| Autor/ica |
Poruka |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
 Apsolutno romanticno
Dakle ima neko da zna di se mogu skinut ostali albumi ili dal mozda neko ima pa da stavi da se skine (molio bih od sljedeceg meseca jer sam ovaj malo previse skidal  )
Nasel sam samo ovaj novi "Tesko je biti sam", ako neko zeli moze preslusat i skunti sa
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| uto lis 24, 2006 11:00 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
kolko ja znam, a to ne mora biti puno, imaju samo tri albuma s ovim novim...ili grijesim i nesto sam propustio...
uglavnom ja ti imam 'nasa ulica u nebo se penje'
a ako si kinin i perin fan pretpostavljam da znas da su prije svirali u garavom sokaku...
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| sri lis 25, 2006 8:44 am |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| sri lis 25, 2006 11:56 am |
|
 |
|
Mostarka
|
Mogu vam rec, da sam danas gledala spot njihov sto imate na stranici.. i nisu losi, e sad.. valjalo bi poslusat jos neke stvari od njih da potvrdim.. da nisam slucajno bila zacarana zato sto je i Kralj bio sa njima 
_________________ ..i dodaj svetu malo boje, cu-do-mo-je.
|
| pon svi 19, 2008 8:43 pm |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 1:17 am Postovi: 1522 Lokacija: GS
|
Evo poslušaj ovih par pa ocjeni... Meni su dosta dobri, al dakako da se ne mogu mjeriti sa starim romantičarom.
|
| uto svi 20, 2008 10:38 am |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
imas ovdje jedan album "tesko je biti sam" koji mozes skinut i preslusat
http://www.donstalens.com/fun/muzika/ap ... nticno.php
|
| uto svi 20, 2008 12:08 pm |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 1:17 am Postovi: 1522 Lokacija: GS
|
 Vino i gitare
Vino i gitare... - zanimljiva izvedba...
A ovu pjesmu nisam čuo sto godina, jest da je obrada, al dobra:
Fijaker stari
Apsolutno romantično - Dunave (spot) odlična stvar...
|
| uto svi 05, 2009 11:52 pm |
|
|