|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: pon lip 15, 2026 6:28 pm.
kod reklama
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
šal_od_kašmira
|
 the one!
Kad bi vas pitali koja vam je najbolja Balaševićeva pjesma i da morate odabrati samo jednu jedinu, koja bi to bila? I Zašto?
_________________ Some folks are wise and some are otherwise.
|
| uto lis 19, 2010 8:35 am |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 1:17 am Postovi: 1522 Lokacija: GS
|
 Re: the one!
Nemoguće je odgovoriti na to pitanje:koja je najbolja?... U svakoj nađem nešto bolno ili nešto veselo koje me podsjeti na prošlost i(ili) mi da nadu za budućnost. O Đoletovim pjesmama su bitne riječi i zajedničko proživljavanje emocija .... I tu bi možda mogao razmišljati o par pjesama koje nisu dovoljno duboke pa mi možda ne znače kao druge ali ne volim razmišljati o tome da mi ne pokvari gušt. Što se tiče najboljih, što dublja to bolja, kad osjetiš emociju, tugu i sreću u istom momentu... e te su pjesme najbolje... Iskrenost u pjesmi, kad vjeruješ da je emocija proživljena a da nije smišljena za puk.
|
| pet lis 22, 2010 2:54 am |
|
 |
|
pluton
Pridružen/a: pon vel 18, 2008 7:22 pm Postovi: 49 Lokacija: Disneyland
|
Jesen stiže Dunjo moja. Zašto? , jer toga jutra sam stigao putničkom klasom, pa kući sa stanice časom kroz bašte i prečice znane......zato.
_________________ Nekad naručim piće i tako to krene..... _________________ |^^^^^^^^^^^^^|___ |Odlazi cirkus............|.. '|";\,___. |_..._....._____===|..|__|...,...........]| "(@)'(@)****|(@)*(@)***(@)
|
| pet lis 22, 2010 9:08 pm |
|
 |
|
Grunf
...brodski mali...
Pridružen/a: sub vel 25, 2006 2:51 am Postovi: 157 Lokacija: ...daleko od mesta koje se zove dom...
|
"Vi ste jedan obican mis"...ne znam zasto al stvarno volim ovu pesmu....
_________________ ..srecu nosi neki postar jako spor...jos samo ovu noc da izguram,sutra cu vec naci dobar izgovor
|
| sub lis 23, 2010 1:09 am |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|