|
hm
Pridružen/a: uto kol 21, 2007 2:37 pm Postovi: 56 Lokacija: ovdje, ondje, tuda svuda
|
 da se kladimo?
evo, blize se izbori (u Srbiji, naravno), a Balasevic se nesto ne javlja, pa sam mislio, posto sam ja malo staromodan a ne znam pravit one "ankete", da mi to odradimo onako kako se to prije radilo:
dakle, kolike su sanse da Djole od sad 26.04.2008., pa do izbora javno "da podrsku" Kenu Tadicu?
Mislim, sanse jesu male, ali iskreno govoreci, mene je i zadnji puta Balasevic strasno iznenadio svojim "ispadom", jer tako nesto od njega stvarno nisam bio ocekivao, tako da ni sada ne mozemo biti potpuno sigurni da se opametio - ko kaze da nece ponovit glupost? (A ko kaze da hoce?) To je, eto, to o cemu se radi!
Onda, kad odglasate, napravicemo rejting, u smislu 1:10, 1:27, 1:100 itd.
Pa, ovisno o ulogu i ako blagajnik ne pronevjeri novac...
A, naravno, smijete se kladit i na neke druge kandidate, npr. da ce Balasevic "ostavit" Kena i krenut sa/za Nikolicem, ili Seseljem ili stajaznam.
|
|
novljanin
...brodski mali...
Pridružen/a: pon pro 25, 2006 10:22 pm Postovi: 101 Lokacija: Herceg Novi
|
 Re: da se kladimo?
Djole je bio ma Tadicevom mitingu u NS slabe su ti informacije  Pre nekih petnestak dana je bio miting i Djole se pojavio na njemu ima na youtube.com
_________________ Sto hiljada reci znam,al jedna mi fali da nu kako treba opisem...
|