|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sub svi 02, 2026 10:03 pm.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
_________________ ...srce lupa kao vojni bubanj...
|
| sri vel 08, 2006 8:28 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
Pridružen/a: pet stu 25, 2005 4:31 pm Postovi: 270 Lokacija: Mjesec
|
Kasika, viljuska, noz, ide brzi voz, a u vozu tri putnika - kasika, viljuska, noz.
_________________ Mama put my guns in the ground I can't shoot them anymore
|
| sri vel 08, 2006 9:16 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Same amala oro kelena Oro kelena dive kerena Sa o Roma (Amaro dive Amaro dive, Ederlezi Ej... ah... ) Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Ej, Ederlezi Sa o Roma, daje
Sa o Roma babo, E bakren cinen. A me coro, dural besava. A a daje, amaro dive. Amaro dive erdelezi. Ediwado babo, amenge bakro. Sa o Roma, babo. E bakren cinen. Eeee...j, Sa o Roma, babo babo, Sa o Roma daje. Sa o Roma, babo babo, Erdelezi. Erdelezi, Sa o Roma Daje. Eeee... Sa o Roma, babo babo, Sa o Roma daje. Sa o Roma, babo babo, Eeee... Erdelezi, Erdelezi. Sa o Roma Daje
|
| sri vel 08, 2006 9:18 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Odlutas ponekad i sanjam sam, priznajem ne ide, ali pokusavam I uvek dodje D-moll Spusti se ko lopov po zicama, ruke mi napuni tvojim sitnicama I tesko prodje sve to
Jedan D-moll me dobije, kako odes ti u sobi je Glupi D-moll uvek sazna kad je to Uhvati me cvrsto i ne popusta, lud je za tisinom, to ne propusta Vodi me u svoj plavicasti dol
Jedan D-moll me razvali, neki bi to prosto tugom nazvali, Nije to, sta je tuga za D-moll
Ponekad te nema i sasvim sam izmisljam nacin da malo smuvam dan Ali je lukav D-moll Pusti da se svetla svud priguse, saceka poslednje zvezde namiguse Vuce mi rukav, idemo
Plasi me on, gde si ti, hiljadu se stvari moglo desiti Glupi D-moll, za kim tuguje svu noc Uzme me u svoju tamnu kociju, nebo primi boju tvojih ociju Znam taj put, to je precica za bol
Jedan D-moll me razvali, neki bi to prosto tugom nazvali, Nije to, sta je tuga za D-moll
Ostala je knjiga sa par neprocitanih strana I neke stvarcice od herendi porcelana I jedan pulover U kom si bila Ostala je ploca Best Of Ry Cooder I fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude Moja mila
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| čet vel 09, 2006 1:15 am |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
|
| čet vel 09, 2006 7:10 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Kad bi ti kao ja htela da nekada pomislis i pogresis zaboravis i poklonim
Sve sto hocu da znam sad znam hocu samo da ljubim tvoje oci to znam
Jutro odnosi sve Ako mu das tvoj ce pogled pobediti sva jutra ako znas
Dodiri necujni oprezni pogledi kad smire se na usnama znacu da sinem i ja
|
| pet vel 10, 2006 9:56 am |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| pet vel 10, 2006 1:30 pm |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
Pridružen/a: pet tra 22, 2005 11:53 am Postovi: 769 Lokacija: zla vjestica ili dobra vila
|
O.k. Ludo
Moram da te pitam
Sto te veze za prijatelja mog
Misli na sebe
Zagledaj se u mene
Provedimo vikend zajedno
Ljubav je prièa iz lažnih magazina
Ljubav je miljama daleko od nas
Kada me provociraš
Nalazim da ti se sviðam
Ne furaj se djevojko na nas
Upamti jednu stvar
U ništa nisam siguran
Osim da te lose zabavljam
Nudim ti sokove
Imbecilne tulume
Nudim ti popljuvane gradske ulice
Nudim ti dosadu peting i disko muziku
Ali nema veze
može i gore
|
| sub vel 11, 2006 8:29 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Mira mis ojos y veras que siento por ti
Explora en tu ser y hallaras, no buscaras mas
Dime que sientes mi calor Y que corres podes (???) mi amor
Sabes que si todo lo que hago lo hago por ti.
Mira mis ojos y sabras que nada te ocultan
Soy como tu ves tomame quisiera poder, poderte lograr
Dime que sientes mi calor nada quiero mas que tu amor sabes que si todo lo que hago lo hago por ti
No hay amor como tu y otro que te ame asi No hay lugar si tu no estas donde quisiera esta (???)
Oh, dime que tu sientes mi calor nada quiero mas que tu amor Que luchar por ti sufrir por ti daria si morir por ti
Sabes que si todo lo que hago ohhh, lo hago por ti.
|
| ned vel 12, 2006 6:25 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
Dok me dira dok me ljubi tvoje usne osjećam dok mi priča gubim riječi tvoje lice zamišljam kako letjeti snekim kad su ti slomljena krila
Još ne znam kud s tobom ni kud bi sa sobom još teško je budit se pored nje
Dok me grle njene ruke kao lance osjećam dok me dira dok me ljubi tvoje lice zamišljam kako letjeti s nekim kad su ti slomljena krila
Još neznam kud stobom ni kud bi sa sobom još teško je budit se pored nje
Kao Titanic plovim dignut iz mračnih dubina hodam tiho ko srna što je već ranjena bila
Još neznam kud stobom ni kud bi sa sobom još teško je budit se pored nje
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| ned vel 12, 2006 7:42 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
Kada jednom ovom zafalim se tilu šta je cili život snilo kraj tebe. Pusti nek ti ova pisma otme bol i polako razdili me od tebe.
Kada me jednom noć ne isprati u zoru kad me tvoji poljupci ne probude. Pusti jugu neka prospe me po moru neću suze i po dobru pamti me.
Pusti nek ti ova pisma otme bol i polako razdili me od tebe.
Kada me jednom noć ne isprati u zoru kad me tvoji poljupci ne probude. Pusti jugu neka prospe me po moru neću suze i po dobru pamti me.
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| ned vel 12, 2006 7:44 pm |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
|
|
| pon vel 13, 2006 1:53 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
I got dosed by you and Closer than most to you and What am I supposed to do Take it away I never had it anyway Take it away and everything will be okay In you a star is born and You cut a perfect form and Someone forever warm Lay on lay on lay on lay on Lay on lay on lay on lay on Way upon the mountain where she died All I ever wanted was your life Deep inside the canyon I can’t hide All I ever wanted was your life Show love with no remorse and Climb on to your seahorse and This ride is right on corse This is the way I wanted it to be with you This is the way that I knew that it would be with you Lay on lay on lay on lay on Lay on lay on lay on lay on Way upon the mountain where she died All I ever wanted was your life Deep inside the canyon I can’t hide All I ever wanted was your life I got dosed by you and Closer than most to you and What am I supposed to do Take it away I never had it anyway Take it away and everything will be okay Way upon the mountain where she died All I ever wanted was your life Deep inside the canyon I can’t hide All I ever wanted was your life
|
| pon vel 13, 2006 2:05 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
If you only know What I feel for you If you only lived for me The way I live for you I'd be in heaven My dreams would come true
'Cause all I've ever wanted Is you And you alone And I love you so More than you could ever know All I've ever wanted Is you Uhhh
If you were my own To caress and hold I would shower you with love And drown within your soul Because I live and breathe for you And I really need to know
'Cause all I've ever wanted Is you And you alone And I love you so More than you could ever know All I've ever wanted Is you Uhhh
Everything I do is for you And you are every part of me And I don't want to face Another day Alone Without your love
'Cause all I've ever wanted Is you And you alone And I love you so More than you could ever know All I've ever wanted Is you
|
| uto vel 14, 2006 8:41 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
|
pupi 
|
| sri vel 15, 2006 3:01 pm |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
|
|
| sri vel 15, 2006 10:08 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
|
| sri vel 15, 2006 10:19 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Ima jedna mala rumena i plava svaki put kad je vidim ja se njoj divim dok setam gradom pored nje prodjem ladno sto mi to treba od toga nema leba cura je do prvoga reda,znam to iz prakse jer svak u nju gleda,ali mene ne sisa ni za pet para jer je sto posto neko drugi kara sa frajerima nekim ona se fata ma okani se takvi reka bi mi tata,svako vece po kaficima je gledam,vala necu da odustanem,necu da se predam,jednoga dana ona moja ce biti,ali do tada ja cu suze liti,ne znam sto da radim i ne znam sto da mislim ako je ne zbarim ja cu da popizdim
Mala plava,mala plava,mala plava kao rijeka Sava,mala plava,mala plava,mala plava odnosno zuta kao rijeka Sava...
Kao sto bi nekad reka' Vanilla Ice poznati raper bijeli,ta mala ne da ima dobar stas nego je ICE,ICE BABY... Meni se zeeeni.....Meni se zeeeeni Mala plava...................... Za tu malu plavu dao bih svoju glavu...za tu malu plavu dao bih svoju glaaaaavu Ali znam ja po sebi da cu je uhvatit i bice moja baby a onda necu cekati ni dana dva e odma cemo stati ispred maticara,bice djece i bice mi strava ako mi zena bude ta mala plava zivecemo srecno do kraja zivota bude li tako bice mi divota,zato moram da se latim rada jer dok je zbarim bice uspona i pada,za tu malu ja moram biti taktican da ne dobijem korpu ili neki predmet slican...pa kaze..
|
| sri vel 15, 2006 10:21 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Najskuplje riječi, najljepša jutra Ona je ukrala za sebe I prosula pred mene Sve strane svijeta
Ja ne znam više Gdje da krenem U mojoj glavi spava Umorni kompas Što svojim snom krije Svaki njen glas
Stojim kao putnik Vezanih nogu I pitam svoju bol Zašto dok bježim Noćima od nje Ja uvijek bježim u njoj
U mojoj glavi spava Umorni kompas Što svojim snom krije Svaki njen glas
Pijesak mojih satova Slio se u jednu rijeku Zašto mislim? Zašto sanjam? Zalutao sam u tvoje Kamene vrtove Gdje luna tiho ljubi usne Gdje nema više smjeha Pa dvorskoj ludi treba Za kaznu - pojesti srce
U mojoj glavi spava Umorni kompas Što svojim snom krije Svaki njen glas
Pijesak mojih satova Slio se u jednu rijeku Zašto mislim? Zašto sanjam?
|
| čet vel 16, 2006 1:19 am |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Ako trazis nekoga Nekoga za setanje Onda ja sam covjek za tebe Imam sedam milja duge korake Lake kao oblake
Ako trazis nekoga Nekoga za plakanje Onda ja sam rame za tebe
Uzmi me To je sudbina Ima zena koje zakljucaju srce poput dragog kamena
Ako trazis nekoga Nekoga za cuvanje Onda imam ruke za tebe I za tvoje vrelo celo, dlanove Meke kao jastuke
Ako trazis nekoga Nekoga za zauvjek Onda tvoj sam covjek oduvjek
|
| čet vel 16, 2006 4:33 pm |
|
 |
|
aco
...drugi casnik...
|
Sweet child in time, you'll see the line;
The line that's drawn between good and bad.
See the blind man shooting at the world.
Bullets flying; taking toll.
If you've been bad, (oh) Lord, I bet you have
And you've not been hit, oh, by flying lead
You'd better close your eyes.
O-oh, bow your head.
Wait for the ricochet.
|
| pet vel 17, 2006 7:25 pm |
|
 |
|
escorpio
...drugi casnik...
Pridružen/a: sub tra 09, 2005 11:00 am Postovi: 783 Lokacija: Sever i jug sirom pa u krug...
|
See the stone set in your eyes See the thorn twist in your side I wait for you Sleight of hand and twist of fate On a bed of nails she makes me wait And I wait....without you
With or without you With or without you
Through the storm we reach the shore You give it all but I want more And I'm waiting for you
With or without you With or without you I can't live With or without you
And you give yourself away And you give yourself away And you give And you give And you give yourself away
My hands are tied My body bruised, she's got me with Nothing left to win And nothing else to lose
With or without you With or without you I can't live With or without you
pa nek mi kaze da sam patetican... jesam, pa sta?
|
| pet vel 17, 2006 8:35 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Ko da ti kaze Ivana Da tebi pjevam Ivana Da tebe sanjam Ivana Da tebe pratim Ivana Za tobom patim Ivana..O moja Ivana.
Ko da ti kaze Ivana Kad niko ne zna Ivana Za nasu tajnu Ivana Sto je u nama Ivana I zivi s nama Ivana..O moja Ivana.
ko da ti kaze ivana kako te zelim kako te volim ko da ti kaze ivana, kakva je ovo rana
Ko da ti kaze Ivana Da tebi pjevam Ivana Da tebe sanjam Ivana Da tebe pratim Ivana Za tobom patim Ivana..O moja Ivana.
ko da ti kaze ivana kako te zelim kako te volim ko da ti kaze ivana kakva je ovo rana
|
| sub vel 18, 2006 9:25 pm |
|
 |
|
naftaš
...brodski mali...
|
Odkad si otišla sav sam u suzama opet boli stara rana. Odkad si otišla sav sam u suzama ti si svjetlo moga dana nisu valjda dukati i njegovi pokloni nekad nekad davno tebe meni oteli ja sam srca ranjiva ti si mala tvrđava ne vidim ti oči iza tvojih zidova.
Odlazim, odlazim, sa planete putujem, putujem, putujem, mjesecu se radujem. Odlazim, odlazim, sa planete putujem, putujem, putujem, mjesecu se radujem, nikada se neću vratiti.
Odkad si otišla sav sam u suzama opet boli stara rana. Odkad si otišla sav sam u suzama ti si svjetlo moga dana nisu valjda dukati i njegovi pokloni davno davno jednom tebe meni oteli ja sam srca ranjiva ti si mala tvrđava ne vidim ti oči iza tvojih zidova.
Odlazim, odlazim, sa planete putujem, putujem, putujem, mjesecu se radujem. Odlazim, odlazim, sa planete putujem, putujem, putujem, mjesecu se radujem. Odlazim, odlazim, sa planete putujem, putujem, putujem, mjesecu se radujem, nikada se neću vratiti, nikada se neću vratiti, nikada se neću vratiti.
|
| sub vel 18, 2006 9:43 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
|
| ned vel 19, 2006 6:48 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|