|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sub svi 02, 2026 1:43 pm.
kod reklama
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
 Zadar 21/04/2017
navodno u višnjiku
_________________ more utapa mornare, a tuga one koji zive na kopnu
|
| pet pro 16, 2016 6:18 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
 Re: Zadar 21/04/2017
prebačeno na 13/5 i sad 99% da necu bit u HR kad bude koncert. šteta
|
| uto vel 14, 2017 6:10 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
oke. prican malo sam sa sobom i ide li neko? mima? ja san uzea kartu iako nisan siguran ocu li stic 100% na koncert
|
| pon tra 10, 2017 8:15 pm |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 1:17 am Postovi: 1522 Lokacija: GS
|
Ista stvar... Uzeli smo karte, ići ćemo ako sve bude po planu i ne bude nepredviđenih događanja... Vjerujem da je koncert pomjeren zbog lokalnih izbora, da ne bi postao tema  Zadar je lijep ali ima raznih konzervativnih skupina koje bi se uhvatile toga... Naravno ima i velik broj normalnih ili (ne)normalnih kako se uzme... Kako je danas padao snijeg, čisto je dobro da je pomjeren malo naprijed....
|
| sri tra 19, 2017 9:29 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
na kraju san stiga doslovno izmedju dva leta atmosfera odlična, puno bolja nego sta san ocekiva. od momka koji je bija novi sad/BG/ i mislin ljubljana kaze da mu je ova izgledala najbolja. koncert na kraju 4 ure i 10 minuta izbor pisama... hmmmm.... bez lipe i naposletku ja koncert ne mogu zamislit. bas san potonija nekako kad su poceli taktovi cirkusa. od ostalih koje se cesto pivaju nije bilo zivot je more, ratnik paorskog srca, januar, nedostaje mi nasa ljubav, remorker i sta je meni jos falilo - kao talas otpiva je covek s mesecom u oku od onih sta se manje pivaju, iman je snimljenu pa je mozda okacin, skuzija san da je nije puno ljudi snimalo. onda neku posvecenu zadru (odnosno bori postaru i kresi cosicu) i nesto najavljuje da bi ta pisma tribala na net u cetvrtak navecer inace auta iz cile dalmacije, bas hrpa, masu svita iz splita san vidija na koncertu. 20ak optimista za one koji ne prate - najavljen novi album, 4-5 pisama snimljeno. ostatak valjda do kraja godine, zaboravija san tocno koji misec je reka nadan se da je svima koji su se zaletili bilo lipo
|
| ned svi 14, 2017 8:41 pm |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
|
Bilo je lijepo... Bio sam blizu bine i primjetio sam nešto što već dugo nisam... a to je Đoletove vlažne oči na početku koncerta... Mislim da je bio ponosan na to kako je sve lijepo prošlo i kako je cijela dvorana pjevala s njim, kako ga vole... Da, nedostajale su neke pjesme na koje smo navikli... Nedostajalo je još onih pola sata koncerta da se napune klasična 4 i pol sata, a i priče među pjesmama je nažalost bilo jako malo... Kasnio je po običaju 15-20minuta što mi je uvjek čudno iako znam da svaki put bude malo kašnjenja... No "Čovek s mesecom u oku" posvećen Zadru i djeci koja su se trzala dok su granate padale na Zadar i druge gradove ... je utišao dvoranu... Pozitivno se naježilo 8500 ljudi u dvorani, onako utihnuli pa zapjevali kao neki zbor, tiho... I naravno lijepa pjesma koju smo večeras dobili u kompletu i pojašnjenje koje je dao Đole vezano uz nju... Posebno mi se sviđa pogled iz svemira na našu malu planetu i nas još manje na toj planeti, koji smo valjda tu "zbog ravnoteže među zvezdama", a neki to ne vide i misle da su oni u centru svemira. Drago mi je da je koncert bio u Zadru, drago mi je da je bio u Virovitici, jer u mraku se najbolje vide mali svici koji obasjavaju noć... A spoznaja da noć i nije toliko crna koliko izgleda na prvu je još nešto što uliva nadu.... "A kad pleteš svoj oreol za to i nema mesta boljeg nego mrak..." Za sve one koji obasjavaju mrak i svakodnevno sivilo.... Evo pjesma i Đoletovo pojašnjenje iste ...u inat svima postoji rima... i nova pjesma "Stih iznad svih"...
p.s. Kome ja ovo pišem, osim nas dvojice, trojice, koji navrate svake prijestupne, ovaj forum je zamro, a nekad je bio mjesto sastanaka diskusija i poezije, a o plavom sprudu (ne)normalnog foruma da i ne pričam...
|
| pet svi 19, 2017 3:54 am |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
da ne otvaran novi topic nisan isa u ZG al vidin da se po FB pise kako je najbolji konc ikad i slično iako se meni po snimkama ne čini nista posebno (osim posvete majstoru šenu, očekiva san to i ranije ili da će ga bar spomenit u zadru i donekle ove baze s bacanjem zeceva) vidin da je edo lipija videa na remorkerima  , pa ako moze neki realniji osvrt. recimo usporedbu tamo s 2002/03/04 a ne s onima zadnjih godina koji su bili dva koplja iza tih. sritna nova vama dvojici trojici p.s. jos uvik preferiram djolin minimalizam do 2002e (samo bend), patike i majica na kermita nego ovu bebinu (nabijen je na neku stvar zbog jubitoa, samo jedan od razloga sta nisan ima volje na konc) produkciju s hrpetinom pizdarija koje samo odvracaju fokus s bitnog
|
| sri pro 27, 2017 1:20 pm |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
|
Potpuno se slažem s tobom. Bio sam prošle godine na koncertu u Areni.(ove godine nisam). Koncert je ono što reći, dobar, ali nije čak ni za uspoređivanje sa onim koncertima iz 2002/03. u Domu sportova. Istina bilo je više ljudi u Areni(čisto jer fizički više stane), ali i na samim pojedinim snimcima s koncerta na Youtubeu ili gupama Đotovi i Bistrooki se čuje iz publike tipa "da znam ovu pjesmu, čuo sam je već..." ili pojedinci brbljaju nešto deseto za vrijeme pjesme ili Đoletove priče, ne slušaju uopće. Dakle vidi se da je velik broj ljudi došao iz mode, a ne zato jer inače slušaju Đoleta...(Kao ono kad netko ide reda radi u kino, pa koji film igra tu večer, gleda taj fil, bez obzira koji je..) Dakle, preuveličavaju se ovi zadnji koncerti, oni nisu ni do koljena onima s kraja 90tih i početka 2000tih...
(p.s. slažem se s tobom s nabijanjem Bebe na neku stvar, ako je ona kumovala blokiranju youtube kanala, a po svemu sudeći ona u zadnje vrijeme vuče sve konce, Đole se očito nije mogao oduprijeti... Mislim da su Nanadjebivi bili mnogo bolji od ovog klaunovskog cirkusa kakav sad viđamo po "koncertima", koji je također u njenoj režiji).
|
| čet pro 28, 2017 12:43 pm |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 56 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|