Autor/ica |
Poruka |
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
 Pressica VKTEL - Đorđe Balašević
_________________ more utapa mornare, a tuga one koji zive na kopnu
|
sub ožu 31, 2012 9:30 pm |
|
 |
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
 Re: Pressica VKTEL - Đorđe Balašević
joj djole. stariš. ili dramiš  samo da rata ne bude, nije zadnji put otpivana u sarajevu, nego u splitu 2004e 
|
sub ožu 31, 2012 10:33 pm |
|
 |
Bratac
...brodski mali...
Pridružen/a: ned ožu 13, 2005 9:41 am Postovi: 167 Lokacija: The Sunshine State
|
_________________ A ti si srcu mi tak puno sunca dala,
kaj morem ti neg rec od seg ti srca FALA...
|
pon tra 02, 2012 5:16 am |
|
 |
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
a jebate intervjua ko koncerta  a i zene na kraju - otpjevajte nam nesto  krasno... uglavnom, dajte DVD sto prije, i dajte novi cd sto prije...da nam zivne forum 
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
pon tra 02, 2012 12:45 pm |
|
 |
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
pon tra 02, 2012 3:36 pm |
|
 |
splico
...skipper...
|
|
čet tra 05, 2012 8:20 pm |
|
 |
MimaGS
....kapetan...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 1:17 am Postovi: 1522 Lokacija: GS
|
Da uljenio se malo, 10 godina priča se o planiranom filmu, snimanju istog i postprodukciji, da izađe sad napokon film i na DVDu da se prijeđe na nešto novo. Elitni koncerti u Kerempuhu i Arena(di se nismo uspjeli naći, a znali smo se prije svukud okolo nalaziti)... Zaželio sam se livada i predkoncertne atmosfere... Al stari se, "veterani" više slabo posjećuju forum, svašta se izdogađa u ljudskim životima, a neki mladi novi klinci još nisu iskusili taj gušt zajedničkih putovanja i koncerata, al bit će još prilike... Dakako sad su druga vremena... al bit će, samo da se debeli malo obrije i skine koju kilu  po najavama nas čeka dosta toga, film na DVDu, novi album, novi koncerti, mali i veliki... Inače ovaj intervju vinkovačke TV je odličan, i imam osjećaj da traje 10 sati da bi bio zanimljiv. To što su cure iz familije ponekad u nekom drugom filmu ipak nije za zamjeriti, ipak su one svaki dan s njim  )
|
sri tra 18, 2012 12:28 am |
|
 |
hm
Pridružen/a: uto kol 21, 2007 2:37 pm Postovi: 56 Lokacija: ovdje, ondje, tuda svuda
|
raja, jel zna neko kako ovo da skinem, ne mogu sjedit dva sata pred kompjuterom...?
|
sub tra 28, 2012 9:13 am |
|
 |
Namcor
...brodski mali...
Pridružen/a: uto kol 09, 2005 11:02 pm Postovi: 104 Lokacija: Kraj kanala za navodnjavanje
|
Ja koristim ovaj Firefox add-on, skida sve zivo:
|
uto svi 01, 2012 9:17 pm |
|
 |
hm
Pridružen/a: uto kol 21, 2007 2:37 pm Postovi: 56 Lokacija: ovdje, ondje, tuda svuda
|
hvala! intervju je odlican, malo ova koka ne zna sta radi, ali se ipak usudila da to uradi, za razliku od "velikih" i vaznih televizija... zato joj hvala! a ovo njegovo dijete nikako da shvati, da ako je Djoleta dovela do toga da je izudara, da je to sigurno i zasluzila... kako se blamira! stvarno mi je nekad zao Djoleta, ali sta ja znam, vjerovatno je to i "zasluzio"? imal neki snimak tog koncerta u ns?
|
uto svi 08, 2012 7:49 am |
|
|