|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sub svi 02, 2026 7:36 pm.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| pon tra 10, 2006 11:26 am |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
Pridružen/a: pet stu 25, 2005 4:31 pm Postovi: 270 Lokacija: Mjesec
|
Kupio sam sebi na dar Jedan mali zuti kisobran Da zamijeni sunce kad pada kisa Kupio sam sebi plasticnu lutku Da mi zamijeni tebe, draga, kad padne noc.
U toploj sobi ja sam je napuhao Milovao njezno, tocno kol'ko treba Imao u vidu da se ne zatelebam Kad stiglo je jutro, ja sam je ispuhao Jer sve sto mi je pruzila Bilo je kao kod tebe Vaginalna manipulacija.
_________________ Mama put my guns in the ground I can't shoot them anymore
|
| uto tra 11, 2006 8:16 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
LUTKICA NA DAR
Ja dobila sam, dobila sam lutkicu na dar,
Ja dobila sam malu lutku za moj rođendan.
Sada moja lutkica zove mene sve; mama,
Ja joj dajem papati kruha meda i kolača.

|
| uto tra 11, 2006 8:20 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
MIŠ
Rado grickam kruh i sir, ali mogu i papir
Od mačaka sav se ježim, pa u rupu smjesta bježim,
Odjeća mi mekan pliš, poznate me, ja sam MIŠ!
|
| uto tra 11, 2006 8:22 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Ura
Ura ide tika taka, tik-tak, tik- tak,
svako jutro budi đaka, tik-tak, tik-tak!
Ustaj pa se hitro spremi, tik-tak, tik- tak,
pa u školu onda kreni, tik-tak, tik- tak!
A kad bude dvanaest sati, tik-tak, tik- tak,
opet ću te tako zvati,tik-tak, tik- tak!
|
| uto tra 11, 2006 8:23 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
DO
DO mi kaže dobar dan,
RE u redu čeka san,
MI je znak da bude mir,
FA je fakin ko i mi.
SO iz mora vdi sol.
LA sve lađe svijeta zna,
TI nam daje tiho znak
da iza njega dođe DO!
|
| uto tra 11, 2006 8:24 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
krenule su one old skul
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| uto tra 11, 2006 10:52 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
kako dobro!
presmijesno!!!!!!!
 naftas!
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| sri tra 12, 2006 12:04 am |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
Zbogom svijete
Dosta mi je drama i tv reklama Prljavih ulica i jeftinih dama Dosta kafića i otrovnih pića Pijanih gostiju i njihovh priča.
Dosta mi je radija i televizije Ljigavih šlagera i eurovizije Dosta mi je kriza i tv repriza I tebe draga i tvojeg striptiza.
Zbogom svijete, spustit ću rolete Popit ću tablete, spavat ću ko dijete Isključio sam zvono, ne kucaj na vrata Piše na papiru: pusti me na miru.
Dosta mi je racije i takve demokracije Privatizacije, civilizacije Nigdje nema smijeha nigdje dobre volje Svugdje retardirani kreteni koji nose pištolje.
Zbogom svijete, spustit ću rolete Popit ću tablete, spavat ću ko dijete Isključio sam zvono, ne kucaj na vrata Piše na papiru: pusti me na miru.
Dosta mi je što sam malo lupež, malo bog Dosta mi je tog svijeta dosadnog.
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| sri tra 12, 2006 7:47 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Odjeb je lansiran
odjeb je lansiran za sve primitivce i kretene, jer su mi otupili živce. A lansirano je i ogromno "KO VAS JEBE!" za sve zlobnike koje često vidin oko sebe. Odjeb je lansiran i facama s TV-a, i onima s desna i onima s lijeva, a i oni centralni, jer jebu mi mentalni sklop imaju odjeb non-stop. Odjebajen ih stručno, jer već mi je mučno to drkanje, pardon, zadovoljavanje ručno. Iman odjeb za političke igre i laži, evo im fige i evo im "Ma bjaaaži!". I svima onima koji odjebaju ljudski i normalno ide ovo, opslužite me oralno.
Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer već san dovoljno izmasiran. Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer već san dovoljno izmasiran.
Odjeb je lansiran ka prvo i prvo za pljuvačku kad se zaleti u grlo. I za debilne pjevače je lansiran odjeb, Bože oprosti, al' rado bi im iša na pogreb. Ide odjeb i onima u skupim odjelima šta se razbacuju skupim jelima. Ide odjeb za glumce, debilne mulce, šta misle da su face ako nose puce. Ide odjeb svima šta misle da je lova jedino sredstvo ostvarivanja snova. Tu mislim i na one ljude, znaš, koji se ožene pa vrište "Ima li nade za nas!!". I taj stih vraća ih u dane kad su odjebali ljubav i uzeli konje vrane.
Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer vec san dovoljno izmasiran. Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer vec san dovoljno izmasiran.
Odjeb je lansiran za statusne paranoje i za tipove koji minjaju boje, tj. okricu se kako vitar puše, za njih uz odjeb ide i nešto da mi puše. Iman odjeb za mutave intelektualce, iman odjeb za umišljene individualce. Iman odjeba na tone za poltrone i licemjere selje šta se grebu za fotelje. Odjeb je lansiran za dilere i tajkune i za fureže šta žicaju kune. Ide odjeb za lopove, ide odjeb za pandure, ide odjeb za torture i debilne cenzure. I za kraj ide odjeb, tj. ide ih par, svima onima koji odjebu ovu stvar.
Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer već ide san dovoljno izmasiran. Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer već san dovoljno izmasiran.
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| sri tra 12, 2006 8:01 pm |
|
 |
|
Tisina
...drugi casnik...
Pridružen/a: pon srp 11, 2005 3:43 pm Postovi: 758 Lokacija: RajvoSa
|
|
| sri tra 12, 2006 10:03 pm |
|
 |
|
SkyWalker
...skipper...
|
kad smo kod Johny-a... Srecan mu B-Day!!!! 
|
| sri tra 12, 2006 11:55 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
ljudi prolaze i nekud odlaze s koferom u glavi i mukom pod rukom a meni je lijepo kraj tebe u tami gdje jedino svjetlo koje dopire je ono sto se pali gasi na reklami a onda neko stane i uzasnut nesto vice a ostali idu dalje njih se ne tice a meni je lijepo kraj tebe u tami gdje jedino svjetlo koje dopire je ono sto se pali gasi na reklami
dzoni je ovan  .ih dasta ko svi seksi ljudi
|
| čet tra 13, 2006 2:23 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
May God bless and keep you always, May your wishes all come true, May you always do for others And let others do for you. May you build a ladder to the stars And climb on every rung, May you stay forever young, Forever young, forever young, May you stay forever young.
May you grow up to be righteous, May you grow up to be true, May you always know the truth And see the lights surrounding you. May you always be courageous, Stand upright and be strong, May you stay forever young, Forever young, forever young, May you stay forever young.
May your hands always be busy, May your feet always be swift, May you have a strong foundation When the winds of changes shift. May your heart always be joyful, May your song always be sung, May you stay forever young, Forever young, forever young, May you stay forever young.
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| ned tra 16, 2006 8:34 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
You angel you You got me under your wing The way you walk and the way you talk I feel I could almost sing.
You angel you You're as fine as anything's fine I just want to watch you talk With your memory on my mind You know, I can't sleep at night for trying.
Yes, I never did feel this way before I never did get up and walk the floor If this is love then give me more And more and more and more and more.
You angel you You're as fine as can be The way you walk and the way you talk Is the way it ought to be.
You know, I can't sleep at night for trying Never did feel this way before Never did get up and walk the floor If this is love then give me more And more and more and more and more.
You angel you You got me under your wing The way you walk and the way you talk I swear it makes me sing.
|
| ned tra 16, 2006 8:55 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
Zajedno smo rasli, grade ja i Ti, Isto plavo nebo poklonilo nam stih... Ispod Trebevica sanjali smo sne, Ko ce brze rasti ko ce ljepsi biti...
Ti si bio velik, a rodio se ja, S Igmana uz osmijeh slao si mi san... Djecak koji raste zavolio Te tad, Ostao je ovdje vezan za svoj grad...
Bilo gdje da krenem o Tebi sanjam, Putevi me svi Tebi vode... Cekam s nekom ceznjom na svjetla Tvoja, Sarajevo ljubavi moja...
Pjesme svoje imas i ja ih pjevam, Zelim da Ti kazem sta sanjam... Radosti su moje i sreca Tvoja, Sarajevo ljubavi moja...
Kada prodju zime i dodje lijepi maj, Djevojke su ljepse ljubavi im daj... Setaliste tamno uzdasima zri, Neke oci plave, neke rijeci njezne...
Sad je djecak covjek i zima pokri brijeg,
Park i kosa bijeli, al otici ce snijeg... Proljece i mladost ispunit ce tad, Sarajevo moje, jedini moj grad...
Bilo gdje da krenem o Tebi sanjam, Putevi me svi Tebi vode... Cekam s nekom ceznjom na svijetla Tvoja, Sarajevo ljubavi moja...
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| pon tra 17, 2006 10:19 am |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Jednog leta, s kraja sveta, vozio sam putem sivim Ja sam putnik od tog zivim Samo je podigla taj prstic svoj I ja sam stao, otvorio njoj Ona je andjeo bila, sa greskom, bez krila, moj san
Moja Ilona, jos se secam tvog imena Sretna i sama, sva u bajkama Gde li je sada Petar Pan i svi oni momci Ilona, tvoja je slika moja ikona I cim se dignem ja joj namignem I uvek tako pocne dan
Dobro guram kroz zivot buran i mada zivim dosta sretno Ja nemam nikoga konkretno Uz kog bi bio i sretan i lud I tako miran i siguran svud Ja nemam nikog da masta i prica mi svasta svu noc
Kao moja Ilona, jos se secam tvog imena Sretna i sama, sva u bajkama Gde li je sada Petar Pan i kapetan kuka Ilona, tvoja je slika moja ikona I cim se dignem ja joj namignem I uvek tako pocne dan
Slabo pricam, bas nisam vican, al' sad reci idu same O, zivot pise ljute drame Jer znam detalje, sitnice o njoj A ne znam adresu, telefonski broj Il' nesto slicno po cemu bih saznao gde li je sad
Izvesna Ilona, jos se secam tvog imena Sretna i sama, sva u bajkama Gde li je sada Petar Pan i svi oni momci Ilona, tvoja je slika neka moja mala ikona I cim se dignem ja joj namignem I uvek tako pocne dan
Lutko lepa, dobar dan
|
| pon tra 17, 2006 9:53 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Da li znas da lijepa si ko san I sve je lijepo sto o tebi znam Da si njezna i krhka kao cvijet A ti bi zvuci glazbe i tvoji su svijet
Zame znaj ti ljepsa si od svih I svaka tvoja rijec je kao stih A tvoj glas ko violine zvuk Sto bilo kud da krenem ja cujem svud
Zar se moze jos neko vise voljeti I nekome jos vise vise liti I zeljeti I ljubiti ko sto ljubim i zelim ja Dal' se moze jos nekog lijepse sanjati Jos vise vise njeznosti poklanjati I strepiti nad ljubavi Ko sto strepim nad nama ja...
|
| pon tra 17, 2006 10:00 pm |
|
 |
|
Onnie
|
|
| uto tra 18, 2006 11:39 am |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
|
| uto tra 18, 2006 7:16 pm |
|
 |
|
Mala_Mu
Pridružen/a: pon tra 03, 2006 2:26 pm Postovi: 30 Lokacija: ...sklupcana u necijem kutku srca...
|
Hey...Ovde ima uzasno mnogo stranica i stvarno mi se ne da sve ovo citati...Pretpostavljam da je ovde svaka Balaseviceva pesma vec napisana, tako da...Napisacu jednu meni jako dragu pesmu...
Sve smo mogli mi da je duzi bio dan,
Da si nasao za me malo vremena...
Sve smo mogli mi da si samo hteo ti
Biti nezan kao nekada...
Kako naci put koji vodi do tebe,
kako naci mir kad je svega nestalo...?
Biti nezan kao nekada...
Nikoga nema u sivom gradu
Ulice moje korake kradu i ja...
Kao sena sad lutam...
U tvome srcu padaju kise
I sve se lose polako brise
Iz sveta tog...
Sve smo mogli mi da je duzi bio dan,
Da si nasao za me malo vremena...
Biti nezan kao nekada...
_________________ "...Nije nesreca sto me se ON ne seca,
nesreca je sto se JA NjEGA secam..."
|
| sri tra 19, 2006 3:28 pm |
|
 |
|
Mala_Mu
Pridružen/a: pon tra 03, 2006 2:26 pm Postovi: 30 Lokacija: ...sklupcana u necijem kutku srca...
|
Mogu li ja jos jednu pesmicu napisati...? Mogu li? Mogu li? Mogu li...?
Mogu?! Jeeeee....
Ljubav je samo rec i nista vise
Ljubav se uvek isto cita i pise,
Ruka u ruci je vec nesto drugo
I sapat neznih reci uz kapi kise...
Ljubav je samo rec i nista vise,
Ljubav je samo rec i nista vise....
Ponekad je samo pogled
Uzrok bezbroj budnih noci....
Uzalud se nekad moli,
To je ljubav, to se voli...
I kad oci suze vlaze
I nevesto kad se laze,
Ili kad telo gori,
To je ljubav, to se voli,
To je ljubav, to se voli.....
|
| sri tra 19, 2006 3:35 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Where do you go to my lovely
You talk like Marlene Dietrich And you dance like Zizi Jeanmaire and Your clothes are all made by Balmain And there's diamonds and pearls in your hair,yes they are You live in a fancy apartment Of the Boulevard of St. Michel Where you keep your Rolling Stones records And a friend of Sacha Distel,yes you do... You go to the embassy parties Where you talk in Russian and Greek And the young men who move in your circle They hang on every word you speak, yes they do... But tell me where do you go to my lovely When you're alone in your bed Tell me the thoughts that surround you I want to look inside your head, yes I do... I've seen all your qualifications You got from the Sorbonne And the painting that you stole from Picasso Your loveliness goes on and on, yes it does When you go on your summer vacation You go to Juan-les-Pines With your carefully designed topless swimsuit You get an even suntan, on your back and on your legs When the snow falls you're found in St. Moritz With the others of the jet-set And you sip your Napoleon Brandy and you never get your lips wet,no you don't But where do you go to my lovely When you're alone in your bed (Won't you) Tell me the thoughts that surround you I want to look inside your head, yes I do You're in-between twenty an thirty - and that's A very desirable age Your body's firm and inviting yet you live on a glittering state Your name is heard in high places You know the Aga Khan He sent you a racehorse for Christmas And you keep it just for fun, for a laugh ahaha They say that when you get married It'll be to a millionaire But they don't realize where you came from And I wonder if they really care, they give a damn Where do you go to my lovely When you're alone in your bed won't you Tell me the thoughts that surround you I want to look inside your head,yes I do I remember the back streets of Naples Two children begging in rags Both touched with a burning ambition To shake off their lowly brown tags, yes they try So look into my face Marie-Claire And remember just who you are Then go and forget me forever But I know you still bear the scar, deep inside, I know where you go to my lovely When you're alone in your bed I know the thoughts that surround you `Cause I can look inside your head
|
| sri tra 19, 2006 7:32 pm |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| čet tra 20, 2006 10:50 am |
|
 |
|
Mala_Mu
|
|
| čet tra 20, 2006 1:09 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|