
dolazim
prije ili kasnije
a vi samo sabrano i mirno
pijte svoje vino
prijatelji moji
popijte i rakiju
za mene
dok se ne vratim.
Zagreb 1989
|
| pet pro 02, 2005 10:32 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Prava ljubav se dogodi samo jednom u životu I donosi lipotu ili bol u svju dotu i nije kriv baš niko šta se dogodi baš tako šta te udari posrid glave preteškim batom i šta ti Amorova strela raskoli srce u sto dijela i ljubav uđe i u najmanji dio tvog tijela
i zagospodari tkivom da zaboraviš sve živo i sve crno bude bijelo a sve pravo postane krivo Više nisi onaj stari, umišljaš svakakve stvari neka tekućina u glavi stvarnost kvari pa često kad misliš da činiš stvar pravu kad ohladiš glavu shvatiš, izigrava si budalu
Kad zakoračiš stazom ljubavi nemaš kud, odbaci teret uz put i zaboravi trud
I sve šta radiš, radiš za pravu ljubav svog života ona te smota i plasne ka ono šta se mota
Vrime ne liči pravu ljubav, ne donosi zaborav ona ima samo jedan kraj pakao ili raj . . .
Ovo je pjesma za glupim refrenom Šok, šok ,a mi smo postali šonje . . .
Pravu ljubav ne daj nikom, jer ona je samo tvoja tračak svijetla, od svih zemaljskih boja
Život je pakao, ništa drugo do razvučeni kraj A ljubav je jedina i prava karta za raj
Ona je dar, nju ne biraš ona dolazi sama Ona je jedino svjetlo kad svud okolo je tama čak i onda kad je ljubav, samo neizmjerna bol i kad te razdire ka na rani sol . . .
Budi sretan što si taj, odabrani znaj Vrijedi živjeti, za tako nešto doživjeti i prepusti svoj život, struji prave ljubavi Budi hrabar jer na kraju samo hrabar slavi
Ljubav je jedina istina, motiv i smisao života jedino ispravno oružje, u borbi protiv strahota i u ovom zemaljskom kaosu paklu i stravi budi sretan jer si od onih koji žive zbog ljubavi
Ka nevidljiva bomba od milijun megatona snaga ljubavi razara do najmanjeg atoma razdire tiho, dok samo jednom buče zvona upregne misli i u njima je samo on ili ona
Ovo je pjesma . . .
Previše puta, na stazi svog životnog puta, lažni putokazi, prevare naš razum i on luta Zaboravi ljubav i krene pogrešnom stazom Jer najlakše je prelazit prepreke plitkim gazom
Al kad te pogodi prava ljubav znat ćeš istog trena jer ona je jača i od Betmena, Supermena i Himena
Elementarna nepogoda s nebeskog svoda nekad crvena, nekad plava, uvik vrela ka lava Ona nas mijenja, zakači se za nas ka sjena čvrsta ka stijena neovisna od naših htijenja postane dio nas ne obazire se na hoću, neću i donosi patnju il svemirsku sreću
I čak i kad gubiš dobivaš ljubav u sebi u svojoj nesreći ćeš znati koliko ljubav vrijedi
Znat ćeš dobro, kako je kad ljubavi fali Zato ne gasi vatru već je ponovno raspali
Ne vrijeđaj ljubav drugujući s tugom Jer sve dok si živ Ljubav možeš darivat nekom drugom...
Ovo je pjesma...
|
| ned pro 04, 2005 5:09 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
odjeb je lansiran za sve primitivce i kretene, jer su mi otupili živce. A lansirano je i ogromno "KO VAS JEBE!" za sve zlobnike koje cesto vidin oko sebe. Odjeb je lansiran i facama s TV-a, i onima sdesna i onima slijeva, a i oni centralni, jer jebu mi mentalni sklop imaju odjeb non-stop. Odjebajen ih strucno, jer vec mi je mucno to drkanje, pardon, zadovoljavanje rucno. Iman odjeb za politicke igre i laži, evo im fige i evo im "Ma bjaaaži!". I svima onima koji odjebaju ljudski i normalno ide ovo, opslužite me oralno.
Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer vec san dovoljno izmasiran. Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer vec san dovoljno izmasiran.
Odjeb je lansiran ka prvo i prvo za pljuvacku kad se zaleti u grlo. I za debilne pjevace je lansiran odjeb, Bože oprosti, al' rado bi im iša na pogreb. Ide odjeb onima u skupim odjelima šta se razbacuju skupim jelima. Ide odjeb za glumce, debilne mulce, šta misle da su face ako nose puce. Odjeb ide svima šta misle da je lova jedino sredstvo ostvarivanja snova. Tu mislim i na one ljude, znaš, šta koji se ožene pa vrište "Ima li nade za nas!!". I taj stih vraca ih u dane kad su odjebali ljubav i uzeli konje vrane.
Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer vec san dovoljno izmasiran. Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer vec san dovoljno izmasiran.
Odjeb je lansiran za statusne paranoje i za tipove koji minjaju boje, tj. okricu se kako vitar puše, za njih uz odjeb ide i nešto da mi puše. Iman odjeb za mutave intelektualce, iman odjeb za umišljene individualce. Iman odjeba na tone za poltrone i licemjere selje šta se grebu za fotelje. Odjeb je lansiran za dilere i tajkune i za fureže šta žicaju kune. Ide odjeb za lopove, ide odjeb za pandure, ide odjeb za torture i debilne cenzure. I za kraj ide odjeb, tj. ide ih par, svima onima koji odjebu ovu stvar.
|
| ned pro 04, 2005 5:12 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
I’m an ocean in your bedroom Make you feel warm Make you want to re-assume Now we know it all for sure
I’m a dance hall dirty breakbeat Make the snow fall Up from underneath your feet Not alone, I’ll be there Tell me when you want to go
I’m a meth lab first rehab Take it all off And step inside the running cab There’s a love that knows the way
I’m the rainbow in your jail cell All the memories of Everything you’ve ever smelled Not alone, I’ll be there Tell me when you want to go
Sideways falling More will be revealed my friend Don’t forget me I can’t hide it Come again make me excited
I’m an inbred and a pothead Two legs that you spread Inside the tool shed Now we know it all for sure
I could show you To the free field Overcome and more Will always be revealed Not alone, I’ll be there Tell me when you want to go
Sideways falling More will be revealed my friend Don’t forget me I can’t hide it Come again get me excited
I’m the bloodstain On your shirt sleeve Coming down and more are coming to believe Now we know it all for sure
Make the hair stand Up on your arm Teach you how to dance Inside the funny farm Not alone, I’ll be there Tell me when you want to go
|
| ned pro 04, 2005 5:23 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
kreni sa mnom
zadnji put
vjeruj mi
daleko od mraka
bolje ćemo znati
ništa nije teško
naša lica još su lijepa
zatvori mi oči
neka kraj nas jure
nek se lome prsti
idemo na ples
i svijet je opet mlad
i samo šuti
gdje su bile riječi
kad nije bilo nade za nas
samo dugi dani nestali u tami
jer ništa nije važno
raširi ruke
ruke su ti snažne
upri iz sve snage
nek se cijedi znoj
nek koža pukne mi
idemo na ples
i svijet je opet mlad
i naša lica još su uvijek lijepa...
raširi ruke,ruke su ti snažne...
udahni zrak
koji dolazi
sve je gotovo
i mi smo spašeni
i naša lica još su lijepa....
koja zaraza od pjesme
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| pon pro 05, 2005 3:11 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
U sobu ulazim, prestajem misliti znam da tamo iza vrata još uvijek čekaš me ti željela bih vrištati ali glas i osjećaji svi su nestali
I neće me boljeti kada zatvorim oči i vidim da gledaš me ti Tvoju ruku u ruci ja osjećam i Više nisam sama, od sada vodiš me ti
Prestajem disati, oči zatvaram Strahove tjeram od sebe Ostajem jaka Prestajem disati, oči zatvaram Strahove tjeram od sebe
Tvoje ruke vode me kroz snove daleko od straha Sada znam da više nikada neću, neću biti sama
Prestajem disati, oči zatvaram Strahove tjeram od sebe Ostajem jaka
|
| uto pro 06, 2005 12:13 am |
|
 |
|
Jelena_B.
....kapetan...
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:34 pm Postovi: 1484 Lokacija: Mutne vode sna...
|
Rekli su mi da je dosla iz provincije
strpavsi u kofer snove i ambicije
drug je studirao sa njom pa smo se najzad sreli ona i ja
shvatih, boze, ovo je sazvezdje za nju - provincija
Srce stade k'o dete da se otima
trazili smo se po prethodnim zivotima
ostavih iza sebe svet, zablude, promasaje koji tiste
prosto, lako, k'o neko beznacajno pristaniste
O da mi je da se jos samo jednom zaljubim
opet bih uzeo kostim vecnog decaka
i opet bih smislio kako da prodangubim
dok ona ne sleti niz hodnik studenjaka
Gorda naspram podsmeha i spletki poslednjih
usamljeni galeb iznad mora osrednjih
reci bi sve pokvarile, samo se cutke pokraj mene stisla
sami, svoji, izbeglice iz besmisla
O da mi je da se jos samo jednom zaljubim
opet bih gledao niz kej kao niz prugu
i opet bih znao da se u oblak zadubim
i cekao bi samo nju, nijednu drugu
Napisi mi pesmu, mazila se. Nisam znao da li cu umeti. Reci
jesu moje igracke, cakle mi se u glavi kao oni sareni
staklici kaleidoskopa i svaki put mi je druga slika u ocima
kad zazmurim ali postoje u nama neke neprevodive dubine.
Postoje u nama neke stvari neprevodive u reci, ne znam...
Napisi mi pesmu, molila je. I nisam znao da li cu umeti.
Voleo sam je tako lako a tako sam tesko to znao da pokazem a
onda odjednom raspored mladeza na njenim ledjima kao tajna
mapa pokazao mi je u koje zvezde treba da se zagledam i
tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| uto pro 06, 2005 3:32 pm |
|
 |
|
nevernik
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: pet ožu 19, 2004 2:59 pm Postovi: 250 Lokacija: Chajnichi (Rikavachko-Gvozhdjanska zhupanija - strogi centar)
|
_________________ ...sta da pricam... ja stvarno ne znam nikog k'o mi je slican...
|
| sri pro 07, 2005 5:23 am |
|
 |
|
blizina
|
|
| sri pro 07, 2005 12:24 pm |
|
 |
|
Sandra
...brodski mali...
Pridružen/a: pet ruj 09, 2005 10:35 am Postovi: 242 Lokacija: Zg...uglavnom...
|
Many times I've been told that I should go
but they dont know,
what we got baby
then they not see the love in you
but love i do,
and i'm staying right here
ummm sweet sweet baby
life is crazy
but there's one thing
i am sure of
that I'm your lady
always baby
and I love you now and ever
Suga wishes dont change what is real
or how it feels
in the bad times
forever he is, he's mine all the time
and we get by with our true love
ummm sweet sweet baby
life is crazy
but there's one thing
i am sure of
that I'm your lady
always baby
ummm sweet baby life is crazy
but there's one thing
i am sure of
that I'm your lady
always baby
baby would I ever find, my sweet
just a true love, my sweet
that we come this far together
baby so I'm here to stay
cos without you baby
I cant go any further
ummm sweet baby
life is crazy
but there's one thing
i am sure of see i
I'm your lady
always baby...
_________________ Forum uzvraća udarac!
|
| sri pro 07, 2005 3:56 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
|
| čet pro 08, 2005 1:27 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Odlutas ponekad i sanjam sam, priznajem ne ide, ali pokusavam I uvek dodje D-moll Spusti se ko lopov po zicama, ruke mi napuni tvojim sitnicama I tesko prodje sve to
Jedan D-moll me dobije, kako odes ti u sobi je Glupi D-moll uvek sazna kad je to Uhvati me cvrsto i ne popusta, lud je za tisinom, to ne propusta Vodi me u svoj plavicasti dol
Jedan D-moll me razvali, neki bi to prosto tugom nazvali, Nije to, sta je tuga za D-moll
Ponekad te nema i sasvim sam izmisljam nacin da malo smuvam dan Ali je lukav D-moll Pusti da se svetla svud priguse, saceka poslednje zvezde namiguse Vuce mi rukav, idemo
Plasi me on, gde si ti, hiljadu se stvari moglo desiti Glupi D-moll, za kim tuguje svu noc Uzme me u svoju tamnu kociju, nebo primi boju tvojih ociju Znam taj put, to je precica za bol
Jedan D-moll me razvali, neki bi to prosto tugom nazvali, Nije to, sta je tuga za D-moll
Ostala je knjiga sa par neprocitanih strana I neke stvarcice od herendi porcelana I jedan pulover U kom si bila Ostala je ploca Best Of Ry Cooder I fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude Moja mila
|
| pet pro 09, 2005 12:27 am |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
You've Got a Friend - Carole King
When you're down and troubled and you need a helping hand and nothing, whoa nothing is going right. Close your eyes and think of me and soon I will be there to brighten up even your darkest nights.
You just call out my name, and you know wherever I am I'll come running, oh yeah baby to see you again. Winter, spring, summer, or fall, all you have to do is call and I'll be there, yeah, yeah, yeah. You've got a friend.
If the sky above you should turn dark and full of clouds and that old north wind should begin to blow Keep your head together and call my name out loud and soon I will be knocking upon your door.
You just call out my name and you know wherever I am I'll come running to see you again. Winter, spring, summer or fall all you got to do is call and I'll be there, yeah, yeah, yeah.
Hey, ain't it good to know that you've got a friend? People can be so cold. They'll hurt you and desert you. Well they'll take your soul if you let them. Oh yeah, but don't you let them.
You just call out my name and you know wherever I am I'll come running to see you again. Oh babe, don't you know that, Winter spring summer or fall, Hey now, all you've got to do is call. Lord, I'll be there, yes I will. You've got a friend. You've got a friend. Ain't it good to know you've got a friend. Ain't it good to know you've got a friend. You've got a friend.
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| uto pro 13, 2005 11:47 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Powder Your Face With Sunshine - Dean Martin
Powder your face with sunshine Put on a great big smile Make up your eyes with laughter Folks will be laughing with you in a little while Whistle a tune of gladness Blue never was in style The future's brighter when hearts are lighter So smile smile smile
Powder your face with sunshine Put on a great big smile Make up your eyes with laughter Folks will be laughing with you in a little while Whistle a tune of gladness Blue never was in style The future's brighter when hearts are lighter Future's brighter, hearts are lighter When you're wearing a great big smile
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| uto pro 13, 2005 11:49 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Menuet
U pet i petnest je zvonio sat, jednoga jutra na kraju leta. U šest i deset je kretao voz s nekog perona na kraju sveta mene je čekao taj voz...
Kraj mojih nogu je spavao pas, rekoh mu tiho, "Hej, beži odatle". Otvorih vrata, izađoh na trem na kom su cvetale bele muškatle. Pomislih, to je, možda, taj dom.
Nije me čula, mirno je snila svoje lepeze i sveće i čipke. Snila je dane, mirne i nežne, k'o crno - bele klavirske tipke.
A u životu, sama na svetu, u menuetu tražila spas.
Siđoh pred kuću, na prašnjavi put, k'o neki lopov, polako i tiho. Ja nisam bio taj vitez za nju, mada mi govore da sam Don Kihot , al' to je sasvim druga stvar.
Bila je zvezda, bila je pesma, svaki dan druga, a večito ista. Snila je dobra stara vremena, i svog Šopena i Baha i Lista.
Možda će sama, u grubom svetu, u menuetu naći svoj mir.
Od tad je prošao vek ili dva, javi se retko ponekom kartom. I ko zna gde je, ne zelim da zna, koliko čeznem za dalekim martom, kad sam je sreo prvi put.
Bila je zvezda, bila je pesma, svaki dan druga, a večito ista. Snila je dobra stara vremena, i svog Šopena i Baha i Lista.
A u životu, sama na svetu, u menuetu tražila spas.
Još uvek lutam, gde je kraj puta? Pamte me mnoge provincijske pruge. Kriju me mračne, jeftine krčme, noći su, ponekad, puste i duge.
Nestajem tada u nekom svom svetu, i menuetu, i menuetu...
|
| uto pro 13, 2005 11:54 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Vetar prosipa bokal fosfora. Vitraz mraza na oknu prozora. Jedne noci k'o ova, znace Bog, doslikacu portret zivota svog.
Silueta se davno nazire. Neko uzdahne, neko zazire. Isto vide a razno tumace, djavo prste u farbu umace.
Prave si boje dodala na taj portret zivota mog: talase plave, nijansu lave, vrtloge zelenog. I lila, tamnu, ceznjivu, i boju breskve, neznu i sramezljivu, setno sivu, nepogresivu.
Roze nadjoh medj' starim pismima, modru vrpcu nad teskim mislima, ukrah ridju iz pera drozdova, laki purpur iz prvih grozdova.
Uzeh oker sa svece svecarske, drap sa svilene masne becarske, mrku s tambure tuznih tonova a cinober sa nosa klovnova.
Prave si boje dodala na taj portret zivota mog: talase plave, nijansu lave, vrtloge zelenog. A crnu nisi stedela, ali bez nje bi bela jos izbledela - bez crne bela ne bi vredela.
Srce je moje napuklo k'o kora starog bagrema, al' u tvom oku kao lane zadrema. I, jedva, kao sapati, nicu u uglovima zlatne paprati. Pramen sna u sliku navrati.
|
| sri pro 14, 2005 1:21 am |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
The ponies run, the girls are young, The odds are there to beat. You win a while, and then it’s done – Your little winning streak. And summoned now to deal With your invincible defeat, You live your life as if it’s real, A Thousand Kisses Deep.
I’m turning tricks, I’m getting fixed, I’m back on Boogie Street. You lose your grip, and then you slip Into the Masterpiece. And maybe I had miles to drive, And promises to keep: You ditch it all to stay alive, A Thousand Kisses Deep.
And sometimes when the night is slow, The wretched and the meek, We gather up our hearts and go, A Thousand Kisses Deep.
Confined to sex, we pressed against The limits of the sea: I saw there were no oceans left For scavengers like me. I made it to the forward deck. I blessed our remnant fleet – And then consented to be wrecked, A Thousand Kisses Deep.
I’m turning tricks, I’m getting fixed, I’m back on Boogie Street. I guess they won’t exchange the gifts That you were meant to keep. And quiet is the thought of you, The file on you complete, Except what we forgot to do, A Thousand Kisses Deep.
And sometimes when the night is slow, The wretched and the meek, We gather up our hearts and go, A Thousand Kisses Deep.
|
| sri pro 14, 2005 1:27 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Božić dolazi u naš grad, ima da jedemo kolače, Božić dolazi i šta sad, ovdje nitko zbog toga ne plače.
Dolaze nam dani francuske salate i dobit ćemo svaki po 100 maraka od tate. Dolaze nam dani shita i bombona, ja ti kažem mala,bit će prava peglaona.
Jedva čekam da bacim prvu petardu pa da pukne- kao moje srce! Jedva čekam da trznem rakiju i da pijan trčim kroz ulice.
Bliže nam se dani nestvarni i divlji, kada dođe Božić ovaj grad je življi. Zaboravim tada koliko mi je dosadno, zaboravim tada da mi ništa ne bi pomoglo.
Božić dolazi i ja ga trebam, želim da budem mamuran i da sa svojim starcima pričam o glupim stvarima.
I jedva čekam dane šunkice i snijega, prijatelje stare, tulume i čega. Jedva čekam dane bez sranja i problema, a tebe nema!
Božić dolazi, a tebe nema! Božić dolazi, jebem ti mater,di si?
Gdje si,s kim si, kako si? Gdje si,s kim si, kako se osjećaš? Gdje si,s kim si, o čemu razmišljaš? Gdje si,s kim si, kakva si?
Božić dolazi, a tebe nema, Božić dolazi, jebem ti mater,di si...

|
| čet pro 15, 2005 2:06 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
U libar svojih dugova Upisi mene Jer odavno te kupujem S onim sto si htjela cut'
Od straha da ne potone Tvoja ljubav za mene Kao pcela u zlici caja dok drzi dah Ja nemam razloga za strah
Dajem ti verse i note Sve moje sarene perle na dar Jos te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorjecivo Jos uvijek mogu ti podvaliti ljubav
I sve cu ti obecati Bas sve sto hoces Moju kozu, moju kost I lice koje pozelis
Od straha da ne potone Tvoja ljubav za mene Kao pcela u zlici caja dok drzi dah Ja nemam razloga za strah
Dajem ti verse i note Sve moje sarene perle na dar Jos te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorjecivo Jos uvijek mogu ti podvaliti ljubav Ljubav...
(dajem ti verse i note) (sve moje sarene perle na dar) Jos te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorjecivo Jos uvijek mogu ti podvaliti ljubav
Jos uvijek mogu... Jos uvijek mogu ti podvaliti ljubav Ljubav...
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| čet pro 15, 2005 10:23 am |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|