|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: ned svi 03, 2026 8:33 am.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
Love Story-Andy Williams Where do I begin To tell the story of how great a love can be The sweet love story that is older than the sea The simple truth about the love she brings to me Where do I start
With her first hello She gave new meaning to this empty world of mine There'd never be another love, another time She came into my life and made the living fine She fills my heart
She fills my heart with very special things With angels' songs , with wild imaginings She fills my soul with so much love That anywhere I go I'm never lonely With her around, who could be lonely I reach for her hand-it's always there
How long does it last Can love be measured by the hours in a day I have no answers now but this much I can say I know I'll need her till the stars all burn away And she'll be there
How long does it last Can love be measured by the hours in a day I have no answers now but this much I can say I know I'll need her till the stars all burn away And she'll be there
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| pet lip 10, 2005 7:46 pm |
|
 |
|
Ifka
hej, haj, bas je briga...
|
_________________ svaki tren vise volim te
i taj osmjeh tvoj
budi moj svjet
|
| sub lip 11, 2005 9:03 am |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| sub lip 11, 2005 7:27 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet ožu 31, 2005 9:29 am Postovi: 771 Lokacija: ...na žalu...
|
_________________ Život je more...
|
| ned lip 12, 2005 8:37 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| ned lip 12, 2005 8:41 pm |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
|
| pon lip 13, 2005 12:47 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
Evanescence - Bring me to life
how can you see into my eyes like open doors leading you down into my core where I’ve become so numb without a soul my spirit sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home
(Wake me up) Wake me up inside (I can’t wake up) Wake me up inside (Save me) call my name and save me from the dark (Wake me up) bid my blood to run (I can’t wake up) before I come undone (Save me) save me from the nothing I’ve become
now that I know what I’m without you can't just leave me breathe into me and make me real bring me to life
(Wake me up) Wake me up inside (I can’t wake up) Wake me up inside (Save me) call my name and save me from the dark (Wake me up) bid my blood to run (I can’t wake up) before I come undone (Save me) save me from the nothing I’ve become
Bring me to life (I've been living a lie, there's nothing inside) Bring me to life
frozen inside without your touch without your love darling only you are the life among the dead
all this time I can't believe I couldn't see kept in the dark but you were there in front of me I’ve been sleeping a thousand years it seems got to open my eyes to everything without a thought without a voice without a soul don't let me die here there must be something more bring me to life
(Bring me to life) I’ve been living a lie, there’s nothing inside (Bring me to life)
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| pon lip 13, 2005 9:37 am |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
Pridružen/a: sri svi 12, 2004 6:07 pm Postovi: 214 Lokacija: zamak iz snova
|
Obući ću noćas haljinu što voliš dignuti kosu, upaliti svijeće i ljepa si, čujem, kako govoriš a nitko me noćas vidjeti neće
Smiješno, al tvoj ću staviti miris u dvije ću čase nasuti piće i ako u ponoć na sekund zažmiriš moje te misli moraju stići
E, da si barem noćas ovdje da mi se možes vratiti E, da si barem noćas ovdje mogla bi s tobom umrijeti Bilo bi dobro da si ovdje da mi se možes vratiti Jer još si tu pod mojom kožom venama mojim ploviš ti
Bojim se svakog koraka sto činim u meni se nešto samo presjeće i smiješno je čuti uzalud kako psujem jer ništa te noćas vratit neće.
E, da si barem noćas ovdje...
_________________ ...gde su sada davni nemiri,
razigrani beli leptiri,
dani zvezda poklonjeni njemu, zauvek?
|
| pon lip 13, 2005 2:32 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
|
Oceans apart Day after day And I slowly go insane I hear your voice On the line But it doesn't stop the pain I see you next to never How can we stay forever
Wherever you go Whatever you do I will be right here waiting for you Whatever it takes Or how my heart breaks I will be right here waiting for you
I took for granted All the times That I thought would last somehow I hear the laughter and I taste the tears But I can't get near you now Oh can you see it baby You've got me goin' crazy
Wherever you go Whatever you do I will be right here waiting for you Whatever it takes Or how my heart breaks I will be right here waiting for you
I wonder how we can survive This romance, but in the end if I'm with you I'll take the chance
I'll be right here waiting for you
razigrani beli leptiri,
|
| pon lip 13, 2005 2:41 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
|
Oprosti mi molim te, sto nisam to sto zelis,
Ti znas da volim te na neki nacin svoj.
Oprosti zbog patetike to je zbog romantike,
Umjesto cvijeca i svijeca, uz veceru.
Znam da je tesko trajati sa mnom, ima me, nema me.
Pozelim nekad stati na loptu, al' bojim se.
Ja sam ja, ne drzi me mjesto
Mojom dusom pusu vjetrovi.
Ja sam ja, k'o nemirno more
Mrzim luke, mrzim obale.
Oprosti mi molim te, sto nisam to sto zelis,
Ti znas da volim te na neki nacin svoj.
Oprosti ako zvucim kao da sam nesretan,
Ti znas da sam oduvijek bio sa rijecima nespretan.
Dani se slazu u godine duge, zima je pred vratima.
Nista nam dobro ne donosi sutra, osim nadanja
razigrani beli leptiri,
|
| pon lip 13, 2005 3:02 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
HELLO-Lionel Richie
I've been alone with you Inside my mind And in my dreams I've kissed your lips A thousand times I sometimes see you Pass outside my door Hello! Is it me you're looking for? I can see it in your eyes I can see it in your smile You're all I've ever wanted And my arms are open wide 'Cause you know just what to say And you know just what to do And I want to tell you so much I love you
I long to see the sunlight in your hair And tell you time and time again How much I care Sometimes I feel my heart will overflow Hello! I've just got to let you know 'Cause I wonder where you are And I wonder what you do Are you somewhere feeling lonely? Or is someone loving you? Tell me how to win your heart For I haven't got a clue But let me start by saying I love you
Hello! Is it me you're looking for? 'Cause I wonder where you are And I wonder what you do Are you somewhere feeling lonely? Or is someone loving you? Tell me how to win your heart For I haven't got a clue But let me start by saying I love you
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| pon lip 13, 2005 9:39 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Mogu reći šutnjom, mogu prstima I u pijesku stopama, i u mraku usnama Mogu čuti srcem, mogu očima Nekim novim mirisom, nekim novim okusom Zauvijek, promijenilo se sve Odjednom ti, U jutru što kraj mene drijema ti, a činilo se nikog nema, ti, odjednom ti u kapi kiše, ti, a činilo se nikad više Mogu vidjet kožu, mogu mislima To se samo dogodi, i bez riječi pogodi Zauvijek, promijenilo se sve Odjednom ti, U jutru što kraj mene drijema ti, a činilo se nikog nema, ti, odjednom ti u kapi kiše, ti, a činilo se nikad više Skupilo se vrijeme, U jedan dan Dan u kom' se budim i osjećam Odjednom ti, U jutru što kraj mene drijema ti, a činilo se nikog nema, ti, odjednom ti u kapi kiše, ti, a činilo se nikad više.
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| pon lip 13, 2005 11:22 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Ti zbog mene,ja zbog sebe pitam se ima li te uopće ili me vuče svojoj blizini strah od voljeti s kim još mogu biti voljen može me izbrisati Stoji netko usred mene čistom voljom dodijeljen on me bira svog za sebe sve što nosim kupuje Sad sam spreman da se bacim pod korake tog sna Ima li tu mjesta za mene sasvim mala rupa je dovoljna da se ušuljam u tebe Previše zaokupljen krletkom koju gradim poskivećki super tajno dok te hranim svojom gladi Sad sam spreman da se bacim pod korake tog sna Ima li tu....
|
| pon lip 13, 2005 11:28 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Can't stop thinking about you babe, can't stop Can't stop screaming and shouting your name, can't stop Look out boy 'cause I'm going to the top Of your list, can't stop
I've tried and tried to get next to you My friends say I am blind I'll never break through But I don't give in so easily This I know, you just wait and see
I know that you're afraid that I might Come steal your heart away in the night But I can't take away what's not mine You'll see, you'll come to me in time, can't stop
I've never gone the distance before To find if love was worth giving more I was born to love you I've got nothing to hide I know about your secret side
So shut me out, I'll never let go 'Cause I can work a spell on your soul I play the fool but it won't last for long Oh no, 'cause baby I'm too strong, can't stop
Don't be afraid to try Just let me love you for a while You'll see, what it's all about Oh baby I can't clear you out
(Can't stop, can't stop, can't stop)
So shut me out, I'll never let go 'Cause I can work a spell on your soul I play the fool but it won't last for long Oh no, 'cause baby I'm too strong, can't stop
Just can't help myself You know I've got to have you and no one else (can't stop)
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| uto lip 14, 2005 9:43 am |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
ŠIBENSKE USPOMENE
Odnili su moje pisme
Ali nisu moje snove
Zato kad mi srce vrisne
Opet ću na pisat nove
Odnili su moje pisme
Ali neću dušu dati
I kad rič mi grlo stisne
Ja još mogu zapivati
Ma ne mogu slomit mene
Da su i sto puta jači
Jer je drhtaj duše snene
Ono što mi život znači
Ma ne mogu slomit mene
Pa nek vrilo i prisuši
Šibenske su uspomene
Zauvik u mojoj duši
Kad na dušu padnu friži
Kad je nada izgubljena
Šibeniku ja san bliži
Volin ga za sva vrimena
|
| uto lip 14, 2005 10:23 am |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
ŠIBENSKA NOĆ
U zalivu malom tom
Šibenik spava
Nad njim se spušta noć
Ponoćna tama
Na rivi te čekam ja
Kad ćeš mi doći
Uživat ćemo mi
U šibenskoj noći
Al gle, divnog mjeseca sjaj
Što obasjava kraj
Divni moj zavičaj
Taj spomen ću nositi ja
U srcu svome
Taj divni Šibenik grad
I naše more
|
| uto lip 14, 2005 10:25 am |
|
 |
|
pantrotaš
...drugi casnik...
|
RIBAR PLETE MRIŽU SVOJU
Zapivaj pismu ribaru stari
Jer to je pisma o moru
Ribar plete mrižu svoju
Koja njemu triba
A tko će je sutra plesti
Baš mu nije briga
Zapivaj pismu ribaru stari
Jer to je pisma o moru
More divno, more plavo
Ti si meni drago
Ti si čežnja srca moga
Ti si moje blago
Biseru divni, rodnog mi kraja
Lipota tvoja me opaja
Jadrane divni, Jadrane plavi
Lipota tvoja me opaja
|
| uto lip 14, 2005 10:32 am |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| uto lip 14, 2005 1:38 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
I KAD PROĐE SVE PJEVAT ĆU I TAD-Bijelo Dugme
Vidio sam svijet. Vidio sam istok, zapad i jug. Vidio sam bijedu, sjaj i glad. Ipak je mir, Ipak je pjesma U mom srcu i sad. Samoću znam. Bio sam voljen, ostavljan i sam. Bio sam tužan svaki dan. Ipak je mir, Ipak je pjesma U mom srcu i sad. Pjevao sam kad za ljubav molim. Pjevam ženi koju Volim, volim, volim. Ko zna gdje ću biti još. Ko zna šta ću radit još. Ko zna kog ću voljet još. I kad prođe sve, Ali kad prođe sve Pjevat ću i tad.
|
| uto lip 14, 2005 9:20 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| uto lip 14, 2005 11:32 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Svadbass-Treblebass
Kreni sa mnom zadnji put, vjeruj mi, daleko od mraka bolje ćemo znati ništa nije teško
Naša lica još su lijepa, zatvori mi oči, neka kraj nas jure, nek se lome prsti, idemo na ples i svijet je opet mlad.
I samo šuti gdje su bile riječi kad nije bilo nade za nas, samo dugi dani nestali u tami gdje ništa nije važno
Raširi ruke, ruke su ti snažne upri iz sve snage nek se cijedi znoj, nek koža bubri mi, idemo na ples i svijet je opet mlad
Udahni zrak koji dolazi, sve je gotovo i mi smo spašeni, I naša lica još su lijepa, zatvori mi oči, neka kraj nas jure, nek se lome prsti, idemo na ples i svijet je opet mlad…
|
| sri lip 15, 2005 11:28 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
People just ain't no good I think that's welll understood You can see it everywhere you look People just ain't no good
We were married under cherry trees Under blossom we made pour vows All the blossoms come sailing down Through the streets and through the playgrounds
The sun would stream on the sheets Awoken by the morning bird We'd buy the Sunday newspapers And never read a single word
People they ain't no good People they ain't no good People they ain't no good
Seasons came, Seasons went The winter stripped the blossoms bare A different tree now lines the streets Shaking its fists in the air The winter slammed us like a fist The windows rattling in the gales To which she drew the curtains Made out of her wedding veils
People they ain't no good People they ain't no good People they ain't no good at all
To our love send a dozen white lilies To our love send a coffin of wood To our love let aal the pink-eyed pigeons coo That people they just ain't no good To our love send back all the letters To our love a valentine of blood To our love let all the jilted lovers cry That people they just ain't no good
It ain't that in their hearts they're bad They can comfort you, some even try They nurse you when you're ill of health They bury you when you go and die It ain't that in their hearts they're bad They'd stick by you if they could But that's just bullshit People just ain't no good
People they ain't no good People they ain't no good People they ain't no good People they ain't no good at all
|
| sri lip 15, 2005 2:00 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
I climbed the hill, lay in the grass A little dark-eyed girl drifted past She said all the best is come, it could not last And the worst, it has come true
Her hands are small and fluttered up I lay amongst the buttercups I pulled on my coat and buttoned it up For the worst, it had come true
Sail away, sail away To a place where your troubles can't follow Sail away, sail away Save all your tears for tomorrow
Orphans of the city moved toward us and the swallows swooped and the starlings warned us And the peril in everything It assured us that the worst had come true
And all my sorrows made their bed beside me The shame, the disgrace and the brutality And she whispered then "Let laughter flee." For the worst, it has come true
Dry your tears, forget while we're here Leave all your sorrows behind you Never lose heart, all things will pass To a place where your troubles can't find you
She came beside me amongst my coat Her breath was warm against my throat We clung to each other so very close For the worst, it had come true
Sail away, sail away To a place where your heart will not shame you Take my hand through this night without end For the worst, it has come to claim you
Sail away, sail away To a place where no one can betray you Take my hand through this night without end For the worst, it has come to claim you
|
| sri lip 15, 2005 2:05 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Dobar i glup ista stvar tu nista promjenit ne mogu sve sto sam cinio da bi nas odrzao sad sluzi na moju sramotu i na obraz moj Podigni zid bezbroj godina dug ucini mi uslugu tako jer lijepo govoris samo da mi ugodis sa figom u srcu je lako dati casnu rijec Ako te pokusam sacuvati sam cu sebi se narugati to je prevelika cijena za nesto cega nema sto u tebi ne postoji ono nesto, ono nesto za ljubav sve je to nesto kao casna rijec casna rijec ...
|
| sri lip 15, 2005 2:17 pm |
|
 |
|
becksica
...brodski mali...
Pridružen/a: čet ruj 30, 2004 11:22 am Postovi: 127 Lokacija: zaustavljena u koraku i snu
|
Nemoj Sanja da se menjas da se stidis lazi Najlepsa si kakva jesi Ne dozvoli da te iko kvari Najgori su boziji cuvari Ne ne ne ne
Necu Sanja da ti pricam one stare pesme Zajedno smo goreli U istoj peci se pekli K'o dim se razbili meki Ne ne ne ne
Dunavom brodovi plove Da li se bar jedan zove Sanja Sanja Sanja Maslacak sam vetar me nosi Ima me u tvojoj kosi Sanja Sanja Sanja
Nemoj Sanja da se brines nisam onaj stari Koji hoce sve da kvari Ciju kicmu drze ideali Koji mrzi osecaje plitke I nikad ne gubi bitke
Obuci se k'o sto umes i isturi grudi Neka tvoja gola noga krene Nek polude ljudi Nek se zudnja vojnika probudi Ne ne ne ne
Dunavom brodovi plove Da li se bar jedan zove Sanja Sanja Sanja Maslacak sam vetar me nosi Ima me u tvojoj kosi Sanja Sanja Sanja
pozdravi poznatima 
_________________ ...a tuga lepse zvuci kad se otpeva, pesma sve podnese...
|
| sri lip 15, 2005 4:02 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|