| Autor/ica |
Poruka |
|
Grunf
...brodski mali...
Pridružen/a: sub vel 25, 2006 2:51 am Postovi: 157 Lokacija: ...daleko od mesta koje se zove dom...
|
 Re: NOVA KNJIGA I SNIMANJE FILMA
_________________ ..srecu nosi neki postar jako spor...jos samo ovu noc da izguram,sutra cu vec naci dobar izgovor
|
| čet tra 15, 2010 11:29 pm |
|
 |
|
Bratac
...brodski mali...
Pridružen/a: ned ožu 13, 2005 9:41 am Postovi: 167 Lokacija: The Sunshine State
|
_________________ A ti si srcu mi tak puno sunca dala,
kaj morem ti neg rec od seg ti srca FALA...
|
| pet tra 16, 2010 3:45 pm |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
Pridružen/a: sri tra 06, 2005 2:54 pm Postovi: 734 Lokacija: noge na zemlji, glava u oblacima
|
ako se ja dobro secam, Djole je rekao da nece biti ni poljupca Edo ti si odgledo taj film, ondak gukni golube sa komentarima i ne slusaj sta Zagi fantazira 
_________________ Jedan od onih...
|
| pet tra 16, 2010 4:14 pm |
|
 |
|
novljanin
...brodski mali...
Pridružen/a: pon pro 25, 2006 10:22 pm Postovi: 101 Lokacija: Herceg Novi
|
ima u 21.00 emisija "Kako se snimao rani mraz " Mozete gledati na ovom linku http://www.livetvcenter.com/rtv_1_vojvodina_1520.asp
_________________ Sto hiljada reci znam,al jedna mi fali da nu kako treba opisem...
|
| pet tra 16, 2010 7:42 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
_________________ more utapa mornare, a tuga one koji zive na kopnu
|
| pet tra 16, 2010 9:26 pm |
|
 |
|
Grunf
...brodski mali...
Pridružen/a: sub vel 25, 2006 2:51 am Postovi: 157 Lokacija: ...daleko od mesta koje se zove dom...
|
_________________ ..srecu nosi neki postar jako spor...jos samo ovu noc da izguram,sutra cu vec naci dobar izgovor
|
| pet tra 16, 2010 9:51 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
@ Miomir: ma nisam...samo mi je netko tko je manje vise nezavisan i kome vjerujem pogledao i prenio mi utiske...
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| ned tra 18, 2010 8:51 pm |
|
 |
|
krnja_n1
Pridružen/a: ned ožu 02, 2008 1:18 am Postovi: 30 Lokacija: S jednog hrasta kraj...BELIŠĆA...
|
_________________ "je...ili nije...jedno od ta dva..."
|
| pon tra 19, 2010 1:40 am |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
Pridružen/a: sri tra 06, 2005 2:54 pm Postovi: 734 Lokacija: noge na zemlji, glava u oblacima
|
|
| pon tra 19, 2010 5:07 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
_________________ more utapa mornare, a tuga one koji zive na kopnu
|
| pon tra 19, 2010 9:46 pm |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
|
|
| pon tra 19, 2010 10:19 pm |
|
 |
|
hm
Pridružen/a: uto kol 21, 2007 2:37 pm Postovi: 56 Lokacija: ovdje, ondje, tuda svuda
|
raja, jel moguce da NIKO nije bio na premijeri, pa da napise slovo-dva utisaka?
upravo javili da se onaj dokumentarac o snimanju reprizira - sutra, utorak, to jest danas (posto je vec 0:40) u 23.40 h.
|
| uto tra 20, 2010 12:41 am |
|
 |
|
pluton
Pridružen/a: pon vel 18, 2008 7:22 pm Postovi: 49 Lokacija: Disneyland
|
Imam karte za projekciju u petak, pa kad se vratim iz Novog Sada bit će neki dojmovi i slikice.
_________________ Nekad naručim piće i tako to krene..... _________________ |^^^^^^^^^^^^^|___ |Odlazi cirkus............|.. '|";\,___. |_..._....._____===|..|__|...,...........]| "(@)'(@)****|(@)*(@)***(@)
|
| sri tra 21, 2010 8:38 pm |
|
 |
|
d_m
|
Odgledah malopre film! Iskreno nisam оčekivao ovoliko kvalitetan film. Gledajući ga čisto filmofilski sigurno je da će mu se naći koja greška u montaži pa i u kvalitetu slike (falilo je malo oštrine i pojačanja crvene boje) ali sve je to ne-bitno naspram kvaliteta koji je film pokazao. Dijalozi su sjajni sa vešto izbalansiranom dozom realnosti u mudrostima kojih ima bezmalo u svakom dijalogu. Čist i neiskvaren humor su takođe nešto što daje poseban šmek filmu. Po meni , otkrovenje filma je glumac koji je tumačio ulogu ujaka Emila, lika koji nosi težinu priče barem koliko i Vasa Ladački! Kako iver ne pada daleko od klade, tako i Jovana Balašević pruža odličnu ulogu! Takođe potez koji me je oduševio, glumica koja glumi Ruskinju koju je Vasa doveo iz Rusije,ćerku nekog atamana, liči ko' jaje jajetu Jovani Balašević (maloj vidri) što se potencira u par sekundi njihovog međusobnog dijaloga! a u par minuta njene uloge oseti se sva duša Rusije! fenomenalno! Muzika!-instrumentali sa tamburicama...vrh! I na kraju izrečena poruka filma da je Vasa Ladački sudbina a ne ime za čoveka dovodi do zaključka da je ovaj film morao biti snimljen, eto taj utisak mi se stvorio. Film u kome se par puta naježiš od lepote dijaloga, scene,muzike... mora vredeti! Film sam gledao sa prijateljem jer mi je supruga ostala kući zbog male nam bebe (ja sam morao odgledati film) ali prvo što sam uradio kada sam došao kući, poljubio sam suprugu! Svako ko odgleda film shvatiće i zašto! Đorđe Balaševiću bravo!
|
| čet tra 22, 2010 1:16 am |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
ok a sad cekamo nekog realnog . . . . . ma salim se...odlicno, mislim da je vrijeme da pitam kad misli doci u zagreb 
|
| čet tra 22, 2010 8:58 am |
|
 |
|
hm
Pridružen/a: uto kol 21, 2007 2:37 pm Postovi: 56 Lokacija: ovdje, ondje, tuda svuda
|
nije to do njega, moraju prvo sacekat da se film titluje na hrvatski...
|
| čet tra 22, 2010 9:05 am |
|
 |
|
d_m
|
 pokušao sam biti što realniji  a spremao sam se da ga 'okrpim' s obzirom da smo čekali godinama ovaj film! A da, jedna stvar je malo pokvarila ceo utisak! Karte za ovu premijeru su koštale 1000 dinara što je visoka cena za film, pa makar on bio i Balaševićev!Kao direktna posledica toga je bila da je SC bio popunjen jedno 70%! Druga možda i gora stvar je što su karte isto koštale i prvog i drugog dana a drugog dana nije bilo nikog da se pokloni publici 
|
| čet tra 22, 2010 10:21 am |
|
 |
|
pluton
Pridružen/a: pon vel 18, 2008 7:22 pm Postovi: 49 Lokacija: Disneyland
|
Eto i ja sam jučer pogledao film, ali ako očekujete nekog realnog kritičara onda ništa od toga. Ja sam totalno nerealan kad je Đole u pitanju, a drugo i ne možete očekivati od nekog ko potegne 700 km da bi pogledao film. Film je izvrstan, glumci odlični, glazba i dijalozi kao da ih je pisao Balašević, a kadrovi i fotografija fenomenalna. Rapsodija emocija. Potpisujem sve izrečeno d_m, zapravo sve o čemu sam razmišljao da bi trebalo napisati je on izrekao u prethodnom postu. Dakle da ne dužim i ne ponavljam već napisano, svakako pogledajte i procijenite sami, isplati se. Zapravo jedva čekam da ga pogledam još jednom onako polako.... Bravo Majstore. http://www.rtl.hr/video-rtl-na-premijer ... anak-17929
_________________ Nekad naručim piće i tako to krene..... _________________ |^^^^^^^^^^^^^|___ |Odlazi cirkus............|.. '|";\,___. |_..._....._____===|..|__|...,...........]| "(@)'(@)****|(@)*(@)***(@)
|
| ned tra 25, 2010 2:09 am |
|
 |
|
Đolka
|
Ima li ikakvih saznanja o premijeri u Hrvatskoj? 
|
| uto svi 11, 2010 11:15 am |
|
 |
|
BRANIMIR
Pridružen/a: pon kol 17, 2009 12:16 pm Postovi: 27 Lokacija: OSIJEK
|
6 mjesec Osijecki kinomatografi danasnji Glas Slavonije 34 str
|
| uto svi 11, 2010 9:39 pm |
|
 |
|
Cartman
|
_________________ O Bože, ti valjda znaš šta radiš,
ti imaš bolji pregled, majstore,
ali iz našeg tupog ugla izgleda gusto.
O Bože, nije da kukam da nas vadiš,
al' zapelo je negde treba nam tip sa iskustvom.
|
| čet lip 17, 2010 9:35 am |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
oho pa to se ide.... jel je to premijera u hrvatskoj ili??
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| ned lip 20, 2010 5:25 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
meni se cini da je...na mala vrata...nisam cuo za nista drugo
|
| ned lip 20, 2010 8:56 pm |
|
 |
|
Cartman
|
_________________ O Bože, ti valjda znaš šta radiš,
ti imaš bolji pregled, majstore,
ali iz našeg tupog ugla izgleda gusto.
O Bože, nije da kukam da nas vadiš,
al' zapelo je negde treba nam tip sa iskustvom.
|
| uto lip 22, 2010 10:27 am |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| sri lip 23, 2010 9:52 am |
|
|