|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sub svi 02, 2026 3:24 am.
kod reklama
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Balašević u Slavonskom Brodu!
| Autor/ica |
Poruka |
|
Batula Petraš
Pridružen/a: sri ožu 08, 2006 2:27 pm Postovi: 40 Lokacija: Tvrđava
|
 Balašević u Slavonskom Brodu!
Kako u današnjem broju piše slavonskobrodski tjednik "Posavska Hrvatska", Đole će u dvorani Vijuš 27. svibnja održati koncert, a dan kasnije je projekcija filma. Detalji o ulaznicama (cijena, mjesta prodaje...) bit će objavljeni na press konferenciji, krajem travnja. Btw, dvorana može primiti 2.200 ljudi na tribine i cca 2.500 (ili malo više) na parket...
|
| pet tra 08, 2011 8:01 am |
|
 |
|
Batula Petraš
|
 Re: Balašević u Slavonskom Brodu!
Hajd da odgovorim sam sebi na temu... Ulaznice za Brod kreću u prodaju 26. travnja. Koncert je 160, film 80, a komplet 220 kuna. Prema prvim najavama prodaja u Brodu ide u Brod-turistu i Hotelu Savus, u Osijeku u Glasu Slavonije, u Vinkovcima u Garni hotelu Cibalia, u Đakovu u Caffe baru Saloon, u Našicama u Hotelu Park te u Požegi u Clubu Saloon. Zagreb i ostatak Hrvatske... još ne znam. Možda Eventim, a možda i ne. Jedno od to dvoje sigurno.
|
| sri tra 20, 2011 2:09 pm |
|
 |
|
marim_ja
Pridružen/a: sri lis 20, 2010 8:02 pm Postovi: 18 Lokacija: Osijek
|
zna li neko ima li jos karata u osijeku? ja ludim jer sam izvan hrvatske, pa povlacim 100 veza da mi ljudi kupuju karte, ali ne znam jel ih jos uvijek ima. zvala sam glas slavonije ali se ne javljaju :/
|
| uto tra 26, 2011 5:12 pm |
|
 |
|
Batula Petraš
|
Ne znam kakvo je stanje u Glasu Slavonije, ali jučer poslijepodne bilo je još ulaznica na Eventimu. U Brodu su na prodajnim mjestima nestale za manje od dva sata, pa se i Brođani sad lome i hvataju zadnju šansu preko Eventima...
|
| sri tra 27, 2011 7:54 am |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
ulaznica još ima na eventimu, a neznam zašto ljudi hrle na prodajna mjesta kad je lakše ovako doći do karte, evo primjer varaždina, u prodaju je pušteno 7000 karata, a svako prodajno mjesto je dobilo po 200 karata, a ostalo eventim... a kako funkcionira prodajno mjesto, prvo gazda, pa zaposleni, pa rodbina, pa susjedi... i 200 karata više nema...
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| sri tra 27, 2011 9:40 am |
|
 |
|
jsudic
|
Imam ja nekoliko karata, kupio sam ih više jer su neki frendovi rekli da bi išli pa odustali. Cijena je redovna, 160 kuna plus troškovi dostave.
|
| sri tra 27, 2011 11:14 am |
|
 |
|
Slow_Motion
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:55 pm Postovi: 48 Lokacija: Između Mure i Morave
|
i dočekah ga, nakon skoro 23 godine...no sve sam već rekao na drugm mjestu...
_________________ Na ćer mande čingara...
|
| uto svi 31, 2011 12:49 am |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 48 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|