| Autor/ica |
Poruka |
|
ljerka
|
al tebe volem.. to je fakat...
_________________ ...mog mora nema i ne znam šta da radim...
|
| uto ruj 06, 2005 10:34 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
tek u jesen otkriju se
|
| sri ruj 07, 2005 8:21 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| čet ruj 08, 2005 11:13 am |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
|
| čet ruj 08, 2005 2:09 pm |
|
 |
|
Nestorov
...brodski mali...
Pridružen/a: uto ruj 06, 2005 11:16 pm Postovi: 163 Lokacija: Lutam gde kraj puta
|
Postoje u nama neke stvari neprevodive u reci...ne znam.
_________________ I vecno sanjas, svetom putujes bez putovanja...
|
| čet ruj 08, 2005 11:12 pm |
|
 |
|
Sandra
...brodski mali...
Pridružen/a: pet ruj 09, 2005 10:35 am Postovi: 242 Lokacija: Zg...uglavnom...
|
Sve ćeš dijamante dati za smešni cirkončić...
_________________ Forum uzvraća udarac!
|
| pet ruj 09, 2005 12:04 pm |
|
 |
|
graceless lady
....kapetan...
Pridružen/a: pon pro 27, 2004 3:02 pm Postovi: 1202 Lokacija: geometry of chance
|
ruka zavesu miče
trepte u tmini
biserni zdenci
_________________ So before you go
could you pick up some dessert?
Something sweet
|
| pet ruj 09, 2005 12:43 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
ne znam posle put
|
| sub ruj 10, 2005 3:50 pm |
|
 |
|
Jelena_B.
....kapetan...
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:34 pm Postovi: 1484 Lokacija: Mutne vode sna...
|
Prazna duša tiho jeca...
| sub ruj 10, 2005 3:58 pm |
|
 |
|
graceless lady
....kapetan...
Pridružen/a: pon pro 27, 2004 3:02 pm Postovi: 1202 Lokacija: geometry of chance
|
How'd you do it? How'd you find me?
How did I find you?
How can this be true?
To be held and understood.
_________________ So before you go
could you pick up some dessert?
Something sweet
|
| sub ruj 10, 2005 9:36 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet ožu 31, 2005 9:29 am Postovi: 771 Lokacija: ...na žalu...
|
I noćas ja ću da te
Čuvam dok spavaš
_________________ Život je more...
|
| ned ruj 11, 2005 12:47 am |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
budi moj ortak mače nije mi lako.
|
| ned ruj 11, 2005 9:44 am |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
...i neka mi to ne uzme nebo za zlo, al ti si jedino čemu se molim...
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| ned ruj 11, 2005 12:33 pm |
|
 |
|
Sandra
...brodski mali...
Pridružen/a: pet ruj 09, 2005 10:35 am Postovi: 242 Lokacija: Zg...uglavnom...
|
_________________ Forum uzvraća udarac!
|
| pon ruj 12, 2005 9:43 pm |
|
 |
|
Jelena_B.
....kapetan...
|
| pon ruj 12, 2005 11:27 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
Ako zvuči predobro da bi bilo istinito, onda tako i jest.
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| sri ruj 14, 2005 2:37 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
|
| sri ruj 14, 2005 4:48 pm |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
Juliet, when we made love you used to cry
You said "I love you like the stars above, I'll love you till I die"
There's a place for us you know the movie song
When you gonna realize it was just that the time was wrong?
Juliet
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| sri ruj 14, 2005 7:08 pm |
|
 |
|
Jelena_B.
....kapetan...
|
There's allways that one person that will allways have your heart
| sri ruj 14, 2005 10:56 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
cijeli život prati me sreća, ali nikako da me dostigne... 
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| čet ruj 15, 2005 12:42 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
...kao da ne postojimo...
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| čet ruj 15, 2005 4:36 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
ja imam samo jednu nesreću - uništim sve što dotaknem...
|
| čet ruj 15, 2005 6:27 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
ovo zbilja neznam gdje bi stavil, pa onda odlučih staviti ovdje..
Jednom davno svi ljudcki osjećaji i sve ljudcke kvalitete, našli su se na jednom skrivenom mjestu na zemlji.
Kada je Dosada zjevnula treći put,Ludost je ,uvjek tako luda, predlošila: ”Hajdemo se igrati skrivača!”Intriga je podigla desnu obrvu,a Radoznalost je, nemogavši, zapitala: ”Skrivača? Kakva je to igra?” “To je jedna igra”,započela je objašnjavati Ludost,” u kojoj ja pokrijem oči i brojim do miliun, dok se svi vi ne sakrijete.
Kad završim sa brojanjem,polazim u potragu, i koga ne pronađem taj je pobjednik.” Entuzijazam je zaplesao,slijedila ga je Euforija.
Sreća je toliko skakala, da je nagovorila Sumnju i Apatiju Koju nikad nista nije interesovalo.
Ali nisu se svi željeli igrati. Istina je bila protiv skrivanja, A i zašto bi se skrivala? Ionako je uvjek,na kraju,svi pronađu.
Ponos je mislio da je to glupa igra ,iako ga je zapravo mučilo što on nije bio taj,koji se sjetio predložiti igru.
Oprez nije htjeo riskirati.
“jedan,dva,tri….” počela je brojati Ludost. Prva se sakrila Ljenost,koja se kao i uvjek, samo bacila iza prvog kamena na putu. Vjera se popela na nebo.
Zavist se sakrila u sjenu Uspjehu ,koji se mučeći popeo na vrh najvišeg drveta.
Velikodušnost se nikako nije mogla odlučiti gdje da se sakrije,jer joj se svako mjesto činilo savrsenim za jednog od njezinih prijatelja.
Ljepota je skočila u kristalno čisto jezero, a Sramezljivost je provirila kroz pukotinu drveta Krasota je našal svoje mjesto u letu leptira,a Sloboda u dahu vjetra. Sebičnost je pronašla Ljepotu i prozračno skorvište,ali samo za sebe! Laž se sakrila na dno Oceana (laže,na kraju duge), a Požuda I Strast u krateru vulkana.
Zaborav se zaboravio sakriti ali to nije važno.
Kada je,Ludost izbrojala 999,999,Ljubav jos nije pronašla Skroviste,jer je sve bilo zauzeto. Ugledajuci ruzičnjak,uskočila je,prekrila se Prekrasnim pupoljcima. “Miliun”, viknula je Ludost i yapočela svoju potragu.
Prvu je pronašla Ljenost,iza najbližeg kamena. Ubrzo je začula Vjeru kako raspravlja o teologiji sa Bogom, a Strast I Požuda su iskočil iz kratera od straha.
Slučajno se tu našal i Zavist i naravno, Uspjeh,a Sebičnost nije trebalo tražiti. Sama je iskočila iz svog savršenog i prozračnog skrovišta , koje se pokazalo pčelinjom košnicom.
Od toliko traženja Ludost je ožednila,i tako u kristalnom jezeru pronašla Ljepotu Sa Sumnjom je bilo još lakše, jer se ona nije mogla odlučiti za skrovište, pa je ostala sjediti na obližnjem kamenu.Tako je Ludost malo po malo,pronašla gotovo sve.
Talenat u zlatnom klasju žita .Tjeskobu u izgorenoj travi. Laž na kraju duge (laže, bila je na dnu oceana), a Zaoborav je zaboravio da su se opće nečega igrali…..
Samo Ljubav nigdje nije mogla pronaći! Ludost je prteražila svaki grm i svaki vrh planine, i kada je već bila bjesna,ugledala je ružičnjak.
Ušla je u ružičnjak uhvatila suhu granu i od bjesa počela udarati po prekrasnim pupoljcima Odjednom se začuo bolan krik. Ružino je trnje izgrebalo Ljubavi oči. Ludost nije znala što da učini i kako bi se izvinula i popravila To što je učinila. Plakala je i molila za oprost.Naposljetku je odlučila Zauvjek ostati uz Ljubav i pomagati joj.
Od tada kada se na zemlji prvi put igralo skrivača LJUBAV JE SLIJEPA I LUDOST JE PRATI!!!
ako jos neko ima neki takav tekst, nek ga stavi ovdje ili nek mi posalje na mail...
|
| pet ruj 16, 2005 11:28 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
no regrets, they don't work
no regrets, they only hurt...
|
| sub ruj 17, 2005 6:12 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
|
| sub ruj 17, 2005 11:36 pm |
|
|